Glad!

Åh idag har varit en BRA dag. riktigt bra!!

Först julpyntade jag o bejbi här.. åh så fint det blev.. älskar JULEN:D hehe.

Sen kom daniel o åt lite med oss.. sen gick vi på prommis... bestämde oss för att överraska anja o så blev det hehe. vi tog me henne på en promenad:) sen hem till mig igen. efter det hade jag tråkigt o smsade anja o sa vi går till mcdonalds o dricker milkshake, sagt och gjort!

Så massa steg idag och massa social umgänge med folk jag älskar! <3

älskar o ha dig så nära gums.. grejjjjt!! fan så kul de blir på lördag!

justja vill ni se kort från i fredags så finns alltid facebook!

VFU i två veckor nu. otroligt kul!

glad idag! bejb åker imorrn dock inte lika kul, men men!

PUSS

Party

Ja då sitter man med första glaset vin.. inte mkt folk än flera som inte kunnat baaaaaaaaaaaajs.. tråkiga ni är:) inte anja hon är söt.. heheh:) men ni andra :P blää hehe..

Snart har jag en till underbar "granne".. så kul gums!

ÄNTLIGEN helg. fan så gött.

vin vin.. kom jenny saknar dig!

/ M

Huvudvärk:(

Haft huvudvärk hela dagen blää.. redovisning på svenskan o det gick bra...
börjat gå minst 12 000 steg varje dag och håller det än så länge.. :) duktig..
va nyss ute o gick en sväng.. sen gick jag till Jenny o drog me henne:)

Så nu ska jag städa o förhoppningsvis hinna med att bada tror mitt huvud skulle gilla det..

Sjukt trööööööööttt.. vilken vecka

Imorrn också till fem dvs hemma halv sju.. så extremt synd om mig faktikst.. men då kommer bejb hem.. sen fredag till fem också.. sen party party med favoriterna! Lördag ska vi iväg till erics föräldarr sen på söndag ska jag försöka vila!
Sen är det VFU i två veckor igen, sjukt roligt! skulle behöva planera mina övningar lite ikväll med tiden räcker aldrig till! stress,,,stress


/M

Pluggdag!

Ja idag har jag verkligen pluggat.. gjort 4 / 7 saker på min plugglista.. en kan jag inte ens göra försen min vägledare svarat på mitt mail.. o behöver inte ha gjort alla punkterna försen efter jul så.. lite före;)
faktiskt inte speciellt skolstressad nu har en del o göra visst, men knappast jättemkt.. gäller bara att planera o jag e oftast duktig på det.. :)) faktiskt!:) hehe

Sen nu ikväll har jag varit med älskade J och käkat fetmat och blivit feta.. o pratat pratat <3 alltid du & jag!

Nu ska jag försöka göra de sista sakerna på min lista samt fixa matlådor..

Over and out!

/ M

Changes...

Jag upptäckte en stor förändring i fredags.. bra eller dålig? jag vet inte.. känns annorlunda.. jag har indirekt valt det själv, men gjorde ändå ont.. och svårt att acceptera.. en stor del av mitt liv blev verkligen raderat.. den delen har knappt funnit på iaf ett år.. men ändå.. den "fanns" ändå där.. har fått lite att tänka på i alla fall.

Helgen .. har varit bra.. igår va vi på loppis sen hem till mamma o äta.. idag har jag varit på kalas hos syster, var ungefär som vanligt en hel del sura miner , men älskar ju smörgåstårta så.. när folk inte ens säger tack för presenter är dock inte lika uppskattat.. men knappast förvånad..

Har varit lite nere idag.. har somsagt lite att tänka på, lite val som jag måste bestämma mig snart med..

Vissa människor gör en så sjukt besviken, försöker stänga ute dem liksom , men svårt ibland..

Imorrn.. då ska jag ha en riktig pluggdag för att försöka få borta alla dumma tankar.. sova länge också för att bota min dumma förkyldning.. som iof är okej nu inte så farligt.. meest nervös för jag börjat hosta..! DET är inte kul... spec inte om de blir värre.. de värsta som finns lätt, värre än ont i halsen t.om.

Nu ska jag krypa ner i sängen med min bejbi för sista gången på massa dagar igen. knappast kul.

/ M

Fun night

Igår va en riktig höjdarkväll.. jag som inte ens va sugen.. tänkte fan jag följer me om Jenny tjatar annars skiter jag i det.. hon va inte heller så sugen.. men slutar me att jag säger joojooo o sen går vi ut haha.. :P vi är sjukt galna..


<3 <--- till Jenny!

Idag har jag varit på loppis.. köpt söta kramisdjur (inte till mig!!) som jag ska använda till min fabel (djur med mänskliga egenskaper) som jag b.la. ska läsa upp på min VFU plats.. så nu MÅSTE jag börja skriva på den hehe..

Sen hem till mamma på lite mat och spelade lite kort. Kom precis hem nu... ska bada strax spela lite guitarhero o ev en film..

Haft en riktigt bra dag! :)

/ M

It´s been a while..

Yes it haaaaaaaas.. nog för jag har haft mkt o berätta men inte tillräckligt rumsrena! haha..

Idag iaf.. skola sen va jag me Jenny till ÖB och köpte skit för 140 kr .. typ shampoo o annat som är trist o onödigt men dyrt:P värdelöst.. men godis.. det e BRA! haha.

skola först.. bild.. me löööv bild.. målade på staffli.. imorrn har vi också bild sen slutar vi.. eller vissa av oss.. är konstmuseet på eftermiddagen om man vill and i dont want to.. hem o pluggis istället så slutar tolv skönt skönt


Saknar Anja.. i do.. its been a while.. ! Jenny.. no.. hihi.. sågs ju nyss men like you alot anyway..

Allt känns sjukt BRA nu.. på kompisfronten har mina två favvisar som är guldguldguld.

tjo o tjim.. vänner o lite frukt.. o godis.. sen sova! upp med tummen imorrn

ringde eric nyss för o tala om att han stavat växjö fel på bannern på msn.. växsjö.. hih.. han tyckte det va onödigt.. needå klart inte behövde ju mobba han hehe.. saknar han. min pussgurka!!

/ M

Så ni vet hur vi såg ut...




Ojoj

Vilka idioter de finns.. ngt fet jävel har snott Jennys mobil.. fan du får stryk om jag ser dig.

Idag.. ätit massa.. städat til lite.. pluggat.. varit på nattpromenad med Jenny haha kom precis hem.. galna som går nu men fan så fint väder det va.. alldeles stjärnklart o fint! <3 me like youu.

Har ingen inspiration nu.. så cola och vänner blir det!

sett världens sämsta film.. eden lake.. se den icke

/ M

Fredag

Oh de har varit en sjukt jobbig dag.. men nu börjar jag mår bra igen.. Ska till Jenny såklart ikväll.. jag VILL DRICKA VIN OCH DANSA.. hon är tveksam.. får se om jag lyckas övertyga henne.. ;)

Sådär ja.. bada lite kanske o sen idol.. sen förhoppningsvis vinvinvin.

woho.. bye

Shiiit..

Jaha då har fröken T och jag sagt upp vänskapen.. bryr mig inte så jättehårt faktiskt vi kom ju ingen vidare överrens.. först va de såklart tjafs o man skulle va osams verkade de som.. men sen sa vi kort o gott ne vi funkar inte ihop and thats it.. så lugnt faktiskt...

Haft tjafs me kära syster.. o faktiskt inte mitt fel, med handen på hjärtat.

saknar jenny.. bläblä.. sluta jobba jäääääääääämt i need a walk.. massa du inte vet.. eller en stor sak iaf :P haha

jaa.. haft syslöjd idag riktigt kul.. kardade ull:D gjorde ett hjärta en boll och en muuuuuuuuuuus.. (djuret alltså ;) hihi)

imorrn ere träslöjd.. DET tycker jag inte om. men hoppas vi gör ngt roligt iaf:) sen svenska nja.. aja vi får se kanske bli skojs de me..

saknar bejb imorrn.. då blir det pusskalaaaaaaaas <3

lekt me mamma idag hon är bäst.. köpt en hushållsassistent så nu kan jag baka bröd på massa liter ;D hihi. och fattig som en kyrkråtta.. men det är ett senare problem.. var ju födelsedagspengar knappast ngt man vill köpa mat för!
köpt de två första julklapparna me.. yesyes.

woho. pussa på någraa

Jenny vi sover..

Nu tävlar jag o Jen vem som e mest trött.. i win ..i win.. hihi ;)

fan vilken LÅNG och meningslös dag.. kom hem halv sju vilade lite.. badade o LÄSTE i badet såklart.. Anne på grönkulla så nu är den slut, var helt ok lite föööööör beskrivande bara.. blev jobbigt i längden..sen pluggplugg igen läste sådär 1548 häften så IMORRN slipper jag plugga.. eller måste nog lite iaf men inget akut tills på torsdag iaf. fan så gött.. ska väl läsa lite barn skapar bilder i förskolan med, riktigt bra bok *tips tips*

Sådär nu ska jag fortsätta msn hacka på min bejb sen snacka me min favoritholländare o sen krypa ner i sängen.. har syslöjd imorrn.. ska bli lite spännande. hört vi ska karda ull..låter sådär.. men kanske är kul jag hoppas det.

tjipp tjopp gummi.... (övar på rim och ramsor inför det späääääääääääääännande studiebesöket på fre)

Viktväktarna..

Körde viktväktarprogrammet förut, eller skivan.. o gick ner kanske 5 kg typ rätt lagom fort..men slutade o gick upp de igen.. nu har jag börjat igen.. o bränt skivan till Jenny så vi ska köra togeether.. no candy for us.. bara lördag!! japps.. vin en gång i veckan max.. (cant do without)..

Så vi ska strax ut o promenera bort lite fett.. sen ska jag träna idag me tänkte jag.. alex ska dock hämta sina saker kl 5 då jag vill träna.. hm.. ska försöka samordna det.. aja.. annars får jag träna hemma idag har massa träningsdvder så..men knappast lika kul.. no no. men lovade honom o va hemma då =/ fan.. o nästa pass är 7 känns sent.. plus lär va smockat me folk.. blä..

Idag ska jag plugga massa.. behövs.. men har ingen motivation, vet inte va som hänt me mig..

Saknar bejbi redan.. blä.

Sådär.. nu ska vi ut o vandra i regnet.. we are so crazy!

PUSS på Plutten och Mano

Tacksam...

Jag är sjukt tacksam för de fina presenterna som jag fick igår.. :) fick en ljusstake av anja.. fan så fin.. och vin såklart.. :) o tuggummi.. perfekt hehe.. av jenny fick jag ett fint kort med en svår rebus hehe.. fan det va en häst.. :P med spenor.. :P haha.. sen 3nr av cosmopolitan... tydligen efter rebusen fattade man det.. :) hehe.. sen fick jag två biocheckar.. fan så nice! tack gums! <3 av daniel och pär fick jag en flaska parfym.. gulligt när folk väljer själva..:) me like då har de tänkt lite.. sen av alex lindebring fick jag en skiva med hans rumpa på framsidan.. har dock inte kollat på den så vetifan va den innehåller..vågar inte:Pav alex 2 va han nu heter fick jag plommonvodka.:) tack tack till alla ni är för goooa <3

Blev mys med tacos och sedan hade jag bakat en dajmcheesecake.. som jag glömde ställa fram sorry ! haha.. så kan det gå när man har trevligt.. vi sjöng singstar (vi = maria, pär och båda alex:P de andra är så jääääla fega! hihi) spelade buzz.. låg på golvet..oj det va visst jag o jenny.. hade pusskalas.. också jag och jenny.. och viskade det va jag plus... ehh typ jenny daniel anja o pär på ett hörn tror jag. hade en sjukt trevlig kväll iaf.. o somvanlgit fick man för sig att åka till krogen.. maria fick välja så de blev harryyyyyyyyys hade kul där ute men på ngt sätt ångrade jag ändå lite att vi inte stannade för man tappade ju bort alla.. hahahah.. aja.. .. men kul som fan hade jag iaf!

kort kommer sen.. i hope.. säg åt jenny!

Mamma o pappa o Charlotte o tony och erics familj har varit här och ätit lite med plus jag fick paket.. :) fick massa bra grejer lökhackare (behöver vi ju anja;P) handdukar massaaaaaa pengar ska köpa en symaskin eller en hushållsassistent.. lutar åt assistent jag är tokig i att BAKA:. som alla vet.. :P även om jag glömmer bjuda på de ibland hehe. godis godis.. skedar, presentkort på jysk av erics familj ska ju köpa en ny stol eller databord.. geisha choklad me looooooove.. hmm känns som de va mer? aja.. :) ni får veta lite iaf..

nu ska jag puss på min bejb

puss på er.. fan älskling åker ikväll :( faktiskt lite down för det.. haft en sjukt mysig helg.. älskar diiiiiiiiiig <3

Stort tack!

Till alla gullisar som grattat mig idag! woho.. tacktack! Och tack till bejbi för mitt headset och min supersexigaochheta klänning som ni får se imooooooooorn.. de big day.. längtat i veckor! handlat upp alla erics pengar idag så han är måttligt road så bäst ni gillar maten o allt imorrn.. or else:D heheheh..

Jag älskar dig Eric <3

Sådär ja ett år äldre..

Ja.. känns inget speciellt.. just nu faktiskt ångest, visst är det hemskt. man undrar vad man egentligen har gjort av sitt liv vad man har åstakommit? inte mkt känns det som faktiskt.. 23.. det är faktiskt GAMMALT.. jag tycker det.. när jag fyllde 20 sa jag när jag e 25 vill jag ha två barn (iaf 1 o 1 på G) utbildning och vara på väg att gifta mig.. haha.. ojojoj far away verkligen.. det är inte mkt som känns bra just nu faktiskt, känns som det mesta rasar mer eller mindre... allt känns stabilt en dag, för att dagen efter börja rasa, sen bättre, sen igen.. ska det alltid vara såhär?

En person har redan hunnit säga grattis.. några minuter efter tolv bara tack NorrkMaria.. fast vi inte hörs så ofta eller står varandra speciellt nära så kom du ihåg. blev riktigt glad.. sen har några sagt dagen innan, är väl för de är rädda och "missa" antar jag.. vilket har sin charm.. men ändå inte.. svårt o förklara, men klart det är gulligt, men är man riktiga vänner så minns man väl iaf? i guess so..

min lilla loverboy har inte ens hunnit säga grattis. haha iof ironiskt att jag ens trodde det.. faktsikt.. men han sitter ju med sin lovergirl.. datorn.. jag va inne nyss o sa jag går o lägger mig.. söker reaktion.... söker.. söker.. inget.. han ska bara spela klart uppdraget.. sen kanske han har tid o säga grattis? jag hoppas det.. han har sagt masssa om att imorrn älskling då ska din dag bli så jävla bra. och jag sitter här och tror honom  inte. jag gör inte det. jag vet han älskar mig det tvivlar jag inte en sekund på. men jag vet att han inte förstår hur viktigt det är för mig. födelsedag. det är jätteviktigt för mig, skitlarvigt jag vet, men jag skiter i vad DU tycker.. för det är jätteviktigt för mig. då vill jag allt ska va skitbra o perfekt mysigt bra kärlek allt allt..

men det blir inte som på beverly hills.. hehe. såg precis sista avsnittet på sista säsongen.. alla grät och va såå lyckliga på donna o davids bröllop. klart.. de är ju soulmate... de var lyckliga.. de älskar varandra. fine jag vet det är inte på riktigt jag är inte dum. men jag vill också ha det såhär. så sjukt perfekt så sjukt menat.. inga tvivel.... o tårarna.. och blicken han ger henne. blicken som man SER att han älskar henne mer än allt annat o skulle göra precis vad som helst för henne.

oh varför delar jag me mig så mkt såhär? det är internet. alla kan läsa. men fine idag bryr jag mig inte. jag orkar inte. läs. döm. hata mig. i dont care. för det är få människor jag faktiskt bryr mig om och desto fler jag stör mig på. kanske är du en av dem? jag tror du vet i sånafall...

lördag.. längtar.. träffa alla som mitt hjärta slår för.. tycker om er sjukt mkt som ska komma.. <3 det vet ni..

jaha.. nu är det väl dax o borsta min lilla tand och krypa ner i sängen...

hoppas alla har det bra..

och by the way.. skriv bara grattis om du menar det.... annars. skit it.. för då betyder det inget för mig iaf...

/ gamlingen.. så känns det faktiskt

Tralala..

SNOR.. hatar de.. man sover så dåligt när man e genomförkyld :( blä..

Ska strax äta.. laxlax.. mums.. sen bada o plugga.. o sen kommer Anja o ska kurera mig ^^ ska försöka att inte smitta dig gums.. :)

Blä vill va frisk nu nu..spec till fre.. o ännu mer tills på lördag.. eller iaf att de inte bryter ut MER.. så håll alla tummar ni har.. varför blir man alltid sjuk då man verkligen verkligen inte har tid o får bli sjuk? det e fan konstigt

Kinesiotejp

Japps min nya räddning! och hoppas och ber det ska funka.. ska prova en vecka nu iaf.. svart sexig tejp, passar perfekt till min klänning på lördag, eller inte, men det får jag ta.. lätt värt om det hjälper..

Idag har varit en sjuk tuff dag axelmässig hem efter sjukgymnastens tejpning o ringa o gråta till mamma.. samla mig diska fixa tvätten laga mat.. sen ringde pappa för o stötta mig mer.. <3 tack ni är bäst..

För ni som inte vet va kinesiotejp är..

"Metoden och tejpens unika egenskaper används för att effektivt kunna stimulera muskler och andra vävnader, behandla smärta, värk och stelhet samt leder och muskulära störningar.

Kinesiotejp kan
ses som en alternativ och enskild behandlingsmetod vid besvär, men ska framförallt användas i kombination med andra behandlingstekniker och under träning, för att möjliggöra och förstärka de positiva effekterna.

Tejpningen ger ett funktionellt stöd under aktivitet samtidigt som den möjliggör full rörlighet i leden. Man blir rörligare och starkare samt upplever mindre smärta under aktivitet. Det är en väsentlig skillnad mot vanlig traditionell tejpning, där man tejpar för att förhindra eller begränsa en viss rörelse. Tejpningen kan användas i alla faser från skadetillfället till full aktivitet.

Tejpens speciella häftförmåga gör att den sitter kvar i 5-7 dagar. Den långvariga och kontinuerliga behandlingspåverkan, tjugofyra timmar om dygnet, är något som få andra behandlingsmetoder kan uppnå. "

Allt är taget från http://www.sportrehab.nu/tejp.html

Så.. min nya räddning i hope!

Imorrn - vara med Anja. ska försöka vara positiv o glad. men brukar funka när jag umgås me folk svårare som nu.. ensam o ledsen .. blä..

BADA.. smärtfri nästan under tiden. UNDERBART.

Min ängel!

Vilken deppdag.. varit nere nere nere.. sen kom Jenny hjälpte mig upp upp upp lite.. sen gick hon ner ner ner.. kan inte va ensam idag! blä.. o fick precis sms "öh vill du ha sällskap och spela buzz.." YES YES.. tack älskling skulle inte klara ngt utan dig. du förstååååååååår hur jag mår o vad jag behöver tack tack tack <3

MASSA kilokärlek till min underbara vän!

Deppig utan anledning?

Ja då va det dax igen, kände redan imorrse dagen skulle bli SKIT o så blev det, positiva tankar..uppmuntring, nej tack för det biter inte på mig idag.. idag vill jag deppa, skrika, gråta och vara förbannad.. eller vill och vill.. men det känns som jag inte kan bli glad idag.. typ... tyck jag e galen fine i dont care..

Det e fan inte många människor jag bryr mig om, visst låter det hemskt. Många tycker nog jag är kall o hård. so be it.. jag är ärlig.. varför ska jag bry mig om massa idioter som iaf beter sig som svin? skulle aldrig falla mig in att slösa tid på er.. nono.. jag blir ofta besviken på folk som jag tycker är "dålig" /"elak" / "egoistiska".. så varför släppa de så nära så de sårar mig gång på gång? ne bättre o säga tack o adjö.. har hellre få nära än massa jävla muppar som iaf bara e ytliga som man säger några ord till då och då.

Folk är överlag fula, tråkiga, misslyckande och tröga..finns sjukt mkt folk jag stör mig på.. smågrejer de säger eller gör.. haha. faktiskt sjukt töntigt av MIG, men jag kan inte rå för det.

Försöker plugga idag men hur bra går det när man vill köra huvudet i en köttkvarn??

<3 Anja & Jenny <---- ni är mina två änglar.. no matter what

Pluggdag

Fan jag e krasslig igen alla söta dagisbarn kan gå och om de inte slutar smitta mig;)
Borde inte ha så dåligt immunförsvar, tränar ju (TVÅ GGR DET NI;D) o dricker ingen alkohol.. :P lala.

Så idag ska jag med filt, halsduk o mössa.. pluggaplugga o vila..:)

Big party på lörda ju, är jag sjuk då kan ni begrava mig levande!:P

Träffa Jenny sen en stund me.. nicenice..:)

Väntar på sjukgymnasten ska ringa upp så jag kan boka ny tid hos henne..

*drar filten över huvudet*

Dagen efter..

.. ännu en lyckad fest!!

Förfest hos mig, jag o Anja lirade buzz.. fan så kul det ÄR!!

Sen åkte vi till Daniel för en fest me the boys, trevligt :))kollade idol såklart, lars är pinsam, han är mkt bättre än såhär.. vill han åka ut tro? verkar som så!! men ställ inte upp då? tycker jag! synd jag tycker egentligen om honom grymt mkt!

Krogen.. harrys what else.. shakade som fasen kul kuL:D sen privat taxi hem, sötEric <3

Idag blir det sjukt lugnt, funderar på o installera om min dator den bråkar som fan! dumjävel!:P

Anja tack för en mysig kväll <3 vi shakaar bääääst

Maria saknar sin Jenny :( puss på dig gums!

Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p� Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus