Up and down

Ni tycker säkert jag är jättekonstig, ena dagen så uppe i det blå och skriver allt är så bra och då känns saker bra. Men knappast allt, men det delar jag inte av mig här.. Det som kändes bra då, känns bra än, men tyvärr är det stora hålet i hjärtat kvar och jag har gråtit mycket denna kväll.

Skriv inte du tänker på mig och stöttar mig, för hade du gjort det så hade du vetat exakt varför jag var ledsen, faktsikt. För hade du engagerat dig mycket i mitt liv hade du vetat. Gillar inte ytliga kompisar, visst man kan inte vara bästis med alla det är jag väl medveten om.

Men det finns två solstrålar som jag delat allt med, resten är söta o gulliga.. och precis som jag o Daniel kom fram till vänskapens trappsteg och det finns olika nivåer, man gör olika saker med olika människor. Sjukt mkt tycker jag om den människan, gillar människor som är jordnära och som man kan lita på!

Min axel dödar mig, den gör att jag inte kan fokuera, speciellt inte när jag är själv, alternativt nykter.. jag behöver vin som dämpar, kalla mig alkis kalla mig va fan som helst, men jag kan fan inte rå för skiten, vill bara det ska bort bort bort.

Jag själv vill också bort, långt borta, det behöver jag, nu. Om jag ska överleva

Jenny --> tack för vårt långa samtal idag, annars skulle jag tillbringat sängen gråtande med en svart mascara kudde.


Jobbat...

Jobbat på järdalavägen för sista(?) gången... sagt det förut så kanske inte blir sista nu heller;) men skönt va det o komma hem iaf.. men trist också.. fick en jättestor kram av min favorit där:D sötsöt!

Lagat mat nu.. lövbiff o pommes, det e göööööött..

Ska äta o sen bada, sen blir det åka till Daniel lite.

VFU i två veckor nu!

Wioo!

Better in time..

Allt känns sjukt ljust just nu faktiskt:)

Hade jättemysigt hos Daniel igår kollade på film o så, sen åkte jag till Jenny för att snacka lite:)

Håller på o fixar mig nu ska ner på stan o ta en lunch med Anja! mysmys!

Sugen på cheesecake funderar på o baka en när jag kommer hem:)

Jag har fått ett ny kärlek, han heter Lars.. Eriksson.. haha från idol:D
söt söt.. :D heheh..

Filmkväll!

Japp idag har vi varit iväg o handlat, fixat inför min VFU o städat!

Så nu sitter jag äntligen o tar det lugnt.. ska beställa pizza strax.

Sen ska jag åka till Daniel o kolla på film.


/ me

Inlägg av the vinalkisar

Viiiiiiiin, det är oftast Marias fras men idag kan jag helt klart instämmma. Vad skulle jag göra utan flickorna här?  förmodligen sitta hemma och ha pisstråkigt! Maria är en sjukt bra vän, synd för alla er som inte har henne som vän, för det har jag =D

Imorgon är de plugg 08.15 för mig, jag kommer prestera sjukt bra. !3.00 gäller för Maria, lovar att ringa och se om hon verkligen är där ;) Jag bruklar skriva sanslöst mer innehållsrikare inlägg, om suspekta personer, än detta, men en annan dag!

Nåväl, hoppas ni står ut med att ha tråkigt hemma medan vi har stört roligt här! Kisses and  Bye!

/pappasflicka

Jaha. nu var det dags igen då! Mhm vi har fortfarande lika kul... Mkt skratt här dårå :P
Vin, vin och vin....härligt...

Tjejer!!!!
Villig och vågad, jävligt begåvad, blond och het jotack jag vet, blondiner jaaaa!!!!
Maria det går även bra med brunetter... du är fin du också!! Söt, söt :)

Hoppas på en bra kväll nu dårå... ska inte upp jättetidigt  men skapligt...

Har en bra kväll med två helt underbara tjejer!
Puss! / A




Fest med sötnosarna:)

Japp sitter o organiserar mitt plugg, igen. gör jag ngnsin annat? =) haha knappast.. istället för o plugga.. haha.. aja:P ska strax läsa lite e väl bäst,sen blir det baaaaada.. o sen äta.. sen ner till Anja med Jenny:) För en gång skull stor förfest, vi ska va tre ;D hahah. ska bli riktigt kul!

Plugga, mm borde jag kanske gjort? Aja.. kommer en dag imorrn, då är det iof skola, sen fest igen med Jenny haha... men freda e jag ledig då ska jag plugga, sen på kvällen äre filmkväll med Daniel!

That´s the plan!!

Nu blir det plugg, o försöka komma på en VFU uppgift vore vettigt med?
känns dax.

Shopping big time, men kan inte säga Jenny ska bli överraskad, men har tema iaf haha.. :) Anja vet hon va med när jag shoppade, stackars henne. haha. måste varit jobbigt, men hon gnällde inte:) sötast är hon <3


Japp!!


Ska ta tag i allt nu!

Mkt roligt att se fram emot!:D

Ja verkligen! utöver skolan alltså;) haha, den e förövrigt rätt seg nu!

Imorrn -- stan med Anja
Torsdag --- utgång med Jenny o ev Anja
Fredag --- filmkväll
Lördag --- hemmakväll med Eric
Söndag --- jobba, sen tvätta med daniel haha

sen ny vecka igen, sjukt tiden rinner på serru..

nu är kungen död, nej sån tur har vi inte;)

hatar surpellor. blä blä. omoget folk is shiit

Pluggdag!

Japp ska ha en pluggdag med Jenny:) alltid trevligare om man e två:)

saknar Anja. puss på dig gumman!

hoppas alla får en bra dag:)

Fest!!

Haha japp det blir fest ikväll, mår inte sådär jäääättebra men tror jag fixar en partykväll men blir nog inte megaröj tyvärr....

Ska plugga nu, sen bada o fixa mig, ska va hos Jenny vid fem sen kommer resten av folket, de mindre viktiga;) vid sju haha.

Have a nice daay!!

/ Me

Ge mig förkyldningstips!!

Gah sjukt orolig, imorrn, en dag jag längtat efter i flera veckor, dels för att jag får träffa Jenny igen, plus.. ahh.. ni som ska veta vet.. :) o sen igår började jag få lite ont i halsen, o idag är det värre ena halsmandeln e jättestor.. så oron e stor me! helvete, känner mig rätt pigg annars, försökt sova för att bli frisk men kunde inte ens sova, konstigt nog. brukar alltid kunna sova. så nu går jag runt i lägenheten med mössa o halsduk (Jennys order) o ska se till att inte bli sjuk!! såhär är det lugnt om jag e imorrn, men ingen ingen feber!! kom igen, åå va jag hoppas!!

druckit massa cola med vitlök i, massa juice med c-vitaminer o vilat ända sen jag kom hem från jobbet, mm kanske inte skulle jobbat, men va fan jobba 7-12 e det svårt att ringa 7 o säga man e sjuk? no no, funkar inte så faktiskt, speciellt inte som vikarie..

så har du tips, ge mig ge mig, måste vara frisk vid sex imorrn o inte ha ens lite ont i halsen helst, för ska ju rööja järnet va tanken!

bjudit hit mamsen o papsen ikväll på lite tacomys men jag sa jag ligger hela kvällen men vill ni komma iaf så får ni gärna det, o de ville de:) men städat e det inte tog det mesta igår, men har lite tvätt kvar att plocka in som precis torkat, borde köra tre maskiner tvätt o renbädda men just nu vågar jag knappt ens gå upp från sängen för e så rädd att bli sämre..

har jag fått halsfluss av anja lovar jag att aldrig mer prata me dig gumman ska blocka dig på msn ;) hahah. nedå du e så söt!!

sådär nu ska jag fortsätta kurera mig, håll tummarna för mig!!

Cheesecake!!

Haft drama idag, inte lika kul som i början, kan va jag hatar läraren, she´s a biiiatch
lätt.

Kom hem halv två, äta lite, skynda till VFUn, o min vägledare va inte där fast vi hade bokat möte, blev irriterad, sjukt dåligt! va där en timme iaf o pussade på barnen lite;)

Hemma kvar över fyra, började baka cheesecake o sprang mellan msn & kakan så tog en stund, så nu ska den stå i frysen i x antal timmar, irriterande, vill äta nu nu, iof ätit mkt smet. haha..

Ska iväg ikväll igen.. yei..

SAKNAR JENNY, sjukt mkt jag behöver prata me dig om!! <3 puss

Pussaa


Hmmmmmmm

Sitter i skolan, skrivit på forskningsgrejen nästan klara sen har vi rörelse strax, håller på o kollar när mallan provar overall, o skrattar ;) haha.

Igår va jag på stan o åt lite med anja, sen hem o vända typ o åka iväg till.. en person :) hade en riktigt trevlig dag iaf, utom dopet som var på dagen haha.

that´s it

du finns i mina tankar.

Party i Norrköping!

Håller på o fixar mig ska åka till Norrköping och festa med Lina & Malin, sen ska vi på stoooor fest me massa studenter. nice nice. sen blire palace!!



Åh hatar när man ångrar ett sms!! herregud va gör jag?



Party

Girls going crazy


Girls.. going crazy

         
Mallan e sjukt söööt!!                                                             .. och jag är stark!!


.. och tillsammans.. all that!!


Och framförallt .. alltid seriösa! ;)


Haha


Aja.. vill ni se alla bilderna får ni kolla på facebook här var bara ett urval:)


IDAG har det varit sjukt segt.. och imorrn.. ojoj.. först middag med .. en.. sen på kvällen äre dax för partaj med Mallan & Lina i norrköping!! KUL KUL!!

tack malin för en sjukt kul kväll <3

Utgång.. :P

Ja. det e ju onsdag! haha ska ut me mallan ;) shaka i linkan haha.. håller på o har lite förfest o firar att vi e lediga i FYRA dagar, det e sjukt nice..

Överlevde denna dag! (tror jag:P)

Sådär nu ska det kladdas smink o dricka vin

PUSSEN.. speciellt till Jenny, fan kommer sakna dig <3 HELVETE ATT DU ÅKER!

Trött trött o massa hat...

Hatar musikuppgiften, its killing me!!

Längtar sjukt mkt tills imorrn då den är över och hoppas den gått bra!

Varit en kämpig dag, med mkt skilda åsikter, men mkt skratt iaf från mitt o Malins håll, me like her!

Lagat smaskig fiskgratäng o skulle kolla på film, hann äta upp, sen somnade jaaaag.. men lustigt pluggat i skolan hela dagen, hem, plugga igen.. laga mat, såfort man vilar o inte hetsar så somnar man hehe

Nu ska Eric få göra min avslappningsövning jag ska "redovisa" imorrn på musiken. DU ÄR EN BARKBÅT fan så nice!

Gääsp sova snart. skönt skönt!!

Slutar tre imorrn, då ska jag försöka slappa faktiskt!! det behöver jag! Sen ska jag laga spagetti och köttfärssås, va länge sen, gott gott.

Sådär.. hej säng jag saknar dig!!
Och ngn jag kommer sakna är SötJenny som sticker ifrån mig, längtar mig alone me massa vinflaskor, meean girl!;)

Jag hatar mensvärk

Sjukt trött

Alltså vilken jävla dag! seriöst.. först drama, den va rätt trist faktiskt, hatar läraren riktigt misslyckad loooser som jag går in för o knäcka, går rätt ok ;)  Sen satt vi me musikskiten.. sen hemma vid halv fem.. gå o handla, laga mat, äta (10 min max), diska, tvätta, plugga plugga, hänga tvätt, plugga plugga.. och nu är klockan tio.. o borde sova. men seriöst, hur kan man sova när man knappat andats på hela kvällen ?? ne seriöst, nu e jag trött på detta..

behöver tid för mig själv, utan vin faktsikt t.om. men det känns som det e enda tiden jag är "ledig". sjukt liv!

nu ska jag duscha.. o plugga samtidigt? borde iaf!


/ trött trött trött trött....behöver HELG igen, utan o ha saker o plugga.. ge mig 5 timmar mer per dygn då e jag nöjd!

This is meee...

Din personlighetstyp:


Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.


Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.


Extraversion: Uppmärksamhet främst riktad mot yttervärldens människor och ting. Introversion: Uppmärksamheten främst riktad mot den egna inre världens idéer och intryck.
Extraversion: Uppmärksamhet främst riktad mot yttervärldens människor och ting. Introversion: Uppmärksamheten främst riktad mot den egna inre världens idéer och intryck.
Sinnesförnimmelse: Tar in informationen via de fem sinnena och ser det befintliga. Intuition: Tar in information via det 'sjätte sinnet' och ser det möjliga.
Sinnesförnimmelse: Tar in informationen via de fem sinnena och ser det befintliga. Intuition: Tar in information via det 'sjätte sinnet' och ser det möjliga.
Tanke: Fattar beslut grundade på logik och objektivitet. Känsla: Fattar beslut grundade på personlig värdeskala.
Tanke: Fattar beslut grundade på logik och objektivitet. Känsla: Fattar beslut grundade på personlig värdeskala.
Bedömning: Föredrar att leva på ett planerat och organiserat sätt. Perception: Föredrar att leva på flexibelt och spontant sätt.
Bedömning: Föredrar att leva på ett planerat och organiserat sätt. Perception: Föredrar att leva på flexibelt och spontant sätt.

Snodde från söta Jenny, så vill höra.. PASSAR DET? läser ni måste ni kommentera.. ! or else!.:P

Söndag

Igår va kul som alltid me Jenny, förfesten va trevlig fröken Anja kom också:) söta människor är de båda! Krya på dig gumsan! Jag o Jenny åkte ner till stan o shakade loss sen, fuck vilken skoskav jag hade va helt jävla hemskt! plus jag blev ju trampad på i torsdags så har ett blåmärke som heter duga, så kan typ inte har skor nu.. bara tofflor... kul. hoppas det e fint väder imorrn;)

Min söndag har varit full av händelser, först städa till efter förfesten här igår.. sedan diska o så.. o sen kom mamma o pappa o syrran o hjälpte mig sätta upp gardinerna + fick tillbaka den lagade cykeln.

O nyss åkte erics föräldrar, men marcus e kvar.. sitter o försöker plugga trots jävla gitarhero, trött på skiten.
plus jag saknat eric inte sett han knappt på hela helgen och nu är det ny vecka, dvs trötteric utan tid för maria. tröttsamt livet är.

Ska återgå till boken nu..

Dagens fråga: Varför finns det fler tjejer som ser bra ut än killar?

Utgång med Jenny..


Ojoj så länge jag höll mig, en hel dag! *stolt* ne men seriöst va sjukt uttråkad o stackars mig.. Jenny.. tvingade mig=/ *synd om mig*...


Aja.. blir säkert kul:)


Party party!!


Nu ska jag bada .. plugga.. sen börja ladda batterierna inför le partii

Vilken (jävla) kväll..

Eller vad säger du Annie? haha. herregud, men hade sjukt kul.. till typ .. fem.. haha.. sen blev det sådär.. min jacka o skor blev inlåsta.. o min väska.. haha.. så fick gå barfota hem.. :P men så kan det gå.. sovit til två timmar inatt sen va jag på jakt efter mina grejer.. o sen hem o sova.. o nu äntligne har jag allt hemma o sovit sådär tre timmar på eftermiddagen.. :)

Tänker inte förklara allt som hände här, har du inte med att göra:p men det va.. annorlunda.. o man har lärt sig en värdefull läxa definitivt. Jag har också värdesatt min o Annie vänskap ännu mera och detta förde oss om möjligt ännu närmre varandra, o speciellt när vi förfesta o berätta våra hemlisar;)

Äta ngt nu kanske

O ingen fest ikväll :P

Kärlek



Kärlek förmår att sippra genom

de hårdaste skal och tända små ljus

i det väldigaste mörker





Taget ur: Pedagogen och den musiska människan av Mats Uddholm


Vår sista dans

Melissa horn - vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är

Och om jag behöver förklara
Den skugga som vilar i tiden
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ändå ligger du kvar här
Och jag hoppas du sover, jag smeker dig lätt om din hals

Jag vill inte spara min längtan
Jag har tänkt men aldrig fått tala
Så feg att jag viskar du hör säkert ingenting alls

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Ja, jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Älskling hör på, jag tar steget ur vår sista dans

Shit alltså..

Idag.. ja ni som ska veta vet va som händer idag dvs Jenny & Anja, det är mina två kompisar jag litar på mest och berättar allt för! Men ni vet jag e nervöööös, men ska bli kul, kanske, hoppas jag haha.

Precis varit o handlat.. så trött i armarna nu, o fuck axeln.

Läste ut en bok och skrev ett referat på kanske 5 timmar igår, bra gjort, gissa hur nog det blev? SKIT, nja faktiskt inte.. referatet blev helt okej men fattar typ inget av boken, ska läsa den mera noga ikväll...får inte glömma att skicka in referatet senast klockan tre idag, ska putsa lite på det först.

STÄDA idag, tjoho.

Nu ska jag.. göra annat

Skillnad mellan sanningar och lögner..

Herregud, folk e tröttsamma.. hatar folk som .. snackar liksom. stå för din åsikt, väx upp och sluta ljug! det e mina råd!

Bokfittan, kom igen kommer den inte imorrn som hon sa, då hänger jag mig. typ faktiskt.

Jag behöver ett glad vin nu hehe

Jag e sjukt förvirrad, igen. Sover dåligt tänker mkt o framförallt önskar mig bort bort bort. Vet man någonsin vad man vill?

Snart dax för frisören, och har fortfarande inte bestämt mig.. men har ju 1 h o 20 min på mig luugnt!
Knappast mitt största problem, är ju bara hår. och fegar jag ur har jag en reservplan som garanterat (i hope) blir fint.

Åt shake idag skogsbär, hatar konsistensen, höll på o kräkas.. aja. men kanske vänjer mig? dont know, mådde inte bra av skiten iaf.

Fixa lite här hemma, sen gå till frissan!

Bye. kanske lägger in bild sen? den som lever får se. förhoppninsvis inte lika arg då heller:P

Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p� Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus