Smittar inte längre:D

Gah så skönt det känns!! idag är min första dag jag inte smittar=D woho! gött känns det att få träffa folk ;) att folk vågar träffa en liksom ^^ =) Ska strax gå o köpa busskort... som tur var säljer de det i berga centrum annars hade jag inte pallat att gå.. fortfarande trött seg o ont i halsen samt hostar=( men lär nog sitta i ett tag till!

Sen får jag lunchgäst=) trevligt. plockade fram lite kyckling, mums är det!

Igår såg vi sagan om de två tornen, helt ok den med.. bra? nja.. inte riktigt i klass så jag kallar den BRA men ändå ok=) låång bara.... kröp i benen sista minuterna:D men längtar tills nästa helg då vi ska se trean ändå, nyfiken nu! =D men berätta iiiinget!! i dont wanna know=)

Vaknade vid tjugo över åtta av telefon, de ville jag skulle jobba. men jag måste bli mera frisk innan jag kan jobba! tyvärr..

Nu har jag precis diskat o ska plocka ihop tvätten, sen går jag o köper busskortet. Lite sur att man behöver betala massa pengar till busskorten för att FÅ ha praktik, snällt liksom.. tycker skolan ska betala skiten, men de gör de icke!

Sen idag ska jag skriva på arbetet och läsa böcker.. sen måste jag planera klart inför min VFU. fullt upp denna vecka går ut på praktik på torsdag. ska bli såååå kul! en söt tvåa=)

sådär nu tog min tid slut!

bye

Söndag!

Idag är jag ett riktigt happyface - why.
Jo jag börjar bli friiiisk=D så sjukt skönt. Var två veckor sen typ jag mådde så bra som jag mår idag. lite hosta och halsont än och trött o förkyld fortfarande. men mår bättre än på länge=D apskönt!! =D

Håller på o städar nu.. inte gjort det denna vecka har ju varit sjuuuker.. och två kommer o tittar på lägenheten idag.. en tre och en fem! då ska det vara fint här=P hehe.

Sen tänkte jag pluggeliplugga ikväll med. ska läsa tre texter o skriva om dem, helst innan tre så jag kan slappa ikväll med sötnos! =)

Hoppas Jenny att du har det helt underbart. love you! du förtjänar en superskön semester efter hur tuffa dina senaste veckor varit med sjukdom, dandi o massa jobb. så vila nu o pussa på din kärlek, sen kommer du hem o festar med oss igen! ska bli kanon!!

En stor megapuss till min älskling Ania.  hoppas ni hade kul igår, men inte allt för kul utan att ni saknade oss. var himla trist jag inte kunde vara med.. suuuck.. men nästa gång!! då jävlar ska jag va me. dock blir det ju inte ute på landet då, supertrist.... i veckan vill jag träffa dig gumsan. var alldeles för länge sen! <3 älskar min ania!

Nu ska jag klä på mig lite.. har precis duschat.. =)

Jag vill ha baaarn. lala.. =P

Tjänster & gentjänster..

asså seriöst varför kan ingen bara ge tillbaka ngn gång?

men planerar min hämd, hoppas min plan går i lås.. mohahhaa.. det vore fan rätt åt DIG!

sitter hemma med varma kläder.. var hos doktorn har tydligen halsfluss! =(
varm hostig o ont i halsen.. fii fan!

nä, orkar inte sitta här..

ska tydligen ha folk över o titta på lägenheten, sa jag va sjuk o smittar, men de kunde inte vänta skulle bort över helgen o måste lämna svar på måndag. dåligt planerat av dem, o visst jag kunde sagt nej. men svårt när de säger de måste komma idag enda chansen för dem..

blä på allt

Stenlabb!

Herregud tänkte jag är hemma idag jag måste.. pratade med läraren och det var en igentagning imorgon 8-12 o då lär jag ju va frisk, icke. visst det finns senare med, men svårt o få schemat att matcha.

Så what to do? stenlabben är obligatorisk. trycker i mig tabletter och tar med mig massa och går mot bussen nu allt snurrar jag är trött huvudet känns som det väger ett ton svårt att andas näsan är precis täppt och halsen gör asont. Rätt trött man typ inte "får" vara sjuk.. känns jävligt kul. som om jag kommer lära mig något o kunna va aktiv, nä.

Aja.

Läser just nu "fjärilen i glaskupan" - riiktigt bra. me like!

Helg sen. underbart!

Yrselattack

Idag har jag varit med om en hemsk upplevelse, hemskaste på bra länge.
Vi satt o skrev om Leonardsberg (gått riktigt bra idag!! hittat en hel del fakta!) och Jocke satt o skrev.. jag kände mig mer och mer snurrig.. sen sa jag att jag behövde nog åka hem, det va helt lugnt de visste jag va dålig mådde kasst redan imorse. då när jag skulle resa mig upp snurrade allt till, tårarna började rinna och jag kunde inte andas. hjärtat bankade dunkdunkdunk så jag trodde jag skulle tuppa av! herregud så läskigt det var!!

Nu är jag något piggare så pass så jag typ tror jag ska överleva, ska lägga mig nu.. o ligga resten av kvällen, vad är det för fel på mig?

När ska...

halsontet släppa?

börjar bli riktigt tröttsamt. men är ju inte sjuk utan bara lite hostig o ont i halsen. ibland. till o från. mest till dock, men inte hela dagarna. sucksuck. vill va frisk o pigg.

suttit o planerat VFU uppgifterna, snart dax att åka ut igen!

fått en normal dygnsrytm med, trött nu.. o somnade runt halv elva igår! duktig! ska duscha av mig o lägga mig strax tänkte jag. imorgon skriva på leonardsberg igen, aptrött påt! o torsdag åka dit igen. förhoppningsvis ledig på fredag, det vore sjukt gött.

nä orden är slut, tankarna finns dock kvar.. men tar de inte här.. tar me dem till sängen istället....

mm.. .. längtar till helgen.. åh!! bara få va lite leedig har varit sjukt jobbiga två veckor, i neeeeed to sleeeeep nooowww. =P

Mkt o göra!

Känner mig apstressad nu.. alldeles för mkt med exkursionen kursen flytten o allt.. herregud. hinner knappt andas, än mindre sova.

Suttit med exkursionen hela dagen och har så svårt o hitta bra fakta. irriterande. kanske lärarna skulle tänka på innan att det knappt finns någon fakta? ja KAN JU TYCKA DET.

Suttit o skrivit ut 53 sidor nu som jag ska läsa.. inte direkt kul. kom på också att tapetpärmarna ska vara tillbaka senast onsdag kl 18.00.. o jag vet inte hur dags vi är klara med (GISSA vad vi ska sitta me, jo exkursionen) så jag kanske är hemma kvart över sex.. dvs svårt o hinna. så borde åka bort med dem nu. idag. nu direkt. nu nu. men aptrött. måste samla lite energi.. liiite snabbt liksom..

mummel. trött. saknar vännerna, ni är söta! ska snart hinna träffa er är tanken, imorgon ska jag träffa anne iaf! får se en väns ansikte =) tur det. lördag är det grillmys o lite fest! ser jag fram emot.

Vilken jävla dag!

Idag har jag varit med om en av de jävligaste dagarna på länge!!

Vi har GÅTT från tio till halv tre! herregud mina ben värker och jag är aptrött. Vi har gått o letat efter den där jävla strandängen osv vid Leonardsberg. Hade karta o skit, men vad hjälper det när man är ute i ingenstans o rör runt och inga jävla skyltar. Fy fan! Glad var jag inte utan törstig hungrig varm o ont i axeln.´Detta hade varit OK om vi visste vi hittade rätt.. men icke. Vi fick GÅ tillbaka till skolan vid halv tre, vi hade gett upp o hade en föreläsning kvart över tre. Inget val. Nä fy fan. Önskade mig mest hem! Plus vi ev måste åka tillbaka eftersom vi inte ens vet om vi hittade rätt. Fanns ingen jävla o fråga heller med tanke på det var ute i ingenstans. Vi frågade en tant som guidade oss lite, men vet knappt om hon själv visste..

Nää aptrött. Står o fixar matlådor nu o ska snaaaart få duscha o sova. Upp tidigt imorgon.

Hur orkar man med sitt eget liv PLUS två tre barn o dagis, läxor o deras aktiviteter? minus ännu mera timmars sömn. jadu det undrar jag!

Och imorgon ska vi foooortsätta med leonardsberg o ta reda på fakta, plus två föreläsningar.... Shit. Ingen lust, vill sova sova sova.. o bli frisk. Hostar fortfarande mkt, funderar på o söka till farbror doktor! kanske enda hjälpen.

I lördags nådde jag smärtgränsen hade apont=( typ tjöt halva dagen=(

Lycklig!

Åh jag har en såndär lyckokänsla nu, o nej jag är inte full. bara satt o tänkte på allt bra som finns i mitt liv!

Kom precis hem o har haft en hur mysig kväll hos helst med Anne:) sen kom Sara förbi lite också o hälsade, trevligt hon är också sådär himla go. Jag o Anne satt o pratade om ev München hoben.. hmm... =) blev lite sugen. Känner mig inte som en riktig student då jag inte går så mkt på såna fester.. lite dålig liksom=) tiiisdag iaf.. hmm.. kanske inte ens finns biljetter, ska forska lite ^^ =) Anne tjatar som fan iaf =P haha. alkisen=P  Nykter i helgen? ja kanske, verkar lite så.. =) imorgon ska jag o sötnos bara vara hemma o ta de lugnt sa vi, sen ska vi fira hans brorsa på lördagen vid två... sen söndagen äro vilodag=) ^^ nä men blir ju lite så, skönt o ta de lugnt på helgen...

Så.. sak nr 1 är vänner, jag har flera underbara vänner och en hel del lite mer ytliga men mkt trevliga ändå=) hehe.

Kärlek är något vackert.. min sötnos träffade jag bara en kortis ikväll åkte till stan sen. men just nu gör det inget. han finns i mitt hjärta jämt i alla fal.. vi behöver inte umgås dygnet runt, vi vet vart vi har varandra och vår kärlek är otroligt stark. imorgon ska vi bara ha det mysigt.. =) ska bli underbart!

.. sak nr 2 är alltså kärlek, eller min Eric <3

Skolan känns riktigt kul nu. Var aptveksam första dagarna men nu har föreläsningarna o allt varit intressant och gruppen verkar helvettig.. =) vi är dock i smekmånadsfasen då är ju alla snälla =P haha. men tror det blir braaaa faktiskt!

sak nr 3 är skolan, om det nu kan vara en bra sak =P jo men de tror jag! visst kanske inte kul varje dag, men just allt runtom är också roligt då blir de roligt liksom!

Flytten då. Den stooora flytten, längtar så jag håller på o dö. Just nu har jag ont i magen av att ens gå in på vår gård, så lite trivs jag här. Jag går in låser, sätter mig o knuten löses upp, så sjukt mkt vantrivs jag. Mår dåligt då jag bara tänker på hur illa jag mår av att bo här.. känner det har dragit ner mig, så ska bli apskönt o flytta!

sak nr 4 är flytten! =)

Imorgon ska jag jobba, och jag älskar det. Just nu skulle jag iof göra vad som helst för o slippa, men är främst för jag jobbar från SJUUU o ska upp SEEEEEEEX, jag är ingen morgonmänniska. När jag kommit dit, fått i mig lite kaffe, då är jag back in the game. dock hade jag föredragit o jobba på vanliga avdelningen med barnen som man känner men detta duger gott. älskar ställen varit där i flera år och det är som min familj, de känner mig, de känner eric osv.. superskönt

sak nr 5 är jobbet! =D=D

Nuuu ska jag sminka av mig o krypa ner i sängen! upp med tuppen imorgon! hoppa på cykeln halv sju, kommer va lagom glaaaaad..... =P haha

Natti!


Yes!

Eller nåt.. haha.

Skoldagen var helt ok, första föreläsningen var suverän handlade om väder o vind o sånt, gillar det! nästa var dock om jordbruk bla bla.. sånt är inte min grej på samma sätt=p blev också fel i armen av allt skrivande=P

Om en liiiten stund kommer sötnos hem, då ska vi grilla lite, sen ska jag ner på stan o ta en Cider med Angelica, mkt trevligt sjukt fint väder=)

Suttit o ringt runt o mailat nu.. håller på o ska leda en exkursion till Leonardsberg som ni vet, o ni gav inga tips?? ni är dumma=D då får man inte läsa min blogg om man inte tipsar=P hittar dåligt me fakta på internet med försöker få tag i länsmuseet o ett ev möte där jag kan ställa lite frågor o så! hoppas på det bästa.

Hade tänkt tvätta 8-11 imorgon, men ska jobba ist, så nu har jag inte ångest jag shoppade längre haha.=) så ska springa ner nu o byta tvättid, hoppas den 14-17 finns kvar, ingen lust o tvätta 17-20 en fredag! håll tummarna!

hej o hoj.. lite stoj!

Lemonad <3

Åh sitter o dricker Brämhults nypressade Lemonad, ääääälskeriälskar den=D
Sjukt god, fint väder också passar perfekt då=)

Hade en kort dag idag, bara en föreläsning, som duktiga Maria åkte in på, och som sög=P haha. typiskt=P men satt med gruppen o planerade lite.. jag är ju planeringsfreak så det var skönt tycker jag haha! vi ska leda en exkursion till leonardsberget, ni norrköpingsbor vet ni vart det ligger?? vi i vår grupp har ingen aning så alla tips är extremt välkommna=) vi gav oss hemläxa tills imorgon att hitta fakta... så vill ni hjälpa mig är jag evigt tacksam=P

Igår var jag ledig, då kom en tjej o köpte sminkbordet så nu är bara garderoben o expeditbokhyllan kvar. Bokhyllan kommer en ikväll vid halvfem o antagligen förhoppninsvis köper. Så nu har jag massa kartonger i vardagsrummet, lagom trevligt....

Dagen igår spenderades med min vän Ania.. det är alltid trevligt tror aldrig vi har en tråkig stund tillsammans=) vi gick o shoppade =) ja jag med.. blä=P men fina va grejerna iaf=) haha. fick CSN idag så perfekt=P så det löste sig ekonomiskt med denna månad =P haha. ser inte fram emot dubbelhyran men förde direkt över till spar så jag har extra redan nu =P är väl säkrast. jag är verkligen kass på pengar, vill ha, köper. Men jag har råd, nä jag e knappast rik. Men jag är sån som shoppar tills pengarna är slut (dagen innan CSN:P) .. så är det o sån är jag=) haha. men lite borde jag skärpa mig, har iof inget val snart me högre hyra o allt.. satt o bedyrade innan o skulle sluuuuuuuuta shoppa .. yeah right eric får skylla sig själv om han trodde påt =P  Sen spelade jag o A vårt nya ps2 spel, tennis.. ehhh hon va bäst på att bli nockad av bollen HAHHA. KLONK! =P sen låg hon där o såg söt ut hiih.

Nä idag är jag på bra humör, Nu ska jag ta min lemonad, en korsordstidning o sätta mig i solen......


.... eller först ska jag söka lite fakta på jävla leonardsberget tänkte jag så går jag på ledigt sen!=P


Skola igen!

Jaa lite deppigt o trist att skolan börjar idag! 15-17 kursintro, skapligt segt. tänkte skippa de men sen stod det att man ska få veta vilka som är i ens grupp o träffa dem o så! så då tänkte jag fan bäst jag går då!

Ska på sätt o vis bli skönt o börja skolan, just att vardagen återvänder att man tar tag i träningen o allt igen också! sen gillar jag eg att plugga, inte varje dag, men överlag. Alltid lite spännande med kursintro tycker jag med=)

Sötnos åkte imorse, lite trist som alltid, men jag klarar mig=) ska ha en underbar vecka iaf är tanken =P

Vi var på ikano området igår o köpte tillslut en tvmöbel på jysk, himla fin <3 ME LIKE.  hehe.

Nu ska jag ringa lite samtal o så.. fixa lite..sen fixa mig o åka till skolan...

laaaater.

Sommarlov=D

Yeeeeeeeeeah jag har precis snickrat ihop uppgifterna jag fick när jag var sjuk! wooohoo! skönt och de va inte alls svåra som jag fruktade=D skönt! skola på måndag igen dock. woho=P har rätt mkt ångest böckerna verkar suga !! iaf enligt titlarna.. eeeeeeeeehuuu

Hur jag mår idag? bättre.. ahh bättre.. halsen är bättre än igår, men hostan värre. ska inte hosta mer, vägrar =P känner mig dock varm än, tar aldrig slut.. så är typ trött mkt..=/

Överlevde dock o jobba igår, men va knappt seriöst,  På eftermiddagen snurrade allt o jag typ väntade på att svimma, men lyckades stå på benen som tur var!

Igååååååår skrev vi på kontraktet och det fanns ledigt garage =D underbart! o läskigt;) nädå! bara underbart, längtar som tusan! stångåstaden ska tapetsera om i sovrum två woho, där va bara målat inte spec fint o i köket o sovrum ett ska erics pappa tapetsera om!

Idag blir det vila o lugnt somvanligt, sötnos är o fiskar men kommer hem ikväll! Igår hade vi en underbar kväll med tacos, mys framför tvn och sen spela lite spel o dricka vin.. tills efter typ tre klunkar eric sa han kräks om han dricker mer, han hatar vin =P men det va mysigt iaf haha. =) hihi. jag gick dock o la mig redan elva, mådde pyton o han låg o kramade på mig ett tag innan jag somnade=) myspys, dock får han flytta på sig när jag ska sova. vill ligga ensam inte att ngn annan ligger o trycker på mig =p haha.

Nuuuh ska jag laga lite mat, sen ska jag sätta mig läsa studiehandledning till nästa kurs! blir mkt slapp på balkongen idag, fått nya tidningen med korsord med så sånt blir det idag med=P

Bye

Flytt planering..

Yes o jag vill ha massa nya möbler, så trött på de gamla! ska matcha o få så jävla fint.. =)
suttit o kollat på blocket o hittat en superfin tvmöbel med vitrinskåp i , vit=D jag är absolut ingen snobb köper gärna saker på blocket så länge de är fräsha o fina, men bara om man vill ha dem såklart=) 1500 kostar den och jag är KÄR! superfin, vill bara snuttis ska va hemma så vi kan ringa på den, iaf han gillar den såklart. blir bara knöligt att dra upp den i denna lägenhet, som den förövrigt typ inte ens får plats, o sen ut igen! men jag SKA ha den om jag så ska dö på kuppen, vet inte om jag vågar säga jag hämtar den i slutet på sept de kanske säljer bort den! men syster lovade hon kunde ha den, om det nu går att lita på...

Jag har så sjukt svårt o lita på folk. Helt ärligt litar inte på någon helt till hundra, inte ens min Eric. Men honom litar jag på mest i alla fall, man får se det så.. men inget jag skryter om utan snarare något jag mår dåligt över eftersom jag hela tiden kämpar för att det inte ska synas! Klart man litar på vissa, i vissa fall. Men sådär no matter what, nä....

Nu vill jag Eric ska komma hem så han kan säga åh så fint vi köper, annars får han stryk! =P måste dock köpa nytt vardagsrumsbord då med hihi det är ju trä om vi ska ha vitt i vardagsrummet!

Sen till sovrum nr två vill jag ha nybokhylla i trä, där ska vi ha trä... o i köket också trä! ett stort träbord o sex stolar gud så fint det kommer bli..

Suger att "bo" själv o planera själv, suttit o tänkt o ritat massa i veckan o nu får Eric komma hem o tycka o älska hoppas jag!

Rätt komiskt satt o mailade me en kille i förmiddags han ville köpa en bok av mig.. vart bor du? lkpg.. jag med.. berga.. jag med.. knektgatan.. jag med. sen kom vi fram till det är han som bor mittimot oss ! ^^ haha världen är bra liten. så ikväll kommer han o köper boken av mig! får en hundring o sätta sprätt på iaf=P

Hur jag mår? hyfsat idag. syster ringde tio hade precis gått upp o kraxade hej.. ingen hade kunnat höra vad jag sa, helt omöjligt. men efter en halstablett o lite frukost är min röst nästan normal. o jobba imorgon det ska jag. får stå ut, men cykeln får stå hemma tyvärr blir bilen som gället, sen ska vi åka o skriva på kontrakt o handla lite mat! lite osäker på hur jag kommer fixa att jobba, men är bara 8-15 så får bita ihop. jag behöver varenda krona jag kan få!

Helgen då? nyktert tänkte jag så INGEN får bjuda med mig, jag ska va nykter o ta hand om min kropp!! hör ni?? ingen får bjuda mig=D då är ni elaka=D hihi.

Älskling kommer tidigare idag, runt halv sex skulle jag tippa på! trevligt=) de skulle åka runt tre idag trodde han! =D =D wiiiie.. =)

Igårnatt pratade jag länge med min kära kompis L. Jobbigt o se en älskade vän ledsen !! usch önskar jag va hos dig skulle krama dig massa då!!

Nu ska jag försöka orka städa.. blir väl ett rum.. ligga ner o vila.. ett rum till. men jag ska klara det. det är stökigt här o jag mår ännu sämre över det, inte ens bäddat sängen på hela veckan och DET MÅR JAG DÅLIGT ÖVER. ja det gör jag! vill ha fint. Dock har jag diskat varje dag iaf=D utom idag , men det kommer.

Känner mig kall o fruseno skulle gärna ligga ner o kolla på film, så blir det ikväll älskling bara du & jag!

Åskar här - i hate it!

Förresten, big news jag har bytt om idag! ingen morgonrock, ett tecken jag är lite friskare idag =P

Bye bye lingonpaj! hmm kanske skulle göra en paj tills ikväll förresten=) det får jag sen när jag städat om jag har något ork kvar=)

Hosthost

Ja det har varit en jobbig natt, man sover alltid så dåligt när man är sjuk...

Idag har jag.. eh.. inte bytt om från sovkläder, suprise.. ehh.. diskat.. bakat kladdkakemuffins, mums och helt enkelt ätit kollat på serier och knappt gjort ett skit, hate it. åh va jag hatar o vara sjuk!

Håller på o säljer kläder på tradera igen och böcker! nu är jag less på all skit man har hemma..

Suttit o kollat runt också på blocket och ikeas hemsida på fina möbler till vår nya lyya.. åh så sugen man blir! men ska försöka hålla mig måste komma till rätta o spara pengar först, råkar ju tyvärr ut för en dubbelhyra=( inte kul.

Sen kommer jag snart få ett mail från eva med saker jag måste göra hemma för jag va sjuk idag, straff nog man är sjuk kan man ju tycka.. men förstår på sätt o vis de som bara skiter it ska fan behöva göra o hon vet ju inte vilka som är sjuka o inte.. men känns bara segt när man knappt orkar sitta upp att få extra plugg.... mm.. men men hoppas det inte är allt för mkt.

Nu ska jag .. suprise. krypa ner i soffan med min filt och kolla på tv.. usch så trött jag är på tvn

(imorgon kommer bejbi hem wiie)

Sjuk =(

Ja det bröt ut tillslut som jag trodde.. legat i soffan hela dagen har fortfarande sovkläder o morgonrock på mig.. illa.. ingen idé att byta om nu.. hunnit kolla igenom tre filmer o all skit som går på tv på dagarna.. not fun..

O nu börjar hostan komma, den är alltid värst. för jag hostar tills jag spyr tillslut, fy fan. inte än så länge dock. jag som ska jobba på fredag, pengar som behövs, speciellt till flytt.. så imorgon ska jag också ligga i sängen o tänka positiva tankar o hela mig själv. helt sjukt både svettas o fryser idag.. blir ju så av feber.. konstigt ibland känner jag mig skitvarm, sen en timme senare inte alls varm, alltså utan panodil så går febern upp o ner. weiird.

Nu sitter jag mest o tänker, nä hosta inte mer, man vet ju för varje gång man hostar blir man mer o mer hostsugen! så ska försöka bita ihop, svälja o hosta så lite som möjligt för hosta vill jag inte för alla pengar i hela världen få!

Dax o krypa ner i sängen snart, dock inte lust alls när man legat o halvsovit hela dagen, jag vill göra något, vara kreativ... men jag har ingen ork.. det enda jag gjort idag är diskat och stekt pannkakor... mkt energikrävande... och spelar wordchallange på facebook ^^ hoocked igen.

Nu ska här kokas lite mera te, sådär 15 L har jag hällt i mig idag o spela lite worldchallange innan jag kryper ner i sängen...

psst bejbi jag saknar dig kom hem!

Jaha dax o packa nu ;D

Japp=D vi fick lägenheten ringde o kollade imorse!=) riktigt glad. Önskar bara min söt va hemma idag o firade me mig..
rätt depp idag faktiskt, men det är som det är.. trots den goda nyheten.. har lite tankar som far ikring som jag försöker styra rätt på! vet inte hur det hela slutar tyvärr... hatar o va ensam nu då när det är såhär.. men det är också som det är..

Jag saknar älskling, suck. vi har umgåtts massa i tre veckor nu o jag trivdes så.. mkt trevligare o mysigare när han är hemma.. men klart jag klarar mig, såklart man har väl inget annat val..

Inte mått bra idag heller känt mig febrig, ont i halsen o förkyld igen. men lyckades genomlida dagen.. fast det va knappt ett tag kändes det som... två dagar kvar, sen sommarlov, i en hel dag;P sen ledig på torsdag ska bli skönt! fredag är det jobb o sen ska vi skriva kontrakt...

mm.. nä.. jag håller nog tyst nu.. känns lite privat resten o jag har slutat va privat här..

Depp

Igår va det plugg på dagen och grillfest hos Jenny o Magnus på kvällen, trevligt som alltid. Gillar verkligen det gänget=)

Idag har det varit huvudvärk på schemat =P o sen åka på släktmiddag hos erics mormor.. vi kom precis grillar lite nu o ska snart se på the shining..

Imorgon åker sötnos, ångest verkligen känner mig gråtfärdig.. =(

Imorgon får vi också veta om vi får lägenheten eller inte !! hopppppppppppas!!!!!!!!!

Imorgon är det dags o visa upp vårt rollspel o seminarium på etiken. så kommer vara skönt när måndagen är klart!

Bye

Fredag

Dagen idag gick apfort, i like it=D hehe. kom hem o städade, låg o putsade i badkaret när bejb i kom hem. en timmes pussande nästan sen åkte han igen .s uck. ska fiska kräftor. Kommer hem imorgon! dock bara för lördag o söndag. sen åker han imorgon. Rätt deppigt, ja.

Ikväll? hade tänkt plugga o ta de lugnt.. men blivit lite party=P men vi får se om jag orkar. så trött gick upp tidigt öppnade ju idag på dagiset....

Suttit o tänkt inför ev flytt, kommer bli tungt för min axel. Eric börjar ju jobba borta på måndag så får städa allt själv o min axel e precis kajko efter bara skrubbat ett badkar =( åh... han är ju hemma på helgerna men inte så kul o spendera hela helgerna med att städa liksom....

Bye


Woho

Japp maria är gladare idag =P

Fått brev från polisen idag. för er som inte vet o det är en hel del så tappade jag mina nycklar i lördags. valde att inte gå ut me de så så få som möjligt visste om det! men nu är de i tryggt förvar=P aldrig mer harrys ^^ =P nevars

Så va o hämtade dem innan jobbet, gick dit idag med min syster som sällskap, gullig ä hon. o hurtig med nu för tiden=)

Sen jobbade jag till halv fem, hem och började med lite käk o syster kom o grillade hos mig=) vi tog en promenad till affären, köpte varsin god kaka, åt den o kollade lite på tv=) gick med henne hem o sprang hem för o springa bort kakfan=) så nu har jag precis suttit i löst lite korsord, skulle eg kollat på plugget o börjat skriva.. har opponering på två arbeten nästa vecka, men ska ta det imorgon.

Den andra goda nyheten är att vi har högst köpoäng på lantmannagatan=D=D wooooooooohooooooooo!! superglad, tydligen ingen som bjudit över där=D vi har dock inte tackat ja än vill gärna se den i mjärdevi först, dock inte fått ngt erbjudande än? konstigt.. kanske inte ens får åka o titta på den kanske va fler som satt mitt i natten o bjöd över som ett annat pucko=)

Yeah imorgon öppnar jag så upp med tuppen borde jag, svårt när man somnat vid tolv annars ^^ =P

Duscha av mig snart o borde sova ännu snarare=P

Imorgon: jobba, hem o veckostäda sen plugga.. :P låter la trevligt.. =P ska ha en umgås med mig själv kväll var tanken, man måste tycka om sitt eget sällskap och jag börjar lära mig=) kolla på någon film o mumsa popcorn alldeles ensam- låter faktiskt riktigt skönt o det är det jag ska göra också=)min skrutt sover borta två nätter, triist.. men han kommer hem en snabbis imorgon iaf för en eller två pussar=) de blir dyra pussar åker från hannäs o hem.. pusspuss o sen tillbaka mot åtvid istället.... =P

Helgen är lite oklar, sara spelar på lördag kväll i åtvid vi har pratat om att se henne. tanken var en nykter helg, men vi får se om jag fixar det=) både ekonomisk och hälsosamt vore det iaf=) plus att jag inte ser eric så mkt så är lite klängig nu.. han åker ju nämligen på måndag igen. SUCKSUCK: trist som fan är det. söndag är stor familjemiddag min familj plus erics i gullebo hos hans mormor, ska bli mysigt! :) då vill jag inte heller va bakis, inte ens lite bara glad =) sen vill jag aldrig mer tappa bort nycklar ;) hihi. ska vakta dem me mitt liv=)

bye

Freak

Sitter här med nästan tårar i ögonen! visst det va lantmannagatan som va min favvis.. men har haft högst köp hela tiden på den i mjärdevi.. fem min innan den tar slut.. anmäller ngn som har högre. satt o väntade alltså för o krossa oss.. så jävla coolt av er, ni sabbade min kväll. var ni intresserade, anmäll direkt. synd ni inte somnade, eller ännu bättre dog, jag tycker det är sjukt dåligt. fem i tolv. knappast så de bara råååååååkade se den fem minuter innan den tog slut. nej ondska.

egentligen vill vi ju helt ha lantmanna, ja det kan vi säga innan vi ens sett den på tröskare. men nu känns det som att det va säkert samma på lantmanna också. jag vet vi hade högst p någon timme innan..kanske två.. men va säkert ett freak som bjöd över.

jag fixar typ inte att inte få denna. jag vill så himla mkt. den kändes så jävla rätt, o hatar att ngn annan jävla fitta ska kunna sabba den chansen. 

nä nu är jag bara deppig, krossad o gråtfärdig. jag hade typ räknad med lantmanna, jaja, jag vet man ska inte det. men jag har mkt poäng, har högst p om man jämför me de flesta som man ser ute... så kändes rätt lugnt, haha pinsamt va. men nu är jag krossad, ledsen och nu kommer tårarna, larv? ja tyck det, men jag känner mig så besviken, man ska inte hoppas på något. man blir bara besviken.

Forts.

Yej skrev lite kort förut va lite buzy!

Men nu är båda arbetena inskickade.. o nu börjar nojjet.. skulle ändrat bla o bla.. börjat tidigare.. skrivit mer koncentrerat.. you name it! =P aja. vi får se hur det slutar, slappt iaf me komplettering inget man behöver plugga in utan bara ändra skiten o le o va glad=D hatar tentor som ni vet! döskönt det är inlämnat iaf=D eg skulle ett in på torsdag, men jag va ju fan klar så varför vänta? =) finns folk som alltid skjuter upp allt till sista sek, sån är inte jag. Jag var klar i helgen!=D i fredags för o va exakt, sån är jag.. =) o brukar inte få ngn spec komplettering heller.. börjar bara i tid helt enkelt gillar inte o ha saker efter mig. ordentlig liksom, o seriös. dock är vi inte många kvar på denna jord som har den genen, slappona tar över - i hate you! baaack off=D

Önskar jag hade fejjna bilder o visa er.. o till er som har massa negativt, behåll det för er själva. Det var absolut inte sunkigt som vissa trott, och det verkade vara ett lugnt o skönt område med=) så nu ska folk bara säga snälla bra saker annars kan de knipa istället, jag går väl inte o klankar på er ? nääää tänkte väl det=D man ska va glad för andras lycka, annars kan man ju istället fokusera på sitt liv o tänka vad är fel i de eftersom ingen annan jävel får va gla för min skull!

Skulle öppnat imorgon o slutat halv tolv, men blev changed plan o börjar inte försen halv elva, inte mig emot med sovmorgon! dock lite trist o sluta halv tre, tidigt de me såklart, men vi ska ju till skänninge o hade varit ännu trevligare o vara där så tidigt som möjligt såklart! pratade me cissi idag så vi blir ett gäng som åker somvanligt, like alot=)

Nu ska jag ta lite god lättdryck, sätta mig med ett korsord o slappa några minuter innan jag kryper ner till sängen!

by the way - mkt piggare idag! låg hela eftermiddagen igår, två filmer hann jag med=P sen somnade jag halv tio framför tvn o eric väckte mig vid ett när han skulle sova... sen vaknade jag tio imorse - pigg o glad=D sömn är sjukt viktigt o botar ALLT=P

byyeeeeeeee (somnar med ett leende på läpparna - ge mig lägenheten så ska jag alltid le) =D

Åhååå

Typ hoppat hela kvällen, ja den var underbar. Superstor uteplats och allt. Området verkade hur lugnt och skönt som helst.

Jag VILL ha denna lägenhet, ge oss söndag så vi får veta om vi får den! Vet vi hade högst p dagen innan men sen då?? tell me!!! jag vill vill vill. rena drömmen var den!! hoppas den blir sann!!

ps. det var DISKMASKIN med=D=D

Snörvel

Sitter o snorar här och har ont i halsen, inte superduper sjuk med massa feber, men känner mig krasslig så eftermiddagen efter vi hade arbetat i gruppen åkte jag hem o bäddade ner mig o glodde på film.

Såg sen jag fått mail av eva så fick kladda till en till referens, skönt den INTE kändes tvingad =P eller ngt.. suck. Aja, det gick rätt fort iaf.

Resten av veckan är det jobb, och det är jag glad för, dock lite för lite timmar, men skönt också iof men hade blivit mer pengar annars ^^ =P

Imorgon ska vi åka o titta på lägenheten, dock inte favvisen, men den ser bra ut iaf så får se hur den ser ut IRL och på onsdag är sista dagen för lägenheten i mjärdevi, min kärlekslägenhet=D dock tycker jag eg båda är svårmöblerade, har vi alldeles för mkt möbler eller vad är felet? =P dock är en hel del möbler vi har som jag vill byta ut iaf liksom.. så kanske läge;D haha.

Nu ska jag o min älskling göra hemgjord pizza sen blir det lugnt ikväll så jag blir pigg igen! o onsdag skänningemarken var tanken=P söndag måste vi bestämt om vi ska ha lägenheten vi kollar på imorgon ^^ =P

yeah.. bye

Pokerkväll blev fest

.. Eftersom mina söta vänner är TRÅKIGA o inte ville spela poker väljer jag också att inte va hemma .. fast jag drog ihop folket=P eric får va värd. =)

Jag ska istället till Angelica på förfest o sen drar vi vidare till Ninna o festar=) Harrys sen!=D

Nu sitter jag med färg i håret ^^ se om de kommer in bild sen, beror på resultatet=P

Bye

Pokerkväll

Japp ikväll är det pokerkväll på schemat, och kanske en o annan flaska vin ;P ska bli trevlans=) klart de blir, eftersom bara trevligt folk kommer=P

Nu.. enligt eric så tar väl 20 min till minst.. vi lever inte i samma värld, han i datavärlden =P inte jag=P. ska vi gå o handla hårfärg o fixa mitt hår=P blir det katastrof blir pokerkväll inställt=P haha.

byebye

.. Efter ännu ett samtal

Herr Modecenter ringde idag och sa skicka in ditt kort, när vi får kortet så river jag kontrakter och du SLIPPER betala.. GRYMT GLAD!! =D =D

Jag hoppas bara det stämmer, liiiiite osäker med tanke på dagens artikel i tidningen igen, men jag hoppas han blivit så skrämd så han håller sitt ord!!

Bara en trist sak, jag behöver färga håret, vart ska jag nu gå? =P hade iof aldrig gått dit igen haha men ändå.
Funderar på att färga bruna slingor (som jag tänkte en gång hos modecenter då han färgade HELA håret ist)... då försvinner ju lite utväxt.. o somvanligt funderar jag aldrig på ngt, utan blir sugen, gör det, ångrar mig=P haha. men får se.. ska fundera någon minut iaf ;)

Va ute o sprang en runda igen (FJÄRDE) denna vecka, stolt!

Lite sugen på bio ikväll, hm.. ska kolla vad som går...

Imorgon fyller min pappis år, så vi ska dit o sjunga lite o äta tårta!

Hejsvejs


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p� Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus