Jul Jul strålande jul!

Har haft en jättemysig jul:)

I onsdags tapetserades det inne på kontoret. blev jättefint, sen fixades det sista inför jul! älskar vår lägenhet!! o att ha en trea är helt jävla underbart ;) älskar´t! på kvällen åkte vi till Jenny o Magnus för uppesittarkväll, med bingolotto, trodde iaf vi ;D men vi vann inga miljoner tyvärr. så kan det gå! :P vi hade paketlek som var jättemysig o stressigt! vi fick en hel del bra att ha saker vilket är roligt:) samt är det bara glädjen av att vinna ngt (jag är ju en riktig vinnarskalle för er som inte vet det). När vi kom hem så fick jag paketet från Eric (fuskade lite klockan va nog bara halv tolv haha) ett jättefint halsband som det stod "Maria" på. i princip sån som Carrie har- ja jag älskar ju sex and the city o hennes halsband är ju underbart!! dock va det lite litet, men ska se om det går att sätta på flera länkar så det blir större *håller tummarna*

Igår var vi först hemma o hade lite julmys. sen runt lunch åkte vi till Erics familj för att fira med dem o hans mormor. Jag fick alldeles för många paket, de är så sjukt givmilda. Jag fick en våg, presentkort på Gina (mellandagsrean here i come), badgrejer och ett stort trevånings kakfat! Framåt kvällen efter underbar risalamalta åkte vill till Familj Lingeby-Strandberg för att äta mera. Jag är inget fan av julmat som ni alla vet, men lite kötbullar o korv tryckte jag allt i mig:) sen blev det ännu per paket blandannat duntäcke, mystofflor (love them), ljusfat.. sen kommer jag inte på mer. vilket minne man har fem min efter man öppnar dem så minns man inte ;) kvällen var jättemysig med glögg o yatzy (blev så sugen efter onsdagen hahah). Knappt något bråk heller, vilket är ytterst ovanligt. Kvällarna brukar alltid sluta i kaos i min kära familj och stora bråk som leder till att vi åker hem istället.... det är himla trist, men jag är glad vi slapp ifrån de stora bråken i alla fall. :D

Vaknade rätt sent idag, vid tio men va himla glad. Har varit asförkyld, speciellt igår men idag mår jag mktmkt bättre:D hade t.om lite feber igår:( men idag är jag relativt pigg o på benen. Vilket är supertur, då det är superröj ikväll med Jenny <3 Vi ska rocka feeeeeettttt i know it! :D Ska plugga lite strax ska bara sätta på lite Glöggte(älskar´t Ania) och senare blir det lååååååångt bad innan det är dax för att fixa sig. ska bli kul o fixa sig o äntligen använda min nya leopardklänning! Och ikväll ska vi shaake thaaaat aaaaaaass va länge sen jag o Jen partade så vi ska ha himla kul. taggad till TUSEN! o så himla glad jag är piggare idag va lite rätt jag skulle va seg idag när vi festade men ickesanicke jag är pigg som en mört.. (nästan iaf) tillräckligt pigg för o röja hela natten iaf!! nu känner jag att jag skiter i om jag blir tusen ggr sjunkare! FÖÖÖÖÖÖÖÖÖR det gör inget eftersom seeeen är jag ledig o kan ligga o va krank i sängen några dagar. Bara jag blir pigg så jag hinner shoppa lite på mellandagsrean o sen är dte ju Nyårsfest o den längtar jag ännu mera till. Tur jag har Jenny som fixar alla roligapartypartyn!! <3 o det är nog bra det är de som planerat festen nog för jag tycker massa om min Jen men vi passar inte helt o fixa fest ihop märkte vi förra nyår ;D haha.

Nä nu har jag ordbajsat tillräckligt.

Ha en riktigt god jul. Det ska jag!

Längtar!!

Jag har så mkt o längta till! :D

längtar tills imorgon för då kommer erics pappa o ska tapetsera. hoppas de går fort!! =P för behöver städa till i det rummet med inför jul o allt.. o varit svårt o städa i övriga rum då möbler har stått på varandra ;D men lite har vi såklart hunnit... men den sista städningen blir imorgon! ska bli så skönt o få kontoret fint också:)

På kvällen ska vi till jenny o magnus på uppesittarkväll o paketlek. jag ÄLSKAR paketlekar o sånt:D hihi jätteroligt o spännande.. :) vet inte hur denna går till, men blir säkert kul ^^ :)

Sen på torsdag är det ju julafton. älskar julen. umgås med nära o kära. o paket (ja jag älskar paket o det FÅR jag fast jag är stor hiih.. )

Sen på fredag är det lugnt på dagen o sen på kvällen partyparyt!! har världens finaste klänning jag ska ha på mig ;)

Nyår - åh va jag längtar. längtar!! :D hihi. ska bli astrevligt:) älskar mysmiddagar som sedan blir fest!! :)

Japp!! mkt kul o längta till nu:D

Yeeiiha!

Börjar äntligen bli frisk - äntligen - äntligen!

Halsen känns hyfsad, lite lite ont på dagen o lite värre på morgonen, men uthärdligt:D gud så skönt!

Julfint är det här hemma med - utom inne på kontoret, men det kommer på onsdag efter tapetseringen! :)

Vi åt toast till lunch, grisar, så skulle ut o gå en timme extra för att kunna äta paj ikväll =) så gick ut en långsväng o på vägen hem stannade jag vid centrum i lambohov o gick in för o se om de hade klipptid innan nyår! javisst de hade t.om idag 35 min senare så rusade hem (förbrände många points!!) o hämtade plånboken! blev bra i håret, gjorde ingen stor förändring, så ni kommer känna igen mig ;D billigt blev det med blev klippt av en jätteduktig lärling kostade bara 250 kr. perfa! :) sen gick jag ytterligare en sväng så sammanlagt två timmar idag :D så paj de blir det verkligen ikväll ;)

Suttit o druckit kaffe o pluggat lite. långt kvar till tentan, men tänkte börja litelite redan nu så jag inte får sån ångest sen! smart tänkt va ;)

Nu ska jag börja göra min smaskiga paj! medan den står i ugnen ska jag göra en form av lista av allt jag ska läsa osv ;) så jag får lite koll just nu är det lite rörigt känner jag. rörigt gillar jag inte - ordning och reda ska det vara!

Vår gran är sååå fin!! lovelove.

Julafton på tordag - galet. känns inte alls som det.. fast jag bakat julgodis (men knappt ätit ngt duktig) o vi har så julfint hemma..

By the way - gått ner två kilo - stor guldstjärna till mig. o mer ska det bli!

Världens bästa

... barn!!

seriöst kom hem o hade fått ett stort kuvert ... fattade inget.. öppnade.. hällde ut 24 brev/kort...

och de va från klass 2A!! min underbara klass. fan va jag saknar dem! började tjuta när jag läste många hade skrivit att jag var en bra fröken, att de saknade mig osv. vissa hade skrivit värsta breven, medan vissare kortare såklart. men såååå sött!! jag älskar barn. jag tar till mig dem mitt i hjärtat o där stannar de. önskar de var min klass!! det känns typ som de är det... ne det va helt underbart <3



Annars är jag gnällig dagen på jobbet va asjobbig mått skit, såklart. halsen släpper aldrig utan har istället blivit ännu värre. så i kväll har jag legat o ska inta liggande position igen!

Tapeterna trodde jag skulle bli klara idag men icke. va för lite tapet så kommer o tapetserar dan innan julafton. skittrist!=( hoppas verkligen de hinner bli klart.. o sen julstädningen på kvällen innan uppesittarkvällen! ne det va verkligen inte kul!

nu ska jag tänka på något roligare o lägga mig ner i soffan!


JULLOV!!

 Hihi äntligen jullov här med:D hehehe!! det firades med lunch med Anja. mkt mkt trevligt:)Fick ett par söta örhängen också, behövs alltid:)

Blev dock lite shopping med, en stor väst från Gina. superfin.. o två spel till Eric så hoppas han betalar dem ;D haha.

Ikväll blir det tårtmys hos min älskade Åsa som fyller år idag!! Grattis grattis!!!

Imorgon skulle min första jullovsdag börja, men jag jobbar =P lite träligt, men samtidigt lär jag inte få mkt jobb resterande dagar så:) pengarpengar!! Och imorgon kommer de o tapetserar här också, äntligen!! så då är man iaf bara ivägen ;)

Nu ska jag städa till här.. o Eric kommer om typ en timme. trodde han skulle komma vid fem, men icke för de skulle tydligen ha möte med.. alla dessa möten..möten...möten:)

Hejsvejs:)

Update

Kom på jag glömt skriva jag va o shoppade igår.. blev en klänning till nyår o ev till juldagen :) det är snack om party då men inget bestämt än. i vilket fall har jag en klänning om vi är sugna ;D Det är svårt.. jag både vill och inte vill. men jag gillar att inte behöva bestämma riktigt än utan kan gå o vela ett tag till.. är så mkt andra val man måste ta tidigt så kan va skönt att bara känna sig fri faktiskt. jag hatar att lova saker som jag sen kanske inte vill sen.. eller bara att lova skapar stess. men men. i vilket fall blir det bra o känner jag mig själv så blire fest ;D brukar ha svårt att stå emot. men träligt för vi ska ju bort på annandag jul o jag blir ju lätt så jävla bakis.. men visst kan ju ta de lugnt. yeah right ;D då känner ni inte mig ^^ nog om detta. den som lever får se.

Den till nyår är svart o supersnygg :D o den till juldagen är leopardmönstrad.. Eric kommer inte att gilla den, men det skiter jag i :D hehe.

Jenny, jag köpte även glittervästen du vet på Kapp Ahl.. och vet du vad ;) jag har sytt dit en hyska!:D så nu kan man knäppa den. Jag är så duktig att jag ibland blir förvånad ;D

Kort? nä blir de nog inga.. :D har lessnat på sånt :P

Nu ska här poppelipoppas.. sen bada o läsa Cosomo :)

One day!

Siiiiiiista dagen imorgon!! 8-12 opponering. gillar eg opponering, OM det inte är så förbannat långdraget... vi är FYRA grupper som ska opponera/opponeras så tar ju sin lilla stund kan man ju minst säga! trist... för ärligt det är inte roligt o höra andras opponeringar.... bläblä!! men SEN går jag på lov!! lala:D

Då ska jag ner på stan o luncha med min Anja som ska bli riktigt kul. var alldeles för länge sen vi sågs. somvanligt. sen ska hon få sin julklapp, hoppas hon blir glad, men det tror jag :). Sen hem o städa till lite innan sötnos kommer hem! När han kommer ska vi äta lite snabbt och sedan bort o fira Åsa o äta tårta o hon ska få sin present :) hoppas hon blir glad också ;)

Mm.. längtar tills imorgon kl tolv när jag har lov.de sista två veckorna har varit tuffa både mkt och göra samt psykiskt pga.. vissa saker...... mmm...

Har fortfarande 11 points att äta upp? :P har rört på mig mkt sista dagarna och det syns o känns faktiskt:D har gått både till o från campus flera dagar och bara det blir 40 min om dagen sammanlagt, sen är det ju promenader hemma osv som också gör extra många steg.

Vågen visade 5 kg mindre än förra tisdagen ;D men fullt så duktig har jag  inte varit ^^ då måste jag typ huggt av en arm o båda armarna är kvar ;) den är knäpp. Nästa gång visade den 0 kg viktminskning.. har jag sagt jag önskar mig en våg i julklapp? min känns LITE opålitlig? :D

Nä nu har jag somsagt points jag får äta faktiskt.. så ska göra lite fruktsallad med vaniljkesella eller popcorn.. kanske t.om både och ;)

Cosmopolitan kom igår!! så underbart läsning kommer det också att bli ikväll :D

Längtar - tills imorgon!:)

Lite ris o lite ros!

Är rätt gnällig idag.. somvanligt höll jag på o säga men känner jag BLIR den personen mer o mer när trista saker händer. förut kunde man liksom skaka bort dem, men svårare nu.

Suttit i skolan med läroboksanalysen o skickat in den idag. gud så skönt. ska ha opponering på torsdag så ikväll blir det läsa de andras o kommentera dem. imorgon sitter vi i gruppen o fixar en redovisning o till opponeringen. sen är det tandis, men ska försöka hinna med en sväng på stan innan o fixa present till fröken Åsa ;) julklapparna är klara tror jag, ska kika över det dock, men tror så.. beställde bästa presenten till sötnosen ikväll, vill ge honom den NU NU NU :D hihi

Onsdag är det skola hela dagen fixa massa först inför seminariet som är på eftermiddagen, sen är det vfuseminarium.. :P yei..

Torsdag - kortdag i skolan som består av opponering, slutar redan vid lunch. ÅSAS FÖDELSEDAG!! Så på kvällen ska vi dit o äta oss feta på tårta (= bantning resten av veckan).

Fredag- första lovdagen. jag längtar så jag blir tokig. tror jag aldrig längtat så mkt som jag gör nu. Helt galet mkt!!

Skickat julkorten idag med - done! skönt det..

Nä nu ska jag göra ngt mirakelkur mot ont i halsen jag hittat på nätet (Jag vet Jenny jag får inte söka massa:P)
Sen ska jag dricka den o börja pluggandet innan det är dax för popcorn o 2½ män kl 21.. :) efter det blir det bada o sova.... o prata me sötnos.. saknar han <3

Tankar

Jag har så mycket tankar idag, eller rättare sagt hela helgen. Behöver vädra dem. Snarast. Känns som man går under snart.. Går sönder...

Söndagsångest

Söndagsöndagsöndag. fan inte roligt me söndagar.. denna helg har gått så fort. o jag har mått dåligt hela helgen. halsen tar knäcken på mig. försöker röra lite på mig iaf me morgonpromenader... har ju börjat räkna points för de som inte vet.. nu ska kilona bort!! varit duktig om jag får säga de själv.

Nu är jag mest gnällig. så förbannat trött på att ha ont i halsen.. onsdags började de bli bättre.. torsdagsskit va t.om hemma låg i soffan hela dagen typ.. fredags bättre igen va i skolan o tog det lugnt me idolmys på kvällen.. igår va sådär också typ hyfsat o idag mkt värre igen. halsen är så jävla ond o så sjukt trött. legat o sovit på soffan lite sådär, men inte piggare för de.. somnade igår också på eftermiddagen då jag va som krassligast, men när man vaknar mår man fan inte bättre för det... kanske skulle tagit läkartiden jag blev erbjuden i veckan.. men hade inte schemat me mig o liiite svårt o ta vilken tid som helst.

Denna vecka är tuff. mkt plugg mkt o göra... o jag är precis slut. torsdag sista dagen. sen jullov... då kan jag va sjuk, eller nåt........... mmm..... det finns de som har det så otroligt bra o inte lever me denna konstanta stress, jag avundas er...

hur ska detta gå?

Helg helg helg.. :)

Japp nu är det äntligen helg.. o jag mår betydligt bättre idag igen :D

Va i skolan vid åtta... suttit me läroboksanalysen.. sen hem igen o skriva klart ;) o nu ÄR det klart.. så jääävla skönt. mailat till de andra så hoppas de gillar det ;) hihi.

Nu... 16-19 tvättar jag! sen blir det fixa kyckling squash o råstekt potatis med smarrig sås. (ONYTTIG sådan då jag bara åt sallad till lunch hihi).

Ikväll ska jag ha idolmys med mig själv. Bara Maria. Ska bli jätteskönt faktiskt.. ska duka fint, tända ljus och äta gott:)

Imorgon kommer sötnos <3 puss på honom. hoppas han har det bra i vadstena :)

SÅ besviken

Fy fan vilken hemsk dag. Elaka sms efter varandra. Empati noll. Sympati noll. Vänskap noll. Om du var min vän, skulle du inte göra sådär. Faktiskt inte. Bryr man sig inte, är man ingen vän...

Nä idag är verkligen ingen bra dag. Nog för jag legat sen 10 imorse i sängen o glott på tv/dvd men nej nej jag är inte sjuk.. absolut inte. ett till elakt sms så jävlar ska ni få höra. förstår inte hur DUM man kan va.. så talar inga människor jag vill umgås med faktiskt....

Nej.

Blä på er.

Söndag

Blä
dubbelblä
trippelblä

Jag vill ha fredag igen. Kväll. Jag vill inte sötnos ska åka imorgon. Känns som vi knappt hunnit setts alls.

Tvättar till fyra.. sen blir det plugg. Sen ikväll o lugnt me god mat. Men jag är nere idag. Nästa vecka massa plugg skriva på läroboksanalysen.. mmm.. imorgon blir det dock sitta i gruppen o sen föreläsning...

Nästa helg blir det inte mkt mys heller då sötnos ska va på kurs/spa i vadstena fre-lör. suck. sen är det typ söndag igen.

Nää idag känns det inge vidare roligt, UTOM.......

Grattis Madde till lilla Jolene:) hoppas allt har gått bra!

svejs hejs o sånt

Vilket jävla folk de finns

Jag förundras dagligen över vilket folk de finns. idag på resec står jag i kön för att gå på bussen och en kille i kanske 30-35 års åldern skuffar undan mig o säger "flytt på dig din feta jävel"

nr 1 , visst jag har gått upp men FET är jag inte än
nr 2, vad fan är ditt problem? är du grälsjuk?`

fanns många saker jag kunde svara. men tyckte varken han va värd mitt svar/jag va inte riktigt beredd på en sån kommentar så blev lite stum/ blev lite smånervös man vet aldrig vad han skulle gjort om jag svarat ngt drygt.
Så jag sa inget. han va inte värd mitt svar heller.

Annars har min dag varit bra, trött ont i armen men annars bra... förmiddagen gick jättebra va i "min" klass o det gick hur bra som helst. eftermiddgaen i fyran va rätt tuff, men va ju varnad innan de va lite kämpiga. o det kan man ju säga. men jag gjorde mitt bästa o lyckades få respekt.

jag älskar mig i rollen som lärare. får man säga det? då har jag självförtoende, glad, på mig, och känner mig "som mig själv"...eller... som en bättre version av mig. så jag vill vara. ingen osäkerhet finns där utan jag är som jag önskar att jag var.. som jag var förut, men tyvärr har en hel del försvunnit av det när jag började må dåligt.. men försöker hitta tillbaka dit!

Snart helg. så skönt. ingen sötnos idag, får vänta tills imorgon o kanske blir sent då med.. saknar honom :/ <3

Imorgon är sista dagen på vfun o det känns skit faktiskt. klagade mkt i början o det va absolut inte pga klassen, för den är underbar. man blir så fäst vid barnen att det är otroligt. o jag har haft så många lektioner så jag känner mig nästan som deras riktiga fröken.. o sen ska jag liksom gå.. det vill jag ju inte. tur jag kommer tillbaka senare. önskar jag pluggat klart o fick va lärare jämt... o önskar det fanns lärarjobb, förskolan känns som nr 2 för mig nu.. skolan är tusen ggr roligare.. o det säger rätt mkt då jag älskar att jobba som förskollärare.

Fryser som en gris.. fingrarna är precis iskalla fast jag sitter fullt påpälsad!! galetgalet....

Ska ev träffa anne senare beror på hur pigg jag är.. just nu är jag astrött o vill mest sova.. försök sova på soffan förut, men gåååår icke.. jävla skit.

Nä nu ska jag fixa lite käk!

Byebye

Vaccinerad.

Hade bestämt mig att inte vaccinera mig. Jättebestämt mig. Superbestämt mig. Men börjat tveka mer och mer och idag fick jag mig ett stick ^^ :D så ni vill jag inte höra ngt mer dåligt om sprutan .. nejnej. bara bra saker. känner dock av armen, så nu har jag ont både i höger o vänster arm ^^ vilken ska jag då sova på inatt? haha. int ekunna tsova på vänster axel i sådär två år.. i natt då? får ligga på ryggen, men då kommer jag aldrig somna haha^^

Imorgon får jag inte vara sjuuuuuuk!! Nej nej! För först ska jag vara på praktiken och ha två lektioner själv. hihi. sen på eftermiddagen ska jag ta hand om en 4:a hihi o va ensam lärare. så jävla coolt de ska bli. o lite småscary också, men jag VET jag fixar det. Kul ska de bli :)

JÄTTEKUL:D hoppas de är söta o snälla ;)

Ikväll kommer Lina, ska bli kul=) alltid kul när folk ska se nya lägenheten - för jag är så stolt över den:D

Bye

En promenad...

.. om dagen gör en glad i magen? ;D haha. ja.. får man inte komma på egna ordspråk? :P

Har precis kommit hem efter en långpromenad me Sanna. mkt trevligt får abstinens när jag inte pratar med folk ;D så fick prata av mig lite behövdes:)

Nu blir det en snabbdusch o sen mysa ner i sängen o sova:) slutar tidigt imorgon redan vid halv fyra guuu så skönt!! Då gör de nästan inget jag ska upp sex... nääähe. joho. de gör de. men försöker att inte tänka på de.. ska hålla i två lektioner imorgon med, hoppas de går lika bra som de idag ^^ ;D hihi. bäst. typ. :D

godnatt!

Vändpunkten

Det känns lite idag som allt har vänt lite. Jag hoppas det.

Jag har haft en samtal som har kännts jobbigt ett tag... så skönt det är ur vägen. dock är de svårt att va helt ärlig mot vissa människor, så de går inte att uttrycka sig exakt som man vill. dels för att inte såra och dels för jag själv är rädd hur de ska slå tillbaka på mig. det får jag se imorgon. men det känns väldigt skönt ändå att jag lättat på hjärtat lite i varje fall.

Jag mår bättre idag faktiskt!:) dock inte imorse men under dagen har jag mått skapligt, blir dock värre framåt kvällen somvanligt o jag är sååååå trött. finns ingen som gäspar så mkt som jag? konstigt eg för jag har sovit bra tycker jag senaste nätterna? vad är fel? satt på konferensen o tyckte ingen annan än jag satt o gäspade.. o alla vet ju hur jobbigt det är att hela tiden försöka kväva gäspningar, dölja gäspningar och helt enkelt se skitintresserad ut när man snart somnar av trötthet o uttråkan.. :P

Jag haaaaar.. planerat typ nästan klart inför veckans lektioner. skrivit klart en hel del i planeringshäftet som ska in.. det är skönt. imorgon är det vaccination för barnen på schemat. lite "orolig".. eller ni fattar. jag hoppas de mår bra o inte tycker det är allt för jobbigt. för då ska spruträdda maria stötta dem! haha kommer gå sådär. men ska göra mitt bästa för att inte visa att det faktiskt är jobbigt att ta sprutor, enligt mig.

Fick fick struvor idag som fikabröd, fan så goooott det var tyckte jag o sprang till ica när jag slutat o handlade hem! MEN de va ju hårda?? inte alls lika gotttt.. dåligt ica dååååååligt.. :)

Ikväll har jag pratat med Tess en hel del, riktigt kul var ju alldeles för länge sen. Blir så långt mellan gångerna... har så många roliga minnen med henne som väcks till liv.. helt sjukt hur close vi var för ett par år sen, gjorde allt ihop hon va verkligen min andra hälft.. men saker förändras, människor förändras. men klart man tänker tillbaka... men jag tror det är så vissa tider i livet har man vissa vänner o förändras man så kanske man inte förblir vänner. UTOM de riktiga vännerna de finns kvar i vått o torrt!! även om saker förändras så vet man att de finns där o stöttar en!! :) jag har några vänner som jag räknar med ska finnas där för mig  :D så bäst för er att ni gör det.

Nä nu ska jag ta o ringa sötnos, sen är det debatt halv nio!! det måste ni se...... sjukt intressant.. :)

Hejsvejs!
¨

Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p� Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus