Efter ett samtal

.. är jag inte mkt klokare. Hon som jag fick prata med hade ingen spec koll alls utan sa mest ahh men tidningar. och att jag va den FÖRSTA som ringde o klagade. yeah right tror du på det själv pucko? =P
Hon sa iaf att de skulle prata och besluta till nästa vecka om folk får pengarna tillbaka. Men det räcker inte. Jag SKA ha de tillbaka. 

Jag skickade ett elakt hot-mail (på riktigt:P) där jag talade om att jag ska minnsan ha mina pengar t illbaka annars går jag vidare med saken och det är ju tråkigt om deras rykte försämras.

Japp nu har de fått lite skäll av Maria- så nu får jag sitta här o klaga o tjuta som en bäbis, dock tjuter jag inte, det var länge sen jag gjorde. Ångrar bara jag skaffade det förbannade abbonemanget. Men som de säger, om något verkar för bra för att vara sant, ÄR det för bra för att vara sant.

Nu ska jag ta på ett par tjockisstrumpor och glasögonen så jag ser skärmen att skriva på. Nu är jag dock för arg för att skriva, så blir ett argt inlägg idag på arbetet, om dödshjälp.. döda alla.. ahh kanske slutar så=P

bye

Modecenter - bu eller bä?

Som ni alla har sett så står det om Modecenter idag i tidningen, ingen smickrande artikel direkt. Står om outbildade frisörer, dålig klippning och allmänt dålig service... vad som är sant, kan man inte veta. Dock satte det många frågor i huvudet på mig.  Jag läste även folks kommentarer (läser ju på corren.se) och EN HEL DEL hade skrivit om skit.. klippt fel, färgat fel, hade knappt något hår på ena sidan två stycken, låter otroligt.. för otroligt? svårt att veta, men varför ska folk ljuga?


Jag har ett abbonemang där för 758 eller vad det nu är exakt var tredje månad, ett klipp tyckte jag som gillar o klippa o färga mig.. För kanske ett två år sen va jag där, men han förstod inte vad jag sa (tror jag) han gjorde i alla fall inte det jag bad om. Var ljus då och bad om bruna slingor, fick brunt hår. Skyllde JAG sagt fel. Men sen nästa gång jag fick dit va han inte kvar, jag tänkte fan så bra och bokade tid. Blev superbra och tjejen var kanon,dock tog jag inget namn... ångrar jag nu. För några månader sådär 1-3 var jag där igen och gick precis som hon i Corren ut gråtfärdig, dock va det ingen katastrof, såg helt ok ut, men inte som jag bett om. Jag bad om ifyllnad av slingor och det fick jag, men bara varannan slinga resten lämnade hon, lite komiskt men i alla fall. Men somsagt ingen katastrof. Men minnet finns kvar ringde min kära vän Ania och hon kom o reparerade, hon är verkligen kanonbra på att färga borta ha ett abbonemang hos henne.

Nu står jag här, med utväxt i håret, och har precis betalat en räkning till hos dem.... frågan är, vågar jag gå dit ? jag ÄLSKAR mitt hår, dock inget änglahår, men vill inte gå därifrån med mindre hår på ena sidan än andra.... men betalar ju för skiten.. åh så svårt. Vill bli av med abbonemangen funderar på att gå dit o skrika på dem, men vad ger det? lär ju inte direkt slippa betala... men kanske skärper de sig efter artikeln? men vågar jag ta chansen?

Funderar på att be de kolla upp vem som klippte mig hon tjejen som va kanon och be om henne, hon borde ju lyckas igen=P

Ge mig råd tack, och framförallt vad vet DU om modecenter?

Varit och tränat idag, lagat och ätit mat..

Nu blir det plugg o sen promenad!

Vill bli klar med etikarbetet idag, håll tummarna!

Flytta?

Yes, jag o sötnos har tittat på lägenhet i flera månader men nu har vi anmällt intresse på två st treor=D en ligger i mjärdevi och en i lambohov! inte spec mkt dyra heller jämfört med denna, dock är det ju lite längre till stan, men det gör mig inget alls faktiskt!! bara skönt. den i mjärdevi är min stora kärlek, leder med köpoäng än så länge. håll tummarna!

Idag har jag varit ute o sprungit en sväng igen, lagat mat, ätit mat =P, städat och alldeles strax ska jag sätta mig med etikarbetet,vill verkligen vara klar till helgen så jag känner mig ledig då! nästa vecka är det buzy buzy sen veckan efter är sommarkurser igen och veckan efter det börjar riktiga skolan. Ska bli skönt med rutiner (tycker jag med Anna) träning o framförallt inte sova till nio tio! faktiskt. men skulle dock vilja va ledig mera, inte behöva plugga så trött på det. plus läraren iaf bara klagar på varje mening tusen ggr (vi har mailat lite o han har sett vad jag skrivit) inte direkt uppmuntrande, så blir säkert komplettering på denna tyvärr me tanke på inget verkar duga.

Nu ska jag kolla lite på till medan naglarna torkar sen ska jag sätta mig tills det är dax o grilla o ha det mysigt! så ikväll blir det inget plugg för mig!

 bye

SOL?

Imorse var det minsann soligt, men ju mer av dagen som kommer... ju sämre väder. sjukt tröttsamt. Speciellt när jag kollade på smhis sida och det såg fan ännu sämre ut! sluta med dåligt väder, jag vill ha sol, bad, bikiniränder och currybaugette idag ju! suck.

Iof är nog Eric mest glad, hans solbränna har inte lagt sig helt än (läs: röd kräftbränna) och mesen kan inte va ute då =P jag tycker det knappt syns, men ni vet killar.. buuuhuuu.... stackars mig. what a man! 

Dagens planer blev istället: åka till ikano och leta efter svarta satin /siden kuddar till soffan.. köpte ett par gråa med flna blommor förra veckan, men älskling viker de när han ligger i soffan o spelar dator: han behöver fler kuddar innan han sabbar de vi har ^^ =D vi ska även strosa lite runt o ta en bit mat o så. myyysiiisch.

Nu har jag precis duschat av mig, pratat med min Jenny lite o ska ev filma när hon rider ikväll, beror på hur hon mår!

Sen ikväll måste jag plugga med, done med ett av arbetena, efter tusentals timmar, men ett kvar! Dock gjort det värsta, ovanligt annars brukar man ju skjuta på det värsta. Dock suger arbetet, så skulle behöva göra en hel del justeringar, men får se om jag ens hinner!

Lovat att jobba nästa vecka också, men fick ta bort mitt löfte på måndagen då ska vi ses i gruppen. Blev lite dubbelbokning där, skulle eg jobbat i skolan på torsdagen me, men somsagt dubbelbokning så fick säga till gruppen jag inte kunde på torsdagen, de fick va glada jag kunde byta bort måndagen! ^^ vi får hoppas vi blir klara då.. ska göra ngt jävla rollspel, ungefär så taggad är jag.. ah. typ. Men vi ska iaf jag o min plutt på onsdag till skänningemarken, ser jag fram emot älskar marknader, godis, billiga skitnagellack och bara gå o strosa i solen (??). Jobbar bara till.. eh halv tolv tror jag den dagen så passade alldeles utmärkt.

Nu ska jag bädda sängen, klä på mig lite o måla mig lite, sen åker vi!

hejsvejs!

Lördag = fest

Japp nu är jag taggad som fan, trodde jag aldrig jag skulle bli!=D

Idag har jag pluggat en del... =) skönt det, men borde ändå gjort mer. suck! diskat, o lagat köttfärspaj som nu står i ugnen. så nu ska här duschas o leta kläder tills ikväll=P måste ju va het ^^ =D

Snart ska första cidern kläckas sen skulle vi gå en liten sväng till Anja jag o Eric.. Hon o Jacob ska förfesta lite med oss! ska bli trevligt=) sen ska vi på den riktiga festen så det ska inte bli lång förfest! no time måste ju hinna träffa Jenny Magnus o hans vänner=) ska bli riktigt apkul! om jag hittar kläder villsäga=P

Vi ses på ågatan? jag som inte ens skulle ut sa jag.. aaaaaaaa har nog ändrat mig !=P haha. somvanligt..=) bara svårt o få me eric så tänkte va snäll flickvän o inte gå ut.. men harrys dåååå kommer saknar harrys då =P haha

bye

Update

Oj det var ett tag sen jag skrev här.. verkligen. Men det har hänt en hel del. Men jag vet inte lagt ner hela datorn lite, förbannat trött på dem, msn o allt skit! föredrar annat liksom.

Men lite snabb update ska du väl få.... i guess.

Vi kom hem igår från vår underbara semester. Vi hade det superbra, älskar honom så mkt! men borta bra men hemma bäst. det var sjukt skönt att inte bo i en väska, att sova utan flugor (vi bodde i STUGA men äckliga flugor iaf!), kunna gå på toaletten när man vill utan att gå x antal meter...det var trist också o komma hem, allt känns ju roligare.. laga mat, ha sex=P allt liksom. nu tillbaka till tråkiga vardagen. men var dax har alldeles för mkt o plugga o alldeles för lite tid!

Igår gick jag o bajbi på stan.. pratade med banken lite om fonder till pensionen och shoppade lite.. rosa skor.. (99kr!).. när jag kom hem igår upptäckte jag att jag hade fått två vänsterskor !! =P stöört! så blev en ny sväng till stan idag och byta till en höger o en vänster.. tyvärr var då den nya som jag fick idag gammal alltså att folk gått i dem massa så de var lite stora.. iof den andra skon med, hatar o va mellan två storlekar! men det löser sig med lite bomulli skorna somvanligt =P
 eric köpte lite snygga skorts och ett par byxor och vi började att spara till pensionen! duktiga oss! så ett sista par skor blev shoppade (169 kr!) jag är bäst på o hitta billiga skor!! lätt=D och sen idag köpte jag ett par ljusrosa chinos =D o det va tydligen två för en.. så blev en snygg kofta med, rosa såklart...jag ÄR skofreak, aldrig varit så fanatisk som nu.. typ glömt bort o shoppa kläder.. bara skor skor.. men fick en rätt bra lön igen =P haha älskar o få lön!=D dock va csn snålare denna månad, men det fixar jag lätt=)

Nu lagar jag mat & strax är stefan o krister, men ska inte se det så mkt ska sitta på en uteservering sen med vännerna=)

Hejs!:P

Säljes!

Japp nu säljer jag massa kläder igen på tradera. användarnamn: miss__maria
Hittar du något du vill ha tveka inte att buda.

Japp .. ja ni har rätt.. jag har shoppat för mkt igen .. skor. såklart. så nu ska jag sälja sånt jag har=P ne jag har fakitskt pengar kvar och jag vill inte någon säger ett knyst. Jag får köpa precis så mkt jag vill för vet ni vad? jag både pluggar & jobbar och har gjort det hela tiden. Jag har pengar! så varför inte utnyttja dem? finns säkert de som är avundsjuka för jag kan köpa det mesta jag vill.. inom rimliga prisklasser.. men då vill jag inte höra ngt om det eller att ngn säger vaa igen bla bla.. sköt dig själv! my life my money. om du inte har pengar beror det på .. ... vet du nog själv alla har sina egna anledningar. Är inte rädd för att använda dem.. men mer skor behövde jag kanske inte=P

Tränat, ätit lunch me Sara och sen gick vi o shoppade.. =) hur mysigt som helst!

Plugga lite sen kommer sötnos hem ikväll wiiie=D eller inte.. plugga blir de nog inget. Promenad med Åsa pratade vi om? =) hehe.

bye


Sötis kommer hem:D

Yeii idag kommer min sötnos hem.. eller ikväll =) men bättre sent än aldrig ^^ =P

Nu ska jag kolla på ett avsnitt sex and the city.. o sen ner o träna ... sen halv ett lunch me sara o massa kackel, trevligt:)

Sen blir det hem o pluggplugga, jag skulle ju göra klart båda arbetena denna veckan va tanken, men haaar.. hmm.. börjat på båda iaf=P haha. det är inte likt mig att skjuta fram sakerna såå mkt.. men jag tycker båda är svåra o då gör man ju lätt så..=/

Funderar allvarligt på att lägga ner bloggen el lösenskydda den, känns som vissa ser den som ett sätt att veta vad jag gör utan o kontakta mig o så.. o knappast meningen... men så gör väl inga riktiga vänner... eller..

baj

Effektiva Maria

Idag har jag haft en såndär supereffektiv dag! Tvättat SEX maskiner tvätt, dä ni. Plus jag o mammis tvättade i tvättstugan (tänkte fan så smidigt kan jag ju torka skiten med)

TJI fick jag. Nej nej. Hänger fullt på tvättstället iaf och balkongen FAST vissa saker hängde i torktummet i TRE timmar, javisst bra skit. Eller inte...

Mamma och jag har iaf haft riktigt mysigt. Men dock hinner man inte med så mkt man sätter igång tvättmaskinerna i ena tvättrummet .. går till andra.. sätter igång det.. upp igen.. plockar lite hemma i skåpet (vi städade tre st) ner igen.. sätta igång nytt hänga.. upp o renbädda.. ner igen.. you know the driiill.. jobbigt iaf och hela dagen har gått. skenat i trappor så jag är ybersmal- javisst. du känner nog inte igen mig längre! bengeten Maria !=P

Skämtosido var jag ju på promenad med sis imorse, hur mysigt sol helst vi bara pratade (utan att va oense suprise!) och gick o gick.. kom hem började storstäda dammsugade t.om ute på balkongen, gjorde rent alla lister, dörrar, skåpsluckor allt! Städat vid älsklings dator me.. han blir nog halvglad när han kommer hem ;) jag va så jävla tröltt på alla papper som låg där i "hans ordning!" han påstår att det va ordning, jag säger GLÖM DET BEJBI snarare kaos. Men iaf nu är det fint och han verkade inte sur på telefon iaf. By the way är de ute ikväll, jag gillar det inte. Ska man någonsin sluta vara svartsjuk? Jag vet min plutt aldrig skulle göra ngt för o såra mig, men det finns gott om äckliga slampor som raggar iaf.. de får knappt prata me min söt. Han är min <3 hihi. Tur iaf man fortfarande är lite svartsjuk fast man varit ihop i... *räkna* 6 år, 2 mån och två dagar.. =) han är faaaaaaaaantastisk, Oftast. Men söt alltid iaf=) Imorgon kommer han hem! Ska bli skönt:)

Kom precis hem från en och en halvtimmes promenad med Åsa, fasen så trevligt vi hade det. I like her:) hon är trevlig o bra! som man ska vara=) Vi har sagt vi ska börja gå ut o gå mera.. =) trevligt! Vi pratade om träning, mat, vikt.. ja det vi tjejer ältar som fan! =P Jag vill gå ner, fine och bli mer vältränad. Men jag tror lagom är bäst. Jag har för första gången hittat en metod som känns bra. Jag tränar normalt mkt inte så jag tycker det är tråkigt utan nu känns det inte ångestladdat att gå till gymmet utan bara kul! Jag cyklar mer än någonsin, mer promenader o allt. Det känns bra, jag håller hellre det på en lagom nivå som vi sa än o hetsa o sen bara gå upp allt igen. Detta kan jag göra resten av mitt liv o det är väl så man ska tänka? =) ja Åsa vi är förbannat kloka eller vad säger du? =D

Imorgon ska jag träna först sen ta en lunch me Sara.. sen promenad med Åsa och sen kommer min skruttis hem!=D


Nu ska jaaaaaaaag... dricka lite lättdryck, krypa upp i soffan med en mysig filt o sätta på sex and the city -det är jag värd!

Vikt o sådär

Som ni alla vet har jag blivit mer och mer viktfixerad, och mer och mer går jag upp i vikt. Jag vet man ska inte titta bara på vågen, jag är inte korkad, men ser ju själv att jag inte heller kommer i kläderna som jag ska. Det är rätt ironiskt med tanke på att jag tycker att jag tränar och försöker. Men tillslut ska det ge resultat om det så är det sista jag gör! Det jag måste dra ner på är snackset.. helt klart! men det är svårt.

Nu till något annat. Det värsta jag vet är folk som klagar , men inte gör något åt det.. Som tex. angående vikt "åhh jag är så tjock..." (sitter kvar framför tvn). Jag fattar inte att man inte själv förstår att man går inte ner av att sitta kvar framför dumburken som ett annat fån. Nej nej. Du måste UT och RÖRA PÅ DIG. Kilona rasar inte av, tyvärr...... nä sånt stör jag mig på. Man får klaga, om man FÖRSÖKER. Och detta gäller i alla sammanhang.

Somsagt tränade två ggr igår. Så nu FÖRSÖKER jag. Eller hur? har gjort det sen nyår då jag köpte kort, hade en kort paus på typ en månad då jag inte tränade alls, men annars tycker jag att jag har tränat relativt regelbundet! Vissa veckor tre, vissa en gång och de flesta två. Förr eller senare kommer jag få belöning. A body to die for!

Nu ska jag ut på morgon promenad med min syster, sen hem o städa och sen kommer mamma då ska vi tvätta!

Ciiiiiider

Varit så grymt ciiiiiiider sugen idag! men fick me min älskade jenny på en fika. helt underbart var det att bara sitta o kackla som förr i tiden, saknat det så mkt så det var riktigt skönt! häva ur sig allt liksom o inte bli dömd.. utan bara ha någon som lyssnar, förstår och finns där för en . hade nästan glömt bort hur underbart vi kan prata, bara hon o jag. så äkta liksom.. inga falskspel utan man kan helt enkelt vara ärlig, och personen i fråga kan ta det.. sånt gillar jag! inga sura miner. ne men jenny är bäst helt klart <3

Åkte o tränade pass två idag faktiskt ;) så 1000 kcal fattigare idag ^^ fan så smal jag känner mig =P

Nu ska jag packa upp kläderna och snart fixa mig för sängen faktiskt, ska börja försöka somna tidigare så man vaknar tidigare=P mamma kommer in imorgon o lånar vår tvättmaskin (alltså tvättstugan) för o tvätta lite mattor.. man vill ju inte förstöra sina egna ;) så tänkte passa på o tvätta imorgon också för o ha det gjort liksom! skönt att få det torkat också i torktummet slippa ha skiten hängandets i lägenheten!

Men ikväll somnar jag nog med ett leende på läpparna tror jag, min dag har varit riktigt bra. Börjat skriva lite på etikuppsatsen, dock verkar martin röra till det igen=P han är alldeles för avancerad för oss=P eller mig. men sjukt bra!!
saknar dock min sötnos, såklart... <3 snart ses vi igen!

Hejsvejs

Changes

Ja.. satt här o skrev på arbetet om dödshjälp då tankarna började rusa iväg.. mer och mer... och jag började tänka på hur annorlunda saker är nu om man jämför för ett tag sen....

Jag springer inte alls lika mkt på krogen, men saknar det inte.. Jag umgås inte alls lika mkt med vissa av mina vänner, av olika anledningar.... Det är konstigt hur mkt som är annorlunda egentligen... faktiskt. Mer än vad jag kan ta här.. skrev värsta långa inlägget först, men kändes alldeles för privat... som att du inte förtjänar att veta bara för du råkar ha min bloggadress.. nej det är privat, för vännerna. de sanna.

Människor, människor, människor. Vissa kan jag inte alls förstå hur de tänker. Nej. Och det är inte positivt.

Jag saknar många människor, men när jag stannar och tänker efter, ska jag sakna dem? saknar de mig? annars ska man inte gå o slösa tid på folk som inte saknar en tillbaka.... är man inte högt prioriterad får det vara faktsikt..


Vänskap är att ge & ta......

Die Mauer

Älskar låten Die mauer - ebba grön.
Nä inte ny, absolut inte men hoppas jag du vet.. inte hört den på flera år försen för några veckor sen o hörde den igen o hade glömt bort hur fruktansvärt bra den är. Ebba grön ÄR bra!

Imorse gick jag upp & åt lite frukost.. sen ner o förbränna=D smsade me daniel lite o bestämde oss för o hitta på ngt så vi sågs en sväng på stan. kände mig halvskabbig utan smink o fula kläder, men gick ju bra iaf=) haha. Kom hem åt lite & kollade på sex and the city=P 

Nu ska jag börja skriva på etikarbetet, dax nu.. jag är ju verkligen ingen slapp människa och har lite svårt att förstå folk som bara skjuter på saker (jag kan det ibland men inte ofta!)... eller bara är lata.. jag är inte lat! ibland, såklart. Men oftast inte. gillar att röra på mig, träna, gå.. you name it.. sitta inne o glo o bara bli fetare är inget för mig=P

Kan hämta den senaste boken nu på bibblan till att leda lärprocesser kursen.. jobbiiiiiigt nä idag skippar jag att åka dit för o hämta den.. kan de inte komma hit med den ;) imorgon är det lite o göra.. men kanske då.. annars torsdag.. då är det också visseligen en hel del på schemat, men det löser sig. senast fredag i alla fall! borde sätta mig på cykeln nu o hämta den men nu ska jag plugga istället.. inne i ett stimm då ska jag inte svika det=P så det så!

Filmkvällen igår var hur trevlig som helst ikväll.. får se va som händer ikväll har lite förslag men det märks.. Längtar till Emelie kommer hem förresten! kom hem=D men det dröjer tills fredag kväll.. Anne kom ju hem i söndags borde träffa henne också.. kanske hinner det efter jag pluggat? kanske....

hejs

Filmkväll

.. fläckarna gick inte bort...men var mysigt o fika med mor o far iaf=)

och kvällen avslutar med en filmkväll med alex, alltid trevligt!

hejs

Måndag

Måndagar är jag alltid lite nere som ni vet.. suck.. då är det skönt att inte sitta själv, men det gör jag i alla fall tyvärr.. mm...
det e väldigt trist, men tydligen blir det helt enkelt så...mm..

Fått några lustiga fläckar på parkettgolvet i vardagsrummet? ngn som har bra rengöringstips? =) blev lite orolig kostar ju en skvätt att slipa & lacka om.. så.. kolla gärna med föräldrar/bekanta som har bra tips. Galltvål ska tydligen vara bra mot det mesta så det tänkte jag testa.. men vet inte ens vart de kommer ifrån. kom i helgen (tror jag) ser ut som typ vattendroppar så va helt hundra att det var vatten men skiten torkar inte! =( =(

Min vecka då.. idag är det plugg för fulla muggar, imorgon träna och sen på kvällen kommer mamma o pappa... fika med sara på torsdag o träna då med.. träffa åsa också men inte bestämt ngt dag. vi ska plugga ihop duktiga vi är=D Malin ska köpa mina böcker på söndag från det estetiska året, massa pengar till maria=) skönt o bli av me alla samtidigt o skönt för malin att få tag i alla samtidigt.

Nu ska jag sätta mig o läsa igenom vad det är som gäller för arbetena vi ska skriva, sden laga lite mat och sen börjar jag plugga!

bye

Neverending love

Idag har vi hunnit me otroligt mkt.. låter kanske inte så mkt men allt tar ju sån förbannad tid! lampan sitter iaf i fönstret i köket nu (fick byta kontakt o kuckla va värsta liiiilla passar ju inte då fick byta stickkontakt!) bytt plats på skrivaren så den står snyggt vid min dator.. (nu slipper jag starta erics dator för o kunna skriva ut + min) LITE smidigare.. =P sen har vi försökt fixa tavlan från igår en plansch på delfiner som vi ska ha över sängen.. va ju o handlade ram igår o satte in den! men jag va tydligen lite blöt om fingrarna (konstigt hade ju precis duschat) så den blev lite knögglig.. nu ligger tusen böcker på den hoppas på det bästa!:D Bäst av allt har vi satt upp den nya tavlan.. den är rosa o hjärtformad.. i love it och sen flera hål där vi har kort på oss/en av oss.. superfint blev det!! <3

Jag är lite depp. min söt ska ju åka. men sen efter denna vecka, semester!=D=D wooho
sen ska han dock åka till eskilstuna o jobba. men vaddå vi klarar det, gjorde vi inte det hade vi ingen riktig kärlek. man mår bra av o sakna varandra! faktiskt. vår kärlek blir starkare, men klart de vore mysigare om han jämt va hemma. men det är som det är och man får ta det för vad det är!

Jag vill idol ska börja - love it! men ett tag kvar, blir väl i höst i guess..... suck...:)


nothing compares 2 u

Lite ledigt.. eller iaf inget schemalagt på tre underbara veckor.. sen 4:e veckan ska dock två arbeten in, men jag hinner. nu när jag klarade duggan känner jag mig oövervinnerlig=P så glad fortfarande!=)

Woooohoo gissa vad!:D

Idag är en bra dag. Vaknade runt halv tio gick upp.. gjorde frukost.. satte mig vid datorn.. kollade mailen... wohooo jag fick G på duggan - men inga vad va det vi sa inlägg tack för ingen kunde veta att jag visst absolut skulle klara den
Superglad idag!! =D

Idag är dock lite depp, för sötis åker imorn, men men... =( sen har han semester i tre veckor efter det! vi börjar semestern med den 20:e att åka iväg till stugan. lääängtar...=D=D

Så nu i veckan ska jag börja skriva på båda arbetena, skriva massa så jag kan umgås me honom massa på semestern! men jaaaaag klarade duggan =D=D jippi!!

Igår var mysigt o roligt.. min ania följde me till åsa mkt trevligt! vi gick en sväng till daniel o pär för o umgås lite, sen följde de me tillbaka till åsas fest. tack åsa för de fick det=D gick hem skapligt så inte bakis idag=D superskönt.

Älskar min Eric <3 idag har han varit sjuukt söt

Party woohoo

Yes ikväll ska det bli såå kul vi ska på Åsas inflyttningsfest=D=D wooohoooooooooooooooooo....... apkul. =D

Nu ska vi iväg o handla tavelram, köpte en plansch till sovrummet igår superfin. ska kolla på lådor till bokhyllan med.. o självklart handla mat.. alltid lika kul.... suck. o dyrt.

Men ikväll - då ska vi röja som aldrig förr...woopwoop

Shopping i Norpan!:P

Japp idag har vi varit i norrköping o shoppat loss, ätit glass och haft det helt underbart mysigt! <3

Nu kom jag hem nyligen.. slängt in en maskin tvätt.. o sen sätta sig på cyklen till johannelund för tacomys=D

Igår.. skulle det bli fest... .jag o bästaste Sara o söteric åkte till alex vid elva.. men då hade de redan dragit till stan.. rätt surt.. kan ju va snällt o tala om det för de man bjudit? =P Aja vi åkte hem till oss o spelade spel =) riktigt trevligt.

Blev dock alldeles för sent så aptrött idag, men sånt man får ta.

Åhååå va jag shoppat idag!! me love. alot=D kollat mailen varje sekund.. martin skulle ju ev svara på duggan idag men verkar inte som det.. nästa vecka alltså.. hur ska jag orka vänta.. .. aja.. den som väntar på ngt gott? hoppas vi.. annars gråter jag

hejsvejs

Förresten

Vet ni vad jag uppskattar sjuuukt mkt. folk som har tid och ork att bry sig om sina vänner fast de har mkt runt omkring dem. Jenny min sötnos, du hade själv en sjukt jobbig dag men ändå tänkte du på mig! hade du verkligen inte behövt vet du finns där för mig i vilket fall även om jag inte hört ngt idag. Men jag uppskattade det! sjukt mkt. Du är verkligen helt klart bästbäst <3

Så hur gick det?

Vet inte. Chans att få G absolut, chans att få IG absolut. GIck hyfsat svarade på allt.. men en var helt ludd o en gissade jag helt på! aja vi får se.. chans.. javisst. men jag vågar inte hoppas för mkt. tror det är på gränsen sånafall.

Det var 20 p och 14 p för G tror jag har mellan 10-16 p.. hoppas hoppas!

inom de närmaste dagarna skulle han rätta... :P

nu har jag inget schemalagt på tre veckor... blir de omdugga blir det i början på aug.. 8:e? har jag för mig.. då ska två arbeten me in samma vecka !! blir mkt då sånafall.. hoppashoppas!

aja. superskönt det är klart i vilket fall. och ÄVEN om jag pluggat två år till hade jag inte löst iaf inte en av dem. för det såg inte jag i boken? skumt. aja bara o lulla.. går ju lärarprogrammet..=P

städade lite snabbt.. supersnabbt.. o tränat ida med..


strax kommer erics bror. trevligt..

sen ikväll kommer min söt. knappt hunnit sakna denna vecka har sugit bäverpung, så trött jag varit o pluggatpluggat!!

woohoo glad idag faktiskt just för det är GJORT. det är en lättnad. Även om jag inte klarade den gjorde jag mitt bästa o behöver inte tänka på den på några veckor.. men då ska jag plugga bra o börja tidigt=P haha. yeah right ;) nevars brukar plugga rätt bra o även till denna gång tycker jag.

Skickar en tanke till min bästaste Jenny <3 hoppas dagen varit relativt ok! <3 kärlek till dig!

Åhåå..

Pjuuh vad jag är nervös!! men iof släpper det alltid lite dagen innan för mig. eller iaf kvällen. då vet man det är kört o plugga mer iaf inget går in nu.. nu är det bara vänta o se! längtar tills det är över. hur det än går.

Var hos syster en sväng ikväll, innan donken och massa vatten. mums. sen satt hon o förhörde mig lite, o då gick de inge vidare.. såklart. men man minns sämre på kvällen känns de som. sen när man tragglat skiten i timmar så blir man ju lite less tillslut =P

Nu ska jag fixa mig för sängen.. kolla lite på 2½ män o sen sova

Och går det skit imorgon ÄR dert ok Maria.. (övertygar mig själv) Det finns omduggor... av en anledning. Och jag lär inte va ensam om att göra den. Och behöver jag göra den kan jag plugga me Emelie hon är på festival nu så ska inte göra den imorn. Det löser sig. Men ååh va jag VILL klara den! Aja ska inte älta

Tänderna. tvätta av smink. mata fiskarna. lägga mig. tv. kalle. sova.

förresten. imorn får jag nog trevligt besök, erics bror he´s nice. alltid kul o träffa honom! men först träääna efter duggan!

Men ni

Jag ber alla som inte gillar massa bla bla prat saker att sluta läsa... nuuuuuuuuuuuu..

Så.

Jag vet att alla ni som läser (som jag känner) tycker om mig o vill mig väl börjar jag med att säga.. :) Alltså jag har aldrig bett folk läsa min blogg om de inte vill. knappast. vem som helst kan läsa, för den ligger på internet. Men jag har aldrig sagt jag är perfekt och är precis som jag vill. .. Framförallt för jag har svårt o tänka fan så bra de kommer gå, när de inte känns så. Sen tycker JAG det är lättare att tänka att man kommer att misslyckas så man är inställd på det. Och jag är orolig, därför blir man extra negativ.. lite svårt o tänka klart jag klarar det när det är SÅ mkt o lära sig. Men ja, jag ska göra mitt bästa imorgon. Klart jag ska det.... men i en blogg får man dela med sig av sina innersta tankar. så det så.Trodde jag inte att jag inte hade en chans hade jag inte suttit o pluggat ens. Då hade jag fikat med Sara. fan så mysigt vi hade haft det! men nästa vecka tjejen.. dåå :D

Men ni får gärna tycka vad ni vill. Men just nu, idag, igår. Är jag inte mig själv. Jag är extra negativ och nervös.  Jag skriver om det för att försöka berarbeta det. Igår när jag stolpade upp fördelarna med att kugga mådde jag sjukt mkt bättre efteråt. Min blogg är min terapi,som råkar vara ute på internet. Jag ser gärna att ni läser, ni får gärna kommentera... men bara ni respekterar mig, ni behöver inte förstå. Ni som inte vet hur jag är innerst inne och framförallt varför.

Jag spelar ofta på min negativism med, ironisk ni vet Jag höjer allt till en sjuk mängd för att få det lite roligt med. Varför inte ha kul? Visst jag tänker ofta negativa tankar, men ärligt jag tror alla gör det mer eller mindre. VIssa går med en skepnad att allt jämt är rosenrött, det tycker jag är falskt. Eller ännu värre tycker du det, då lever du i en fantasivärld utan dess like. Livet är pest ibland, underbart ibland. Därför det kallas livet. Om allt jämt var sol.. då vore det inget liv, och då skulle man inte märka när allt var solsken... ni fattar..... men nu är jag nere, för jag känner mig pressad. Jag sitter här o botar min press. Det är sjukt avkopplande att skriva i bloggen faktiskt, man liksom lägger ifrån sig känslorna lite. Eller sätter namn på dem. Blir av med dem, förstår dem.

Jag har många gånger funderat över att lösenskydda min blogg, bara för den ska bli så privat som möjligt. Men samtidigt har jag aldrig sett en riktig anledning till det....

Jag har större humörsvängningar än de flesta och är inte glad jämt. Men jag är en lycklig människa över det stora hela med underbara vänner (mkt kärlek till er) och världens sötaste pojkvän!

Nu ska jag.. tadam . PLUGGA! Ska ta ett bad.. men ska ta med äckelboken, jag slipper den aaaaldrig!

Yr, ont i magen & illamående

Det här är lätt det värsta jag varit med om. Till och med värre än vad jag kunde föreställa mig. Jag mår alltid dåligt inför prov/duggor/tentor. Men det brukar komma kvällen innan..

Nu har jag mått dåligt hela veckan.. och ikväll har det varit hemskt. Min mage har uppror och jag sitter hela tiden och kämpar för att inte gråta.

Dagens tips: läs ALDRIG kursen etik. "ja men låter slapp" tänkte jag. pucko. tusen gubbar man ska kunna, årtal, kunna skilja på 154 former av egoisk, utilitarism osv.. kan du? nej tänkte väl det. Finns nog ingen vettig människa som kan ens lite av detta. Ångrar så grymt jag tog kursen och funderar allvarligt på att skippa duggan och skita i att jag får betala tillbaka CSN. Skulle kunna skippa jäävligt mkt bara jag slapp göra duggan på torsdag. Det känns som jordens undergång, fast tro mig jag fattar det inte är så. Detta är mest jobbigt för mig för jag hatar att misslyckas med saker. Misslyckas jag med något känner jag mig dålig, otillräcklig, kass, värdelös, dålig student, korkad, efterbliven you name it. Jag klarar inte motgångar, och jag vet jag borde försöka lära mig. Men jag blir så trött för jag ger verkligen allt just nu och jag är förbannat rädd jag inte lyckas.

Min eric sa på telefon idag somvanligt du kommer klara det. Haha jaså sa jag.. hur fan vet DU det? du har ingen jävla aning om vad jag kan / inte kan (visst är jag trevlig). Jag hatar när folk säger det, som inte har förhört mig. För de vet inte, de ska bara vara positiva. Eller vad de kallar det. Jag kallar det press.

Jag har sån sjuk press på mig själv att jag ska klara allt jag tar mig för, inte hoppa av kursen, inte kugga på tentor, inte få komplettering på arbeten. Får jag det rasar jag. Det är rätt ironiskt faktiskt för egentligen har jag bra självförtroende. Jag vet att jag är sjukt duktig på massa saker och jag tar för mig och gillar att visa framfötterna. Men just när det inte känns som man räcker till så faller jag som ett korthus. Rakt rakt ner... speciellt nu när man verkligen försöker. Då ÄR man ju dålig om man inte klarar det. Hade jag inte pluggat, då kan jag ta en motgång. Men att inte plugga är inte min grej. Jag satsar alltid allt.. och förväntar mig att vinna allt tillbaka....

Sen har vi detdär med andras press.. Min mamma är supersöt, men jag vet hon förväntar sig att jag ska klara det. För det brukar du ju..som hon sa förut idag. Javisst. men alla kurser är inte lika. Alla tentor ser inte lika ut. Det känns som hela världen bara står bredvid o glor o tänkter fan de går nog.. men tänk om det inte gör det? vad säger ni då?

Jag måste få lite sömn inatt, annars överlever jag inte morgondagen. Jag hoppas de håller lite mer käften inatt annars skenar jag fan upp o slår på dörren och hotar och polisanmälla dem. Nej jag skojar inte. Jag vågar. lätt.

Nu ska jag försöka att gå o lägga mig istället. en ny dag imorgon.

Nu känns det lite jobbigt att ha öppnat sig såhär mkt.. för er.. som jag inte ens vet vilka ni är eftersom när man skriver frågor så vågar ingen jävel kommentera.. ni suger =P

Godnatt

Fördelar med att kugga...

Fördelar med att kugga...

- jag har redan väärldens bästa anteckningar jag precis skrivit ut på datorn
- kunskapen blir mer djupgående då jag får plugga igen
- jag kan redan en hel del, så jag kommer inte behöva plugga så mkt
- jag kan lämna in låneböckerna på omduggedagen
- jag slipper vara med på hela dagen under att leda lärprocess kursen
- jag har bevisat för världen att jag kan misslyckas, kanske släpps alla krav?
- det är bättre o missa denna "lilla" är värsta tentan i samin sen i trean

Men.. suck. jag vill verkligen klara den. Men det återstår o se..

men nu kommer dedär tankarna....

NU har jag skrivit ut riktigt bra anteckningar från boken + föreläsningar. Om jag kan allt det = lätt klara duggan.
Men HUR ska jag få in allt? det är frågan!

VARFÖR börjar man aldrig i tid? man sitter istället o hetspluggar o gråter pga ångest.

Ni som aldrig pluggat på universitet ni förstår inte. Ett töntigt prov på gymnasiet är inget jämfört med detta. Nu är det allvar.

Jag förstår inte hur vissa ens kan tänka sig att inte plugga (om de vet vad de vill bli). Man lär sig sjukt mkt o jag har växt så mkt som person.. blivit mkt mer mogen, fått så många roliga vänner och allt.. hur kan ni bara missa detta? i dont get it!

Suttit o tragglat i två timmar nu konstant.. tre koppar kaffe... :P ska sitta till kl sex (har som alltid gjort pluggschema funkar så himla bra för mig!) Sen ska jag laga lite mat.. blir enkelt korv o pasta =P o sen slappa lite framför tvn.. 2½ män gånger två. Sen halvåtta ska jag fortsätta pluggis! Imorgon är det vårdcentralen kl tio, nej jag är inte sjuk.. =) Jag har haft så konstigt eksem på ett finger säkert ett halvår provat massa salvor, men nu ska en läkare få titta på det o ge mig lite starkare skit=) Jaaaa värsta idén nu. Ge mig sol imorgon för då ska jag köpa goda frallor då efter vårdcentralen och sen sitta på balkongen och plugga.

Vill ni veta något hemskt? jag är rätt knäpp.. jag kan faktiskt tycka det är roligt att plugga. ibland. Just att känna att man lär sig något och att man förstår. Just när det säger klick o allt faller på plats på mattelektionen ni vet. Eller som nu jag känner hela tiden jag lär mig mer och mer... utvecklas... blir mognare.. klokare.. o helt enkelt mkt bättre. I like it!

Nu blir det sitta på balkongen iaf o läsa igenom mitt jävla häfte!

Hejsvejs!

Wiie efter detta inlägg är jag betydligt gladare.. det hjälpte med listan faktiskt. en hel del ångest försvann!! woohoooo

Jääävla grannar

Jääävla grannar som lever om till kvart i tre en månad. man blir tokig ligga där i sängen o stirra o vilja sova.. upp sju för seminarie (wooho) va sådär lagom pigg...... men fixat iaf, hade väl inget val......

Sen åkte jag o tränade lite.. men bara 40 min faktiskt så jäffla trött men 600 iaf så skapligt nöjd!

Åt lite.... sen la jag mig på soffan o somnade.. ganska exakt en timme var nog rätt lagom något piggare nu faktiskt! drömde om dig ania.. att du hade träffat daniel T för inte så länge sen o han bjudit dig på cider nu höll han på o smsade dig o mig o hotade att du skulle fan betala tillbaka snart...... =Phaha.  drömmar är lite roliga ibland.

Nu ska jag koka kaffe o sätta mig vid köksbordet o försöka lära mig all etik igen, blev nojjig igen ifck ut massa papper idag av martin o exempel på frågor som kan komma. de var svåååååååra ....... usch

Lättnad!

Yes jag har.. ehh.. lite.. men mest Jenny kommit på ett ämne och skickat iväg mitt pm:D

Vem får dö? Aktiv dödshjälp ett etiskt dilemma

  

Sådär blev det. Bra? Ja. Om inte. knip. orkar inte tänka om nu. Nu får min lärare klagar om de inte passar, men jag tror det är lugnt faktiskt. Sån lättnas bara man skickat iväg skiten! wooho. Hade tänkt plugga lite till tentan me ikväll, men blir nog inget.. ska nog läsa igenom anteckningarna innan jag somnar bara.

Seminarie imorn 9-10 men vi ska ses vid 8 i gruppen och fixa lite... vår grupp ska vara emot att äta kött. good luck maria älskar kött..... kommer bli halvklurigt men men.. :P haha.

Min o Jennys middag blev hur bra som helst, såklart<3

Nu.. typ. ska jag ta o fixa mig för sängen o läsa igenom det lite snabbt.. packa träningskläderna tänkte ta ett pass efter skolan imorgon sen hem o plugga flitigt igen .. såklart.. =P

Nä nu tog orden slut. så hej

Liiiite bättre

Japp nu känner jag mig betydligt gladare. grejen är att när man väl SÄTTER sig o bara fokuserar på att läsa/skriva då är de inte så jävla svårt, men tar sån tid o sätta sig. herregud!

Skrivit om ungefär hälften nu.... :) känns helt ok, men såklart har jag gjort det som var lättast o som jag redan kunde mest om haha. man är så dålig.. sparar det krångligaste till sist ;D sitter o funderar på etik ämnen vi ska skriva ett arbete i sommar.. o pm:et ska in imorgon, och jag har inte bestämt mig. suck. men blir trött på läraren i onsdags lovade han o kika på mina ämnes förslag o maila mig DAGEN EFTER. suck. blir trött på dåliga lärare.. det ska ju fan in imorn. jag skickade ett mail i fredags o påminde. faktiskt. hans jobb. suck.

mina förslag:
- djuretik
- yrkes etik i skolan
- etik i skolan (jämfört med förskolan)
- dödshjälp - de olika etiska teoriernas syn
- abort - de olika etiska teoriernas syn
- dödsstraff - de olika teoretiskernas syn

så nu är ditt problem, du som läser, att ge mig tips, förslag och råd.. faktsikt. kom igen. tyck något snälla=D annars får ni inte läsa o jag lösenskyddar bloggen ngt ska ni fan ge tillbaka =D så de så=D

Nu ska jag plocka till här, fixa mig.. o maten kanske med.. ? slå in lite paket o så.. wiie. mysigt ska vi ha det jag o min jen=)

puss o hej


Mer ångest

O ändå sitter jag här... så mkt o läsa så vet typ inte vad.. så gör inget.

varit på stan en sväng köpte billiga toppar, ett på skorts, och bäst av allt.. chinoses i beige som jag letat efter!! plus de kostade 99 kr=D =D perfa! o min storlek med snacka om tur..

ska ju ha mysmiddag ikväll så handlade lite mat o födelsedagspresent till födelsedagsbarnet jenny=)

OCH godis. som jag ska ha när jag pluggar, tjockismaria. i helgen har jag flottat med massa vin och massa onyttigt bleh dålig. o tränar hinner jag inte idag. suck.

Nä nu ska jag försöka bota min dugga ångest genom att.. tadam.. plugga!

woopwoop

Depp & massa ångest

Jaa söndagskvällar suger fet hårig jättepung! uschan buschan.

Jag är depp för sötis ska åka imorn, jag vill inte han ska åka. usch.

Sen har jag fet dugga ångest, har pluggat alldeles för lite i helgen. Jag skäms faktiskt, men kommer få ångra mig på torsdag när jag sitter där... mm.. sen känns det som alla har så höga förväntningar, jag har aldrig missat en tenta/dugga förut så skulle jag det nu skulle alla bli så besvikna.. " du klarar de" såger alla.. vaddå har du ngn aning om vad jag kan eller inte kan? ne du bara räknar me att jag ska fixa det.. känns lite jobbigt... men imorgon ska jag plugga plugga, helst träna men men jag vet inte. skulle jag kugga kommer jag ångra varje sekund jag inte satt. jag kommer dö nu i trean, massa tentor o de ger mig ÅNGEST. jag fixar det inte.. sover dåligt natten innan o kan inte slappna av en sekund försen det står jag klarat dem!! USCH så dåligt jag mår när jag tänker på det.

Imorn kväll kommer jenny ska jag ha lagat lite mysfödelsedagsmåltid till henne. vi ska ha det så mysigt! <3 så hårt plugg på dagen är tanken. tänkte t.om ställa klockan, vilket jag hatar.

Nu ska jag dusha o krama krama på min sötnos........ massor.

Tjo o hej lilla tjej

Party & efterfest

Under kinamåltiden satt jag o emelie o velade..ska vi festa..ska vi inte.. ska vi.. haha
det fortsatte på en busshållplats sådär två timmar=P haha, men trevligt hade vi:P

Framåt tio bestämde vi oss... så runt halv elva va vi hos mig o hävde i oss vin =P gick ner på stan till mörners träffade rikard daniel och angelica.. partyparty. gick även på min älskling, men han var lite "trött";) så åkte hem.. hehe... =)

Sen satt vi vid gamla fängesemuren och pratade i flera timmar hela gänget, mkt trevligt! Efterfest i ryd hos Anne.. skulle sova på soffan men framåt sex sket jag i det och åkte hem istället med bussen vid fem i sex=P hemma sju! kunde inte sova var pigg o det var ju ljust ute, men tillslut somnade jag iaf!

Så inte sovit spec många timmar, idag borde jag plugga men gissa om jag KAN:P

nedå faktsikt inte så bakis, mest trött

Nu ska det lagas lunch=)

tack söta människor för igår.. sjukt kul :D

Kinamat <3

Bästa maten som finns och  jag och emelie ska ut o äta sånt smaskigt ikväll=D sjukt goott!!

1200 kcal blev jag av med.. o det ska ätas upp fortast möjligast nu ;D nedå:) var på gymmet i tre timmar.. jenny jobbade ju =D hon rockar. ska laga mat till henne på måndag och fira hennes födelsedag. ska bli trevligt.. tror jag bestämt vad jag ska laga=)

Nu ska jag lägga mig i min sötis famn lite innan jag fixar mig....

laterrrrr


Lördag

Min lördag ser ut såhär:

- träna (typ nu strax...)
- plugga

sen då? har inga planer för ikväll men VILL HA.. så ge mig förslag tack;)


Freeeeeeedag! :P

Sitter här o kollar när sötnos spelar ngt 8 bitars spel. fattar inte hur folk kan tycka såna spel är roliga. noothing for me.

Man längtar efter att bara ta de lugnt.. o nu när jag pluggat det jag ska, lagat mat, städat.. o FÅR det .. skakar jag för jag blir så uttråkad ;) haha nästan iaf ;P

Åsa rockar skönt att prata me ngn som är i samma situation som en själv..... :)
woohoo

vad tycker ni om min blogg förresten?? :) försökte infoga såndär räknare me för hur många som varit på sidan.. klistrade in alla hdsgoh bokstäver men inget. ANNA HJÄLP MIG!!!!!!!! :P

sådär. nu ska jag lämna tråkdatorn. bajsing.

Partyyy... oplanerat som alltid

Jag & Jenny är två oplanderade människor=P haha. vi gör allt jämt i sista minuten och går på känn. Det är såå kul haha. Oftast=P

Så igår ..mja runt halv tio bestämde vi oss för att festa.. så runt halv elva blev första vinglaset följt av fler;) Sen kom Anna Anne och Hannes till jenny så partade vi alla. dock alldeles för lite kort. dåliga oss. Riktigt apkul i vilket fall=) Sen bestämde vi oss för att gå ut.. Harrys skrek jag hela kvällen, men klockan var lite för mkt när de stänger två .. så det blev Platå, vilket var över förväntan =D det var riktigt kul där med (DOOOOOOOCK slår de inte harrys ^^ tro mig jag vet ;) ) haha. men i vilkt fall hade vi riktigt fuuun. woooooooho...

Inte speciellt bakis idag, men trött sovit sådär 5 timmar vaknade nio o kunde inte somna om.. eller försökte inte :P

Nu ska jag åka o bada .. suprise.. :P idag blir det med åsa från min sommarkurs=) wohooooooooooo. först ska jag stanna hos syster o säga hej hej hur mår du idag. hon bor också i johannelund precis som åsa.. så två flugor i en smäll. åsa har precís flyttat dit med så ska bli kul o se hur hon bor nu ;) (inte för jag varit i den förra lägenheten heller haha)

Vaaaartmt är det. men sista dagen säger de. fy. vill inte ha massa regn. bleh.

Nu ska jag fixa mig.. soolooooong

Vill du köpa smycken?

Då tipsar jag dig om


www.hannassmyckesdesign.blogg.se

har precis beställt en hel del av min söta vän Hanna. Billigt också! så missa inte chansen!!:)



(smyyyyyyyygreklam)


Varit hos syster idag kom precis hem, NU ska jag plugga... väntar på att vårdcentralen ska ringa me.. hmm... lala..
sen ska vi åka & bada.. men först stanna och handla lite mumsmat.. o sen handla tråkmat med=P
Det blir min dag!

woopwoop. :)

Eric jobbar borta från mån i två veckor igen.suckelisuck. not fun. sen har han semester o dååååååå ska vi iväg bara han och jag! underbart. älskar dig sötnos!!

Puss & kram på er alla...:)


Bada bada...

Idag har jag varit o badat med tjejerna... anne cissi och anna.. senare kom även therese kajsa och ninna=) mkt trevligt. sol har vi fått på oss me i mängder.. o grillade.. =D skönt me glada personer =D hehe.

Vi pratade om att parta ikväll.. men vi får se hur vi gör=)

Nu ska jag duscha av mig.. fixa lite käk.. slappa i soffan sen .. plugga eller parta=P

Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p� Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus