Sjukt stolt!!

Ja idag är jag verkligen sjukt stolt. Pluggat det jag borde. OCH mer! älskar sånahär kvällar då man inte har ångest utan känner sig duktigt. Framförallt verkligen läst in, inte bara läst. för ofta blir de tyvärr så man sitter o "läser" utan o tänka.. bara läsa läsa...

Imorgon ska bli kuuul.. blir hämtad efter sjukgymnasten sen blire viggeby=) trevligt! ska bli kul o höra hur peace and love var också.. :)

Nu ska jag duscha o lägga mig o slappa i soffan.. med popcorn. det är jag värd!

Min syster flyttar imorn btw .. yes.. närmre mig till johannelund.

woopwoop

Förresten...

.. eric ska troligen jobba i eskilstuna nästa vecka.

blir så trött på de ändrar sig hela tiden!! suck.

aja får njuta av honom denna vecka i alla fall...

Bada bada... :P

Gör man ngt annat? ja plugga... typ det jag gjort de senaste dagarna.

Idag åkte jag ner o la mig vid braskens skulle få besök av min syster me sen men jag skulle plugga lite först tänkte jag... men.. mja.. ni som känner min syster vet hur det brukar sluta.. så iaf jag låg där själv en stund.. stannade vid mcdonalds på vägen hem.. såg dock ut som en dränkt katt sen på cykeln. genomsvett. fan så varmt det ÄR. men skönt... =D

Sen hem .. pluggplugg.. diska.. slappa lite.. snart pluggplugg igen! snart dugga!

Imorgon ska jag till sjukg.. sen åka o bada me tjejerna & grilla- mysigt värre! baddax på torsdag me med annat sällskap ^^ :D

plugga.. jajustja kanske är bäst jag gör nu om jag ska få bada så mkt som jag vill^^

saknar min jenny! woopwoop

Badväder!

Japp här är det badväder ;D så jag o rikard packar väskan och drar och badar.
Går ju inte att vara inne och plugga i detta väder.
Jag MÅSTE skärpa mig snart & ta tag i skolan.. sen.. när det blir sämre väder=P

Sådärja.. vattenflaskan är packad och vi stannar och köper ngt o äta.. ja? då är det dax att åka nu då!

tjoho

ps. fatta hur SKÖNT det är att min sötnos jobbar hemma i två veckor.kärlek. ds

Helgen!

Lördag - pluggeliplugg, bakning och kvällen kom ania och jacob över på spel & vin kväll.. mkt singstar blev det me. trevligt!

Söndag - städdag.. städat i stora bokhyllan & gått ner med saker i förrådet.. nu sitter jag o väntar på att rikard ska komma & fika med mig. se om mina muffins var goda enligt honom ;) annars kan han draaaaaaaa ^^ Ikväll ska vi spela mini golf me mina kära föräldrar. trevligt.


Pluggdag.. blev bakdag!

Japp förmiddagen blev superplugg.. började bra på eftermiddagen med.. men sen blev jag sugen.. sådär sugen så man inte kan låta bli.

" om jag bakar något som jag sedan kan äta när jag pluggar ökar motivationen att plugga.."

Det funkade. inte. sitter här med kladdkakemuffins (tack anna för tipset) och gottar mig.. ..men utan att plugga. skyller på solen vill ligga ute och sola och läsa.. o den går i moln för ofta ;) hehe lala.....

Lördagar är för sköna vet ni det. Great.

Igår va supermys på kvällen vi åkte och badade köpte baugette som vi satt o mumsade på..=) plaskade sen lite.. sen åkte vi till mamma .. pratade och spelade spel:) en toppenkväll!

Hejhå.. nä nu ska jag faktiskt plugga. på riktigt. kommit på ämnes förslag till etik arbetet iaf se om martin godkänner dem!

woopwoop

Vet ni?

Min sötnos ska jobba i norrk två veckor !! woooooohooooooooooo glad Maria!! :D:D
sen är det jönköping en vecka.. sen semester.. sen blir det jobba borta igen.. men nu har jag två underbara veckor att se fram emot=D

äääääälskar min sötnos

Woho vilken dag!:D

Känns som jag varit på topp hela veckan..utom måndags då jag va nere.. långt nere!

Jobbet var hur bra som helst... :D så skönt att vara ute! träffade jenny en stund hade lite picknick sen cyklade jag hem och städade=) nu håller jag på o tvättar.

Nu ska jag ta mig ett glas juice och sätta mig på balkongen med mitt korsord. blir galen när jag inte kommer på vissa ord.. men desto gladare när man väl löser det ;) önskar jag kunde ringa mamma men de är iväg haha. =P behöver lite hjälp.

Min sötnos kommer snart. han ska få massa pussar. Jobba imorgon igen!

woopwoop

Jobbångest

GAH ska jobba tors fre.. .. har ingen lust;P haha. varit så skönt o vara "ledig" sola bada pina colada.. =P aja blir nog bra!

Förresten kom på pessimistpenna = blyertspenna när man löser korsord=P
ngn som visste det?

Trevlig baddag med cissipissi:) hon är söt..:D

Näääääää.bye.. nu ska jag sova=D

Årets första dopp!

Oj så sent jag doppade mig=P men iaf.. nu är det gjort! Nu har Maria badat. Jag & Rikard badade i svartåfors ikväll=)

Imorgon..sjukgymnast, träna, bada med Cissi:D vart..? ja det håller vi på o diskutera fram.. tar en stund;D två olika viljor=P hah

Betydligt gladare

Ja det blev ett lyckligt slut på kvällen iaf! alex skrev på msn "kom hit får du se en video när jag slänger ut soffan" haha.. störd han är:P men var bättre än mitt alternativ sitta o glo så gick bort dit vid elva... vid två och timmars prat & spelade på playstation gick vi till mig & kollade på ett avsnitt sex and the city.. nä va inte hans filmsmak ;)  Somnade väl framåt tre.. upp vid åtta=P men gick bra.

Seminariet gick la sådär.. men jag öppnade käften iaf=P får va stolt... Föreläsningen sög.. så gick i pausen.. hade fått sms av rikard så åkte dit en sväng.fikade och drack lite te, promenad i rydskogen sen var det dax att cykla hem.

JENNY MARIA ÄR DUKTIG JAG HAR CYKLAT TILL RYD OCH TILLBAKA IDAG SÅ BEHÖVER INTE TRÄNA:D

HAHA. Kom hem vid tre eller ngt.. pluggplugg i solen.. och lösa korsord=D i like it!

Nu lagas det mat.. sen blir det mera plugg.. =)

tjopp  & tjim =)

Deppkväll

Jag saknar Eric. Men främst tänker jag.... ska han va borta ända tills september oktober så här mkt.. vad händer sen? ska han vara borta igen.. ännu mera.. ? eller..? detta förstör mkt för oss.. mer än vad jag är villig att erkänna..
Helgerna är press...... allt man vill göra.... alla man vill träffa.....stress press... leder till... ja.. bråk.... det är fan inte kul.

Så nu sitter jag här, ensam, efter en kväll av plugg & tråkkollande på tv.. o tänker på min sötnos. tänker på hur söt han är när han ler och hur fruktansvärt mkt jag älskar honom. Och vad jag skulle göra utan honom..? för jag vet faktiskt inte. jag behöver man i mitt liv. varje dag. varje natt.

Ensamhet. i dont like it. jag gillar att vara omringad av folk. umgås med folk.. det är min melodi....... men inte nu. nu sitter jag ensam o lyssnar på puckona på balkongen som låter alldeles för mkt.

Min hals gör ont... o jag har seminarium imorgon, på en svår engelska text., men,, bara o försöka vara med.. sen är det föreläsning som jag tänkte gå på... sen bada? har vi pratat om.... vi får se vad som händer. tränas borde med.. borde.

Tjopp och tjim.........

Pessimistpenna

Idag var jag o Jenny en kortis i varamon =P kortis.. ja=) blåste som fan! åkte iaf en sväng till hennes svägerska & barn. mysigt :) sen till hennes mammas hus och åt lite=)

Åhooo hade fått en AVI så nu har jag sex and the city boxen.. så gissa vad jag ska göra ikväll ;D hehe inte vidare svårt, men inte nu.. nu är det sol då får man inte vara inne=P

Fått hem två böcker me till sommarkursen så ska väl ta o titta i dem med.. har legat ute och löst korsord.. solat.. och läst i etik boken i två timmar nu..superskönt! så nu ska här blandas till lite saft och sen sätta sig på balkongen. har SÅN lust o ringa o klaga att de stör de ovanför oss.. musik jämt.. shambraham musik. inte vidare kul. men om jag börjar klaga kanske de klagar tillbaka när vi har fest.. nooot goooooood..... tanken var att träna idag men är inte vidare sugen på det!

Måste läsa två texter till seminariet nu... nu är det tyst på balkongen så slipper kanske till och med öronpropparna?

wohooooo


Så vad är pessimistpenna? ett uttryck min älskade morfar kommit på. vet du?
jag saknar honom.. sucksuck.. men men. önskar han fått träffa min Eric..



UT I SOLEN ME DIG NU VA!=P ska jag=)

Söndag

Åh vad jag hatar söndagar.. så sjukt mkt... bleh.. deppig värre nu.. men vad ska man göra.. eller nä inte deppig mer besviken, men det är jag ju ofta så.. mm...

Igår iaf var hur mysigt som helst.. filmkvällar me Cissi är bäst=D tack gums var hur bra som helst!!

Pluggat lite idag med.. o varit o handlar två nya spel ;) spelkväll snart igen boys and girls! =D vi hade ju så kul i fredags när vi spelade spel..... =) gänget var verkligen helt perfa! yes!

Ah.. men jag ska inte klaga.. klart det är trist att Eric åker, men jag är ju en stor tjej. kan ta hand om mig själv och klara mig själv så det överlever jag. men klart det vore roligare om han stannade.

Eric.. du är en jävla skitstövel ibland, du är irriterande, lat, alldeles för tystlåten.. men du är supersöt, min underbara gullis och rarast i hela världen.. så jag älskar dig ändå! nästan pga dina brister, du är knappast perfekt, men vem är det.. du är min!! och jag älskar dig <3

Lördag!

Hej hallå dagboken ;)

Igår var en riktig höjdare med litervis kaffe.. mitt nya knep för att inte bli trött.. ;) singstar, spela spel och massa bra musik! enda nackdelen va att taxin hem kostade 270 kr.. det är inte lika kul men sånt får man ta!

Inte ett dugg bakis iaf.. men lite seg och känner lite halvkrasslig.. :( men ska iväg på filmkväll senare ikväll så då måste jag ha piggnat till ;)

Tanken var att plugga idag.. men det har inte blivit så o nu är knappt någon idé ;D hehe.

Nu får det räcka .. ni får vara nöjda=P

Förresten till ni som har facebook... gjort ett test hur väl ni känner mig.. gör testet.. =)

Midsommar!

Yai idag är det midsommar!:D det ska vi fira med jordgubbar, glass, chips och grillat:D låter hur najs som helst. Vi ska åka till Angelica och Daniel vid fem :) ska bli riktigt kul.. vin vin vin.. och cider=)

Längtar efter min sex and the city box ;D haha

Förresten big news!! har ngt att se fram emot.. 20:e juli - 24 juli ska vi iväg :D vi har hyrt stuga! wooho! ser fram emot det sjukt mkt.. tyvärr fanns det vatten dvs fisk så lite fiske blir de nog med=P haha. Men tar med mig en bok så överlever jag nog.. =)

Woooooop woooop......

nu ska jag nalla lite jordgubbar... =D sen blir det bada!=D men först.. guitar hero!!

puss & kram.. o till mina sötisar jenny & ania - älskar er! hoppas ni får en mysig midsommar och jag deppar sönder för jag inte firar det med er.. kääääärlek till er i alla fall och ska dricka massa vin för att kunna få kul utan er ;) om det nu går ^^ =D puss på er i alla fall!

Sex and the city

Wiiiiiiiiiiiie nu har jag beställt sex and the city boxen =D=D dendär rosa miniskolådan.. 599 på cdon =) hoppas de hade billigast=P orkade inte kolla upp haha.. =)

Midsommar imorgon.. vad händer då? vet inte faktiskt.. flera förslag, men vi får se.... lite depp pga mamma o så.. inte så partyparty!

Tränat idag.. o akupunktur.. snaaaaaart om typ en timme kommer min supersöööööööt.. saknar honom!

plugga lite nu innan han kommer!

woopwoop


Min Ania <3

idag har jag varit me Ania.. första gången på två veckor, dumma oss.. :)

Hon gjorde det en utbildad frisör inte fixade. gjorde mig superhet i håret =D tack gums riktigt nööööööööjd!! woho!
Så nu måste vi ta en cider ute sen ikväll så alla får se hur snygg jag är i håret ;)

Städar nu tog en paus.. sen pluggis lite.. har inte pluggat ett skit på hela veckan... pga.. ja. det är min mamma som är sjuk så mkt kan jag säga.. not fun at all, men hon mår bättre iaf nu och är inte inlagd längre.

Nu ska dammsugas.. sen kanske man ska äta snart igen? =) är väl dax

Marto gillar Mano!!

Vaken

Ja här sitter jag och stirrar... sova är inte att tänka på inte ens försökt alldeles för trött och förvirrad.. men läget är stabilare nu i alla fall.. nu är jag mest arg faktiskt. hatar sjukvården.. mm.. inte kul...

Pratat sista två timmarna nu ikväll på tele med Lina.. :) sköönt Liiiiiijna! tack gums! :D betydde mkt. önskar du var hääär.. mmmmm kom hem!=)

idag har jag... haft seminarium (gick inge bra men och.. jag sa ngt iaf o hade läst texten lite iaf så är nöjd) sen åkte jag till sjukhuset igen... så är det...

Nu ska jag borsta tänderna och ta o fixa mig för sängen.. sova är nog inte att tala om än.. saknar min Eric.. alltid du & jag sötnos <3 kärlek. kilovis!



Helt krossad..=(

Jadu inte bra sömn inatt.. känner mig som en sömngångare.. igår hade jag tänkt cykla idag, men idag inser jag att jag inte är frisk nog i huvudet och klar nog för att cykla.. skulle lätt cykla omkull när mina tankar är någon annan stans..vill bara få ett samtal som säger allt är ok.. nu...hur ska jag överleva en seminarium? aja det är iaf inte mig det är synd om... långt ifrån...

Åh... hur ska jag fixa detta?

vill ha eric hemma. jättemkt

Önskar...

... bara en sak nu.. eller två... om den första inte slår in så önskar jag att eric var hemma och höll om mig nu. behöver honom. behöver någon. den som ska ha stora pussen idag är min jenny. hade gråtit sönder utan henne nu känns det iaf som jag kanske överlever detta..

längtar tills imorgon. då man vet mer... hoppas jag.. och att det är positiva besked..

seminarium imorn - hur ska jag överleva?

hoppas jag kan sova lite..

No words

Känner mig skakis... ont i magen och alldeles matt.. hela världen snurrar alldeles för fort och jag orkar inte. Dedär som man älskar mer än något annat .. såna man liksom inte klarar sig utan... vad händer om man helt plötsligt måste klara sig utan dem? Idag är en förjävlig dag och tårarna tar inte slut.. mest ovissheter.. den är värst.. och oron.. jag vill inte.
allt annat känns så puttigt.. skitsemiarium imorn who cares.. vem bryr sig om jag får CSN eller inte. skiter i jävla kursen skiter i allt bara detta blir bra.. :(

Crazy

Då är det bevisat.. Jag och Jenny är knäppast i stan! Halv tio igår bestämde vi oss för att festa.. hon kom vid tio.. dricka upp en flaska vin.. ja men krogen.. javisst.. vi var inne halv två. men jenny du jobbar nio imorgon vi kanske skulle åka hem? sagt och gjort.

Hade en supertrevlig kväll med min favoritJenny! <3


Goda nyheter

Nu är Maria glad! fick precis veta att min Anna ska flytta hem i september igen.. då ska vi festa som aldrig förrrrrrrrrrr ojoj va kuuuul vi ska ha gums!

Sen pratade jag me åsa från nya kursen nyss o hon hade goda nyheter med.. =D

sen äter jag björnbär o vaniljkesella=D

ja:)

Skitsnack.

Det är aldrig kul när folk snackar skit om en, och klart folk snackar fattar man ju själv. Men sen när det når fram till en slår det hårt faktiskt så sitter här och gråter. Det var ingen av mina favoritmänniskor som har sagt saker, men klart det svider. Folk framstår att vara ens vän..klart man blir deppig.. ingen vill jobba med dig maria. jag är knappast perfekt, jag har mina fel och brister och är knappast alltid superkul. men va fan har du ngt att säga säg det till mig istället för detta är inte kul, verkligen inte.

Jag borde inte bry mig, men jag gör det.. och jag känner att nu vet jag inte alls hur jag ska agera i deras närvaro. jag vill bara slå och sparka och fråga vilken jävla tönt du är och vilken jävla planet kom du ifrån? Väx upp offer! Du är inte värd mina tårar. Men det går inte..

Nä detta är verkligen inte kul..


"Ledig"

Yes! nu har jag inget schemalagt försen på tisdag. gryyyyyymt skönt!! o resten av veckorna är inte alls mkt schemalagt mellan 0-3 ggr i veckan.. mest flest gånger två gånger i veckan och det duger ju.. en är ju föreläsning = kanske sova hemma istället.. haha.

Dagen har varit givande träffade en likasinnad idag.. Emelie hette hon o verkade så bra! :) finns en hel del vettigt folk här .. tyvärr syns puckona mest som alltid.. vår lärare är lite.. hm.. ja.. inte sådär superbra! är man sjuk = då jävlar då missar du massa o då får du inte heller papprena.. så frisk ska man hålla sig!

Lånade en bok idag som Emelie tipsade mig om.. de sju intelligenserna av Gardner.. lät riktigt intressant att läsa som kulläs.. har bara två böcker hemma nu till skolan resten va jag tvungen o lämna tillbaka så ;) haha. aja får hoppas jag får låna dem snart. igen! fått hemtentan med idag, dock inte ens läst pappret skiter i det idag! jag tar lite ledigt!

Nu ska jag dricka lite fil, snart kommer jenny ! sen ikväll kommer min söt hem! Imorn akupunktur och träning,. o ja jag cyklade idag med! så både igår och idag dvs 800 kcal.. visseligen stämmer det inte exakt.. kanske inte ens lite. men jag .. säger det:D

så är det. så vad ska man äta ikväll då?

hejs

Hej jag heter Maria och jag

  • Kommer ofta lite sent inte till skolan eller jobb men andra "oviktiga" träffar för att jag vill inte "slösa" tid med att stå och vänta .. så i sista sek eller någon minut sent trampar jag in
  • Är sjukt planeringsfreak.. som ni såg i förra inlägget. jag planerar varje sekund och hur länge jag ska göra den saken. ligga på soffan o slappa funkar inte. då är det under en viss tid. som ni ikväll 18.30 2½ män.. äter då.. i pausen hämtar jag en frukt och lämnar tallriken i köket.. 19.00 nytt avsnitt i den pausen går jag och slänger äppelskruttet ev kissar. 19.30 vänner i den pausen börjar jag förbereda för plugget dvs hämtar bok och block och går ut med till balkongen. antagligen häller upp en kanna med vatten och ett glas. sen 20.00 är det slut, pluggtime. sitter mellan en och två timmar så klockan är 21 alternativt 22 när jag är klar då ringer jag Eric. Efter det är det baddax. om jag sitter en timme så hinner jag med att sitta vid datorn lite emellan, annars bara bada och sen fem i börjar jag borsta tänderna och så o fixa mig för sängen så jag kan se på tv kl 23 i sängen. i den pausen kissar jag godnatt och sen halv tolv så släcker jag lampan, efter jag kollat att jag ställt alarmet sådär 3ggr....
  • Har grova tvångstankar. igår kollade jag TRE gånger att jag ställt mobilen, jag tänker jag VET jag ställt den men jag måste kolla ändå.. varför säger Eric? jadu.. har ingen bra anledning mer än att jag är psykiskt störd.. men kanske räcker?
  • Mitt favoritord är tänk om.. o det tänker jag OM väldigt mkt.. jävla stördis
  • Stör mig på töntiga saker som t.ex. att jag står på fel sida och försöker låsa upp bilen (den funkar bara på ena sidan). det tar ju 3 sek o gå runt.. klart man blir irriterad vem har den tiden? =P

Listan hann inte bli längre för maten är klar nu.. och har ju 3m på mig att fixa det sista innan 2½ män. störd är jag.


Här kommer alla känslorna på en och samma gång!

Idag cyyyklade jag till skolan. duktig =P heh. var helt ok i skolan träffat en riktigt trevlig tös, iof brukar jag inte ha svårt att umgås och prata me folk men alltid kul i vilket fall!

Hemma vid tre..städastäda..planterade mina nya kryddor i urnan. Nu ska jag strax steka på lite wok och göra några knäckemackor till halv sju då det är 2 ½ män på tv.. så himla kuuul me love<3 Sen ska jag läsaläsaläsa... mm... och bada.. mm=D och sen är det dax för sex and the city kl elva och sen sover maria=P så ser min kväll ut!

Imorgon kommer Eric hem igen, veckorna går sjukt fort, läskigt nästan att tiden går så satans fort......

Min axel är så trött på mig.. o jag på den.. men fredag akupunktur & träning! sen har jag bokat klipp sling och färgningstid nästa vecka.. woho.. ska man äntligen bli lite snygg i håret igen kan behövas..

Lite småtrött... men lite glad också så det är lugnt. Alltid kul att umgås me bra folk med vettiga idéer, som de står för... och är ärliga.. =)


Och..

sen köpte jag en söt rosa väska!=P haha. senil.

nu lagar jag wok=) sen blir det mera pluggplugg!! yes!

hmm två olika schemat har vi tydligen det vi fått ut krockar torsdagen med mina två kurser.. fuck.. men inte enligt nätet!! bestäm er.. !

Happy!:P

Ja idag är jag betydligt gladare.. igår var verkligen inte min dag! o såna dagar är jag alltid ensam när jag deppar sönder.. usssch då behöver jag ju umgås med nära och kära!

Idag har jag varit på ikano med min jenny, lagat mina skor hos skomakaren, köpt två klänningar och deo... :) sen åkte jag o tränade & jen o jobbade.. =)

Nu sitter jag med ett glas fil och har precis pratat lite med min kära familj. Nu ska jag ta tag i att plugga lite. sen har jag lite nya basilikaplantor att plantera.. de andra har dött? why alla andra kryddor lever ju ?!

Skrutt & hej!

Förresten bestämde mig förut att cykla imorn för o spara busspengar & vara supernyttig.. o pappa säger det ska regna.. världen vill jag ska vara fet.. ska sluta kämpa emot ;D hehe. matmat=P

Dagens ros...

... går till A för han har varit så himla gullig emot mig ikväll. Grymt skönt att äntligen kunde prata med någon som förstår mig och känner likadant ibland. Känt mig sjukt ensam i denna jävla värld länge och inte riktigt vetat hur jag ska orka... men idag har jag insett jag är inte ensam, även om jag känner mig ensam ofta. Det finns någon där som kan relatera till mina känslor och lyssnar! Och framförallt förstår!!

Dagens ros till dig!!

Fryser.. :(

Usch ja sötisen har nog smittat mig ont i halsen o fryser=( men orkade mig igenom första skoldagen iaf och ledig imorn så hoppas jag hinner piggna till tills på onsdag då det är skola igen.. känner mig inte alls pigg. så blev ingen träning. men släpade på väskan hela dagen trodde imorse jag skulle må bättre senare men icke..

Mina skor är trasiga. fy fan dålig kvalitet hatar skopunkten, skitskor, men de är ju så fina och billiga...... därav skit. men ska försöka fixa nya imorn ska åka dit en sväng är tanken!

Ska plugga lite sen faktiskt.. har en del o läsa om man säger så...
Skulle behöva lägga mig o sova lite känns det som..... suck inte kul detta o va krasslig..


Då är sommarlovet slut..

Yes imorgon börjar skolan, rätt mkt ångest. ska bli kul också men mest ångest då jag fortfarande känner mig supertrött i kroppen.. (nej inte ens lite bakis faktiskt)

Plus min söt åker imorgon. supermånga kramar ska jag ha ikväll och natt.. sötast är han <3

Lite mer helguppdatering.. i lördags skulle vi eg gått på fest hos anders i åtvid men min söt har varit sjuk i helgen (piggare nu dock så han ska åka imorn.. bleh.. ) så jag valde att åka på förfest hos cissi.. :) så kul! sen gick vi ner till strandgatan första gången jag va där.. träffade på fredrik.. fotboll va det dock så sa inte månag ord till han.. hatar fotboll!
kvällen avslutades med att jag gick hem med stoffe och lina..:D och lite mat. hehe. ..

idag har vi tagit de lugnt.. eller eric iaf legat o varit krasslig, medan jag tvättat och muppat sönder. måste lära mig o slappa!! herregud jag är så sjuk!

Ja men nu ska här duschas o fixa mig för sängen!! wish me luck tomorrow.. glad om jag ens hittar salfan! mm...träna sen också var tanken !

Jag äääääälskar ... en hel del:)

PARTY

Igår var det partyyyyyyyyyyy :D

woho riktigt kul var det:D musikquiz på strandgatan... och trubadur :D

Idag är det lugnt.. och imorgon åker min sötnos=( usch

Supertrött..

Ah.. varit så mkt denna vecka massa plugg och sen jobb varje ledig dag. men nu två dagars ledighet. gött! jobbat i en etta två dagar nu.. i like it... :)

Satanshelvetiskt ont denna vecka dock, därav inga blogginlägg eller direkt datornsittande.. men msn är på ibland iaf....

Ikväll ska vi grilla och ta det lugnt. som det ska på en fredag.

Jag tycker om Cissi.. glad vi börjat umgås mera:)

Dagens låt: Here comes the night - Kim

Jag förstår inte att folk inte fattar behandla andra som du själv vill bli behandlad att det är sååå konstigt och svårt?

Skola på måndag igen. just nu sjukt jobbigt, hade räknat med självstudier men såg de lagt ut att ena kursen är tydligen en hel del grupparbete.. varför? bara superidiotiskt och jag lär mig bäst själv utan att behöva dra på nån jävla idiot som är alldeles för trög och irriterande för att ens kalla sig för människa.... suck suck suck..

Imorgon är det i alla fall fest med folk jag inte träffat på länge det ska bli kul!

Mhmm.. nu ska jag inte sitta här längre.

bye

Tisdag..

Jobbat idag.. träffade ania sen.. :) sen kom mamma & pappa o hämtade mig så åkte vi en sväng. ska jobba på rappestad skola i en etta torsdag och fredag så ville gärna veta innan vart skolan låg:) hatar o leta bland kartor så skönt o veta... annars blir jag nervös och nojjig=P sån är jag =P

Kollar på 50 first dates lite nu.. och äter jordgubbar och vaniljkesella... lite deppig efter ett tråkigt samtal.. usch =(

Imorn ska jag gå en sväng på stan me fröken A.. sen ska jag till skolan och ha slutseminarium.. sen går jag på sommarlov.. =P tills måndag.. iof jobbar jag både tors o fre sen så.. men ledig helg iaf.. party på lördag!

HEJS

All by myself...

Ja idag har det varit tungt. tur det finns folk som ställer upp och umgås med mig ;) annars hade jag inte fixat det idag. seriöst nej.

Sjukg först. gick på stan me syster sen. tränade. gick mer på stan. (fattig nu) sen träffade min cissi och vi åkte till ikano och shoppade mera.. så kläder & skor har jag nu iaf=P men blev eg billigt med tanke på hur mkt jag fick tag i... varit sååå mysigt o umgås med folk man trivs med och som bryr sig om en=D träffade jenny på WC hur mysigt som helst ;) saknat henne.

Nu håller jag på o skriver ut allas uppsatser.. måste läsa dem ikväll imorn är det jobb som gäller.. behövs för o kompensera det jag handlat ;) ne men jag gör alltid så. går på stan en gång o handlar som bara fan o sen skiter jag i det resten av månaden =P

Mkt denna vecka iaf.. tur det.. känner mig ensam=( not fun at all.....

men men.. så är det.. o så förblir det.. känns ibland som jag ger så mkt till andra o får liksom inte tillbaka det.. boring.

Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p� Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus