HELG :D

Helt underbart.. nu är det helg ända tills ONSDAG!! :D bara för vi varit så superduktiga i gruppen, eller tycker jag iof inte vi har varit.. men lediga iaf:) vi har varit lite slappa o åkt hem tidigt, men hunnit med det vi ska iaf o det är ju såklart huvudsaken:)

Kom hem runt lunch idag slappade o åt lite.. nu har jag precis städat klart medan brödet jäser.. :) snart ska jag baka ut det, sen göra äppelkräm idag igen:D lite tjatig jag vet, men ville ha nybakat bröd o då passar ju kräm himla bra till eftersom det inte är så mättande:)

Sötnos kommer om två timmar kanske.. hoppas tidigare har inte riktigt koll på vart han är just nu ;D men på väg hem iaf vet jag:)

Vid sex kommer en tjej o ska titta på byrån - HOPPAS hon ska ha den:) vore nice o få lite pengar, men främst bli av me den!:)

Imorgon ska vi lämna tillbaka nyckeln ;D hejdå berga HAHA. fruktansvärt skönt:D

Just nu är jag fast i wish world träsket på fb.. helt galet, somvanligt inte spec kul eftersom det är fb som gjort spelet ;D men ändåååå fastnar man :D haha crazy

Nu ska jag ringa Lina o tjöta lite:) va alldeles för länge sen, inte varit på humör, men nu är jag verkligen på prathumör:) glad idag, var länge sen faktiskt... tyvärr..


Sura kulor!

Sura kulor är apgoda <3 i love them!! smakar smask=) men man får ont i tugan ;D men sånt får man ta.. hahaha..

Idag är jag bättre med förkyldningen o halsontet = gladare
gör så otroligt mkt om man är sjuk, eller iaf för mig, då blir allt som i en tjock dimma o man deppar bara sönder...men sovit mkt, vaknade HALV TOLV... så det har nog gjort jag blir friskare också. Sömn är verkligen lösningen!

Idag har jag .. tagit det lugnt bara. Va faktiskt ute på en liten kort promenad för att få lite luft, va ju inte ens ute igår! Sen har jag lagat lite matlådor till sötnos också.. han snodde me sig alla sist :D haha. söt är han. saknar <3

Ikväll blir det lugnt också, ska försöka plugga lite o sen ska jag göra en tacopaj med paprika majs köttfärs svamp ost o tacokrydda:D ska bli gott.. o blir massa matlådor också..

Försöker just nu sälja lite gamla böcker, HOPPAS, sen har jag lagt ut annons på byrån också, köpte ju en ny i fredags!!

Nä nu blir det kaffekaffe o plugg! Imorgon tror jag att jag kan gå till skolan o vara me när gruppen o jag skriver på epokuppgiften! lämna nyckel till berga på fredag med, LÄNGTAR ;D sen är den inte vår längre haha.. dock vill jag snabbkolla en sista gång så man inte missat ngt ;D hihi.

Älskar sötnos <3 Jennygull hoppas bilen är fin:)

Tomt.

Helgen va helt underbar - umgåtts med Sara, städat ur lägenheten, aptrist men klart nu, festat med min Jenny och umgåtts med den jag älskar!! <3 börjar få riktigt fint här hemma fixar mera varje helg..  

Jag känner mig så tom idag. Vaknade med halsont, alldeles varm o matt i kroppen. Blev ingen skola, men förflyttade mig till soffan o började att glo på film.. en film blev till flera.

Något piggare nu, imorgon ska vi börja på Epokuppgiften, bäst jag är där tror jag. Ska försöka i vilket fall.

Folk gör så många dumma beslut utan att tänka... de tänker bara på sig själva o vad de själva vill. blir irriterad faktiskt att folk inte tänker längre än deras näsa räcker... DINA beslut påverkar andra också... tänk före..

Jag saknar Eric massa, helt sjukt han åkte ju bara imorse? laaaaaarv maria larv.. men önskar han va här.

Orkar inte göra nååågot.. usch så trött jag är i kroppen... crazy..

Soffan - here i come


It´s so hard

Det känns som om jag är på ett moln och ser ner på mig själv. På mig och det liv jag har. Det liv jag har valt att ha. När tårarna rinner vet jag att jag har mig själv och skylla och det bara är jag som kan rädda mig från allt... men jag ser ingen utväg bara väggar som kommer närmare och närmare mig tills jag inte längre får luft.  

Lite smakprov

Satt o tittade på gamla kort på mig o min sötnos. kan inte fatta vi varit ihop i 6½ år i november. helt overkligt. men samtidigt varken kan eller vill jag föreställa mig ett liv utan honom..



December 2004 båda två (eller iaf höst/vinter)
Sista kortet minns jag tydligast för det va julafton o jag gick på kryckor efter knät hade hoppat ur led .. skulle opereras i februari om jag minns rätt? hade apont o gick på starka tabletter därför jag ser lite lustigt ut på kortet? eller på båda.......


April 2003.. har även förstorat detta kort o gett till min sötnos på hans födelsedag!
Han är så sjukt fin. får rysningar även idag=)


Malta Oktober 2006


Bulgarien Maj 2007

Jag vill resa igen. Men nu talar inte ekonomin för det. Eller klart det skulle
Allt går!
Men vi väljer att lägga pengarna på oss själva just nu o lägenheten.. men om inte allt för länge.. då ska vi iväg igen:) Nu har sötnos svårt att få ledigt me.. det peppar en inte direkt att spara pengar..

Söt är du!

PUSS Eric.. älskar dig=)

Försöker

Jag försöker verkligen skapa lust att skriva... men den lusten finns inte. inte ens lite. inte för att jag inte tänker massa. inte för jag inte känner massa. utan för att jag känner mer o mer att jag inte vill öppna mig här längre. begränsade läsarna genom lösenord.. men räcker det? det känns ändå som att det går inte att vara helt ärlig... eller klart jag kan. men vissa ska inte få veta vad som händer. det behöver inte betyda att de inte är mina vänner. utan att vissa saker vill jag helt enkelt inte berätta för alla. vissa saker vill jag inte skriva ner. och vissa saker vill jag inte ens tänka. för tänker jag dem, då kan de bli verkliga.

Idag har varit en sjukt effektiv dag, uppe redan sju. målarna skulle komma halv åtta, tror ni att de kom? nej. tror ni att de hörde av sig? nej! det var jag själv som på eftermiddagen ringde o frågade vart fan de höll hus? o vad är det för stil. men de kaaanske kommer på onsdag. trevligt. jävla skit. men datarummet är ommöblerat som fan o får stå såhär tills de är klara...... när det nu blir. kan ju vara bra om de börjar först? Aja hållt på o fixat med gardiner, beställt nya, bestämt hur de gamla ska läggas upp, gått på snokvandring i lambotown för o se hur andra har det i köket, mitt nya fönster är konstigt.


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Jag saknar honom. Hela tiden. Jag älskar honom så otroligt mycket. Det är sjukt hur mysiga våra helger är jämt. Jag kan inte förstå hur mitt liv skulle se ut om jag inte hade han i mitt liv? han är så sjukt otroligt jävlaapviktig helt enkelt... Han är den som jag älskar och som jag ska tillbringa resten av mitt liv med. Om jag får bestämma. Och jag tror att han känner likadant. Visst är det underbar känsla.. den där kärleken? den där kärleken som tar en med storm. som lyfter upp en. som får en att känna sig älskad. den där kärleken som bara finns mellan två människor. den är sällsyn. jag har aldrig känt såhär, på riktigt. inte ens i närheten. det är sjukt hur mycket man kan älska en annan människa. och det gör mig rädd också. för bara tanken av att förlora honom gör att jag blir tårögd. jag behöver honom. varje år. varje månad. varje dag. i resten av mitt liv.

Jag älskar dig Eric!

<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3




Lösen..

För er som kan läsa detta, så har ni mitt lösen.. congrats youre special ^^=D nedå ni kan va speciella ändå.

Men kände jag öppnat mig / vill öppna mig mycket i bloggen o inte kul om människor som inte bör läsa, läser då... de som jag inte känner bryr jag mig inte om. men såna som bara gör de för att snoka ska inte få ha så himla kul längre faktiskt...

Usch ikväll har jag städat, men imorgon kommer tapetserarna o börjar fixa.. så ser ut som hell här med möbler på fel plats o allt=P hehe.

Nä nu får de va slut på de roliga.. nu ska jag göra en lååååång lista för att kolla att de kollar på altl de ska imorgon på besiktningen och när carendo kommer.. får inte glömma...... sovmorgon, till kvart över sju ^^ ;D halv åtta kommer målarna (ja jag behöver inte fixa mig för det) :D

ps. jag har ingen ugn. luckan har pajat, det är SYND om mig. tur carendo kommer imorgon o fixar.. så fick bli pannkakor ikväll=P ingen ugn=) ds.

Ensam.

Idag har jag varit superglad, jobbet var jättebra & allt.. dock fick jag huvudvärk framåt eftermiddagen... inte så kul. sen börjar jag känna värk i andra handen med o ena knät.. jävla skitleder vad är de för fel på mig.. men jag ska ta tag i allt. måste bara få ork. känner mig varm o konstig, o nu får jag inte bli sjuk! imorgon ska vi göra sista putset på uppsatsen. torsdag kommer tapetserarna o ska börja tapetsera, sen kommer först carema o ska fixa allt på min fixar lista (är en riktig bitch vill allt ska va perfa:P) o sen han som ska ombesikta (hoppas!! de tapetserar om kontoret med!! dock rädd de bara tar "där" det behövs o behåller samma äckliga tapet).

Kom hem kröp ner i soffan, fortfarande glad... låg o glodde på sex and the city o småsov lite för att bota huvudvärken.. men kände mig mer och mer nere..... en kväll jag inte vill vara själv, men inte heller umgås med någon. svårt fall... ne jag är inte speciellt glad nu.. känner mig galet ensam o allt är förbannat tråkigt ikväll. lustigt hur mkt saker kan ändras på bara någon timme?

Mörkret, kylan. jag gillar den inte för dem för fem öre. jag hatar att frysa och hatar att det är mörkt o jävligt ute, redan nu.. sju.. o det va mörkt innan också. suck. jag vill ha sol, sommar, värme, glädje. inte en jävel kan väl va glad när man vaknar vid sex o det är kålsvart o kallt så man fryser öronen av sig (fast det bara är HÖST nu o jag redan har mössa). funderade starkt på att ta på mig min nya fina vinterjacka idag, men var två grader när jag gick upp så vore ju sjukt illa tokigt o galet.. vad ska jag då ha i vinter? dubbla jackor?

Nä jag deppar sönder här. o ville så gärna baka kladdkakemuffins, men försöker ju tänka på vad jag äter.. går sådär..... bajs. jag är kass. orkar inte träna. har ingen lust. vill helst bara ligga nermyst i soffan o tycka synd om mig, eller dagar som igår ligga o njuter över hur skönt allt är..

Pappa o mamma kommer förbi en snabbis alldeles strax o ska hjälpa mig att flytta möbler. dock stannar de bara någon minut pappa ville hem till fotbollen.. viktigt för boys! desto mindre viktigt för mig.. men är inte direkt sällskaplig nu så... satt mest o småtjöt innan han ringde o kollade om de skulle komma... så lustig är känslan att hata ensamheten, men inte vilja va me ngn. för är man med någon kan man itne sitta o deppa över hur tråkigt alltär. FAST det ÄR inte det. egentligen borde jag va superglad. men inte ikväll, ikväll är jag down!. bajs.


Jag har en sak att berätta...

.. jag är glad!:D apglad, som Jenny skulle sagt.. :)

Vaknade redan vid åtta (tidigt för mig som är ledig idag!). Gick upp o åt frukost, sen ringde telen o de ville jag skulle jobba, bläää har ju ingen bil denna vecka. Erics firmabil är trasig så han fick ta vår. Och jobbet var i gistad = måste ha bil. fasen så trist! dock ringde samma upp lite senare o hon hade ett jobb i linghem imorgon som jag fick :D wiie! gött som fasen!^^

Onsdag ska vi till skolan o göra klart uppsatsen! är tanken!
Torsdag kommer en gubbe o ska kika på sakerna vi klagat på! hoppas han går med på de ändringarna! =) Sen kommer sötnos på torsdag med, saknar han redan! =(

Fredag är det tvätta som gäller;D jippi! Lördag är det inflyttningsfest hos Jenny & Magnus! :)

Min vecka känns så bra :D slapp, skön, men ändå lite vettigt o göra:) o mera ska de bli!

Nu steker jag hamburgare, sen ska jag mysa ner i soffan o se på sex and the city, såklart! sen i eftermiddag måste jag göra något vettigt,så de så!




Update again

Japp dröjer lite mellan gångerna  o uppdateringarna.. =P
söker tid & lust! =P finns inte... hehe.

I torsdag & fredagens va vi o shoppade som vanligt till lägenheten, lampor, vitrinskåp o så=) åt på chili också, underbart gott.. o älskar min sötnos så mkt <3 vi har de sjukt bra just nu, känns sååå bra!!:D

Igår va Sanna o Stefan här o fikade sen kollade vi på idol o så.. :) sen ska jag va me Sanna i veckan me sa vi, perfekt typ grannar juh:)

Idag har vi fixardag, somvanligt och imorgon ska tvättstugan invigas... just nu sitter jag o väntar på att brödet ska jäsa:P segis!

Vi pratade om att ev festa, men bestämde oss för att strunta i det o tagga till nästa helg o Jenny & Magnus inflyttningsfest - den ska bli riiiiktigt kuuuuuuul:D

Gått ner fem kilo ;) lite stolt.. dock äter jag CHIPS nu. dålig. lustigt man går ner o typ "unnar" sig då.. o går upp igen;D haha. klanto är jag!

Yes - glad glad.... :) nu ska vi se om degen har jäst!

puss på Åsa förresten - bli FLISK=D

All by my self!

Jag uppskattar mer och mer att vara själv. det gjorde jag inte förut. jag mår sjukt bra att vara själv med mina tankar. äta vad jag vill när jag vill ... bara vara själv. njuter grymt mkt faktiskt. jag mår bra av mitt eget sällskap. o sånt är så viktigt.

Seminariet idag gick riktigt bra - jag rockade ^^ om jag får säga det själv.. sen har jag.. räfsat löv=P suprise.. haha. snart ska jag börja fixa mat igen, köttfärs... köttfärspaj? funderat på det iaf!

Håller på o beställer lite från www.sparkop.se massa onödigt krafs.. :) ska b.la köpa frysetiketter o skoförvaring.. Maria <3 skor...

Så är det.. ikväll ska jag packa upp igen, njuta av mitt sällskap, smaka äpple från mitt träd ;D o plugga!! yes.

im sooo fucking happy!!! allmänt liksom. vart man bor spelar SÅ stor roll. jag trivs. ro!!!!!!

Ojoj!!

Härligt det känns!! jag stormtrivs verkligen!! :D hela miljön..allt:)
i love it!:)

varit ute o krattar lite löv förut, men de tar aldrig slut;) nu kommer jenny strax förbi för o hälsa på lite:) mkt trevligt ska vi ha det ^^ har vi iof alltid:)

imorgon är det seminarie, men på datorn, vi ska ha en form av chattseminarie, se hur de går ;)

resten av veckan blir uppsatsskrivande - trött på den. men vad gör det?? :) lägenheten är SÅ fin. huvudsaken man trivs hemma,det har jag inte gjort på över ett år, så det känns underbaaart!!


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p� Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus