Day N Night!

Yeeahhh va bra låten ÄR.gammal. ja. bra . ja.

Satt på möte idag me handledare, sen pratade vi lite i gruppen om hur vi skulle göra o sen åkte hem. Hem till soffan o sex and the city.. där låg jag o slappade. apskönt. Jenny ringde sen så vi ska ev ta en prommis senare, så precis nyss skickade jag in texterna till platsseminariet, apskönt det med! nu kan jag inte ändra mera;) eller kan jag tyvärr de ligger bara på it´s så kan ändra om jag villl. men ska inte. haha.

Så nu ska jag packapackapacka.. såklart..

imorgon. då. då är det hejdå berga ses aldrig mer:D

Lycka!

Lycka är att bli KLAR med något som gett en ångest i flera dagar.. yeaah jag är typ klar med dokumenten inför platsseminariet!! woooohoooo så glad är jag nu, blev precis klar! ska läsa igenom skiten imorgon o kanske ändra lite, men typ klar iaf o nöjd me det.  

Nu väntar sängen, imorgon 8.15 ska jag befinna mig på bomull och ha handledning inför uppsatsen, lagom taggad, men hoppas hon tycker det vi skrivit är kaaaaanon, cos i do! =P haha.

Idag har jag shoppat, Jenny vet ;D haha. men bra saker till lägenheten, mest. Vi kommer få det apfint!!

Sådär. nu måste jag sova. förresten klippt o färgat håret idag! SUPERhet nu, ja jag blev nöjd=D=D woopwoop!




Måndag

Herregud fortfarande asstressad. Helgen har varit jättebra, men inte direkt vila.. vi har målat om databord, slipat en bokhylla och oljat in köksbordet igen... varit & glott på möbler och köpt lite... pluggat och packat..

Idag har vi suttit med uppsatsen, sen var det hem & fixa... o nu har jag tvättstugan, ovanligt. eric har tydligen samlat på sig smutstvätt LÅNGT tillbaka. så kör fyra maskiner idag.. min axel gråter varje gång jag ska hänga upp minsta lilla strumpan (ja jag ska till doktorn men tänkte flytta först).

Så nu ska jag sitta och skriva till platsseminariet 6:e oktober, inlämning är fredag men då lär jag inte hinna skriva=P fixat så jag är ledig hela torsdagen iaf så då ska jag packa det sista, flytta ut bilden & lämna garagenyckel. imorgon är vi också "lediga" dvs ska inte skriva om uppsatsen så då ska jag fixa det sista inför platsseminariet, men förhoppningsvis kommer jag en bit ikväll redan, plus jag ska packa ikväll tänkte jag. sakerna tar aldrig sluuuuuut. jag har massa. trodde det skulle gå rätt fort, men icke. plus jag rensar o slänger med, plus jag vill när jag packar att det ska va ordning o reda, så tar en stund!

Längtar tills på torsdag!!

Stress

Just nu är jag alldeles för stressad för mitt eget bästa..

tänker konstant på packning, hur jag vill möbler, vad jag ska köpa, jag måste packa mera, jag måste städa...
det blir FÖR MYCKET. magen värker o jag drömmer bara om jävla lägenheten. just nu känns det inte ens roligt, utan mest jobbigt.

skolan är heller inget vidare. håller på med en regionaluppsats, iof helt ok. men ska ha platsseminarium snart med så till nästa vecka 1:a el 2:a (de har sagt olika datum) ska vi valt två bilder som vi sedan ska diskutera i en form av chatt.. har ingen koll alls.. plus man ska läst ut "Plats som produkt". började för några dagar sen, riktigt värdelös va den..

nä jag behöver en break från hela flytten känner jag! den tär på mig, den ska vara roligt... o jag hoppas det känns roligare sen. klart jag längtar, nästan för mycket. blandat med att jag typ inte vill bli besviken, jag vill verkligen den ska kännas så bra som den "gör" i mitt huvud....

inte kul detta.. nej.. måste försöka slappna av.. med ett bad! vore superskönt, men måste läsa plats som produkt o fixar inte me axeln att ligga o hålla en bok i badet, näpp.

idol sen kl 8 det ska jag se. o syrran kommer o ska kolla med mig...så bäst jag sätter igång här igen!

Update

Yes.

Tandis gick skit - o dyrt blir det med. hatar visdomständer. o dumma tandläkare, pappa går hos samma. vilket svin han är, men bara o skita i. han kan va dryg o dum. i dont care. nä nog om det det är en punkt jag inte vill prata om! för dyrt är de, trist.

Handlade en löpare till nya bordet (som vi köpte i söndags) o sex stycken underlägg till bordet. sen ett ljusfat i svart... o lite röda hjärtan i glas att ha på. ett par höstskor o sen kastade jag mina gamla svarta tygskor o köpte likadana;) köpte även en bänk o ha i hallen i nya lägenheten ÅH va jag längtar. kommer bli SÅ fint.

tur pengarna kommer snart !! verkligen.

i skolan då, trivs ju inte spec med arbetsgruppen just nu, känns inte som jag kommer "in" i den tyvärr. men men. hoppas det känns bättre sen. nu ska vi iaf skriva en regionaluppsats , hoppas det går bra. så inte mkt schemlagt nu ett tag men måste sitta i gruppen massa, eller halva gruppen är vi! sitter just nu o skriver en uppgift om min undersökning och undevisning på VFUn, gjort halva kanske ska va klar på torsdag.

Packat en hel del idag, men maassa kvar, tar aldrig slut.

Ania kommer snart, va aslänge sen jag såg henne så ska bli kul, idol ikväll med och sen försöka skriva klart arbetet - vore superskönt!

Over and out


Där brast det.

Nä nu orkar jag inte mera. Jag känner det. Jag har gett upp. Min kropp har gett upp.

Tog tag i min träning igen och cyjlade ner till worldclass... tränade en kvart, gick kanon. sen vände det. fick ondare och ondare. tillslut kunde jag inte ens hålla i handtaget utan att bli tårögd. så jag lät bli. tränade bara en halvtimme, 500 kcal, sen orkade inte axeln mera. satte mig på cykeln hem. gick bra första minuterna. sen värre. och värre. tillslut hoppade jag av cykeln och skulle leda den, men gjorde om möjligt ännu ondare. hoppade upp på cykeln igen och fortsatte cykla. tänkte hela tiden "när jag kommer hem då får jag gråta". hela tiden. hela tiden. sista trappstegen upp till lägenheten kändes som en evighet, jag orkar inte. när jag vred om nyckeln brast det och jag började stortjuta. liggandes på golvet i hallen. och eric är inte hemma. jag är alldeles ensam.

jag orkar inte ha ett liv som är såhär. vissa dagar hyfsat, ont, men ändå så jag kan leva med det. och vissa såhär. vad jag har gjort? jo jag antar jag har skrivit för mycket på talvan? kan vara så.. eller att det helt enkelt är en förjävlig dag. en såndär dag så jag inte förstår vad jag själv har gjort för ont för att må såhär.

jag har stora funderar på att gå hos en psykolog och prata om det. prata om smärtan och hur jag klarar att leva med den utan att få dumma tankar.. hur jag liksom lär mig att leva med den utan att bli djupare deprimerad än vad jag redan är..

o jag vet jag inte alltid säger heelt som det är när ni frågar hur jag mår. det är för jag försöker att inte tänka på det. att varje dag svara "ah jag har ont".. kan omöjligt släppa det då..

ps. ingen behöver skriva "stackars dig" eller dylikt. skriver inte för att få sympati, jag vet vilka som bryr sig i vilket fall. skriver idag bara för jag behöver skriva av mig. behöver få allt svart på vitt för att orka. för att orka tänka att det kommer en dag, en dag som inte är som idag. ds

Det vänder fort..

Hade haft en underbar dag! fick sluta massa tidigt idag, redan vid två.. hem o lägga sig i soffan lagom till topmodel. gud så bra! masade mig upp vid fem o gick på prommis med systeryster!
hon fick för sig vi skulle gå in i en "återbruksbod" där man får ta saker gratis som folk gett bort ^^
o blev käääääääär i en stoooor smidesljusstake som nu står på vårt golv! bild här nedan!

Satt o kollade i jotex katalogen o har nog bestämt mig för o beställa en ny taklampa o två fönsterlampor.. =P dyrt, men värt....

Dvs.. dagen har varit på topp!

Men nyss.. obehagligt.. magvärk.. fy fan.. jag orkar inte gå igenom allt igen. vad är bäst att ignorera el svara o hoppas han slutar..... ? jag är rädd .. pratade me sötnos nyss, men vad hjälper det ? lite såklart, men han är inte här o kan krama iaf.. kan tyvärr inte berätta mera.. alldeles för privat. men tror vissa förstår vad som har hämt och vem som igen kontakat mig .... som inte är vidare snäll.

... trött borde sova snart

men vem fan kan sova nu?


Snart..

det börjar dra ihop sig till flytten. längtar ihjäl mig såklart=P
idag sålde vi den vita byrån med.. pengar pengar!=P

igår var jättekul, såklart, jag umgicks ju med de gulligaste vännerna=) hur trevligt som helst hade vi! =) tack alla som var där o gjorde min kväll så bra=)

dock har det inte varit lika bra idag =P haha... erics bror sov här så vi åt bakispizza o glodde på tv.. =P sov lite. blev piggare o va på prommis med syster nyss!

nu ska jag städa till lite här hemma... duscha.. o snart är det läge o fixa käk.

min axel dödar mig. suck. beställt nyponpulver nu iaf i tablettform, någon som vet ngt om det? läst lite o verkar som det är bra? i hope so! snart har jag försökt nog.. testar allt.. blir depp av detta o får ryck då jag bara sitter o gråter. framförallt när man ser folk med barn o så som bär barnen.. jag kan inte det. jag älskar barn , men ska jag inte kunna bli en förälder som bär sina barn? oron finns där, dag och natt...

Party!!

Yes, tre nykta helger.. varit riktigt skönt faktiskt. men idag smäller det:D

Min sötnos Jenny har kommit hem solbränd o dan, så det ska vi fira med lite vinvin! eller mkt. är asparty nu! :)

Försöker sälja min dator nu på blocket & en byrå.. o har precis beställt överkast kuddar och skoställ på jysk;) så det jämnar ut sig om jag får det sålt ^^ =D

Ses ute!

What a day!

Jaa, kommer verkligen trivas, jag känner det! imorgon är bedömningsdagen, se vad vi hittar på! får träffa min handledare, hoppas hon är bra. men hon verkade himla trevlig på tele så tror jag nog hon är!

Mår sämre igen.. känner mig varm, ont i halsen & fryser.. fyfy! nu ska jag inte ta o bli sjuk igen. o hostan vill inte släppa! blir ligga i soffan hela kvällen, legat mer eller mindre sen ett när jag kom hem allt för att inte bli sjuk igen! lustigt mått rätt bra ända sen i måndags, ska det vända? hope not!

Snart kommer sötnos hem, så ska börja göra squashpannkaka nu.. aldrig ätit förut så ska bli spännande o se vad det smakar =P gott hoppas jag!

See ya!

Middagsbjudning!

Åh vad jag tycker om att laga mat.. inte när det är tråkig mat.. typ korv o makaroner. det är bara supertrist! men när man gör det liiite mer avancerat, då är det superkul!=D

Mamma & pappa var här ikväll på mat.. jag gjorde råstekt potatis, fläskfilé & squash me ost på! & bearnaisesås! men den gillar inte jag! men de fick =P   riktigt mumsigt blev det iaf!

Till fikat sen gjorde jag mintchokladtårta heter den, är i stil med en kladdkaka, fast det är after eight bitar i! riktigt god, men blir lite väl söt.. så man kan inte äta allt för mkt!:P haha iof bra!

Hela förmiddagen och halva eftermiddagen satt jag hääär.. vid datorn! men pluggade. skrev o skrev o planerade inför VFUn! men nu känner jag mig rätt nöjd, o rätt säker på vad jag ska göra! såå uppspelt älskar praktik. älskar det nya!! gillar inte tråkiga rutiner, eller på ett sätt älskar jag det, man är trygg.o trygghet är viktigt för mig. men också tråkigt.. haha. blandade känslor där! MEN ska bli fruktansvärt kul imorgon.

dock bara lite segt för min handledare har ledigt imorgon så då träffar jag inte ens henne. sen på fredag är det studiedag så då umgås jag med hela arbetslaget och vi ska prata om bedömning. väldigt intressant. men hade varit roligt att komma in i klassen och framförallt träffa handledaren lite mera. men jag hoppas hon har en liten stund på fredag till mig så jag kan visa mina uppgifter för henne o förhoppningsvis få ett klartecken att det funkar! trist o komma ut på måndag o vi ska bestämma dagar o så för uppgifterna o hon säger de inte funkar liksom!! aja! det fixar sig säkert!

mamma tog all disk <3 såå skönt. hade diskat av innan de kom, men blev så mkt disk igen efter mat o fika o så.. mamma diskade så åkte jag o pappa o tittade på en sekritär som jag ville ha, hittat den på blocket. så jag köpte den =D jättefin! lite skavanker, men vaddå de blir de tillslut iaf. i like it! så de så:D

nu ska jag spela lite quake, sen duscha av mig o lägga mig... ska ju upp med tuppen imorgon, usch & fy!

wish me luck tomorrow!!

Jag tycker om..

.. folk som är enkla!

Som inte ska spela så förbannat upptagna, bättre än andra och helt enkelt så jävla speciall. För ni är inte speciella.. om ni vore de skulle ni inte behöva FÖRSÖKA VERKA det! :D så de så:) haha.

Ikväll har jag haft det riktigt trevligt med en enkel trevlig o rolig person. Skönt me folk man bara kan flumma sönder me..o bara vaaaaara.. älskar o ses oplanerat bara flumflum ska vi ses.. att det inte är så seriöst.. nee liksom bara.. ne ja. haha. flummig är jag. aja.. det är så mkt jag funderar på.. fram o tillbaka.. saker... personer.. mm.. en hel deeeeeeeeel liksom.

Nä.. det är komiskt faktiskt... om folk kan ta av sig masken, skulle va kul o se vad som döljer sig där under? tror det är en bra person iaf.. men vem vet när man inte vågar visa sig? vad är ni rädda för?

Blev mebjuden till HG med.. hade ju varit trevligt. men känner mig inte pigg nog för de! inte ens för o simma me dig anne, men snaaart så.. då ska jag va me..=D haha. sen ska jag ner o hälsa på på WC me.. kanske dax?
men inte imorgon, då har jag liiiiiite o fixa me. nä inte superupptagen, men lite jag borde göra innan jag gör ngt roligt!

Nä nu ropar sängen på mig. natti!


Baka baka!

Yes nu är jag i bakartagen igen! Igår gick det inge vidare.. jästen var tydligen dålig ? dum jäst. så skiten jäste inte iaf. men idag har jag o elin köpt ny jäst o jag försöker iiiigen=) tanken är te och källarfranska ikväll=) hoppas jag lyckas ;D

Imorgon är jag "ledig" har bara en föreläsning så maria tar sovmorgon, eller sovdag! ska vila o ta det lugnt har kännt mig krasslig igen. mår mkt sämre bara jag går ut.. hostar som fasen då! o på torsdag börjar praktiken så då måste jag vara frisk!

Imorgon blir det alltså sova, i följt av fixa det sista inför VFUn samt läsa lite! yes! så duktig ska jag vara.. är tanken!

Saaaara.. skulle inte överleva bussresorna utan dig. du är stencool!:D

Nu ska vi se om smöret o mjölken är "fingervarmt" för då är det dax att börja baka baka.. :)

skickade in den vetenskapliga texten igår - lätt det sämsta jag gjort. väntar "ivrigt" på komplettering. kände jag varken hade ork eller kraft att göra ngt bättre igår så blev som det blev.

imorgon ska jag ev köpa en sekritär med=D hittat en fin på blocket!

Yes ! das var das! =P bye

Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p� Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus