Suck

Kvällen har varit mysig, absolut. Undantag: huvudvärken.
Legat med ansiktmasken hela kvällen .. bara gå o stoppa in den i kylen med jämna mellanrum så den håller sig kall.. Suck hela huvudet värker ngt otroligt hatar denna huvudvärk.. spänningshuvudvärk tror jag det är.

Nehe nu har jag iaf gett upp att försöka va social, är inte alls på humör bara trött och tjurig. Fy vilken vecka det har varit har mått mer eller mindre dåligt psykiskt och fysiskt hela veckan.. o känns inte alls bra att helgen ser ut som den gör. visst blir säkert trevligt imorgon men hade gärna bara varit där på kvällen och kunnat känna att jag kan sova ut, vakna till hemma i lugn och ro inte behöva åka halv ett som vi måste. Visst det är inte spec tidigt men jag hade behövt plugga lite, träna och bara VILA. jag känner mig typ död.. påfestningarna psykiskt orkar jag inte med. Även  om det finns folk som tar dubbelt så mkt skit som jag har gjort så känns det ändå att detta är för mkt för MIG iaf. jag kan inte tala för ngn annan och ingen kan säga hur det har känts för mig. helt individuellt...

Men glad det är helg, önskar bara....... ja att helgen va längre.....

blääääääää

 Vill vakna imorgon med energi.. detta är inte bra för mej o eric när jag är tjurig och har ont/trött/mår alltmänt skit.. blir supergnällig då. men han förstår. han vet vad som har hänt o så... han är bäst!

Äntligen!

Gud så trött jag är... Helt galet förstår inte hur jag kan va så himla trött??

Försening igår för sötnos de fick åka lite omväg så de va inte hemma försen runt kvart i elva. då va det läggdax för maria, men höll mig uppe en timme iaf så man fick prata lite.

Haft helheltsansvar idag med, fjärde dagen. Fortfarande så grymt trött på denna stil man blir behandlad med. Seriöst snart får jag nog och skriker. Hoppas jag fått G på pappret först bara!

Efter det ner på stan fixa lite ärenden. Huvudet har bultat hela dagen och blev värre för varje sekund, kändes det som iaf. Men tog mig igenom det.. sen åkte vi och handlade mat.. vi och resten av Sverige. Kom hem för en stund sen.. beställt från onlinepizza och resten av kvällen ska liggas i soffan och äta!! köpt ostbågar med ;) har köpt fyra filmer med.. vi bestämde oss redan tidigt i veckan att ta en "umgåskväll". Imorgon är det åtvid och fira TRE olika personer..först ut och äta och fira erics mormor.. sen emma erics kusinbarn och på kvällen fira Erics mamma! Hemma rätt sent alltså. Och söndag ska Eric fiska.. Dvs ikväll blir umgåsmassabaravidag! :P Varken orkar eller vill. Vill vara med Eric och VILA. Lär somna framåt elva med skulle jag tro.. Mmm ska bli mysigt!!

Nehe.. Soffan med ögonmasken se om huvudvärken släpper, men gör den nog inte. Började komma igårkväll och sen "vet" jag att den håller i sig ungefär tre dagar. Får samma huvudvärk ofta och känner igen känslan! fyyfyy.. Men bättre brukar det vara tredje dagen . woho!

Tröttare än tröttast

Fy.. vilken vecka är inte mig själv. Vet knappt vad min högra hand gör.. i princip.
Efter praktiken idag så jobbade jag på fritids.. nice va det! :) o få lite pengar iaf. Hade varken tid el ork eg. menmen. bortsåg från det.

Huvudet bultar, men har planerat klart inför morgondagens lektioner iaf.. och klockan är inte ens halv nio nice!
Men nu har jag vanligt plugg att göra.

Träna?

Ja det är tanken, men huvudvärken måste släppa först!

Sen... har spotify lagt ner. SKOJ VA. måste acceptera ngt avtal och betala.. jättekul. och det vill jag ju inte.
Irriterad.

Varför går allt hela tiden åt skogen?Känns så just nu. Så satans trött och stressad hela tiden..

Sötnos kommer om en timme iaf.. DET ska bli underbart <3 lite kramar lite kärlek.. behöver jag.. spec med tanke på omständigheterna som gör att jag mår rätt skit .....åhhh :(:( lätt att bli nedtryckt, svårare att ta sig upp igen..

Hej!!

Bättre

Idag har jag mått betydligt bättre än igår! Dock trött... pallar inte att gå upp sex varje dag... faktiskt inte, eller iaf inte när man inte är van vid det...Ont i halsen idag med :( men inte alls lika mkt som igår så det är ju trevligt ;)

Helhetsansvaret gick bra! men jag är ju bäst så.. ;)

Har dock ingen lust att skriva här.. neeh

Promenad, plugg och sen sova. Längtar till sängen 

Aooooh

Fy fan! har så sjukt ont i halsen. och hela kroppen. och trött. och jättesynd om mig. massa!
Känner mig typ bakis fast jag inte druckit igår.. Helt galet.

Suttit och lektionsplanerat i två timmar nu.. wohoo.. men jag känner mig skapligt klar för denna vecka nu faktiskt! Tror jag ;) men lär ju ändras..... alltid saker i planeringen som faller sönder och går åt pipsvängen.

Dagen har annars varit riktigt bra. Så kul i skolan! Mått bra under dagen det va först när jag kom hem det kommit mer och mer.. not good. är fan alltid sjuk minst en dag på vfu, ofta två. VILL INTE NU. Så himla tråkigt!

Snurrig känner jag mig. Ingen träna idag, tyvärr...... O inte har jag gått mina 10 000 steg och många mer blir det nog inte idag. Några dock.. hämta lite frukt och juice fylla kroppen med c-vitamin och lägga mig i soffan.
Där ska jag ligga tills jag får byta liggplats.. till sängen.... Bada med ska jag "hinna" med i mitt buzy soffliggar schema... Plugga borde jag.... Men nu finns inte orken alls där...:(

Bläblä *tycka synd om mig själv* :P

Summering

Summering av helgen: kanon

Hunnit med: plugga (dock alldeles för lite), en hel del kvalitetstid med älsklingen, träffat flera underbara kompisar igår det var himla kul alltså! alla klaffade liksom o sånt är himla skönt och idag varit hos mina föräldar. rättare sagt CYKLAT dit och hem (skryter lite). Så lite motion med har hunnits med..:) både igår och idag! ska träna strax med för att vara riktigt duktig ;)

Idag har jag varit såå tröööööött.. vet inte varför? :/ sovit bra inatt.. tyckte jag iaf ^^

Sen lite ångest.. eller rätt mycket ångest. extra jobbigt när sötnos åker efter en såndär underbar helg som vi haft. men man vänjer sig lite, hemskt vill inte vänja mig vill han bara ska va hemma :( *suck* men det är som det är.. finns ju de som har det värre. man får va tacksam för det man har helt enkelt!

Praktik imorgon. Bu och bä.. typ. Jättekul, lär sig massa, inspirerande, lärorikt, jobbigt, långa dagar, tidiga mornar, massa och tänka på, tusen uppgifter att göra och alldeles för lite tid. Blandade känslor

Träna va det ja. men blir nog bara 20 min effektiv tid på crossen. HÅRTKÖRNING. Orkar inte så för länge eller rättare sagt för att klockan tickar på och snart är det läggdags för Eric och Maria.. så kör kort men intensivt ist! Bada sen.. meeeeed min sötnos hihi :)

Törstig va det va. Vatten åå finns det något godare än riiiktigt kallt vatten när man är törstig? tror faktiskt inte det!

Solig lördag

Härligt jag och sötnos vaknade vid nio och gick upp för "familjefrukost". Älskar´t blir så sällan då Eric jobbar borta i veckan. Men mysigt värre är det..... :)

Nu har jag hunnit med och plocka lite hemma. Ska precis sätta mig och plugga. Sen promenad. Efter det ska vi göra spagetti och köttfärssås.. mmm va länge sen! När vi ätit ska jag plugga igen denna gång UTE för då har solen kommit till baksidan wie:D Ut på promenad igen, sötnos ska med har han lovar. Ev springa ett varv eller träna på crossen.. eller både och! Städa lite hemma, gå och handla några småsaker..

Ikväll kommer några kompisar. Grillning står på schemat ska bli himla mysigt! :) Lite oklart vilka som kommer än, men det märks! Önskar Åsa kunde komma suuuuuck men du får komma nästa gång juh!! :)

Ta tag i dagen? Javisst! Let go!

Torsdag

Yes! Torsdagar är bra dagar. Det är Ericdagar!:D me like!

Hunnit med att maila rektorn på himna skolan om ett ev möte angående ekonomin till uppgift två på vfun, skriva frågorna som ska ställas och maila dem till min kära grupp, plocka till lite hemma, morgonpromenad och frukost! fast i bakvändordning skrev jag visst allt haha:D

Nu står jag och steker körv och kokar pasta ^^ slappfis är jag. En slappfis som äger trädgårdsmöbler.. fick de FYRA SISTA stolarna igår. Skapligt bra ;D hihi..

Sen ska jag slappa lite framför tvn medan jag äter.. o dricka.. åh så törstig jag är. seriöst man dricker alldeles för sällan. sen ska jag på promenad.. sen träna på crossen.. sen städa..och plugga... ev baka med om jag hinnner
Och runt fyra kommer älskade Åsa hit! hihi ska bli jättekul .. så kul när folk vill se lägenheten och det ville hon:D hihi! hon har inte varit här så nu var det verkligen dax :D:D så måste städa till så det skiner innan hon får komma;)

Ikväll sen runt halv tio kommer sötnos <3 en bra dag alltså! yes!

över och ut =P

Bästa facebook gruppen

HAHHAH hittat världens roligaste facebook grupp

Namn:
13 saker du tänker på när du är full

1. Jag är inte full, såklart jag kan dricka lite till!

2. Omg I'm so hot!

3. Jag kan dansa alla danser, let's try salsa!

4. DJ:n behöver mig och mina musiktips!

5. Jag sjunger skitbra och kan alla texter... perfekt!

6. Tequila? Vilken bra idé!

7. Jag ska bara vila lite...

8. Det är för tidigt att gå hem nu - vem fixar ett morgon-party?

9. Han/hon skulle älska ett snuskigt sms nu!

10. Det är inte långt, vi går!

11. Golvet ser skönt ut, jag ska lägga mig på det..

12. Vem som helst kommer bli skitkåt på mig om jag dansar som en porrstjärna.

13. Om jag inte får den där pizzabiten, så kommer jag dö....

Galen!

Seriöst jag blir galen på personen som bara är spydiga och lägger sig i alla andras liv. Sköt ditt så sköter jag mitt. Än så länge har jag skött skolan så varför ska ni oroa er? Herregud.... Folk har inga egna liv utan lägger sig i andras istället..

Köpt trädgårdsmöbler ikväll hihi me like! sista 4 stolarna klippte jag ;D pjuh jag inte väntade till helgen med att köpa då hade det nog varit försent...

Åkte en sväng till Jenny på kvällen. Hade en helt sagolik kväll med massa prat och kik på fina kort!! o massa te.. mmm:D ska ha fler såna kvällar bestämmer jag.

Nu sitter jag med huvudvärk, igen, och ska väl gå och sova..... Typ nu.

Vill. Ha. Helg.

Vill. Ha. Eric.

Tyvärr kommer han sent de närmaste sex torsdagarna för vecka 19 (kristihimmelsfärd) så ska de försöka jobbat in 24 timmar så de är lediga hela veckan!! låter asnice men han kommer va skittrött.. slutar jobba vid sex så hemma runt halv tio imorgon. Trist när jag börjar tidigt på fredagen... torsdagen blir typ noll träffas alltså.... Saknar honom.. gullisöt är han.

Föreläsningen idag va bra!! riktigt bra. Och hunnit med en hel del plugg. Good day! yees

Ne fy. huvudvärk ja..... sova .. ja

Natti

Brödbak, viktångest och plugg

Håller på och bakar.. det jäser nu för andra gången! Första jäsningen tränade jag under:) 40 min senare kändes det lite bättre! Men blir så arg på dethär med vikt. Försöker, försöker, försöker men inte ett smack händer!!
Promenader i tusen och står på crossen flera ggr i veckan! Minst tre men ofta fyra fem!! Äter skapligt nyttigt iaf ingen snabbmat el så! men vad hjälper? INGET........ vikten går upp upp upp. visst muskler väger mer än fett men ser ingen skillnad på vare sig mått, spegel eller kläder. What to do! folk säger "ät rätt och träna" så går du ner. NEHE. det gör jag ju inte.  Blir gråtfärdig och snart tappar jag motivationen! Försökt länge nu och lite resultat skulle ge mig motivation... men icke. fetta på dej istället maria. åh blir så trött.

Pluggat en hel del iaf! Skrivit klart texten i eftermiddags och hittat på två frågeställningar........ Har lite till och plugga.. Inget svar från L-L än så kan inte tänka på Vfun än iaf ;)

Ska göra jordgubbskräm med ! Jordgubbskräm och nybakade källarfranska låter gott.. Ikväll ska jag plugga och ev träna 40 min till eller ut och springa en runda


Bye


Huvudvärk

Herregud. Fy fan. Har sån sjuk huvudvärk ikväll..... började i eftermiddags och blir värre och värre.
Har trotsat det och skrivit på dokumentet till seminariet och börjat vfu planerat. Blev dock bara värre, men gjort en hel del iaf! Mailat Lise-Lott och skirivt vad jag planerat så kan inte göra så mkt försen hon godkänt det jag tänkte;)

Sitter med en gelé mask på huvudet brukar hjälpa , men inte nu...ont i hela kroppen med axlar, nacke och precis stel. Skulle behöva ett bad, men klockan känns lite mkt för det.. Ändå har jag knappt suttit vid datorn så vet inte varför?

Var iväg och handlade lite, fick tag på spelet när och fjärran för bara 149 kr ;)
köpte två pocket böcker jag vill inte dö men jag vill bara inte leva och om det så skulle kosta mig livet
Köpte även en klappstol till! Har en och har kläder på och en som jag har som pluggstol.....Fick köpa en ny väska med då den jag har gick sönder.. bandet lossnade :( köpte faktiskt samma igen ;D den är så himla fin så :)

Nu ska jag ta och gå och lägga mig.. Fick solo idag så ska läsa lite innan jag somnar...Occccch ska lägga mig på spikmattan!! Se om det hjälper!! va så länge sen jag låg på den, hoppas!

Imorgon - föreläsning. Men funderar på att skippa det är så kass föreläsare..... Så tar nog en pluggdag istället till seminariet och ev vfun om Lise-lott hunnit svara.....


Natti!

Måndag

Yes måndag igen. Vaknade vid åtta, ont i halsen =( sucksuck. This isnt funny!! tur jag tränade igår iaf!:P

Hunnit med och plugga samt gå och posta en bok. Håller på och säljer mina gamla. Har fått pengar för en till så ska efter jag skrivit detta fixa till den andra och skicka den idag med..

Mmm ska alldeles strax fixa lite käk! Sen ner på stan och äta glass.. Inviga bosses glassbar ^^ hihi.. hoppas den har öppnat bara? :) ingen koll faktiskt..

Yes.. mat.. paketera bok.. fixa mig sen åka då!

Hem sen och plugga....... ooooooooch ligga i solen lite.. blir nog plugga i solen ;)

Svejshejs!!

Trädgårdspyssel

I två timmar har jag stått på knäna och rensat i alla rabatter vi har.. men först var jag tvungen o storstäda ute!
De som bodde här innan.. ME NOT LIKE. Stökat ner som fan utan o städa.. Säkert tio stora brädor, en JÄTTESTOR brädskiva, kol i häcken (skapligt kul o krypa där stack mig typ 1254 gånger), hittat tusentals leksaker mest sandleksaker, men även typ "stolen" som är till en såndär leksaksgrävmaskin.. portionssnus.. fimpar.. you name it!

Men efter två stickor i fingrarna och skitiga byxor gav jag upp för dagen iaf! Bättre blev det absolut, men knappast fint. Måste köpa blommor nästa helg och plantera ut.. DÅ kommer det bli fint! Om gräsmattan kunde växa till sig vore det nice... så sjukt fläckig =( sådde när vi flyttade in men typ inte växt upp ngt av det. *suck* tar ju en stund.

Nu sitter jag och dricker en smoothie och ska alldeles strax ställa mig på crossen. På förmiddagen började jag plocka i vår "antonious" från ikea.. några av er vet vad jag menar då ;P det är som en ställning med korgar. fick nog på den spelen tog upp hälften korgarna och det blev jag less på! så spelen ställde vi ovanpå bokhyllorna inne i kontoret och sen ska vi gå ut med resten till förrådet. Eller rättare sagt Eric... tog det som var relativt lätt att bära så får den store starka karln tar resten.

Lite plugg borde hinnas med...... Men först träna och en lååångt skumbad. Mina naglar är inte vackra men det ska vi snart råda bot på...EFTER jag tränat.. Sen efter badet blire till o fixa mat.. Kassler är framtaget sötnos tyckte det räckte med bara pasta till men jag vill ha ngt mer komplicerat o roligare! ska se om jag hittar ngt bra recept.. efter maten blir det plugg!!

Söndagar is the shit.. då fixar man med saker som man inte hinner med i veckorna

När och fjärran

Igår var en sjukt mysig kväll:D Spela bowling är riktigt kul och kvällen avslutades med att spela När och fjärran hemma hos Jenny & Magnus. Me like! Spelet var askul seriöst. Vill köpa jag med ^^:) hehe....

Kom hem framåt halv två.. Eric hade inga pengar kvar på kontot hade vi upptäckt under kvällen och då kollade vi upp det. Då såg vi de dragit TVÅ ggr från när vi va på coop o köpte mat.. o TVÅ ggr när han köpte en stock snus. Inte konstigt att pengarna va gone...De hade öppet varje dag på telefongrejen där så han ska ringa strax och hoppas de löser problemet och tror på oss.1400 är inte kul att ge bort liksom!!

Annars blir det en rätt lugnt dag :) träna, plugga, slappa :)

Nu ska vi göra raggmunk -  ÅH längtat så länge o tjatat och idag fick jag äntligen min vilja igenom:)

Trevlig söndag!! (jag är ledig imorgon därför jag är glad fast sötnos åker :( blää)


Middagsbjudning & bowling

Yes jag älskar o bjuda på mat som ni alla vet ^^ thats nice :D haha
Så ikväll vid halv sex kommer mamma och pappa för att äta lite hos mej, tagit fram kött o blir pommes och vitlöksbröd till ^^ Mums!!

Sen ska de skjutsa ner mig till stan till 21 ska bowla med söta vännerna och Eric.. Men innan ska Eric på hockey hos Bovvan och heja fram djurgården ^^ hoppas de vinner för hans skull;)

Nu ska jag plocka till hemma, plugga lite och slappa:)

Ha en bra kväll!

Äntligen!

VERKLIGEN äntligen helg. Men överlevde denna vecka med, pjuh!!
Pluggat en hel del i eftermiddag gött har inga "måsteplugga" i helgen.. Dock en hel del borden, men inga måsten ;) Lite får jag säkert gjort ändå bara för att inte hamna efter! planera vfu borde jag börja med..... LITE iaf.

Det som blivit dåligt är tränaträna. En hel del promenader och bara en löprunda.. Crossen ingen gång va? kanske en? minns faktiskt inte ens. Kass är jag helt enkelt! Dock har jag gått runt 1½ timme varje dag. Minst

Men nu ska jag iaf bege mig ut och springa en vända bara för att bota det dåliga samvetet. Sen hem och laga god tacos och filmmys ikväll med sötnöt!!

Hejsvejs.. fan så trött jag ääääär

Trött men glad!

Sjukt så trött jag är. Suttit sen tio och skrivit rent föreläsningarsanteckningar. Lustigt försöker skriva lite pö om pö, men nu va det massa! Fast det bara va två föreläsningar som jag inte hade skrivit in. Men den idag var det massa ifrån, men intressant var den:)

Hunnit en del plugg iaf.. :) skönt det. Skrivit klart samfundskompletteringen (I knew it, men nu är den bra hoppas jag) skrivit klart utvecklingsplanen och läst lite! O sen tyvärr inte klar med föreläsningarna. Fyra sidor kvar men känner jag inte orkar.. Inte utan att bli astrött o gå o sova direkt sur med då antagligen. Ne skjuter på det sista tills imorgon.....

Vi grillade ikväll, mmm :) O sen kom Jenny förbi o vi tog en underbar promenad. Finns ingen som dig <3 så nu känns allt lite ljusare och bättre igen!! Som en liten sol kommer hon och ljusar upp mina dagar. Me like alot!

Ne nu ska jag mysa upp i soffan med sötnos och snart sova.

Ruggigt trött. Seminarium imorgon. 10 pers ska vi vara. Känns som det kommer ge. NOLL.

Godnatt. Snart iaf

Woohooooooo

Idag är jag satans glad! Tentan gick braaaaaa....... :D:D varit i min tvåa och jobbat och det var jättekul.. Dock hade de mkt energi idag ;D haha. Men söta!

Ikväll har jag skrivit klart reflektionsdokumenten, för typ 45 min sen eller något sånt!! Så blev ingen Musicquiz för mig.. se om de klarade sig utan mig, men då vann de säkert inte ;) Nästa gång måste jag med! :)

Träffat Maria idag också. Himla mysigt va inte alls meningen utan sprang på varandra på tåget, fick några minuters prat iaf *like*

Nu har jag precis lagt ut böckerna på lycknis o blocket för religionskursen. I dont need them anymore. Dock inte fått tillbaka samfundsuppgiften så kanske behöver dem iaf ;D undrar om jag måste komplettera den blev askass! =P haha. men får nog tillbaka den imorgon o fixa det tar nog inga tider får vi hoppas!

Nu ska jag göra popcorn och luta mig tillbaka i soffan och NJUTA!!

Imorgon går jag 10-12 o sen hem och städa.. Sötnos kommer på kvällen och då ska vi åka o handla mat. Redan förberett mig för seminariet på fredag och skrivit en kass frågeställning !:P

woho!

Over and out

Lite

Åh man hinner aldrig med det man vill!!

Satt o pluggade ett par timmar, läst i pihls bok (som vi ska skriva om sen) och kladdat lite. Absolut inte klar...
Gick för att hämta paketet från CDon med lite filmboxar.. men boken va tydligen icke med.

Skulle byta patron i skrivaren fick de nya igår och de har skickat med fel. Beställde stor svart o fick liten. NICE DÅ. Jag som har massa att skriva ut. De fick ett argt mail iaf. Så det så. Varför har de inte telefon för? mkt bättre o skrika på telefon än i mail.

Håller på och gör chokladpannkakor nu.. chokladärbästochkanskegörmigglad.

Ett försök ska göras iaf. Åh ska försöka skriva klart texten ikväl. Vill hinna. VILL.

Suck.

Träna med. MÅSTE. Sådärja!

Tentan ÄR rättad, och jag kan inte se för studentportalen är nere. SUCK. blir galen

Tog lite ledigt!

Tog ledigt idag från skolan och skippade föreläsningarna, hoppas de var värdelösa så jag inte missade ngt;)
Jag är så sjukt trött jämt, ngt fel på mig..... men solen ger mig nog lite energi tror jag!

Studentportalen är NERE och vi har fått mail om att resultatet på tentan är inlagt. SKAPLIGT SURT. Men kl 00.00 ska den öppnas igen. Funderar allvarligt på att sitta uppe och vänta.. men kuggar jag kan jag väl inte somna sen utan är så sjukt nere och undrar hur jag ska orka då? Jag skulle orka om jag mådde bra men när man inte gör det så orkar man inte lika mkt... Min energi är borta! kom tillbaka tack!

Upp sex imorgon föreläsning 8-10 och sen tentagenomgång 10-11 och sen ska jag direkt till Linghem och jobba! Det ska bli jättekul o träffa "min" klass igen, det ser jag fram emot!

Idag har jag en riktig pluggdag hunnit med liiite liiiiiite men måste hinna betydligt mer innan jag är nöjd. Och träna ska jag med.. mmm...

Imorgonkväll är det musicquiz på harrys, ska dit om jag hinner men har en inlämning på torsdag som jag inte ens hunnit börja skriva på nu!! Får se om tiden räcker till att gå dit, men vore kul såklart:) träffa lite vänner!

Kan hämta en paket på coop med idag, men väntar och hoppas några böcker blir lediga idag med så jag kan hämta dem samtidigt, men ser mörkt ut. Fan.

Läsaläsa då. Bye

Sol!

Solen är så jävla bäst, får en på bra humör, dock funkade de inte på mig. Haft en dålignattsömn vilket gör mig gnällig och trött. Tur sötnos iaf är superbäst annars hade jag tjutit sönder mig! Tar så sjukt mkt på krafterna med bråk.. helt galet man blir precis matt!

Två intressanta föreläsningar hoppades jag på idag, och fick en ;) så jag är skapligt njöd iaf haha.
Den första va riktigt bra och den andra seg, men då var jag himla trött och hade förbannat ont i axeln efter två timmars skrivande så det bidrog säkert.

Hemma vid halv fem.. Lagade mat råstekt potatis och kött. Kollade på tv. Ut och jobbade en sväng. ÄR SÅ STOLT. Gick riktigt ... eller skapligt bra iaf. Jag är nöjd och det är huvudsaken. Min kondition är kass, men det ska det bli ändring på! Till sommarkurserna börjar så ska jag ha bra kondition, iaf betydligt bättre så man inte skäms när man springer:) Hem och plugga.. Och nu ska jag strax gå på promenad med Angelica, sen badabada!

Funderar på ta en ledig dag imorgon och skippa de två föreläsningarna, lockade. Har en hel del hemma och plugga istället som jag tror ger mera! Jobb onsdag och skola...En inlämning på torsdag. Fredag seminarium som jag måste förbereda mig för! Yes är lite nu att tänka på..

Men nu ska jag göra en smaskig smoothie med jordgubbar och banan,, mmmm så gott det ska bli! Fixa lite matlådor och frysa in och förhoppningsvis börja skriva rent anteckningarna från föreläsningen innan jag träffar Angelica annars får jag ta det när jag kommer hem!

Over and out

Konfrontation

Usch jobbigt haft en ordentlig konfrontation ikväll.....

Känns...

Jobbigt faktiskt. Blir deppig över att aldrig nå fram

Men skönt också att fått häva ur sig allt man mått dåligt över.....

Men varför ger det aldrig något?
Blir gråtfärdig seriöst......

Kom igen!

Kom igen! Jaaa nu har jag lagt ut alla mina gamla skolböcker på blocket med så kom iiigen köp dem de är asbra ;D
Vill bli av me dem, o ha pengarna ;)

Kom igen! kött bli klart ;) Gott luktar det mmm..

Vill inte ha söndag, vill ha fredag igen. Ser inte fram emot denna vecka.. Imorgon börjar ekonomi föreläsningarna, hoppas de blir intressanta!:)

Grillat är godast

Åh vad jag älskar grillat ;) Grillat ÄR godast ;) hehe.

Hunnit med o tvätta bilen, tvätta i bilen, service på bilen kollat olja osv, samt bytt däck. Det enda jag deltog i var tvättningen i bilen ;) jag var inne med mamma och donade lite.. löste korsord med henne också ;D slappt värre!
Hehe

Nu har jag precis satt in en kladdkaka i ugnen och sötnos försöker montera ihop grillen, kom i ett tusenbitars puzzel ;) heheeh. Kurrkurr säger min mage så hoppas han är klar snart ;)

Väntar inhärdigt på tentaresultatet, borde komma imorgon eller tisdag och onsdag är tentagenomgång så då måste det kommit. HOPPAS............. det gick vägen.

Träna lite ikväll var tanken också och plugga.. Hunnit med en promenad i solenssken iaf:)
Nu ska jag se om jag kan hjälpa sötnos med grillen istället.....så jag får mat idag ;)

Tack o hej, hungriga tjej

Allergi

Tydligen mot paprika chipsen ni vet dedär pringelsrören.. Konstigt..
Åt några i förrgår och läpparna svullnade upp..... provade igår med o resultatet blev detsamma!
Aldrig märkt sånt förut. Älskar dem chipsen, men kanske var bra? ;)
Undrar bara vad det är i dem som man inte tål.. satt o läste innehållsförteckningen men svårt att veta vad det är iaf såklart... Ska undvika dem i forsättningen iaf.

Nu ska vi till mamma strax, magen är mätt nu också ^^ :)

SOL

Wiiiiiiiiiiie idag är det sol!! Underbart:D:D
Man blir så satans glad.. :)

Suttit och pluggat tills nu... skönt o gjort något vettigt. Ska precis börja fixa lite lunch och sedan ska vi till mamma och pappa.. byta däck på bilen, städa ur bilen och förhoppningsvis tvätta den med.. behövs :P kan man säga haha.......... :) ser förjävlig ut rent ut sagt.

Ikväll ska vi GRILLA:D bara jag o sötnos!! <3 ska bli supermysigt!

Nehe kurrkurr sa magen så dax att börja. jag är kass förresten inte tränat på två dagar, ska försöka ta tag i det ikväll. MÅSTE :) så det så! :)

Hejsvejs

Gött!

Hann med nästan allt som skulle göras idag ;)
Hann inte plugga.. haha=P Det får jag ta imorgon!

Vi hade städat klart i förråd och klädkammare runt tio ikväll med en paus för postkodmiljonären och talang! :)

Åt smaskig hemgjord pizza som jag gjorde medans Ericsötnos städade.. Vi har haft en supermysig dag <3

Tills nu har jag legat och kollat på serier på datorn och sötnos spelat fifa.. suprise.. :D

Det som är kul med att städa förråd är att man hittat massa man inte visste vart det var :D asbra!
hittat en mp3 spelare  TILL^^ jag som köpte en igår på tradera för att den jag hade hittat innan inte hittades en sladd till ;) hahah.. så snart har jag tre, skapligt onödigt =) men nästa gång den tappas bort (läs: kidnappas) så har jag extra... eller de hittar jag lätt, men sladdarna så man kan ladda dem i datorn försvinner lätt;D Eric hittade sin mp3 spelare, sitt gameboy och annat smått o gott.. Kastade en hel del också.. sådär 5 - 6 banankartonger som blev tomma, men ändå blev de inte jäääääääättetomt i förrådet som de borde, rätt fullt iaf. men betydligt bättre. Och betydligt bättre ordning! =) Vi hittade våra inlines med så i sommar ska vi ut o köööööööre bestämde vi :)
Lovely! :)

Strax sovelisova.. Imorgon somsagt plugga sen åka till Erics föräldrahem och fira hans bror som fyller 20 (vi hittade bästa presenten idag !:D) och sen skulle vi grilla där.. Om det finns tid ska vi även hälsa på Annes fest hon och Karin har 49 års kalas :D hoppas!! =)

Sovgott


Flåsflås!

Idag har det inte varit en lugn stund sen jag gick upp, but i like it (galen) gillar sjukt mkt att va effektiv.

Upp vid nio åt frukost (då va det iof relativt lugnt satt o vaknade till lite :D)
Tio tvättstugan.. o då får man ju springa ut var 45:e minut ^^ I pauserna skickade jag in deklarationen, skrev rent anteckningarna från föreläsningarna, städade linneskåpet, städade de två stökiga skåpen i köket, när tvätten var klar vika tvätt, laga mat blev stekt fläsk med löksås riktigt gott!! :)

Nu sitter jag och andas lite. Ska alldeles strax beställa bläckpatroner till skrivaren, tar slut JÄMT .. va fan! Funderar på att gå ut på en promenix också innan vi ska iväg och köpa present till Putte, åka till ÖB och köpa en sak åt Erics mamma (vi är så grymt snälla) hämta en bok på Humsam bibl...

Sen städa i förrådet HOPPAS JAG VI HINNER. Ser ut som hell där när vi flyttade in var tyvärr inte jag med och ordnade så det blev mer eller mindre inkastat! =P Vet knappt vad som finns där, men mkt ska kastas har jag bestämt!! Har massa saker i klädkammaren (som också är alldeles för stökig enligt mig) som jag vill trycka ut där men nu finns ingen plats!!

Läsa kap sju i Pihls bok är tanken också, förhoppnings hinner jag det innan det är daaaaax att laga mat igen. Vi ska göra pizza, hade tänkt grilla men vädret är inte så skoj för det så hoppar det! Träna ikväll också, sen blir det lite film o mys skulle jag tippa på :) Måste försöka lösa klart korsordet jag började på igår blir galen när jag inte får ut de sista orden hahha!


Hejsvejs

Grilla!

Jag längtar så till grillsäsongen! Och nu har vi äntligen köpt en grill.. o briketter o tändvätska! Hoppas på fint väder imorgon för då ska vi inviga den hihi:D

Sötis kollar på hockey nu, jag undviker.. är ingen sportfantast satt en stund och höll honom sällskap mest och sätter mig nog senare också........

Vi har somsagt varit o handlat idag, veckohandlingen avklarad skulle tagit det imorgon efter vi tvättat men icke jag övertygade sötis att ta det ikväll så skönt o va ledig på fredagen! Sista fredagen på en hel del veckor som jag är ledig fredag så får passa på o njuta. Dock måste vi åka iväg o köpa present till Erics bror imorgon, men han får nog ta de själv så tvättar jag istället.... vi hann inte riktigt me det idag tyvärr.

Mumsade precis varm kyckling o potatissallad. Sjukt gott!

Träningsvärk i benen än, dock tränade jag igår ändå o trotsade den! Ska stå på crossen om en stund med efter jag smält maten.....:)

Plugga lite med ikväll! Yes!

Trevlig helg!! Jag ska slappa som fasen för nästa vecka är det massa schemalagt och har lovat att jobba lite med! men denna vecka har varit rätt slapp så ska inte klaga ;P väldigt slapp t.om. hellre att alla veckor är lagom än att en är späckad o en halvtom! men men. Nu ska vi inte klaga!

Hejsvejs

Energitjuv

Blir galen att du stjäl så mkt energi från mig och  jag kan inget göra! Jag kan inte be dig dra åt helvete. Men jag längtar!!

Sitter och borstar gaddarna nu. Ska börja städa lite härhemma innan jag måste gå om en halvtimme! Måste köpa ngt på konsum på vägen med som blir min lunch... lite svårt att äta lunch före halv tolv! LITE ;) Föreläsning 13-15 (stolt jag åker in! hoppas den är bra inte som igår)

Ikväll kommer sötnos hem :D hihi. Måste städat till lite tycker jag:) annars tar vi det ikväll när han är med:) går det med hahah:P

Hade tänkt springa en runda nu på morgonen med, men tiden räckte inte till. Så sjukt trött .. jämt.

Nehepp!

Over and out


Ändringar

Idag har det hänt en hel del.. först kunde jag inte somna igår somnade ungefär halv fyra! helt galet seriöst!
så kunde knappast gå upp sex och åka in på kursintro (som jag fått veta var skit iaf så bra de ;D)
sen satt jag och letade efter en bok i sådär två timmar ^^
(som jag sedan kunde kopiera det kapitlet som behövdes just nu på två sek)
Känner av i låren efter springrundan igår. Älskar´t. FAKTISKT. Skönt att känna man gjort något!

Har ansökt om att istället läsa i lkpg än norrk i höst.. gick om det fick plats!! alltså jag haha. HOPPAS...

Har också ändrat mitt vfu önskemål skulle tydligen inte ens ansökt utan vara kvar på min gamla, and thats so fucking good! där ska jag förövrigt jobba nästa onsdag efter föreläsningen :D hihi.

Nu ska jag tränaträna!! sen bada, plugga och förhoppningsvis somna före halv fyra!

Imorgon kommer sötnos och fredag är jag ledig om jag inte får jobb! Imorgon föreläsning 13-15 hmm o samma föreläsare som idag = askass. men får se om jag åker in iaf.. inte bestämt mig än. Städa, plugga står på schemat med för morgondagen! I helgen måste vi byta däck på bilen med! no more dubbdäck 15 är sista dagen om jag inte minns tokigt.... vilket jag kanske gör..

Ne på med träningskläderna här ska pumpas ^^


Irriterad

Varit sådär irriterad utan anledning idag. Gått o surat liksom.

Hann sitta och plugga lite iaf.. men satt på bibblan istället för fik för o få lugn o ro. Trodde jag. Mobiler ringde, högljudda samtal blev galen så gick o klagade i receptionen och frågade om de inte finns tysta läsrum men icke man måste va minst tre personer.. why? stört.

Köpt en snygg vårjacka iaf! braskit

Hunnit med och springa en runda ikväll med! ännu bättre skit

Nu ska jag parkera mig i soffan och kolla på lite film innan det blir duscha och sova.. usch hoppas jag är gladare imorgon. Men lär jag inte vara först kursintro 8-10 sen 13-15 förel.. kul i jul med håltimme!

Bajs!

Ne nu avrundar vi här o hoppas på en bättre morgondag!

Blandade känslor

Sitter hemma.. dammsugit o pysslat lite hemma, lagat mat, varit på promenad.. det vanliga..!

Sitter o funderar på att åka ner o sätta mig på en fik o plugga.. träffa syrran o gå på stan. men känner inte för att göra något. Men inte heller att vara hemma.. galet svårt att förklara. Man vill göra något, men finns inget man vill göra. Ingen man vill träffa. Inget låter roligt liksom.... Inte fel på alla andra utan på mig

Har sminkat mig o fixat mig lite så ska väl ta tag i det och åka ner strax...

Ångest för skolan börjar imorgon. Vill inte. Hatar samin. Värdelöst. Vill bara pluggat klart. Klart. Klart.
Detta är grymt tråkigt. Och lär mig inget känns det som. NOTHING. typ.

Ne irriterad nu när jag tänker på det... känns som man bara sitter av tiden! O sitter där, tar in,lyssnar, men det är bara ordbajs!

Blä bort negativa tankar. Klä mig lite finare o ta o åka till stan. Sagt och gjort.

Bröd

Brödet jäser nu..ska bli gott med lite bröd sen!
Funderar om jag ska ställa mig på crosstrainern men inte alls sugen men borde streta emot det och köra ändå!

Idag har varit en seg dag.. varit astrött.. vi har legat i soffan halva dagen och kollat på tv ^^ serier is the shit!
Åhhhhh träna?

ja måste!! kom igen. pumpa pumpa.

sagt och gjort ska köra! sen ska jag äta gott bröd, dricka te, lösa korsord, läsa ut boken jag började på i helgen och pussa på sötnos när han kommer hem från hockeyn!

Söndag

Söndagsöndag!

Söndagar är alltid bra, denna är dock bättre då sötnos inte åker försen imorgon och det är superduperbra:D
Då blir veckan mkt kortare då han ska försöka komma hem på torsdag iaf :D
wiewie

Igår var hur roligt som helst. Förfesten var jättekul alla människorna var otroligt trevliga! Ner på harrys shakade vi och hade jättekul, musiken var sjukt bra igår eller var det bara jag som tyckte det? :D

SOLEN är bäst. I love it!

Ne nu ska vi göra en smaskig wok med kyckling! gott!

Pusshej

Kass!

Jag är så fruktansvärt KASS! Jag hade tänkt hela veckan att jag skulle skippa att festa i påsk.. istället vara hemma och ta det lugnt......

Fredag började sugen. Viljan. Tänkte ne jag väntar med att höra av mig till Jenny innan jag bestämt mig, fast jag visste eg jag bestämt mig på fredagen! =P På lördagen fick hon smset "ja vi är på"
Jag kan inte stå emot ^^ skulle vara en duktig tjeja.. men icke! får va en duktig tjeja nästa helg istället hehe. Men blir skapligt lugnt ska inte supa ner mig, trött på det. men lite vin blire allt!

Kännt av halsen lite hela veckan till och från.. bara lite liksom. och Sötnos med!

Bada bada och snart åka till mamsen på lite lunch och fika!! Sen hem och fixa sig inför kvällens fest.
Kanske hinner skriva sen vet inte..

Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p� Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus