Seriöst

Min hals är jag så less på. Ont i halsen tamefan jämt! Tröttsamt. Ska jag gå i fyra månader el nåt igen som jag gjorde i höstas? Whats the point. Blir så less jag är ju ändå lite aktiv, är ute o rör mig en hel del, äter skapligt bra mycket frukt iaf o en hel del grönsaker men vill tydligen iaf inte jag ska va frisk!:P

Varit ledig idag. Döskönt. Åkte till Jenny vid tio o där spenderade jag min dag. Vi gjorde tacos, räknade matte (hon är typ expert - iaf om man jämför me mig:P), installerade min cykeldator (jag tittade på !:P) gick på promenad me Diezel, drack massa te och pratade skit! Underbart att bara hänga sådär. Kravlöst. Bara nerslappad i soffan liksom :) Perfekt!

Imorgon är det skola, sen ska jag iväg till Jenny igen och räkna vidare. Kanske ska till Åsa o färga hår sen? Det återstår och se:) Måste ju se hennes nytapetserade vägg med.

Nu ska jag bada, sen räkna lite mera innan sovtime! Kanske lite popcorn o serie med. Men har ingen bra serie på datorn längre . Suck. Så tips på en bra serie tack! :D

Pratat me Jessica idag me. De flyttar imorgon så jag o Eric ska nog dit i helgen o kika lite:) Vore nice !

Woop woop

Matte matte..

Nu är det mycket matte i mitt huvud! Hehe.

Suttit i ungefär en timme och försöker få lite struktur på kursen. Skrivit in massa bra i kalendern. Läst studiehandl IGEN. Mailat runt ang. två kursuppgifter. En ska genomföras i en F:a eller en 1:a och den andra i en 4:a el 5:a. Så mailat runt lite till ängggårsskolan o slestadskolan o se om de är sugna. Annars kan jag säkert göra de på min vfu plats, men slippa åka till Linghem vore ju nice :) Men ett alternativ absolut är det juh.

Ont i huvudet idag. Men haft en intressant dag. Dock är jag inte mkt för "tester" o "övningar" o sånt. Hållt på o gjort kollage o sorterat tidningsutklipp efter färg, form osv. Visst kan ju va bra att kunna inför barnen. Men jag är mer teoretiker. Jag vill komma hem o känna DETTA har jag lärt mig. Nu känns det inte som jag lärt mig något då jag innan kunde sortera ;) Sånt gör mig lite frustrerad för då känns det som jag slösat tid genom att gå till skolan då jag ist kunde gjort annat.

Igår var en bra dag. Ikano halva dagen med underbara Åsa:) Köpt mest nödvändiga saker, plus hon lurade på mej lite också. Kan tro hon jobbar på Kicks ^^ haha. På kvällen var det lugnt pizza o film. Vi såg Shelter. Också riktigt bra. Seriöst är det bara massa bra filmer nu för tiden? Känns som det.....

Nu har jag tänkt att sätta mig och repetera massa matte. Säkert en hel del som man glömt liksom. Vill bara huvudvärken ska släppa...... Vi har pratat mycket idag om man är bra eller dålig på matte. Jag har MVG i både A och B gör det då mig till skapligt bra? Eller lite bra iaf haha. Men samtidigt har jag inte läst mer än till matte B.. Så.. o då kan man väl inte va bra hah. Men iaf inte askass o det är ju skönt:)

Sol just nu. Underbart. Kanske kan ta med mig boken ut? Men då kommer väl regnet.. Känns lite som såfort solen börjar skina, så vänder det o blir regn. Nedå nu ska vi vara positiva..

Dax att sätta igång så jag lär mig nåt idag iaf ;)

Fredag

Idag gick vi upp vid sju, åkte till mamma o pappa för att hämta en bil, åkte till forema för att lämna in fordfan de ska fixa framvagnsinställningarna o förhoppningsvis även bakluckan.. sen åkte vill till mcdonalds för att äta frukost där. Eric skryter om att det är så gott, va nog inte spec nyttigt, men gott var det ^^ hehe.

Sen gick vi och handlade lite mat på maxi. Eric skjutsade mej till skolan hade ett superintressant seminarium 10-12. Gick hem från skolan vid tolv, då hade sötnos tvättat i princip klart, men torkskåpet var trasigt IGEN så fick hänga upp en hel del inne sen det som inte gick o ha i torktumlaren. Lite trist men så är det. Nu lagar vi lite mat och ska strax åka för att hämta bilen. Sen hem till mamma för att lämna bilen.. Lovat att fika lite med henne också. Eric ska ev iväg o träna sen har han pratat om.

Härligt med fredag, förkyldningen börjar bli lite bättre känns det som. Är iaf inte lika trött som jag varit i veckan.

Fick även veta igår att även den sista sommarkursen är klarad - härligt!


Ensamt.

Det är galet hur ensam man kan känna sig, när man är med folk. Jag har varit med folk hela dagen, men ändå varit mig ensam. Känslan har vuxit starkare och starkare och tårarna har inte varit långt borta. Nu är jag äntligen hemma igen i min lugna vrå där jag kan vara själv utan att hela tiden behöva fejka att jag är lycklig.

Jag måste hitta en lösning på allt. Fort.


Sol <3

Seriöst solen är bäst! =)

Kursintrot var bra - tror detta blir hur bra som helst. Kom hem vid tolv o suttit o planerat/pluggat sen dess! Känns bra. Har första seminariet redan imorgon och läst det jag ska tills dess. Pulat lite med böcker, skrivit in schema, läst lite igen i studiehandl, skrivit uppgiften som ska in på onsdag kväll.. gjort allt för att inte inse jag faktiskt har blivit sjuk.

Dumma dumma dumma hals. Usch .

Supertrött, hängig och halsen är allmänt dum. Men jag har inte tid att vara sjuk, men snart bryter det ut tror jag så jag blir sängliggande. Så måste plugga så mycket som bara går tills dess.. ^^ Ska börja läsa på det till seminariet på fredag med tänkte jag ifall liksom. I vilket fall skadar det inte att ha börjat. Men det till seminariet är det en hel del.. Schemalagt varje dag denna vecka som det ser ut nu

Borde åka till centrum och hämta mina nya hörlurar... men orken finns inte. Tar det nog imorgon på väg hem från skolan...

Nehe.. Läsa lite mera då!

Blä..

Varit halvsjuk hela helgen. Halsen bråkar, jag är förkyld o supertrött. :( inte speciellt roligt. Men men... Inte tränat ett dugg på hela helgen. Knappt något i veckan heller bara i måndags. Dåligt.

Kyckling till lunch. Mums. Gör den nog i ugnen. Kanske råstektpotatis till? Eller pasta.. Vi får se helt enkelt.

Ska mest ta det lugnt idag och försöka bli frisk. Imorgon börjar grundläggande färdigheter.. Ska bli intressant! Dock superskoltrött.. men .. Kanske blir bättre? Om tentan är klarad kommer jag må galet mkt bättre, men inte alls säkert han är så hård i rättningen.. saknas säkert EN sak o då kuggar han mig säkert..

Axeln är asträlig haft fruktansvärt ont flera dagar nu, idag är nog toppen hoppas vi att det vänder sen. För värre går inte..

Seriöst

.. Shutter Island var typ världshistoriens bästa film. Okej kanske överdrivt men grymt bra! Jenny om du inte sett den, så måste du se den. Jag vet du kommer älska den, eller tror ^^ Åsa med! Så det så! Ni har samma filmsmak som mig (dvs bra.. :P)

Aptrött. Mer sovande än vaken. Väntar på sötnos som skulle spela klart matchen. Satt nyss o såg Top model, men orkar inte se mer. Vill sova ^^

Ska till åtvid imorgon o fira Dannepanne! Fiska kräftor med, iiiiinte spec roligt. Men fira folk är desto roligare. Lämna tillbaka massa böcker på lambohovsbibl med. Alla till politiktentan.

Woop woop.

Trött

Nää

Så trötter jag är. Helt galet. Halsen värker och magen med.. blä. Håller på att bli sjuk tror jag. Vore ju kul. Speciellt med tanke på tentan imorgon som jag pluggat till i sådär .. tre veckor kanske. Då vore det kul att vara sjuk och inte få visa vad man kan. Blir arg. Men alltid då man blir sjuk när man inte har tid.

Hur det går imorgon? Det får vi se. Är ju bara en cpfråga så kan ju gå hur som. Är den normal så kommer det gå bra, är den dum så går det dåligt.. =P nä men skämtåsido kan jättemkt, men kan ju likväl bli fråga om ngt jag inte kan o då går det åt helvete. Då kommer jag tappa all motivation. Hur ska jag hitta den igen till omtentan? Om det nu blir någon innan jag blir spärrad ! Men har för mig det är tre chanser man ska ha så borde ha en chans till framåt nov-dec.. Tycker jag! Men då kommer jag va dönervös då det är sista chansen. Usch usch. Måste fixa de imorgon.

Städat idag med så imorgon efter tentan ska jag åka o handla med mamma har vi bestämt... Lite mat behövs. Ska hälsa på hennes nya jobb så vi åker efter det. Så sen ska jag bara hem o lägga mig i soffan och sova sova sova sova. Sötnos kommer imorgon med hoppas jag wie wie. Fredag ska vi till Åtvid igen o fira Erics bror som fyller år.

Ska nog inte plugga mer idag. Nu får det vara hunnit med en hel del. Blir lite te och ANTM .. :) Ringa sötnos sen och innan jag sover är det långt varmt bad som gäller.. Måste somna tidigt upp 5.40 imorgon, va länge sen jag gick upp så tidigt. Var uppe halv åtta idag, men inget emot imorgon ;)

Hepp nepp! bye

Höst?

Jag tycker de sista dagarna har varit riktiga höstdagar. Jag vill ha mera sommar juh! Inte mätt på den alls!! Det är ruggigt, kallt och blåsigt. Försökt sitta ute i omgångar när jag pluggar, men blir fasen kallt fast jag t.om. har filt på mig. Inte skönt alls. Men pluggar så mkt bättre ute när man får lite syre till hjärnan.. Nu när jag suttit i soffan en timme håller jag på att somna när jag läser.. ^^ Byter plats lite då o då.. Köket --> ute ----> soffan.. Och senare blir det badet och sist sängen ;) Men riktigt än får jag inte gå och sova.

Hunnit med en hel del plugg idag o det är himla skönt. Har en hel del kvar ändå;) Tar liksom inte slut känns det som. Ska läsa ut boken jag håller på med nu om globalisering sen läsa på anteckningarna om globalisering idag. Har haft tema i fyra dagar nu, ett tema per dag! Idag avslutar jag med globalisering, igår var det välfärd, i förrgår politik och dagen innan det ekonomi! Imorgon är sista dagen då tänkte jag bara ha repetition på samtliga teman och bara läsa på alla mina anteckningar o utskrifter......

Jag blir så deppad av vädret. Så otroligt tråkigt. Sommar vart tog du vägen? Ger mej fan på att den kommer på måndag bara för skolan börjar då. På fredag är jag ledig, och jag kan vara ledig. På fredag kan jag inte plugga något alls. Det känns förbannat skönt. Troligtvis kommer sötnos hem på torsdagkväll med... Det vore underbart om tentan känns bra på torsdag. Hoppas hoppas.....

Sugen på att gå ut på promenad.... Men inte ute. Typ. Vill få frisk luft o vakna till, men inte bli mer irriterad o kall. Det är väl det som händer om jag går ut? Känns lite så faktiskt..... Men piggare blir jag säkert....

Suttit och mumsat ananas så nu är min tunga ond. :P Ätit för mkt ananas ^^.

Nehe, måste läsa mera......

Kräftskiva

Det är grejer det! Trevligt folk, kubb, drinkspel, snapsvisor och världens snyggaste dans ^^

Nu är jag hemma igen, körde bil o va helnykter så jag har ork med att ha två duktiga pluggdagar innan tentan!

Så är det.

Nu: Te och lite serier innan läggdags.. :)

Regn regn regn

Blir galen när tar det slut?

Jag älskar ändå regnet, ibland. Ni vet när man sitter inne med en filt på sig och hör smattrandet mot fönstret. Det ger mig lugn i själen.

Hunnit med lite plugg idag, känns bra. Ska göra liiiite till idag tänkte jag !

Va med Jenny en sväng på ikano sen åkte vi och hämtade hennes bil i Brunneby. Hon är galet bäst finns ingen vän som är som henne. Kilovis med kärlek till henne! När vi skulle hem så åkte vi ju i varsin bil och hon körde först o visade mig vägen.. Hehe tyckte synd om henne efter x antal meter på motorvägen och jag ser påminnelsen om 110 och jag har legat och masat i 90, dvs hon hade också legat o kört 90 för att inte köra ifrån mig ^^

Igår var det westernfest - trevligt att se lite folk.

Imorgon blir det kräftskiva med några vänner i ryd.. ska bli trevligt:) Ska göra en kycklingpaj imorgon och ta me mig..

Ikväll blir det good mat.. lövbiff, potatisgratäng och vitlöksbröd ^^ mums! Ska äta till simhoppet kl 19 tror jag det är. Seeeeen blir det lite film o soffanläge ^^ dvs plugget måste hinnas med medan potatisgratängen står i ugnen...



Jag har tänkt flera ggr idag på vilket tidfreak jag är, även om jag inte har en tid o passa. Satte mig och pluggade från fem tror jag det var nu. Sa till E direkt att ok men nu pluggar jag till sex (slutade dock fem i:P) sen sex börjar vi med maten.. Då kan vi ställa in gratängen kvart över så är den klar ungefär sju kanske lite efter. ALLT är hela tiden planering av min tid. Likadant med lunch.. Jag tänker hela tiden hur långt tid saker "beräknas" ta, även om jag inte har ngt superviktigt att göra sen.. eller något alls inplanerat. Jag tänker bara på klockan tid tid tid tid. Galen!

Torsdag

Idag haaaaar jag..

Pluggat, sprungit, promenerat med jenny, lagat massa matlådor till sötnos, kollat på serier, städat till lite, planerat inför hösten...

Jag blir irriterad på folk som inte tar sin utbildning på allvar. Fine jag är väl en "storpluggare".. det måste man inte va. Men att sitta o skryta man inte pluggat på tre terminer o knappt öppnat böckerna gör mig INTE glad. Jag vill inte ha honom som sjuksyrra då!! Blir galen på att folk är så oseriösa. Jag vill bli en bra lärare. Därför läser jag. Mycket som vi läser är bara bajskorv det håller jag med om.. Så lite måste man absolut sålla .. Det håller jag med om.

Men att sitta som vuxen människa o tro man är cool för man inte pluggar.. det är inte "coolt". Det är bara korkat.. O jag hatar outbildade inom alla yrken OM de inte kan sitt jobb...... Erfarenhet ger massa vet jag med, men tror ändå att en sjuksköterska som har lite utbildning att falla tillbaka  på OCH erfarenhet  är bättre än en med bara erfarenhet.

Och jag ber alla som tar åt sig att inte göra det. Alla väljer själva va de vill lägga ner sin tid o kraft på. Jag tycker bara man ska försöka.. Jag själv är omotiverad nu o borde pluggat massa ikväll, som jag inte gjort..:P Men jag kommer igen och gör mitt bästa.. Man behöver inte läsa varenda sida massa, men att va "cool" o kanppt öppnat böcker på tre terminer o ska gå ut o va sjuksyrra sen, tycker jag inte är ok.


Pluggtrött

Jag är så galet trött på att plugga just nu. Känns som denna sommar bara försvunnit.. har jag inte jobbat så har jag pluggat. Pluggat. Jag är så trött på det nu. Gick från skola till sommarkurs hela sommaren och nu på slutet har det varit sommarkurs + tentaplugg. Seriöst., Jag är less.

Nästa torsdag är det tentan, då gäller det, sen på måndagen direkt så börjar terminen igen, för ytterligare plugg och tenta i den kursen direkt. Kan säga jag är SÅÅÅÅÅ trött på att plugga nu. Blir galen. Ett år kvar Maria you can do it! Men ibland känns det inte som det.


Onsdag

Mina rubriker blir roligare och roligare känner jag!

Eh idag har jag pluggat en hel del på förmiddagen.. Fått fikabesök så städat till lite, den riktiga städningen blir imorgon, bakat inför fikabesöket :) och nu ikväll tränade jag precis 40 min på min kära cross =) Hade tänkt ge mig ut och springa, men när det åskade och regnade så tappade jag liiite lust :P

Nu alldeles strax ska jag gå på promenad med Jenny.. :) Sen blir det varmt bad och en tidning i några timmar ^^ =P

En film kanske ikväll.....

Sötnos kanske kanske kanske kommer imorgon men troligtvis inte. Men hoppas massa! :)

Tisdag

Gårdagens jobb va värdelöst, inte direkt trevligt bemött på fler än ett sätt! Usch förstår inte att vissa människor har så förbannat svårt att vara trevliga.......

Sen är jag trött på surt folk, folk som surar till såfort det inte blir som DE tänkt. Så jävla träligt, men jag känner bara att då orkar jag inte med dem i mitt liv.. De kan försvinna helt enkelt! Små spydiga kommentarer klarar jag mig utan, och dess ägare med!

Men något roligare var långpromenad med Jenny igår.. Pratade massa och jag fick supermkt skoskav av mina gummistövlar, ajaj. Måste köpa nya, funderar på sånadär låga? Någon som vet vart såna finns skapligt billiga?

Idag har jag pluggat en hel del o pratat massa med Lina <3
Ska om en kort stund åka till Åsa för att fika lite. Ska bli hur trevligt som helst.. Ska se deras nya lya med:D sånt är kul. Snart har jag o sötnos bott här i ett år, känns galet känns som vi alltid har bott här! :D

Hämta böcker på lambo bibl med ska jag.. så jag får min djuuuuuupare kunskap om politik o välfärd kursen ^^ =) Va flera böcker som verkade intressanta så ska läsa dem också. Nästa vecka är helvetestentan!

Åh twilight, tänker massa på dem haha. Så galet bra var dem. Vill se trean. Nu. Men ska se den med sötnos.. o han ska antagligen jobba fre med. Lördag ska vi iväg på Westernfest! Så blir fre el söndag bio bio o se trean !:P haha tycker jag iaf..

Nu ska jag fixa mig fiiiiiiin


Måndag

Som ni alla vet så hatar jag måndag. Speciellt denna.
Ska jobba 14-18. Hatar. Seriöst så sjukt trälig tid, hela dagen är förstörd.. Och till SEX. Jag hatar o jobba på kvällen. Men har ju stängningen så förhoppningsvis går barnen hem tidigare, men den turen brukar jag inte ha.. Jag är mer "jobba på dagen person" Går mkt hellre upp sex o slutar tidigt än har sovmorgon o slutar sent... Är absolut ingen morgonperson, men det är ändå lätt värt!

Sitter här och svettas sönder efter en morgonlöptur, dock kortare än vanligt, MEN betydligt snabbare sprang jag. Så minst lika trött ändå...

Ska strax duscha och börja fixa mig. Åka och göra lite ärenden så som lämna tillbaka böcker på bibblan osv. Sen har jag lovat att åka till mamma.. Hon har kvar min barnförsäkring på olycksfall o vi skulle jämföra den Eric har på mig o den hon har, har tydligen varit dubbelförsäkrad visste inte mamma hade en på mig.. Sen ska vi bara ha kvar en;P den som ser bäst ut. Så ska bara dit o kika på det o äta lite lunch.. Gratis är gott ^^ haha. Sen slipper jag laga med.

Sovit askasst inatt, drömt massa.... Om jobbet... Orkar inte förklara:P

Nää ingen lust att skriva mer

Lördag

Varit upp sen nio och har precis tvättat klart och klockan är inte ens ett. Har pluggat en hel del och även sprungit i 25 min - stolt. Rekord faktiskt annars har jag max sprungit i 23 min ;) Går bättre o bättre o känns grymt skönt!! Springer dock sakta än, men snart ska jag börja öka tempot med.. :) Snart springer jag milen ;D nedå haha men tillslut så=)

Nu står jag o lagat mat, pasta med körv ^^ helt ok...

Ska till mamma o pappa på fika i eftermiddag. Pappa fick en digitalkamera av jobbarkompisarna som han inte kan använda haha. Så vi ska dit o lära honom.. ;)

Nu ska jag läsa igenom anteckningarna för Tema 3 och imorgon börjar jag med Tema 4, det sista temat.. :) Kanske t.om hinner börja idag, får se vad klockan är när vi kommer tillbaka från mamma o pappa.

Ikväll ska vi på bio och ut och äta.. Skulle gjort det förra helgen ville jag, men då lovade Eric vi skulle ta det denna helg istället.. Så stryk åker han på om det inte blir ikväll ^^ =) Vet inte vad vi sa se.. Knight and day säger Jenny är asbra, så jag är sugen på den. Vi ska beställa om strax har vi sagt hehe. Finns flera som verkar intressanta.. :)
Vart ska man ut o äta ikväll då? Inte bestämt.. Jag älskar ju kinamat så gärna det, men gillar inte Ming Palace jag tycker de har så sjukt dålig serivice.. Sist fick vi vänta aslänge mellan allt.. Tar sån jävla tid för dem!! Notan får man nästan springa och hämta en servitris innan man får.. suck.. Men maten är supergod....... :)

Nehe ... dax o fortsätta!

FinaLina

Haft en underbar dag med FinaLina.. :) Hon är så sjukt underbar, hade glömt hur roligt vi har ihop.. eller nästan glömt iaf.. :) Hämtade henne vid två inatt sen låg vi och pratade till typ fyra-halvfem.. om ALLT verkligen jag öppnade mig så mkt och hon med.. :) Underbart!

Idag har vi solat, lagat mat blev kyckling squash paprika klyftpotatis sås ., galet gott!! och FinaLina har lagat min lampa. Bäst är hon trodde jag skulle behöva köpa en ny, men icke PåhittigaLina fixar´t..

Gick en kortis på stan med innan hon skulle ta tåget hem.. Bytte en klänning som det va en reva i när jag köpte den, gick bra :) hon lät tveksam först för det va på rea o då får man ju inte byta, men när hon såg revan o såg det var tyget som saknade färg på vissa ställen förstod hon jag inte gjort det.. så va ju eg inte en reva, men kallar den det iaf vet inte hur jag annars ska beskriva den..

Nää jag saknar FinaLina redan, men nu har vi bestämt oss för att absolut ses oftare, tar ju bara två timmar med tåg och bara man får tag på sista minuten blir de inte så dyrt heller, knappt tvåhundra fick hon betala för hemresan.. önskar hon kunde stannat längre..

Nu står varma mackor i ugnen och det blir mys i soffan. Lovat FinaLina att se Twilightfilmen ikväll haha hon påstår den är SÅ bra och hon är inte den enda som säger det så ska väl ta o se den nu :) är väl bäst haha.


Pust

Nu är det färdigstädat och klockan är strax efter elva..:P men bättre sent än aldrig haha.

Om tre timmar ska jag hämta FinaLina på resec.. ska bli jättekul o träffa henne, men önskar jag kunde hämta henne NU.. Trött... ^^ men ska nog kunna hålla mig vaken. Tur det finns kaffe.

Syster försökte fixa håret idag igen, blev aldrig av igår.. Blev dock inge bra blev alldeles för ljus. Suck. Att det ska va så svårt. Dumt man inte fick med slinghätta utan istället applikatorn, den va KASS. Slinghättan brukar va så bra, dock gör det ju apont, men vill man va fin får man lida pin. Så ikväll kladdade jag i mörkbrun färg istället i håret. Det är blött än, men ser bra ut tror jag.. Dock har jag fått fläckar i ansiktet, GAH att jag aldrig lär mig att ta fet ansiktskräm i ansiktet innan så det inte fastnar, men lätt att vara efterklok.. Googlat och provat allt som jag har hemma, men fläckarna är kvar.. Så tips.. ja tack.. :)

Annars va jag hos Cissi förut o vi fikade på kladdkaka, gott.. =) Sen åkte vi till maxi o storhandlade, kul o ha sällskap när man handlar =)

Arbetet lämnades in idag - wooho kändes så bra o bli av med skiten. Och kändes rätt bra med.. :) men man vet aldrig.

Vill helst hinna tentaplugga med, men börja elva känns sådär spec när jag är lite uppspelt också över o få träffa Linis, va ju ett år sen sist!

Nää nu ska jag dricka mera te o sitta här o glo på serier.. det är gött..

Skänningemarken

Yes idag ska jag o Jenny åkte till skänningemarken :) Ska bli trevligt, hoppas bara vi slipper reeegn

Igår gjorde jag o syster slingor, blev sååådär .. man fick med ngn ny appliceringsgrej o den va inte bra. Blev lite ojämt. Jag föredrar hätta.. det blir det nästa gång jag gör det:P Ska se vad jag gör åt det, ska prova lite med silvershampoo först o se hur mkt det snyggar till det.. :P

Nähe nu ska jag äta något o fixa mig Jenny hämtar mig vid elva, lyxigt värre o bli hämtad o allt ;)

Imorgon ska jag till Cissi o fika.. trevligt det med. :)

Fortf inte färdig med arbetet så det ska jag göra ikväll och imorgon sen är jag förhoppningsvis färdig.

Verkar som Eric stannar fre denna vecka med, bajs är det:( Helgerna blir så sjukt korta då.


Trött..

Haft en bra dag ute hos mamma och pappa. Hunnit umgås massa och äta god mat.. =) Mums!

På kvällen tog jag med syrran och handlade mat.. =)

Pluggat ungefär en timme nu ikväll kommit igång riktigt med examinationsarbetet. Tänkte försöka bli klar i veckan =) Yes håll tummarna!!

Dagen gick sen åt helvete ikväll fick jag veta en sak som gjorde mej ledsen.. =( blääääää.

Söndag

Japp.. :)

Igår va supertrevligt o fick hem massa kycklingsallad.. hehe.. :P gott... Ska dock äta kinamat ikväll har vi bestämt=)

Imorgon är det seminarium o sen ska jag iväg till pappa igen, hans riktiga födelsedag o det lär va massa folk så tror de behöver lite hjälp med allt :)

Lite kort från igår.. :)






Söndagar är bajs!!


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p� Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus