Onsdag

Nyfärgat hår. Fixade till det igår.

Hänt idag då? Fikat med världens bästa Jenny! En runda på stan hann vi också med:)

Bakat och fixat lite inför imorgon. Då är det fest ^^ :)

Annars är det inte mkt jag ens kan nämna här. Nepp. Det får stanna kvar i mitt huvud tror jag.......


HAHAH


Klappat och klart

Nu är jag helt klar med kartläggningen. Men det som borde tagit sådär 10 min tog 2 timmar. Perfektionist javisst. Pular. Klippte. Scannade igen. Klippte mera. Scannade ännu en gång. Osv. Cp cp. Dum dator. Men nu är jag nöjd.

Vet ni vad jag ska göra nu?

Jag ska mysa ner i soffan med en kopp te med honung, ska bota min hals, och börja läsa en ny bok. Köpte hela serien av Sophie Kinsella idag, hade två innan. Haha. Men Bokia saknade en så beställde hem från CDON sen när jag kom hem haha. Hittade även andra böcker. Inne i en riktig läsperiod nu, i like it!

Varit iväg o mellandagsshoppat. Hittat en bolero jag ska ha till klänningen på nyår. Kikat på den förut men nu va det halvapriset. Hittade mer träningskläder, köpte lite i söndags med:) Så nu är jag redo för träningen såfort jag bytt hals med ngn ^^ Annars gick vi mest och strosade och hade det skönt. Jag ÄLSKAR att vakna bredvid E varje dag. Att somna med honom. Att se honom. ÅH så underbart. Vår kärlek läker nu. Den blir starkare. Allt som förut varit tungt blir så mkt lättare när han är nära. Vill alltid ha det såhär.. Alltid....

Handlat mat inför nyår. Ska bli superkul med söta vännerna här på lite partaj. Eller mycket ;) Ska bli så himla kul!

Nu.. är det mysdax.

Godnatt

När hoppet dör

Jag är en sån som sällan vågar hoppas på att mirakel ska komma och rädda mej.

Att en dag någon ska kunna bota mig känns ganska otroligt. Förut trodde jag att "sen när det går över..."

Men jag börjar mer och mer inse det inte går över.

Det enda som händer är att plånboken blir tommare efter alla läkarbesök.

Jag får nytt hopp när någon tror den kan hjälpa mig, sen faller jag ännu djupare när jag inser han inte kan det heller.

Så vem ska man vända sig till när ingen kan hjälpa mig?

Idag är en jobbig dag. 

Idag kommer jag bara sitta och gråta över hur trött jag är på allt.

Skithelvetesfandag

Lite julkort update


Söt Sessan!


Fint dukat hos mamma o pappa


Klapparna ligger under granen


Syster


Julmat


Pappa


Mamma


Och jag


Dax för julbord nr 2 hos oss och Erics familj var på väg till oss


Deras äckliga hundar. Den lilla är nästan söt.


Här är han ännu mer nästan söt


Julmat igen



Sådär det är några bilder från julhelgen. Nu ska vi äta julmat rester och sen fixa oss för att åka till min faster för.. guess what JULMAT! Jag som inte är superförtjust i det. Men skönt med olika julbord iaf finns alltid något smaskigt att trycka i sig:)

Ett kort träningspass + en promenad har jag hunnit med. Förkyldningen är dock värre igen och Erics mamma va krasslig igår så rädd jag blivit smittad. Usch!

Hejsvejs

GOD JUL

Haft en underbar julafton med nära och kära. Många fina julklappar, god mat och trevligt sällskap. Kan det bli bättre?

Imorgon ska vi till min moster o äta o umgås :D Inte mkt för släktkalas, men ibland kan det ju va trevligt.

Hoppas alla haft en bra julafton.

Det får räcka med update för idag.

Natti

Now its close!

Snart är det äntligen (!) julafton :D världens mysigaste dag som alltid spenderas med nära o kära.

Jag o min söta E har suttit o slagit in julklappar ett tag nu. Innan det städade vi, fixade julskinkan, kokade ägg och annat pyssel! Har en hel del kvar att pula med! Mkt småplock med. Nya sängkläder ska fixas, de med tomtar på ska på ;) Handdukar ska byta osv.. Blir nog bra :) Alex ska komma förbi senare, ska bli kul var hur länge sen som helst sen man såg han! sen har vi bestämt vi ska äta kinamat ikväll. I loove ! haha. Annars lär vi tröttna på julmaten sa vi, eller det gör jag nog ändå :P ingen älskare av julmat iaf..... Jenny ska också komma förbi så vi kan byta julklappar.. Ska även gå över till grannen o ge henne hennes julklapp. Woho!

Nu får jag nog gå in i köket igen, blev bannad därifrån tror E skulle slå in mitt ;)


Skam den som ger sig

Satan vad jag är envis. Suttit mer eller mindre sen sex med den förbannade kartläggningen. Är i princip klar, men hittar saker, ändrar saker, pular, trixar. Jag blir aldrig nöjd. Jag vill ha den perfekta underbar MVG ++++ kartläggningen. Så jävla svårt o ge mej. Sen när saker inte går som jag vill så blir jag ännu mer motiverad. Datorn ska fan inte vinna. Jag är smartare än den. Han ska göra som jag vill! Han ska!! Och jag vann matchen. Bilderna är nu inscannade, texten är på tio sidor (äntligen!!), och avslutningen är bra. Det enda jag saknar (gör mej galen) är att jag på ett schema inte kopierat exakt perfekt så vissa ord är otydliga. Alltså jag orkade inte köpa boken så kopierade den :P O den är kopierad otydligt på ett ställe som jag ska scanna in på datorn o ha med i arbetet. Det går INTE för sig. Så imorgon efter ortopeden ska jag förbi bibblan och kopiera igen!! Nu ska det fasen bli bra :D Perfekt ska det va!

8.40 är ortopedtiden. Skitnervös faktsikt känns som allt hänger på imorgon om mitt liv ska bli drägligt eller inte. Låter kanske överdrivet och vissa dar är det inte så. Men de dagar som jag har mest ont så känns det så. Då känns det inte som detta är ett värdigt liv för allt kretsar kring den förbannade axeln. Men ibland är den bättre o då är man glad o snäll igen:P Trist bara det påverkar så förbannat.

Nu ska jag duscha o sen sova.. Ska bli galet skönt! Imorgon.. imorgon.. borde jag bli klar! :) Underbart!

Hejsvejs!

Ps. Vart f-n är min julkänsla? någon som snott den???

Mysdag!

Haft en riktigt mysig dag med Maria.

Promenerat. Spelat när & fjärran. Kollat på sex and the city 2. Ätit chips. Pratat. Spelat guitat hero. Pratat mera.






Tack Maria för en mysig dag!!






Julgrupp





Julgrupp


Att älska dig

Jag tar allvarligt på kärlek. Jag tar allvarligt på känslor. Jag tar allvarligt på "jag älskar dig".

Då blir jag förbannad på folk som inte gör det. Folk som hostar ur sig "jag älskar dig" sådär till vem som, postgubben, killen i ica affären, killen man träffat två ggr... you name it! Jag fattar det inte. Jag förstår helt enkelt inte hur blåsta vissa människor är. Vad är känslor för dem? Såfort ngn är lite halvtrevlig.. va han jag ÄLSKAR honom! Han verkar ju snäll (de två ggr jag träffat honom). Javisst. Go for it. O bli ihop också. Kalla honom dig pojkvän som du älskar. Javisst. Varför inte? Då är ju förhållandet seriöst tidigt och det är ju det viktigaste eller hur. Känslorna i sig kan ju komma sen. Tveksamheten finns redan där, men go for it. Why not!

Stör mig galet mkt på folk som inte kan ta kritik. Stör mig galet mkt på folk som vägrar hjälpa andra. Jag ser mig själv som en hjälpsam människa och ställer upp så gott jag kan. Men vissa saknar helt enkelt den genen. De är förbannat duktiga på att ta ta ta ta ta ta.. men sen när man vill ha ngt tillbaka då GÅR DET INTE. Irriterande!! Ja!
Finns många människor just nu som är irriterande!: :P

Men nog om detta!

Ska strax börja med tacopajen och Maria kommer väl runt tolv tror jag. Sov till nio idag. Skönt. Hade förbannat svårt att sova igår.. Fullmåne va det. Tror dock inte att det spelade in, men man vet aldrig! Man ska aldrig säga aldrig...

Fixade en hel del på kartläggningen igår med. Har lite kvar, men hoppas jag hinner det ikväll sen..

Imorgon ska jag luncha med bästa Jenny! Woop woop. Blivit lovad räksallad så det blir nog bra :P haha.


Fotouppdatering

Kom precis hem från stan. Blev en hel del bra, och onödigt, inhandlat. Slänger upp lite kort från senaste dagarna och dagens inköp...

     Köpte lite blommor i helgen :)           
      Självklart en julstjärna ;)


 Klädde granen o julpyntade lite mer:)




 Vi åt regnbågsfilé i helgen(som jag tillagade :P mums!)

 Med kokt potatis till :)

 Och god sås med räkor, kräftstjärtar :)
 Här tillagas maten :) Eller fisken är klar ^^



Lite av det jag shoppade idag!


   Plastblommor till vasen jag brukar ha på bordet i köket

  Har en stor vas på golvet som jag köpte mer plastblommor till

  Köpte även en ny hink att kasta sopor inne till toan


  Julstickers som jag satte på kyl/frys




Sådär nu har ni fått lite kortuppdate :)


Julvecka

Men min julkänsla finns inte sådär jättemkt tyvärr. Fattar inte varför? Men tror det försvinner lite ju äldre man blir. Tyvärr. Lite julfix kvar. Plugg kvar också ska försöka fixa det sista på kartläggningen idag o imorgon. Mamma o pappa kommer förbi för att äta regnbåge med mig om 30 min. Sen följer jag med dem och handlar, upptäckt lite till att handla :P haha. Sen ska jag hem o plugga! Fixa fixa! "Måste" se sex and the city första filmen idag med.


Imorgon kommer Maria hit är det sagt, var ett par dar sen vi pratade, men tror det gäller än. Och hoppas:) Vi ska se sex and the city tvåan har jag lovat, så måste somsagt se ettan idag ;) Hoppas jag fixar det sista på kartläggn imorgon. Ska dock inte skicka in den än, för vi ska skicka den till de som ska opponera med, och jag vill inte de ska kunna sno ngt av mig :P Tror väl inte de gör det, men ... känns bäst att vänta iaf :) Säkrast ^^ Litar inte direkt på folk. Men de flesta människor är ju snälla, men de dåliga märks mer tyvärr. Arbetet ska in 17:e januari, men tror de som opponerar ska ha den typ tre-fem dagar innan. Inte kollat upp exakt, men ett tag kvar;) Sen ska det in i pappersform också tidigare tror jag? Typ 10:e? =P Eller senare är det nog, men jag lämnar in då.. Vi ska ändå ses i gruppen då.


Onsdag kommer Eric hem ^^ Haha kortvecka för honom. Skönt! Han behöver lite ledighet, han har varit riktigt krasslig i helgen. Men ändå pulat med datorn, världens sötaste <3. Igårkväll trodde jag inte han skulle ens kunna åka och jobba, men iväg kom han och imorse mådde han lite bättre. Tur:) Nu får han inte bli sjuk inför jul och allt.

Torsdag är det möte hos ortopeden och sen sista julfixet. Storstädning står på schemat. Alex kommer hem också från Kalmar i veckan så ons eller tors skulle han kika förbi.


Fredag är det julafton, iaf ni inte visste det;) Vid halv tolv ska vi vara hos mamma. På kvällen vid sex-halvsju kommer Erics familj förbi och ska fira jul hos oss. Aldrig gjort förut så det blir kul! Skönt att slippa stressa iväg till dem på kvällen, dock på ett sätt värre när de ist kommer.


Lördag är juldagen, då ska vi till min faster. Hon har alltid juldagen som firardag med släkten, men varit iväg och partat lite sista åren, men nu när jag är oparty (egengjort ord) så ska vi dit istället.


Söndag är annandag jul och då ska vi till Erics farfar. Ska även kika på mellandagsrean antingen innan el efter vi ska dit. Jag o Eric bestämde igår vi skulle stanna på IKANO på vägen dit/hem för att kolla lite:)


Så ser min julvecka ut:)

Nystart

Ja min kära dator får sig en ordentlig nystart. Eric har bråkat med den hela helgen. Den verkar funka bättre nu, rättare sagt snabbare:) Men fick windows på engelska ist. Ska tydligen komma upp ngn uppdatering senare så man kan välja svenska, hoppas. Störande är det iaf. Men blir ju expert på engelska iaf:)

Haft en bra helg. Vin med Jenny på Riva i fredags. I lördags julhandlade vi mat, klädde granen, gick på långpromenad o pulade med datorn. Idag har det varit datorfix och promenad bara....... :) Annars har vi tagit det lugnt... Halsen är skitträlig än. Suck. Eric är sämre i halsen med. Synd om oss ^^

Nu steker jag hamburgare... :) Hemmagjorda såklart o med hemmagjorda bröd:) Mums:) Vi åt regnbågsfilé till lunch. Finns kvar så mamma o pappa kommer förbi och äter med mig imorgon. Ska ev med dem och handla lite också, mest för att va med dem behöver inget, mer än senap till skinkan :P Det glömde vi och den gamla är nästan slut. Illa.

Fina blommor inskaffades igår med, röda rosor o en julstjärna:) Myspys. Gör mycket i köket med lite fina blommor. I like..

Tagit lite kort på granen och så.. men vet inte om jag orkar lägga in dem idag.. :P Ni får helt enkelt fantisera sålänge.. Haha.


"Lov"

Det omtalade lovet har startat. Invigde lovet med fika med födelsedagsbarnet Åsa:) Myspys!:) Träffade Jenny på bussen så promenad blev det. Ikväll blir det vin med andra Jenny! Bra dag :D

Fick vg på mattekursen :D woho glad! Vet inte om jag ska ändra lite kartläggningen, fått andra direktiv nu blä! Eller förslag. Orkar inte göra om massa..... :P bläääääää

Nu ska jag o Eric se klart Shooter, verkar rätt bra än så länge!


Ännu bättre ;)

Precis bestämt med Jenny vi ska ta ett glas vin ute på fredag o prata skit. Himla mysigt ska det bli. Älskar att bara sitta och prata med henne om precis allt. Så perfekt! Att bara kunna ta en lugn kväll, men ändå en superrolig kväll! Vi hade himla kul sist vi gjorde så och jag är helt säker på att det blir minst lika kul på fredag. Det händer inte att det är en tråkig kväll med Jenny så jag är inte orolig.

Så nu har jag något roligt att se fram emot i helgen också ;) Jippijayjay! :)

Good day!

Härligt med en bra dag! Behövde det:) Eftermiddagen blev riktigt bra. Frisören va superduktig, så blev riktigt nöjd:) Sen var fikat med Anja superkul också. Vi pratade massa skit och åt wienerbröd ^^ mums. Fick även fin julklapp också och gav Anja med:) Julen har redan börjat ;) Tack Anja för paketet :)


Nu ikväll ska jag bara vila. Har ont i huvudet och behöver vila, för imorgon ska jag va ambitiös. Ledig dag och ska försöka få ihop kartläggningen ännu mera. Tänkte skicka in den under helgen.


Nu sitter jag o kollar på top model säsong 15. Love ANTM. Imorgon kommer sötnos med. Sen ska jag städa. Promenera. Plugga och bara ta det lugnt. En skön torsdag ska det bli:) Sova sova ska jag! Åh så skönt det ska bli!


Onsdag

Hej svejs!

Hade seminarium idag 8-12. Ungefär lika meningslöst som det brukar. Eller rättare sagt ca 1½-2 timmar är rätt bra, men resten är bara svammel och alla uppgifter vi ska göra får vi alldeles för mycket tid till. Dvs massa dötid. Sånt gillar jag inte. Jag är effektiv av mig, så kör hellre på hårt och sen går hem.

Astrött idag. Igår med. Sovit helt ok ändå båda nätterna så fattar inte varför. Huvudvärk idag med. Förkyldningen släpper inte heller. Men sammanlagt ändå skapligt.

Ska plugga lite nu sen kl 14 ska jag klippa mig. Vid 15.30 tiden ska jag träffa Anja för lunch :)

Imorgon är jag ledig från skolan. Woho! Har en hel del att fixa ändå, men skönt att kunna sova till åtta-nio tiden.
Sen kommer Eric på kvällen med:) Mysmys!

Fredag har jag seminarium 9-12 sen går jag på jullov, för sista föreläsningen skippar jag! Så nu längtar jag till fredag eftermiddag. Ska bli galet skönt. Nästan klar me kartläggningen, ska fixa lite här och där denna vecka och sen skickar jag nog in den i helgen. Åsa har lovat att läsa den och komma med synpunkter, gullig. Ska pula lite med den nu efter seminariet idag fick jag några bra idéer. Sen är det en som inte förstått uppgiften så jag ska skriva ett mail till henne lite kortfattad vad vi ska göra osv så hon får lite kläm på det. Är ju lärarens jobb, men hon verkar inte ta tag i det så då gör jag det istället. Seminariet på fredag blir nog rätt kul, vi ska redovisa våra rollspel vi har jobbat med:)

Sådär. Pluggdax nu

Monday

Yeeeeeees ny vecka igen. Börjar helt ok! Haft en heldag med mamma o pappa. Skönt. Jag var på röntgen. Hämtade böcker på bibblan. De handlade julklappar åt Eric och födelsedagspresent med =P haha han fyller ju snart;) Eller februari men var så mkt rea på saker han ville ha så blev perfekt. Handlade lite lite mat också. Följde med hem till dem. Pluggade lite. Mamma läste det jag skrivit och kom med synpunkter. Ska fixa till synpunkterna imorgon nu orkar jag inte. Vi bakade och gjorde mat:) Min farbror kom förbi också. Sen fick jag skjuts hem av pappa.. Hade ju ingen egen bil då jag åkte med dem dit också.

Halsen börjar bli bråkare igen. Fasen! Just när jag tänkte träna imorgon direkt efter skolan. Ska iaf träffa Jadwiga o gå på promenad så lite motion blir det allt:) Onsdag är det skola, sen klippa mig o efter dig fika med Anja. Torsdag är jag ledig, ska plugga massa och träna hoppas jag! Fredag är skola, ev sista dagen om jag känner mig klar me arbetet o inte behöver gå på föreläsningen på måndag!

Nu ska jag bara vila mig och sen sova snart. Hoppas på en vecka med bra sömn. Sover galet mkt bättre när Eric är hemma sovit rätt bra hela helgen. Men snart är han lite julledig då får jag bra sömn igen ;) och hur många pussar jag kan önska mig ^^ :)

Nähe ska ta bort sminket o strax gå och sussa.

Natti natti!

Slänger upp en kort på världens finaste Åsa. Tycker så synd om dig att du kämpar så dant med examensarbetet och handledaren är ett stort rövhål rent ut sagt! Lider med dig. Finns det något jag kan göra säg till så hjälper jag dig så gott jag kan! *skickar kilovis med motivation till*
tycker om dig så mkt <3



Åsa är så fin så fin :)


Söndag!

Ännu en hel har blåst förbi. Idag har jag tokpluggat och hunnit tokmycket. Skrivit tolv sidor. Får vara max tio. Så imorgon blir det läsa och sålla ^^ Så träligt när man känner sig skapligt nöjd och då måste man ta bort massor. Fy fy fy!

Annars har jag inte gjort supermycket idag.. Var hos Jadwiga en sväng. Sprang på Jenny en snabbis. Mkt trevligt!

Imorgon är det måndag igen. Fy fy :P Vill Eric ska stanna, men det är som det är.. tyvärr...

Ska på röntgen imorgon. Sen tänkte jag åka hem till mamma o pappa lite. Behöver komma hem-hem lite.

Jag längtar efter sommaren!! Jag längtar bort från denna kyla. Fryser fan INNE. Sitter med tjock luvtröja och dubbla par byxor och fryser. Slänger upp lite kort från sommaren 2009. Längtar!








Poff.

Dagarna bara försvinner!! Tiden springer iväg.

Städat ur ugnen idag, stekt pytt i panna o ägg, ätit det, duschat, åkt till stan för att fika med Jenny och även Jessica kom förbi senare. Trevligt:) Sen då? Gjorde hemgjord pizza, fixade ordning ströbröd (haft bröd liggande för att torka som jag idag körde i mixen), kollat på sista Underworld filmen, riktigt bra den med. Sen då? Ja.. ungefär framme vid "nutid". Gud så fort en dag går.....

Jag o Jadwiga bestämde oss för att ses imorgon istället, hon var lite hängig idag. Men blir nästan bättre imorgon.

Fingret känns bättre, men fortfarande ganska ont när jag skriver på datorn, så blir ett kort inlägg...

Imorgon är det slalom.. wohoo.. :) Sen blir det ev träna, tycker halsen blivit bättre igen =) Ska ju somsagt till Jadwiga, ska iväg och hämta ett paket med som aldrig blev av idag och sen bara fingret är bättre så ska jag plugga, och det borde vara bättre imorgon :)

Nu ska jag göra nåt roligare än att skriva här..



Julgodisbak

Brände stackars fingret igår så skriver nu utan pekfinger. Ajaj stackars mig.

Ska till Jadwiga senare idag o kika på hennes julpynt hehe. Hon ska laga mitt finger med så gott det går, hon är ju sjuksköterska....

Måste plugga med. Ska iväg och fixa lite ärenden med... Blir nog bra.


Lite bilder från igår..


Syster fixade knäcken...


Och vi drack glögg...



Knäck


Glögg är gött..


Daim o knäck


Syster

Upp å hoppa

Igår runt halv elva när vi skulle duscha och fixa oss för sängen inser vi att vi skulle tvättat 19-22. Fan! Galet störande. Ett tecken på att vi båda är typ mer levande än döda pga trötthet, vi har aldrig missat en tvätt-tid förut. Störande! Eh ja. Men jag sprang ut och kikade och det fanns en del lediga som tur var. Jag valde 13-16. Men det tog emot. Gillar inte den tiden anser att "hela" dagen blir förstörd. Jag som ska ha en stor pluggdag innan syrran kommer, då måste jag springa ut till tvättstugan hela tiden under dagen. I dont like it at all. Men tog den ändå. Försökte somna tidigt, men helt omöjligt (såklart). Låg och vände och vred på mig till 1? 2? Så ändå sovit sådär 5-6 timmar idag. Får väl va glad att jag fick så mycket sömn.

Vaknade till när Eric åkte till jobbet vid 7. Låg kvar till kvart över och tänkte jag ska sova.. Tjugo över hade jag lyckats övertyga mig själv att det är bättre att gå upp och tvätta 7-10 tiden istället, såg igår den var ledig nämligen. Hade kanske kunnat somna om, men hade tagit tid kände jag i kroppen. Så likabra att gå upp. Skönt sen kl 10 att jag redan då tvättat klart.  Då blir inte min pluggning speciellt störd och jag hinner betydligt mer. Ibland hatar jag att jag (oftast iaf) tänker så rationellt och klokt på allt. Alla beslut överväger jag tusen ggr osv. Det smarta valet väljs oftast, kanske inte i klädbutiker hurivida jag behöver skorna/tröjan eller inte. Men oftast annars.

Nu ska jag klä på mig varmare kläder och gå ut på promenad. En promenad innan frukost är ju superbra. Sen kommer frukosten också smaka mycket godare. Får se om jag börjar plugga liiiite innan 10, annars väntar jag tills tvätten är klar och kan lägga all fokus på den istället. Bättre att ta det lugnt och vakna till i lugn och ro istället.

Halsen bråkar än, på morgonen mår jag skit rent ut sagt, men vet det blir bättre under dagen. Blir nog ingen träning alls denna vecka, men desto fler promenader iaf. Huvudsaken jag rör på mig tycker jag, även om träningspass är bättre såklart.




GAH

Asarg. Nu är allt superknöligt igen. Varför vill alla jämt krångla till allt?

Så länge de inte blir jobbigt för dem. Och det blir de inte. Utan för mig. Men vem fan bryr sig om mig?????????

Galen!
Galen!
Galen!
Galen!
Galen!
Galen!
Galen!
Galen!
Galen!
Galen!
Galen!
Galen!
Galen!
Galen!

Torsdag

Torsdagen startade inatt i sängen liggande virande och vändandes! ÅH måste få sova snart. Har en kass period igen, inte sovit en bra natt på hela veckan bara ligger och vrider mig. Tänker. Usch. Blir galen snart.

Jobbat åtta till halv tolv, men de va söta och sa stanna och ät iaf. Perfekt:) Så slapp man laga mat hemma;) Stannade på Lidl och skulle handla lite. Men allt fanns inte (såklart) så fick åka vidare till Coop med. Skulle handla både mat + saker till julgodisbaket. Skulle förbi Liu och hämta en bok också. Fick gå två ggr för att få in allt jag handlade, dock mkt på grund av axeln. Fixar det inte. Så strax före två va jag hemma iaf. Hatar när allt tar sån tid. Långa köer, mkt folk, stressigt och svårt att hitta.. Speciellt jordnötssmöret ^^ :P Men nu har jag det hemma.

Min förkyldning är värre idag igen. Imorse mådde jag skit, hade det inte varit så kort tag hade jag aldrig fixat det. Men mår bättre nu igen, mest så trött.. Förkylning.. fy fy!

Ska vila lite nu, gå på promenad sen plugga. Eric kommer vid sex tror jag. Då blir det kyckling klyftpotatis o grönsaker i ugn. Blir smaskigt! Galet trött.. Skulle vilja sova lite, men kan väl inte antar jag. I vilket fall blir inte jag mycket piggare av att sova på dagen, även om det känns så ibland.......... Mest mosig tycker jag man blir.

Hejsvejs.

12.13

Rolig rubrik va? ;) Känner det. Haha. Ska åka bussen 12.13 till stan för att luncha med Cissi sen leta upp de sista julklapparna hoppas jag. Ovanligt god tid är jag ute i. Dock har jag ändå hittat jättebra julklappar, om du frågar mig;)

Blev inget seminarium idag. Såg det va littseminarium = meningslösa.

Men varit uppe sen sju då var jag o lämnade nyckeln till hantverkaren. Dock var han iaf runt åtta och kollade badrummet så helt i onödan, men kan man ju inte veta. Somnade inte försen halv två, trött idag:( Kunde inte sova. Kommt in i en "sån" period igen. Suck. Ofta somnar jag på två sek, men gör jag inte det tar det jämt timmar. Blir såhär ett par veckor, sen somnar jag fort igen några veckor. Men hatar detta. Usch. Man får sån ångest när man tittar på klockan. Man ska ju eg gå upp och göra annat, men jag har svårt med det. Vill ju bara somna! Direkt liksom. Han tyckte att det var på G att bli fuktskadad i badrummet vid brunnen i duschen. Så får blaska ordentligt så det blir värre så vi får renoverat ;) haha

Jadwiga kom hit vid nio så åt vi frukost ihop. De ringde om jobb imorgon, men till halv tolv, samma tid jag har på trilobiten. FAN. Men skönt också, rätt jobbigt att åka emellan. Sen gick vi på promenad :) Pulsade omkring i spåret, blev asvarm! Men motion är bra;) Gick sedan och hämtade mitt paket med julklapparna.

Nu ska jag fixa mig det sista innan jag ska in till stan. Först lämna en bok på bibblan, ska träffa Cissi vid bibblan.
Ikväll ska mamma på julbord med jobbet så pappa ska ev komma förbi och äta med mig. Hoppas det vore kul:)
Måste hinna plugga lite idag med. Sen slå in de sista julklapparna. Imorgon efter jobbet ska jag handla mat och handla inför fredag, jag o syrran ska baka julgodis på fredag eftermiddag, sen dricka lite vin och kolla på Idol-finalen. Mys på hög nivå!

Nehe :) nu måste jag sluta.

Hejhopp!


Pirogbak

Efter fikan med Jadwiga och Alex så gick jag hem och gjorde piroger. Mums! De blev supergoda.
Imorgon blir det först frukost med Jadwiga sen ska hon gå med mig till skolan, trevligt med sällskap och hon ville med röra på sig lite. Behöver inte vara barnvakt så ska träffa Cissi och luncha sen:) Ska köpa lite julklappar med, sen hem och plugga vidare. Det jag ska göra nu också, plugga plugga.

Här kommer korten från mitt pirogbak :)


Pirogdegen jäser och jag ska precis börja steka köttfärsen


Pirogerna är fixade och de ska in i ugnen


Fyllningen: köttfärs, paprika, lök och tacokrydda


Pirogerna är färdiga:P Några öppnade sig lite, men det gjorde inget
de var supergoda ändå:)


Pluggdag

Sov för länge idag. Till halv tio. Skyller på förkyldningen. Åt frukost. Städade till i köket, plocka ihop sopor och återvinning för att sedan bege mig ut på promenad, med Maria i luren:) mkt nice!

Vid kvart över elva var jag hemma igen. Då var det dax att börja med krusbärskrämen. Supergott. Macka blev det till. Sen te + pluggdax. Hunnit en hel del. Sitter just nu och letar referenser (igen). Redan gjort det tusen ggr känns det som, men man hittar bra saker hela tiden. Nu när jag kommt igång så vet man i princip vad man letar efter, gäller bara att hitta det. Ska skriva in dem i arbetet när jag plöjt några böcker till.

Imorgon är det skola + ev träffa Åsa och fixa de sista julklapparna och ev vara barnvakt åt Alex. Jadwiga är sjuk, stackars henne:( Men om hon var bättre imorgon skulle hon jobba och då behövde hon barnvakt till sju då hennes x kommer hem från Göteborg. Klart man ställer upp, älskar barn. Alex är supergullig med så:) Men hon skulle höra av sig under kvällen o meddela hur hon mår osv. Blir nog bra i vilket fall.

Någon som har sett julkalendern? Jag skulle se igår tänkte jag, men somnade kvart i sju.. typiskt precis när det började. Sen vaknade jag till vid tio i av telefon Jadwiga som ringde sen pratade vi tills julkalendern var slut. Ska göra ett nytt försök ikväll.

Blir mer promenader idag. Kan jag inte gå och träna pga förkyldningen så ska jag iaf gå ut o röra på fläsket så det ger nåt!

Nu ska jag gå över till Jadwiga och fika lite. Hoppas hon mår bättre idag! Sen ska jag fortsätta plugga... LOVAR ÅSA =) Vi hade ju en deal ;) Ska göra mer idag *tummis*:)  haha



Krusbärskräm


Kaos på köksbordet



Snö


Gnäll

Åh haft så ont i axeln idag. Gnällig. Förkyld med. Igen. Sovit kasst. Trött. Folk tar inte gruppmötena seriöst, men själv säger man nej till jobb för att gå på dem. Trevligt. Och de dyker inte upp. De som dyker upp har tid två timmar. Kul. KUL KUL KUL. Synd att ingen tar utbildningen seriöst. Men vi kan ju ses hundra gånger till why not ni har ju inga liv !!

Nä idag är jag gnällig. Hatar o må dåligt. Det är då man känner sig som mest ensam.

Druckit massa te och vilat ikväll. Imorgon är jag ledig som tur är. Jag ska skriva massa på kartläggningen hoppas jag! Hoppas jag är så pass frisk. Vill eg träna men vi får se om det blir nåt. Verkar ju som universum inte vill jag ska gå ner i vikt... Nej svårt o hitta motivation när det hela tiden är motvind. Men motivationen finns än, men det är jobbigt att allt måste va så himla jobbigt jämt.

Nä jag bara gnäller. Imorgon är säkert bättre. Hatar måndagar alltid. Sover alltid sämre då när Eric har åkt. Suck. Denna helg har vi mindre tid tillsammans också minus hela fredagen. Då blir det två dagar kvar. Det är för lite.
De två dagarna är det också saker som "måste" hinnas med osv. BLÄ.

Nehe.

Bye bye. Nu blir det popcorn så kanske jag blir gladare?



Söndag

Hade otroligt trevligt igår med finaste Jenny. Fler såna kvällar tack:)

Idag har varit superlugnt. Har fortarande ont i halsen så blev ingen träning idag, men en promenad i alla fall. Alltid något. Har inte pluggat ett smack idag, ska göra lite alldeles strax. Lite bara. Orkar inte mycket känner mig rätt hängig av förkyldningen. Fy. Vi har kollat på bood diamond.. men sov typ halva:( Suck! Men det jag såg var i alla fall bra.... =P

Nähe nu ska jag kolla lite på serier. Sen plugga en stund och sedan blir det dax att göra potatisgratäng med bacon. När den står i ugnen blir det kanske glögg o korsord. Mumsmums, allså angående glöggen ;D

Bye bye!


Lördag = pluggdag

Omg ;) Fasen va jag hunnit mycket plugg idag och även igår hann jag en del. And i love it. Kommit sådär 4-5 sidor i kartläggningen. GÖTT! Ja!=) Och det känns som det jag skrivit inte är så illa.. Haha

Annars har jag mest gått på långpromenad och lagat mat idag. Och ätit ^^

Nu ska jag duscha o fixa mig. Ikväll blir det vin med finaste Jenny! Woop woop!

Hejsvejs

Wicked game

Galet. Trodde aldrig jag skulle ta mig till linghem idag, i alla fall inte i tid.. men det gjorde jag. Otroligt! =) Men asbra. Dock hann jag absolut inte allt jag ville. Som alltid. Så mkt annat barnen "måste" göra. Så synd mina två utvalda barn aldrig kan missa något o göra det jag vill me dem istället.. så istället ska man komma ut tusen dagar, men effektiv tid idag.. hm 30 min? jao ungefär. Mkt skoj... Med tanke på det tar lite mer än en timme enkel resa dit. Woho!

Ska dit imorgon med.. o blivit lovad 45 min (beroende på hur lång samlingen blir kanske kortare) med mina barn. Så snällt. Av en hel dag. Så åker nog runt lunch, ger inget när de är iväg på gympa o lunch o sitta där.. Sitter inte o väntar i två timmar på barnen för att sen kanske få en kvart till. NÄ. Men vid fyra brukade det finnas tid hörde jag. Javisst men jag väntar från elva till fyra. No problem! =P Och mina barn brukar bli hämtade innan fyra också så. Suck. Men blir nog bra. Men får nog åka ut den dag till antar jag. Slösa ännu en dag på mest blaha. Eller det är kul där, absolut. Men inte sånt som jag kan observera eller pricka av i mitt läs/skriv schema. Så då blir det trist känns som jag slösar tid mest. Tid jag istället borde träna, plugga eller titta på den fina julbelysningen :P Äh you get it! Men det fixar sig nog. Men sa till idag att jag tyckte det va dåligt. Så hoppas det blir lite bättring.. Förstår de måste göra annat också, självklart. Men mer tid än vad jag fått vill jag ha. Annars ska de inte ha studenter om vi iaf inte får tid till våra uppgifter. Tar de enbart emot oss för pengarna? =P Känns som så.

Hoppas tågen går som de ska imorgon! Vill inte fastna i linghem. Idag fick jag skjuts till resec, bussigt! Sån tur har jag nog inte imorgon. Men mkt glad för idag så man slapp stå där o frysa i timmar innan ersättningsbussen behagade komma......

Hunnit med massa planering inför kartläggningen sen jag kom hem. Hunnit gå och posta min sista CSN ansökan om studiemedel, KONSTIGT känns det. Haha. Men skönt, och lite scary! Arbetslös vill jag inte bli:P De ringde om jobb nästa vecka med, nice :) Ska bara lyckas trycka in det i schemat med, men det ska nog gå. Bara inte jag måste ut massa mer på vfun så ska det gå bra!:) Men ngn dag hinner jag nog allt om det behövs, o antagligen behövs det.

Ikväll ska jag börja slå in julklappar, städa i skåpet o kolla vad jag har i julklappspappersväg, julfrimärken, julkort osv. Så man blir lite förberedd! Måste även plugga ännuuuuuuuuu mera. Har en hel del jag vill ha gjort inför imorgon.

Imorgon såfort jag kommer hem ska jag skriva rent allt jag observerat och intervjuat. Se om jag hinner börja ikväll... Annars måste jag göra det imorgon! Måste måste! Så jag ser om jag saknar ngt o måste ut igen. Ska även träffa Cissi imorgon. Det var alldeles för länge sen, så verkligen dax.

Nu steker jag raggisar. Mums! När jag var liten åt jag så mkt raggisar så jag fick lägga mig ner och knäppa upp byxorna. Nu kan jag lägga band på mig haha.

Nähe. Fortsätta med maten nu antar jag.

Ps. Eric kommer hem imorgon. Fan så fort veckorna går. LÄSKIGT faktiskt tiden springer iväg!! En vecka går otroligt fort.....

Ps låten Wicked game med Stone Sour är så himla bra!!! älskar älskar!

Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p� Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus