Underbart

Det är så himla underbart att lufta sig med jenny. men på bussen hem kommer man på tusen saker till man glömt säga.. saker man behöver bearbeta.. lustigt. orden tar liksom aldrig slut.. sakerna blir bara fler och fler man måste prata om. tiden räcker inte till helt enkelt!

Kom hem precis. Tagit på mig slappkläder o ska snart mysa ner i soffan med mitt korsord innan jag ska sova. Sötnos kommer nog hem sent inatt så orkar nog inte stanna uppe och vänta..

Plugg? oj det blev det visst inte.. kommer en dag imorgon ^^

Imorgon är en bra dag att plugga som man brukar säga ;) dock brukar jag va duktig o målmedveten så ibland får man fuska lite:)

Cidercider!

Ändrade planer.

Tacopaj! NEJ. Jenny smsade o kollade om vi skulle ta en cider sen. Cider säger jag ju aldrig nej till. Men kvalitetstid med mig själv hinner jag iaf. Dock kanske inte plugga;D men .. haha.

Köpte en färdigpizza.. sådär goda men fick duga!

Mmm äta o kika på serier innan jag börjar fixa mig så jag kan visa mig bland folk!:)
 
Kanske slänger in kort sen.. tanken finns där iaf ;)


Alone!

Varför ska det vara något fel för man trivs och vara själv? Innan Eric jobbade borta HATADE jag att vara själv. En dag utan vänner/pojkvän/familj var en kassdag! Det va så hemskt att bara umgås med sig själv.

Jag tänker så annorlunda nu.. det är faktiskt så att man måste älska sig själv för att älska andra. O jag älskar att vara med mig själv... Göra precis vad jag vill. när jag vill. äta vad jag vill. se vilken film jag vill. Det är sjukt underbart. Men det känns som nu för tiden måste man älska att va med människor. Det gör jag iof OCKSÅ. När jag är på humör.

Jag har idag varit på stan med Annepanne! Mkt trevligt såklart. Köpte bara två bh:ar. det va det jag behövde så jag är typ bäst om du frågar mig:) vi lunchade o snackade skit.. me liki!

Ikväll ska sötnos iväg till norpan och umgås med fredda.:. spela ps3 i guess. suprisesuprise!

Fest va det eg ikväll. Cocktailparty hos Helen! Trodde nästan Annepanne skulle övertyga mig idag på stan haha. Men jag stod emot. Så himla trött på parytparty.. o att va bakis! Nej en kväll i soffan är mkt bättre:) iaf idag! eller iof de flesta kvällarna nu för tiden. BARN . vore nåt faktiskt.. mmmmmm :)

Första tanken var att va med Jennypenny el Åsa ikväll.. men Jenny kunde inte och Åsa hade kanske iof kunnat gå med vi visste inte försen typ nu att det gick o då bestämde vi oss för att ta det en annan gång då man är mera inställd på det. Plus jag är så osocial just nu. Sötnos åker väl om någon timme då ska jag göra smaskig tacopaj och lägga mig och kolla på en asbra film. Dock inte bestämt vad än :P haha. Ska plugga ikväll också så jag bara kan umgås med sötnos imorgon. För han åker på måndag igen bajskorv. Men det är som det är. Tur jag älskar att vara själv. Älskar dock ännu mera att vara med honom....


Over and out

Fredag = bäst

Älskar fredagar :) Tentan gick......




............................. bra!




Jag vågar nästan säga jag klarar den. Men då blir man nervös om man sitter o tänker att det absolut gick. Så jag säger istället jag BORDE klarat den. Jag HOPPAS jag klarade den! Jag svarade på allt. och vet jag hade rätt på allt, hade ju somsagt pluggat en del o ville ju gärna få alla rätt ;D nästan iaf ^^ =)
Dock får jag säkert inte full pott på alla, meeeeeen skulle bli förvånad om man inte får G. Men har ju hänt förut att det gick skitbra o läraren är rena hitlern o inget duger! Men får hoppas på det bästa!

Hemma redan vid tolv igen! :) Vi lagade lite mat och i eftermiddag har vi tvättat o kollat på Ghost rider! sjukt bra film! tadamtadam. Ska strax hämta tvätten och sen ska jag....


...... plugga!


Men just nu gör det mig inte så fruktansvärt mkt. För jag ska mest sitta och läsa boken som jag måste lämna tillbaka på tisdag. Visseligen på engelska vilket såklart är pest, MEN det är ingen jävla tenta på några veckor nu iaf:)

Måndag är det praktik igen - lovley! Ska dock ha helhetsansvar mån tis o ons.. antagligen ska jag hålla i många av lektionerna tors o fre också för o hinna med allt jag tänkt. Och det är ju så himla roligt. Tisdag är det studiebesök också i linghemskyrkan som jag planerat. Jag är ju så jävla bäst ^^ :)

Nä idag är jag happyhappy! himla skönt det är över - o att känslan iaf är bra! därför man blir å ena sidan livrädd iaf man kuggade. För då vetifan va jag ska skriva för o klara skiten! Önskar man fick reslutatet direkt så man kunde bocka av det på listan liksom.


Ojoj hämta tvätten va det ja.. o vika.. o lägga in i garderoben.. sen ska jag läsa boken av dig Jackson dont worry :)


EDIT: Ska jag äntligen bli frist förresten? Förkyldningen känns liite bättre varje dag. Kanske kan träna på måndag igen? Vore härligt:)

Torsdag

Yes torsdag.

Pluggat en hel del idag. Känns okej med tentan. Bara frågorna är vettiga så kommer det gå bra imorgon! ska bli skönt när det är klart. Har dock en engelskabok o läsa i helgen, måste lämna tillbaka på tisdag. Och planera det sista inför lektionerna, har vfu i veckan igen nämligen.. planeringen tar aldrig slut! men relativt klar me det iaf!

Städat idag också! fint är det här igen gud så skönt! Sötnos kommer hem om knappt en timme skulle jag tro:) mysigt. Borde egentligen åka o handla mat ikväll. Frågan är om lusten finns...

Ska sätta mig och plugga lite till! Några begrepp som fortfarande är lite luddiga, men det ska lösa sig nu tänkte jag!

Wie sötnos kommer snart! helt sjukt ändå hur fort veckorna går? va ju nyss måndag..

wish me luck tomorrow!

Hejsvejs:)

Bättre!

Det blir verkligen sämre framåt kvällen. När man är trött.

Idag är jag betydligt mer positiv till det mesta! Diskuterat en del med gruppen om historisk fakta samt pratat med Elin om den didaktiska modellen så är så mkt gladare idag än igår. Vilket iof inte är spec svårt då va jag på botten o vände igår.

Kom hem skapligt också ganska nyligen:) Så skönt trodde vi skulle sitta till fyra fem! :)

Så nu ska jag sätta mig o besvara alla gamla tentafrågor. så får vi se om tårarna kommer ikväll med o att allt känns assvårt. Men hoppas inte!

Storslalom ikväll JAG VILL SE GULD. Men tror dock inte ens på medalj, men hoppas ska man:) ska göra smaskig jordgubbskräm till kvällen mmmm :)

Sötnos är så himla söt hihi. Han har varit asgullig de två senaste dagarna.. blivit lite förändrad .. alltså han va söt förut med men saker jag klagat på han ändrats!! har vi äntligen nått fram till varandra?
Jag hoppas!

Saknar mina vänner. Ni vet själva vilka ni är:) Nästa vecka då ska jag ha massa tid till er! LOVAR:)

Puss på er!

Sicken skit

Nä nu är jag verkligen sådär negativ IGEN. Så somvanligt är du sån som alltid är glad o skit eller bara är ute efter att klaga på att jag klagar sluta läs NU.

Bajs är det. Igår kändes det okej med tentan. Hade lärt mig massa tyckte jag. HAHA. så känns det verkligen inte idag när jag suttit o kollat på gamla tentafrågor.... nej nu känns det superskit. För tentan som jag kuggade på, den HADE jag klarat om jag tänkt till lite. OCH det har varit den lättast av de man jämför med. HAHA. för de andra är FLER jag inte kan. KUL VA. O ännu bättre. Den enda jag hade och räkna med, som visseligen är ett pucko, visade sig vara ÄNNU mer pucko än vad jag trodde. = skitbajs.

Nä idag är ingen bra dag att va maria. OCH börjar tidigt imorgon OCH somnade halvtvå igår för jag är så jävla trött på denna tenta, denna kurs, detta jävla samin. nej kul är det inte. Mår illa för jag är så trött.

Plus att det enda jag ätit idag är två portioner nyponsoppa o macka....... javet.. därför jag är ännu tröttare i know. men inte tagit mig tiden o laga mat. inte lusten heller.

Nä. Nu har jag avreagerat mig lite iaf! Dax att fortsätta läsa om den uuuuuuunderbara historian!

Tack

Men ska det vara så jävla svårt att säga


TACK


Effektiv

Jag är så sjukt bäst! Är så sjukt stolt över mig att jag (nästan) alltid gör det som jag måste (iaf i skolväg:P)
Har hunnit med massa plugg idag, tar verkligen tillvara på dagar då vi inte har schemalagt o gör det jag måste!
Effektivistjavisst ;)

ÄNDÅ har jag lyckats vara social med mamma o pappa när de kom. Jag bjöd på semlor, jättegoda sa dem=) jag tog dock ingen = ännu duktigare! men ger väl inget går iaf bara upp i vikt kan svälta syns iaf inte på vågen! så himla tröttsamt..... men tillslut får man väl belöningen. Dock inte tränat på typ en månad va pga jag varit så förkyld! o det är jag än :( men sen ska jag börja igen! o nu får jag inte äta alls mkt gott bara för jag inte tränar NEJNEJ:)

Imorgon är det skola - gudstjänstseminarium, måste låna en bok också får inte glömma! big NONO.
Pluggis hemma sen är tanken.

Till alla er som tror jag pluggar på tentan jämt - FEL.
Jag läser ju en ny kurs om religion nu som jag samtidigt måste plugga på! så är DUBBELT så mkt plugg. Vilket gör att jag känner mig halvdöd i kroppen .. plus har en förkyldning som gör mig precis slut.. :( detta är liksom för mkt! men måtte tentan gå på fredag så jag iaf bara behöver fokusera på en kurs.

VARFÖR valde jag samin. Mitt livs dummaste beslut. Dock är det asintressant. MEN alldeles för mkt plugg dör på kuppen känns det som ibland.. :( vill ha en mysig helg utan plugg , men existerar inte... när sötnos komme rhem måste jag plugga iaf.. även denna helg då måste jag börja fokusera EXTRA på denna kurs så jag inte halkar mer efter än vad jag redan gör.. fan är detta.. :(

Nu - SOLO o varmt skönt bad.

Sounds great. Saknar sötnos bara... Älskar dig <3

Monday

Yeah måndag igen. Började dagen med att sova förlänge, nästan till tio. Skärpning. Somvanligt vaknar jag vid nio, men väljer att ligga kvar ---> somnar om!

Dock pigg idag! riktigt pigg. Dock asförkyld än! men pigg annars:)

Pluggat tills nu .. lunchpaus blir resterna från igår, hemgjord pizza inte fy skam! Kolla lite på serier medans jag äter, sen blir det pluggis igen! Mamma o pappa kommer i eftermiddag på lite fika:) dock är lägenheten asfin så behöver inte städa ;) dammsög igår :) skulle dock behöva damma lite FAST jag gjorde det i torsdags. Sjukt eller vad? :P

Nu pep micron, dax att äta!


Happyface!

Vaknade med halsont (fortfarande) o trött.. gick upp åt frukost, gick bort mot lambohovskyrkan för gudstjänst. jag trivs faktiskt i kyrkan även om jag inte är speciellt troende. det är lugnt o skönt.. ger mig ro faktiskt.. dock blir det tråkigt efter en timme:P

Lagade mat, Eric tvättade, åt, städade upp efter maten, renbäddade....

Bestämde mig för att fixa inför vfun. Skulle göra mera "jobb" till barnen. Sagt och gjort! Hittade en PERFEKT korsordsida!! http://puzzlemaker.discoveryeducation.com/ tipstips! så gjorde flera korsord till de små liven om religion:) tror de kommer gilla dem:) så sen blev jag glad. skönt o ha fixat klart inför vfun... fixade inför läxan med som jag ska hålla i så tror jag är klar nu (peppar, peppar).

Nu har jag precis tryckt i min en clementin och jag ska sätta mig med helvetestentan. Dock börjar jag faktiskt tro jag kommer fixa den nu ;) börjar fatta det nu.. ^^ haha äntligen! Sen ska jag göra en kladdkaka mums ska bli gott.. mm :D o efter det är det antagligen dax att börja göra hemgjord pizza.. blir tjatigt åt ju pizza igår med, men fantasin tröt:) jag va sugen på paj, men hade inget hemma som passade till pajen jag ville göra o lusten att gå o handla finns inte!

Ne pluggplugg nu.. ikväll är det skidskytte o film på schemat:)

Hejs!

Lördag!:D

Lördagar är o förbli superbäst!!

Vaknade vid nio. väckte sötnos.. gick upp på toa. tänkte lägger mig en stund o drar mig... mmmm sånt fixar jag inte;D somnade om direkt o vaknade halv elva stutsade upp o skrek på eric:P vi hade bestämt o inte sova så länge men gjorde vi iaf:p

Åt frukost, kollade på how i met your mother, satte mig o pluggade, gjorde mat kyckling i ugn med squash paprika o matlagningsgrädde, redning o så.. =) mmm gott va de.. o lite tagiatelle till=) kollade på sjätte sinnet!! love it love it absolut en av de fem bästa filmerna som finns.. tillsammans med hide and seek o taking lives. sen finns det många bra mer, men orkar inte tänka mera:P seeen va de back to the books pluggat klart för dagen var tanken, iaf det jag hade planerat o plugga =) skadar ju inte o göra mer ^^

Nu har jag spelat med syrran lite på msn somvanligt alltid kul o beställt pizza. det va många veckor sen vi åt pizza så idag tänkte vi mumsa det:) sen är det alpint 19.00 o innan det tänkte jag bada:)

Annars blir det en lugn o skön helg. Love it!:) säkert en film senare.. vi har pratat om att kolla på "i love you, man" sen så så blir det säkert

Ha en trevlig helg:) det ska jag! !:)


Check

  1. Fixa struktur i skolaarbetet! CHECK
  2. Fixa bland alla andra papper som ligger o dräller!! CHECK
  3. Sätta mig ner och plugga det jag måste idag! CHECK (nästan har lite kvar)
  4. Städastäda! CHECK
  5. Långt skönt bad INTE CHECK ÄN
  6. Göra jordgubbskräm o semlor!:) NÄSTAN CHECK (semlorna ska bara in i ugnen dock gjorde jag källarfranska med!! duktig)
  7. Pussa på sötnos som kommer hem ikväll ;) hihi CHECK GÅNGER MASSA:) hihi

Annars då? Jao hunnit med mkt. Ser ni? struktur is the shit.

Dock mår jag sämre igen. Varför hålla på när man är sjuk? jo för jag blir rastlös.. ska försöka slappa i soffan ikväll så jag är bättre imorgon när jag ska iväg på praktiken..

Hoppas Anja kör halv sju! hoppashoppas.. 30 % chans var det så oddsen är sådär.. :(


Struktur.


Jag har tappat min struktur. Det är oreda här hemma. Räkningarna ligger inte där de ska, papprena som jag ska skicka in tillsammans med mobilen ligger här o där. Jag behöver struktur! Böcker ligger över halva köksbordet. Jag har stökigt hemma. Det behöver städas. Dammsugas. Jag mår inte bättre när det är en enda röra.

Så det jag måste göra är:

  1. Fixa struktur i skolaarbetet! Har massa att plugga o jag gör inte ett skit. Bestämma, skriva ner vad jag ska göra och när!! jag måste ha ordning!! se över vad jag kan/inte kan. dock är det mest inte kan =( SKÄRPNING MARIA YOU CAN DO IT
  2. Fixa bland alla andra papper som ligger o dräller!! detta går inte. brukar alltid sätta in dem direkt i pärmen efter jag betalat men inte nu! varför? så jävla äckligt o jobbigt när de ligger fel!! FINT SKA DET BLI:)
  3. Sätta mig ner och plugga det jag måste idag! Måste måste!
  4. Städastäda! Måste måste!!
  5. Långt skönt bad LÄNGTAR HIT :)
  6. Göra jordgubbskräm o semlor!:) OCH LÄNGTAR HIT
  7. Pussa på sötnos som kommer hem ikväll ;) hihi LÄNGTAR MEST!! :)

Pjuh! nu känns det faktiskt bättre. Jag hatar orenda. Jag vill ha ordning för att må bra! förkyldningen känns något bättre idag, orkat vara uppe en del! Ska försöka ta mig till vfun imorgon o då ska jag hålla i fredagskul tänkte jag:) Gjort roliga övningar där barnen ska rimma på sista ordet i meningen o det måste vara ett djur:) tror de kommer gilla det.

Nu ska jag sätta igång!! kan inte låta lägenheten o skolan falla sönder bara för jag är sjuk.

Ps. bloggen är fan bra ibland. den får igång en!! får en att göra ngt vettigt ist för att slappa sönder o dega!! jag behöver ordning - o det ska jag få nu!


Snörvel

Stannade hemma från praktiken idag, astrist faktiskt trivs så bra med klassen. Plus jag hoppas jag slippet ta igen att jag var borta. Ska nog stanna hemma imorgon med..

Sovit pissdåligt inatt. vaknat sjuttioelva gånger av att jag knappt kan andas för jag är så förbannat täppt. ringde lise-lott vid sju och sa jag stannade hemma och hon förstod såklart... sov sen till elva med avbrott varje timme typ för jag vaknade till och mådde skit.

Gick upp då vid elva. gjorde varma mackor och sjönk ner i datastolen för att se lite serier.. där fastnade jag till två då jag gick till sängen igen. sov till tre gick upp ashungrig, men ingen kraft att göra ngt med kycklingen som jag tagit fram så gjorde bara lite havregrynsgröt.....

Mmm så sugen på glass o nyponsoppa.. har dock ingen hemma=/ o gå o handla orkar jag verkligen inte just nu.

Sötnos kommer hem imorgon, längtar efter honom.. Jag hatar att vara sjuk, spec när man känner man inte har tid till det.

Nä se några till avsnitt med serier kanske...

Sjuk =(

Usch vaknade o mådde skit imorse. Men pallrade mig upp och dagen flöt på skapligt. Ända tills eftermiddagen mådde sämre o sämre o näsan blev värre o värre kunde knappt andas tillslut, men lyckades överleva ändå! asförkyld o skitont i halsen bara.. fan va jag hatar detta! o stressen man orkar inte, har lite o planera inför lektionerna än o till omtentan.. o till vanliga kursen som jag läser.. hur ska man hinna/orka?

Kom hem för en liten stund sedan ligger i stolen framför datorn o ser på serier hela tiden.. tänker hela tiden "ett avsnitt sen ska jag fixa mat o plugga till omtentan". Men jag orkar inte..

Så.. nu sitter jag här och laddar energi.. GUD så trött jag är:( måste snart.. måste verkligen!

Nää nu ska jag alldeles strax börja göra något vettigt. Halv åtta är det skidskytte, men det måste jag se!

Hoppas jag inte blir ännu sämre imorgon för då måste jag verkligen stanna hemma...


Ne trött.. blää!!!!!

Ny vecka - nya tag!

Ja idag känns allt betydligt lättare. Dock är de såklart trist sötis inte är här.... vet många har distansförhållande o fixar de hur bra som helst, men blir en helt annan grej när man bor ihop faktiskt... o sen är man olika som personen. sen är det såklart en vanesak.. sen är de så att när jag mår dåligt så orkar jag inte riktigt att va själv. men man har inte så mkt val.

Dagen har iaf varit riktigt bra. hunnit med en hel del vettigt o slutade redan vid tre vilket var grymt skönt! så hemma strax efter fyra. Läsa lite mail, fixa lite.. sen var det dax att steka pannkakor.. o äta dem:P

Nu ska jag alldeles strax pluggeliplugga.. suprisesuprise.

Update ang telen: nej inget klokt än! fick svaret på kundtjänst hos sony ericsson "har du tagit ut batteriet o sen satt i det igen"  " ehh ja" "jaha men då vet jag inget annat tips du får skicka den till återförsäljaren". vilken bra hjälp ;) dock trodde jag inte de skulle kunna hjälpa via telen, men lite förhoppningar hade man ju såklart när det stod sådär på telen. CDON har tydligen ingen telefonhjälp "för det går fortare om alla mailar ist".. kanske stämmer men jag föredrar dock att ist prata med personen och få svar och så direkt... mail tar allt sån förbannad tid, sen kanske de fattar fel osv. men då har man iaf skiten som de sagt skriftligt så man kan trycka upp i ansiktet på dem iaf de börjar luras o säga de inte sagt si o så!

Denna vecka blir rätt "lugn" på praktiken dock ska inte hålla i några lektioner själv, vad jag vet. Dock ska jag o Max va själva imorgon då Lise-lott ska iväg till ögonläkaren, men blir ju inte helt själv. Tyvärr. Gillar ju att styra o ställa själv..

Mmmmm axeln o ryggen är precis fel idag! bada sen blir det, med kurslitteratur somvanligt men ändå! så jävla gött o va hemma nu skulle eg kommit hem för knappt en timme sen, skulle slutat halv fem eg=) så himla skönt iaf! men astrött verkligen och imorgon ska jag upp före sex! i hate it - always!

Hejsvejs!

Helvete

Varning: ett gnällinlägg. Så inga uppåt kommentarer för de biter inte på mig idag... o störs du av att folk gnäller. LÄS NGT ANNAT IST. så det så. tänker gnälla av mig nu, brukar kännas bättre efter man skrivit av sig.. det känns säkert bättre imorgon, men nu känns det fan inte bra.

Igår när jag skulle ladda min tele "allvarligt fel ladda inte och använd inte telefonen. hör av dig till sony ericsson call center"

Jättekul. Tog ut batteri, simkort o "gjorde rent" dem. Stoppade in igen. Samma felmeddelande. Bytte simkort. Samma felmeddelande. Bytte mobil o satte i gamla simkortet. Då fick jag tre sms o inget felmeddelande.

Varför? Jag är så sjukt jävla less att alltid ska skit hända mig. Varför ens gå upp på morgonen?

Idag är jag sjukt jävla gnällig. Sovit dåligt inatt drömt massa, sov alldeles för länge, ska ut på praktik imorgon kommer antagligen bli sågad med mina lektioner, såklart. Har inte ens fått en kommentar från min lektionsplanering jag skickade i torsdags fast hon skulle läsa de fredageftermiddag. Hon läste säkert. Men hade gärna fått en kommentar "bra, inte bra" bla bla. Jag vill inte veta på måndagen att nej det sög maria. lite för sent så att säga.

Justja alla hjärtans dag idag. Could care less. Faktiskt. Skitdag är det spelar ingen roll vad den kallas.

Halsen, ja den är asdum o ont. HAHA. så träna går inte. Så tjockare o tjockare blir man.

Plugga borde jag, har tusen saker o plugga o det blir bara mer o mer. historiakursen är bäversugpung!

O Eric åker imorgon. för att jobba borta tja typ ett år. hihi kul va? just när vårt förhållande blev annat än helgstress. Det känns bra. Not.

Nej nu måste jag försöka tänka positivt,men idag skiter jag i det. Idag är jag gnällig o tycker det mesta är skit faktiskt.. men jag har ju hälsan iaf.. justja jag  har ju inte det! bajs är det..

Jag har en sötnos som är hemma nu iaf.. ska krypa upp i soffan med han o dricka lite te o plugga lite istället.. då kanske tentaångesten släpper lite.

Hej svejs.

Helvete

Skrev ett aslångt inlägg! men hela skiten hängde sig. Suprise.

Så ni får bara en kort sammanfattning av dagen

Skola - stan med Jenny - åkte o handlade mat - mumsade semla - bakar bröd nu

Bajs är dumma datorer! tappade lusten! bajs!

Ledig imorgon = plugg/städ/tvätt dag!

Hejsvejs idiotgrejs!:p dumjäveldator! ^^ =)

Onsdag

Men så kul tog tydligen inte p-piller igår? typiskt då.. hur kan man missa de? brukar alltid ta såfort jag vaknar, ligger nämligen på nattduksbordet? wierd ... men så va de tydligen.

Idag var det vfu intro (vfu börjar på MÅNDAG bra de har de i tid) o jag har nästan planerat uppgifterna klart så känner räääätt onödigt o pallra sig dit.. sen är det föreläsning om bedömning o jag har redan läst de sidorna i boken gjorde det i förrgår så skippade den me..

Dvs hemma idag:p magen? jao den är väl ungefär som den varit sen i söndags, något bättre, men ont har jag =(
Assnorig, ont i halsen o hosta.. hihi kul va? senaste tre månaderna har jag varit helt frisk typ några veckor! kanonsköj. Blir tokig snart.

Idag? Ska till bibblan o lämna + hämta böcker o sen fixa det sista inför vfun, hoppas jag hinner klart idag vore riktigt göttmos! Måste börja plugga till omtentan också.... ska vila massa också. måste snart bli frisk.. igårkväll hade jag feber på G (känner igen "känslan") så gick o la mig.. vaknade idag så känns det dock inte idag, pepparpeppar, men mår fan inte i närheten av bra ändå! Imorgon är workshop 13-16 som jag absolut inte vill missa! sen ledig fredag ;) dock blir den inte så superledig då vi ska ha släktfest här på lördag o fira sötnos som fyllde 25 i måndags! så storstädning yes för nu ska alla syna BAKOM elementen osv.. i knowwwww... bajs är det, men så kan det va.

Igår var jag i skolan på en föreläsning, hämtade tentan, möte med Lotta om didaktiska modellen - känns asbra! min modell VAR bra, MEN den svarade inte på frågan. haha. annars hade jag fått mer poäng för den om jag gjort som man ska. Bra Maria du inte läser Sen åkte jag ner till stan o träffade Ania för lite glutt på stan o sen fikafika.. mmm världens godaste nypressad apelsinjuice! asgod.. :) o dyr.. men va den värd, nästan iaf.

Nu ska jag lägga mig i badet o bota min förkyldning!! Är svintrött idag, men drömde så sjukt mkt inatt så jag är precis fel i huvudet..... blir alltid så jävla trött efter stora drömmar, men man sover sämre då har jag läst.

Hejsvejs grus o gnejs



Gudstjänst..

Idag ska jag på gudstjänst.. skapligt skojs va ;) nja. men är med skolan så vi måste gå på två eftersom jag läser religion..

AStrött idag. Blev visst vin o utgång igår;) men det va lugnt faktiskt:) jätteskönt att inte vara bakis o jätteskönt att inte stanna till stängning faktiskt... o jätteskönt att inte betala taxi hem, då jag tog sista bussen! Mm :) men hade skitkul iaf såklart med Jenny:)

Nä nu ska vi börja tvätta här innan jag ska iväg.. sen i eftermiddag måste jag verkligen plugga. USCH. varit så dålig på de igår så idag måste de blir massamassa!

Nu ska jag väcka sötnosen:)

Redo

Jag är redo nu! Nu kan du komma Jenny.. o vilken tur du är ju på väg ;)


























Ah ni fick ett urval av våra sjuka, roliga, superunderbara fester! Åhh saknar dem nu när man kikar på korten!!

Älskar dig vännen det vet du <3 du o jag föralltid bästaste vänner!!


Myskväll!

Ikväll ska jag o sötnosJenny ha myskväll! ska bli hur trevligt som helst.. hon är så himla bäst :)

Nu ska jag börja med maten, sen bada (OCH PLUGGA, har pluggat så himla dåligt idag, kass Maria)
Sen vid sjusnåret skulle Jenny komma förbi:)

Sötnos är på whiskeymässa så han kommer nog hem sent full o dan ;)

Matfixardax!

Ps. Åsa jag saknar dig! vi måste ses snaaart. Du har juh inte ens sett min nya lya o det är så himla illa:( PUSS!! Ds.

Lördag!

Eh minns inte när jag senast skrev så vet inte vart jag ska uppdatera ifrån?:P

Men tentan iaf, nono den klarade jag inte. Så bara ta nya tag o fixat nästa gång, men det känns tungt måste jag säga.

Börjat bli småsjuk med.. började eh två dagar sen kanske? minns inte riktigt... ont i halsen o förkyld.. blä. så bara tränat en timme denna vecka o lär inte bli mer heller:( inte bra!

Igår va Lina o Stoffe här o vi åt mat, drack vin o spelade spel. Allmänt skittrevligt rent ut sagt!  :)

Lägger in lika kort här under så ni äntligen får lite snyggt att titta på. Va ju verkligen ett tag sen.

Nu ska jag städa till från igår, väcka sötnos han ville bli väckt halv elva o sen sätta mig o plugga tänkte jag.

Lateeeeeeeeeer !:P




Åh så söt han är min älskling <3 o på måndag blir han 25!:)




FISKEN !!!!

Väntan

Japp idag eller imorgon ska tentaresultatet publiceras. Är det lovat iaf. Jag väntar. Hoppas. Men chansen för G är ytterst liten. Men det sista man ska tappa är hoppet.

Annars då? Jo, massa plugg.. o mer blir det om de e omtenta för mig för den är snart så dax att börja läsa direkt.. plus fixa inför VFUN, studiebesöket, gudstjänsterna, Erics födelsedag o självklart nya kursen! Sucksuck. Denna vecka har jag inte haft en ledig stund. Jobbade mån.. o jobbade tis, sen åkte till skolan på tisdagen direkt efter jobbet. Idag har det varit skola, hem o plugga o sen åka o handla mat.

Imorgon? ja föreläsning, men ska skippa den föreläsaren va totalt värdelös denna vecka, o samma imorgon. så hon lär va ganska ensam imorgon verkar de som.. :P Mmm plugga, ska ringa runt mer om studiebesöket, planera inför lektionerna o läsaläsa.. borde åka ner till stan o köpa present till min sötnos också... vet inte ens vad jag ska
köpa..:( skitsvårt.

Ehh annars då? jo eric är i örebro igen, men kommer hem imorgon. För att jobba hemma nästa vecka. o sen örebro igen i en månad... (hemma på helgerna såklart men iaf) sen kalmar ETT ÅR.. jättekul. dunderkur för förhållandet. eller inte. men vi fixar det.. har inte så mkt val! Saknar honom förresten min sötnos. Handlat massa grejs till maten till honom på mån när han fyller. Tre rätters :D det är han värd!! o så mkt mer..

Hunnit med o träna me. Igår bara 40 min dock... o idag typ 30. Kass är jag. Får ta igen det imorgon o träna träna!!

Natti. snart iaf.....


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p� Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus