Mensvärk o pengabrist

Igår skulle jag somsagt va me Lina efter skolan 13-15...vaknade dock med huvudvärk o hade fått mens så va lagom på hugget. så smsade lina o ställde in vår träff vid halv fem o hon förstod såklart! på bussen upptäckte jag att jag gick visst 13-17 så hade iaf inte gått o träffa henne. höll seriöst på att dö. när man redan innan mår skit o tänkte men jag fixar det slutar ju tre! o inser man slutar fem.. de va inte lääääätt tur jag redan gått till bussen annars hade jag lätt stannat hemma o dragit täcket över huvudet. vilket va bra jag inte gjorde då föreläsningen va asbra=) wiewie.. =) o bra första föreläsning på kursen så  man riktigt kom in i den!

När jag kom hem vid halv sju åt vi lite lätt mat bara lite varma mackor.. sen vid halv nio åkte sötnos på innebandyträning, han har börjat träna=) duktig söt! o jag ställde mig också o tränade en timme.... sen blev det popcorn o disastedate följt av lite korsordsläsande o skaplig tid som jag gick o la mig=) Uppe vid kvart över sju för skulle komma en o fixa vårt stopp handfatet vid halv åtta. han va supersnabb o gick efter tio min kanske.. o jag lyckades somna om!! trodde jag aldrig=)

Idag har jag blää mensvärk fortfarande o huvudvärk.. usch bläblä! tur inte migrän som jag ibland får... för då stannar jag absolut hemma, då kan jag inte gå.. Idag har vi fortsättning på förl igår 13-15. o idag är de 13-15 ;D dubbelkollat för o slippa obehagliga överraskningar :P Sen ikväll ska vi åka o handla mat.

Csn fick jag idag. o ångesten kom när jag insåg fast jag fick så mkt så får jag knappt ngt kvar ändå då jag betalar hela hyran denna månad! jättekul... ne fy fy! usch vill inte tänka på de!!

Ska slänga i mig lite wok innan det är dax att skena till bussen! fick lite brådis somvanligt=p

Puss o hej!

.:Måndag:.

Japp då är det måndag igen:)

Idag har jag varit på stan me syster, hämtat ut p-piller, köpt flux o två tröjor (49 kr st från gina, älskar rea), fick en bodyscrub av syster som hon köpt för ett tag sen!! älskar den hade pratat om den ett tag!:) passionfrukt mmm:) så ikväll ska badas.. sen köpte jag en roooosa radio ;) den ska jag ha i sovrummet så jag kan ha lite musik också!:)

Med andra ord jag fick pengar idag ;) dock bara lön .. o va.. jao det har ni inte med att göra men inte allt för mkt! :P räckte dock till allt detdär o har några kronor kvar :P

Nu ska jag bada o använda mitt nya scrub.. o lyssna på fin musik :P o baaaaadabaaaada med massa bubblorrrrrr!!

Va jag ledig idag? Ne jag va en dålig student o stannade hemma, hade eg kursintro men får läsa studiehandl noga ist! Orka åka in för 15-17!

Imorgon är de föreläsning 13-15 sen ska jag fika med Lina:) mkt trevligt var ett tag sen! :)

Badtime!:) ska locka med mig sötnos också tänkte jag ;)

Skööönt

Det är så himla skönt att få vara lite ledig. Även om jag troligen kuggade på tentan, så är jag LEDIG.. det är såå skönt. Går o njuter än.. o trött... åå så trött har massa timmar sömn o ta igen..

Idag har det varit lugnt o ikväll med! Fixat inför nya kursen skrivit ut schema, läst studiehandl, skrivit in skoltiderna i kalendern, försökt få tag i böcker... sånt fix.. På kvällen har jag bara tagit det lugnt o kollat på serier.. o ätit OSTBÅGAR. tjockismaria.. o druckit cola zero.. fan så gooottttttt mmmm:) tränat idag mitt fjärde pass denna vecka. o sista tror inte jag tränar imorgon.

Imorgon är det också lugnt ska tvätta o så bra. Blir lite fixa hemma funderar på att byta vissa gardiner.. inte nöjda me några o en blev inge bra struken. såntdär småplock bara men mest lungt ska det bli:)

Sötnos jobbar hemma i veckan - underbart!

Vad har mer hänt i veckan? jo i torsdag efter helvetestentan träffade jag Lina.. åhh va ju ett år sen kanske vi hade skitkul!! pratade o skojade.. saknat de.. Anna va också med mktmkt trevligt:D henne va dock inte riktigt lika länge sen jag såg, men FÖR länge sen.

Nu ska jag tvätta ansikte o sånt o gå o lägga mig. Sötnos spelar med Fredda men de får va schh så jag kan sova ;)

Nattinatt!

Last day!

O jag har faktiskt ingen ångest. inte för jag kan allt. utan för det känns så skööönt när imorgon är KLART. när man inte känner pluggstressen varje vaken sekund! gud så skönt det ska bli!

Idag sov jag för länge igen. Vaknade vid kvart över nio, gick upp åt lite frukost o tog det lugnt. Sedan började jag plugga... vid tolv pratade jag med Sanna o vi bestämde oss för att gå till promenad.. blev promenad till affären där vi köpte vitlöksbröd o gick hem till oss för att käka o god coola.. mmmmm:D haha. nyttig o bra lunch javisst.. vi satt o snackade till strax efter två då hon gick hem. Då satte jag mig o pluggade igen! Nu ska jag träna o sen fortsätta plugga.

Gissa vem som troligen kommer ikväll? hihi. det hade gått bra för dem så han trodde de skulle hinna hem idag <3 mysigt!!

Imorgon då? ne jag har ingen bra känsla. Fast jag pluggat så mkt som alla kommenterar
OCH? läs skiten själva assvårt rena grekiskan!! men men.......... jag gör mitt bästa iaf.
O somvanligt JAG kan kugga, men det är omvärlden som inte klarar jag gör de känns det som faktiskt. Just att berätta o att folk blir sååå förvånade för "du brukar ju alltid klara allt.." mmm... men ingen kan fixa allt.... nee det är den värsta stressen just nu..........

Nä träna en timme nu innan jag fortsätter läsa! Sen städa o fixa mat..

Mmm..........

Måndag

Måndag - o jag är inte asledsen. suprise faktiskt! dock är jag ensam denna vecka, men faktiskt okej. klart jag föredrar o ha sötis här, men jag överlever.. vi har setts massa -underbart, o det blir troligen bara denna vecka.. :) sen är han hemma lite igen:)

Idag har jag jobbat till fyra, fikat med Jenny sen hem o tränat o pluggat.. ah typ.. o ätit god baugette =) försökt lista ut hur jag kan rita didaktisk modell på tentan! hmmm.. jävla anna du är kass ;) heheh nejdå:) bara lite ^^ haha.

knäckebröd är min nya drog förresten. apgott!!

Hunnit plugga en hel del! dock har jag skjutit på det värsta.... besvara de gamla tentafrågorna ^^ har bara satt dit postitlappar på ställen som svarar på frågorna. hoppas jag inte glömt ngn fråga - återstår att se imorgon då jag skriver rent ^^ har dock lite läsning kvar, men ska ta det sista i sängen!! mmmmmm sova snart.. så sjukt trötttttt..

Yes, haft en bra, innehållsrik o fyllt av nyttig lärdom! :D

Ah nu ska här tvättas rent i ansiktet, borsta gaddarna o krypa ner i en ensam säng! saknar sööööt!! men snart är det helg igen ;)

Puss o kram på er alla:)

Snart helg:)

Iof kommer helgen se ut ungefär såhär: plugg ;) + god mat:) haha. o mys med sötnosen som åker på måndag till kumla. vill inte. vill han ska va häääääär juh :( men det är som det är tyvärr. men han trivs så himla bra me jobbet annars så vill inte han ska försöka byta.. o inte så lätt o få jobb heller så:(

Idag har jag.. pluggat gånger tusen! ungefär.. o sen tränat såklart:) skulle städa med, men tiden rann bara iväg. sover så mkt.. verkar behöva det? eller .. jag vet inte:P sover iaf mkt ;) varit ute på två promenader idag med. en av dem slutade dock med en godispåse i näven men knappt ätit några.. la upp de flesta i skålen så vi har lite mys till helgen!

Sötnos kommer strax hem då ska vi åka o handla mat, tapetklister o annat strunt. lagom kul, men sånt som måste göras. men vi ska äta på max med ;D mums.

Annars då? Igår pluggade jag en hel del, o tränade.. o gick på stan med Ania. jätteskönt att prata ut har varit ett missförstånd (från min sida) ett tag, men skönt att reda upp det. lustigt man tänker så mkt tokigt haha o tar allt negativt. men skönt det är utrett iaf:) supermysigt hade vi iaf. shoppade lite på gina men kostade inget hade presentkort. älskar presentkort:D joo jag köpte fem överstrykningspennor. skitbra när man pluggar.

Nä nu kommer nog sötis snart så ska jag avsluta här.

Imorgon är det jobb som gäller.. sen plugg o städa! o på kvällen ska vi säkert se på ngn film o äta god mat!! älskaaaaaar god mat ;)

Buzybuzy!

Det är sjukt hektiskt nu... de ville jag skulle jobba onsdag med .. men jag sa nej måste plugga...

mmm fick sms senare men torsdag då. men sa ifrån igen. 1000:-   usch. jag är så galet pengakåt. va så himla nära o säga ja till jobben iaf, fast jag eg inte har tid.......så bäst för mig jag pluggar 24 timmar imorgon :P minst ^^ haha

ne men money is the shit. seriöst. i love :D haha.men måste försöka tänka lite på skolan med, lite lite iaf:P


Nä nu ska jag dricka mera kaffe och sätta mig o kolla på alpint lite:D wiie heja sverige!

Pusshej

Oops i did it again

Så sjukt typiskt mig. Först slappar jag o blir asuttråkad, pluggar lite här o där, men mestadels uttråkad... men började i god tid till tentan iaf.. absolut det gjorde jag. o bra o börja lite lugnt absolut!!

Sen tänkte jag, men jag kan jobba lite... o nu har jag satt upp mig på alldeles för mkt jobb så jag är sönderstressad. suttit halva helgen o pluggat men går inte. jag fattar inte hälften av det jag läser. varför måste de skriva så sjukt knöligt?  måste vara världens trögaste människa.

slutsats: kuggad tenta, men rik! :P

Work!!

Hihi är så himla glad!=) tog kontakt me privata skolor/förskolor igår !!! och idag fick jag flera mail om att intresse fanns och ÄNNU bättre fick t.om. fyra tider nu i januari på en skola!! så himla glaaad

dooooooock..

finns jag lite tentaångest. men jag behöver stressen. nu pluggar jag lite varje dag! jag behöver stress
för att känna mig mera tvungen att plugga.. nu leker jag lite.. ;D flummar runt.. va på stan, pluggat lite nu när jag kom hem.. snart är det topmodel med;)

nää stressen behöver jag - så de lediga dagarna blir det hårdplugg!! yes indeeeeed!

nä så himla glad nu hihi!!

förstår inte de som bara går o strosar hela dagarna faktiskt. jag behöver saker o göra.. några dagar då o då såklart kan va skönt. men som nu.. fast jag pluggat en hel del o absolut inte bara gått o strosat har jag faktiskt blivit lite uttråkad.

nej detta var alldeles underbaaaart. det lönar sig att va på sig.. ingen som bara ringer o ger mig jobb ;D tyvärr ^^ ne man måste va på på på! o det är jag- o blir rik ;D

(köpt en par skor idag.. gissa hur många jag har nuuuuuu?? :D )

Good day!!

Har haft en bra dag!! åhh så skönt det är me såna dagar! de gör nästan att man glömmer bort dedär dåliga dagarna som också finns!! goodgoodday!

Jag haaaaaar.

- pluggat en hel del, dock inte så mkt som jag hade tänkt men gör man någonsin det?
-
tränat en timme på crosstrainern, är så himla stolt över mig själv som gör det jag SKA ,dvs tränar
-
tagit en långpromenad med älskade Cissi, du är så himla underbart!!

Nää jag gillar sånahär bra dagar!:)

Jag o Cissi pratade gamla minnen.. gamla fester.. gamla killar.. oh my goood tänk om man mindes alla man ngnsin haft en "affär/dejtat". hemskt.. o roliga är att man minns inte ens vissas namn..... ehhhhhhh.. godis.. godis.. mm.. godisgubben.nää.. kaaaaaaaramellkungen justja där satt den. men vad hette han egentligen?
alla dessa smeknamn gör en galen:D haha.

Och fester. åh så mkt vi festade ihop. o baksmällan va inte så farlig heller. vad vi minns. alla fester va så roliga.... jämt.. folket va askul. man blev precis lagom berusad. allt liksom. nu minns man såklart bara det roliga, mestadels, men ändå!! det va fan roligare förr........ seriöst jag tror det.

Men jag har lagt av me partyt, eller delvis.. inte samma sug längre. ibland såklart. men jag är redo för nästa steg, volvo, villa, vovve.. minus hundfan såklart o byter ut den mot tre söta barn! åh jag är så hiiimla sugen på barn nu .. seriöst.. nu nu nu! men försöker hålla mig! så gott det gååår. för det är ju bäst. det vet jag. men vill inte va så förnuftig hela tiden ;) aja.. vi får se. bra sugen är jag iaf. 1½ år kvar i plugget.. lååång tid. im getting old. o barnsugen.. mm:)

Såg världens roligaste program igår haha... disaster date. mtv såklart. mtv har fullt me skräp. detta va inget undantag. men roligt hihiihi.. ojoj va jag garvade!! lär garva lika mkt idag säkert börjar om fem minuter:) efter blir det ett lååångt skönt bad:D 

Idag va Cola Zero inte alls god.. why not? irriterande jag va så himla sugen.. mmmmmmm felfelfel!

 Nä nu ska jag fixa en portion mintkladdkaka hihi mumsmums me massa smaskig grädde - det är jag värd!




Pluggdag!

Tanken var att gå upp tidigt, el skapligt iaf runt åtta o plugga......vissssst.. det hände juh. not.

vaknade flera gånger imorse, men gick inte upp försen tio iaf!:P dålig maria. morgonpromenad, asfint väder, men lite kallt:) men efter en stund var de bara skönt! hade fått ett supergulligt sms av Ania imorse!! tack gums <3 allt känns mkt lättare när man vet att folk finns där för en.

hemma vid elva.. dax o fixa lunch, åt vid tolv... slappade lite vid datorn efter maten o började plugga kl ett! hallååå... jag är så jävla dålig!

by the way. hatar vårt nya golv. på vissa sätt. stolen "repar" golvet när jag sitter o snurrar runt på den vid datorn. fine de går o torka bort men de svarta sträcken kommer tillbakaaaaaaa.. o då tar maria boooort dem!

Ah nu får min pluggpaus va sluuut o det är dax att fortsätta att läsa om den underbara didaktiken!! tänkte slänga upp ett kort, va ju länge sen sist



FÖRE--->                  EFTER    --->          

so long!

Ledsen

Åh va jag är nere idag.. bläblä.

Sova nu. imorgon ny dag. nya tag. kom igen maria


Årskrönika

..som jag snott från Åsa:D

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? - Hmm nej=)

Höll du några av dina nyårslöften? - Nja hade inga..

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? - Nej men 2010 så:)

Dog någon som stod dig nära? - Nä som tur var inte

Vilka länder besökte du? - Sveriiige.. .. fattig student

Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? - Mer glädje i mitt liv, mer tid med vännerna och bättre självdiciplin

Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? - Hmm nja.. :P inget spec tror jag

Vad var din största framgång 2009? - Att jag äntligen köpt crossen (kanske.. :P beror på hur året ser ut nu)

Största misstaget? - Att jag tränat alldeles för lite och ätit alldeles för mkt

Har du varit sjuk eller skadat dig? - Inte mer än vanliga förkylningar

Bästa köpet? - Min mobiiil <3

Vad spenderade du mest pengar på? - Räkningar :P känns det tyvärr som... möbler också såklart

Gjorde någonting dig riktigt glad? - Min älskling!

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009? - Hmm nja

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? - Ledsnare... :(

Vad önskar du att du gjort mer? - Vårdat min kropp och själ.

Vad önskar du att du gjort mindre? - Ätit mindre, druckit mindre alkohol.

Hur tillbringade du julen? - Hos Erics familj sen min!

Blev du kär i år? - Jag är redan med min kärlek

Favoritprogram på TV? - Favorit? eh.. vetifan:) gillar 2½ män, vänner osv..

Bästa boken du läste i år? - Bara läst en massa kurslitteratur :/

Största musikaliska upptäckten? - Blä kommer inte på ngt

Något du önskade dig och fick när du fyllde år? - världens finaste örhängen av sötnos

Något du önskade dig men inte fick? - En parfym, men köpt den själv ;D

Vad gjorde du på din födelsedag 2009? - Firade med släkt och vänner.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? - Lätt.. letar fortfarande efter ljuset

Hur skulle du beskriva din stil år 2009? - Eh.. fin:P


Träning!

Tränings is the shit! En timme på crossen gjorde att både röven och hjärtat kändes lättare!! har inte tränat på flera veckor pga sjukdom, fortfarande ont i halsen o förkyld (firar tvåmånader jubileum nu typ) men inte så farligt ! skiter i det i vilket fall! träna SKA. träna MÅSTES.

Seriöst - man blir tusen ggr gladare av att träna!!:)

Nytt år..

Känns inte som en bra start på nya året, men kanske kommer....

Har så mkt som tynger mig och drar mig ner orkar inte riktigt stå emot. Men vad ska man göra? Ge upp? Känns på vissa sätt som jag redan gjort det. Känner inte igen mig själv längre. Vet inte längre vem jag är. Mer än att jag har blivit en person som jag inte tycker om längre. Men ser heller inte vad jag ska göra för att ändra på det. Orken finns inte längre. Allt är bara tungt och motvind hela tiden. Saknar... mycket. Vill bort. Måste bort. Snart.

Kommentarer som typ "ryck upp dig" "tänk positivt" osv undanbedes för det påvisar bara er okundskap om mig och hur jag mår just nu. Det funkar inte bara att rycka upp sig just nu... Jag behöver mer. Och jag tror nu jag förstått vad jag behöver, kräver, för att orka.

Jag vet många bryr sig mycket. Eller hoppas. De som verkligen bryr sig är få dock, finns dock en hel del som bryr sig vissa dagar, då det liksom passar. Jag litar inte på många människor i denna falska värld. Jag stänger ute många människor som jag inte tycker är pålitliga. Fel? Jag går inte runt och leker vän med alla utan umgås med de jag tycker är roliga och intressanta. Då får man bara några få vänner, men hellre det.

Nu ska jag städa klädkammaren.. jättekul eller hur. Då blir jag nog gladare. Eller inte.

Men jag ska tänka mkt. mer än vanligt. på vad jag behöver. eller jag behöver en förändring i mitt liv. en stor. jag gillar inte mitt liv som det är. men jag vet inte vad jag ska göra. men jag måste hitta en mening i att gå upp på morgonen. nu finns det ingen. eller ingen som känns stark nog för att ge en lycka, välfärd. Jag måste hitta tillbaka till min styrka, tillbaka till ljuset. För ljuset i tunneln finns det vet jag. Men det är förjävla svårt att hitta det.

Fotnot: drack FEM cider igår så är inget bakisinlägg innan folk börjar anta det.

Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p� Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus