Lite gnällig

Åh så trött jag blir av att dagarna är så meningslösa på jobbet. Typ nada att göra, knappt några barn och alldeles för mycket personal. SEGT. Två minuter fram, tre bak.. kändes det som. Suck.

Imorgon jobbar jag 11-17.15. dvs stänger. dvs får absolut inte gå tidigare om inte sista barnet blir hämtat tidigt. Fre jobbar jag 8.30-17.15, så då hoppas jag verkligen det är mkt barn annars blir dagen lååååång

Idag har jag bara jobbat pluggat och städat.. Blev klar runt NIO. Och gick upp ÅTTA.. Asrolig dag !:P NOT.

Nehe, nu blir det serier innan det är dax att sova....

Hej på dej gamle tjej


Datoras

Erics dator (den jag alltid sitter bredvid) håller på o gå sönder..eller något. Låter iaf som den är på väg att sprängas. Och jag blir galen. Fullomligt galen. Speciellt när man sitter och ska plugga.. sitter och ska skriva och allt man hör är BRRRRRRRRRRRRUUUUUUUUM

Seriöst.

Nej blev ingen tv, tyckte plugget var viktigare.......

GAH

Vill sparka sönder burken, men hjälper ju inte. Men vore fan så skönt!! Bara spark spark.

KOM HEM sötnos och fixa den. Beställ delar för tusentals kronor som jag sen måste köpa för att inse OJ det var inte det som var fel utan istället ngt annat... Datorer = djävulens påfund. Man vetifan aldrig vad som är trasigt finns alltid tusen alternativ.

Men för er smarta så låter datorn inget första typ minuten, sen låter han (måste va en kille då den är störd) som ett tröskvärk efter några minuter (så man har på sig typ fem minuter o skriva först.. sen efter kanske trettio minuter låter han lite mindre igen, men alldeles för mycket än. Och sen får han cp anfall så han dundrar till då och då i flera minuter, för att sen återgå till normal stört ljud så att man bara vill slå huvudet med en hammare löst, inte som då nästan direkt efter man startat den som den istället läter så man vill slita ut sin egen hjärna och elda upp den. I princip.

Ne jag är arg. Jag kan inte fokusera mej pga datorhelveten och nej det är ingen dålig ursäkt, jag har massa smart att skriva, massa bra positlappar i böckerna med saker jag vill ha med. Men min hjärna funkar inte när det låter så mycket så jag måste ha öronproppar för att kunna tänka.

ARG

Tisdag

Tisdagar har aldrig varit min favoritdag, vad är kul med tisdagen liksom? :P

Dagen har iaf gått superfort, vaknade vid nio, genomförkyld o allmänt arg för jag alltid är så trött pga medicinen. Gjorde inte ett vettigt handtag innan elva då jag åkte till jobbet. INTE ETT SMACK. Kass. Jobbet gick asfort och fick sluta redan runt fyra, för det var så lite barn. Skulle gå till apoteket i linghem för att köpa nya pollentabletter, tog den sista i morse.. och de stängde fyra (va där sådär fem över:P lagom retligt). Satt o tänkte fram och tillbaka när jag körde hemåt om Ekholmen har kvar sitt apotek? Skulle behöva handla med så hade ingen lust att åka dit och handla för att sen åka till apoteket i lambohov..... det tar sån tid o åka till flera olika ställen.

Så jag bestämde mej för att tänka att det inte finns ngt apotek i ekholmen längre (tycker de tar bort alla affärer där nu för tiden, finns systemet kvar?). Så stannade till i lambohov istället och där hade apoteket öppet till fem tjoho! fick en ny sort nu istället som förhoppningsvis inte gör mig så förbannat trött. Orkar seriöst inte gå och va såhär trött jämt. Handlade lite mat... Hemma fem. Åt en måltidsersättare. Satt ute och läste bok... Ska på promenad med Jenny senare. Måste plugga nu, men önskar jag fick lite feedback från min lärare att min idé till lektionerna är bra, innan jag skriver alla sidorna.. har redan skrivit två så vill inte göra för mycket ifall han inte tror den är hållbar,  jag är lite osäker men idén skulle vara kul så vill gärna göra den om det går. Önskar han svarar snart, ville ju bli klar med arbetet idag juh.

Kl 20 är supersize vs superskinny det tänkte jag se... gör nog lite popcorn till, gjorde igår men hade på för mycket salt så de blev inte alls goda så slänge dem, så de får nog en ny chans idag att bli mindre salta ;)

Imorgon är det 11.30-16.30 som gäller med.. men på förmiddagen vid 9 ska vi ha seminarium på nätet med sommarkursen igen, det sista! hihi. Sen är det bara arbetet kvar.. :)

Åh va jag hatar att vara så förkyld, bleeh.. Echinagard, hoppas du hjälper mej igenom detta;)
Knät känns nästan bra när jag går nu för tiden, bara växla när jag kör bil som fortfarande är jobbigt, snart snart ;)

Nehe. Nu ska jag ringa sötnos innan jag kollar på tv..... sen blir det plugg & promenad med J.

På återseende... när ni minst antar det :)



Duktig!

Varit duktig idag :D Jobbat till halv ett, åkte förbi vidingsjöskolan för att se vart jag ska jobba v.29-30. Hemma strax efter ett..ätit, pluggat..:) Hunnit med två sidor av arbetet ungefär, skitnice. Mailat läraren om några frågor jag har så kan inte skriva mycket mer försen han svarat.

Nu ska jag iväg på GRILLNING ;) Suprise suprise. Haha. Tar med lite egengjorda saker, alltid kul att bjuda på saker.. :)

Imorgon jobbar jag 11.30-16.30.. Ska hinna med lite plugg innan är tanken..

Knät? Det är sådär :( fortfarande ont, men inte så farligt ont när jag går utan mer när jag ska böja, värst är att köra bil. Men det är sånt man får ta :( Varje gång jag växlar gör det ajaj.. :P Men men. Jag överlever. Det blir iaf bättre tycker jag, sakna men säkert somsagt. Halsen är bättre, men asförkyld istället och nyser som fasen:P

Skickar lite kärlek till Åsa & Dennis som firade sex år igår och idag ska de ut och äta. Hoppas ni får en supermysig kväll och att maten är smaskens:)

Nehe nu ska jag packa lite sen åka..

Underbara dagar

Vilka underbara dagar :D

Vart ska jag börja?

Igår iaf så hann jag med lite plugg (dock för lite hade ju tänkt bli klar med allt till första sommarkursen imorgon men icke). Men hann läsa ut en bok iaf o trycka dit postitlappar med vettigt skit som jag ska ha med i papret.. Sen framåt femtiden åkte vi till Erics föräldrar för att grilla revbensspjäll och äta färskpotatis. Gott! :) Efter det satt vi och pratade samtidigt som vi spelade lite kort (kom tvåa av sex på plump woho). Sen kollade folket lite på fotboll, jag satt mest o pratade med Erics mamma.. dock är hon lite fotbollsintresserad med.. :P Hade ont i halsen hela dagen IGEN blir trött. Kände mig värre framåt kvällen o somnade på soffan (as usual blir galen på pollentabletterna som gör mig så trött). Vid halv två på natten vaknade jag igen av att sötnos sa vi skulle sova... hade fått ett mindre roligt sms såg jag. ÅH va jag hatar när folk i min närhet blir sårade. Nu är en person jag älskar sjukt mycket så otroligt ledsen och att tio gånger om dagen försöka trösta henne tar på mina krafter med, sen är jag så dålig på att trösta. Men gör mitt bästa. Lider med henne så mycket, men tror ändå på lång sikt det som hände var till det bästa...

Vi bestämde oss igår för att åka o bada idag, sötnos hade inte doppat sig än :P Vaknade med ännu mer ont i halsen och genomförkyld (lite ironiskt tjatat i flera dagar vi ska bada o när väl sötnos vill så blir jag sjuk) men skam den som ger sig vi åkte en sväng ändå, o jag va noga med att klä på mig massa efter doppet så jag inte skulle bli sjukare. Vi åkte och invigde vallas mini golfbanor med.. :) Jag förlorade :P men vi hade mysigt iaf. Var inte alls mkt folk, skönt!

Nu ikväll har vi grillat, igen, vi är riktiga grillgrisar :D Vi gjorde potatissallad och coleslaw. Sötnos grillade och klippte gräset (typ samtidigt haha ibland är han riktigt effektiv) Sen har jag legat och sovit en hel del. Känner mig inte alls pigg betydligt sämre. Köpte echinagard (el va de nu heter) så dricker droppar av det i vatten varannan timme, hoppas jag blir piggare snart.

Imorgon ska jag jobba! Woho ska få träffa "min" gulliga tvåa, längtar.Samtidigt som jag är lite nervös att jag blir sjuk o måste stanna hemma. Men jag vägrar. På torsdag går Eric på semester, wie wie.. :) Vi håller på att smida lite semesterplaner, så denna vecka vill jag bli klar med sommarkursen så jag är ledig med sötnos v 27 28.. jobbar 29 30 sen.. sötnos har semester t.om vecka 29! 

Slänger in lite kort det var länge sen



Midsommarlunch


 
Midsommarkväll


Idag i svartåfors

Midsommar

Vilken underbar dag vi hade igår!
Jag o sötnos hittade på saker hela tiden:)
Vi lagade mat ihop, bakade tårta, åkte till mina föräldrar för att fika lite, spela kubb och krocket. Kom hem. Grillade. Gjorde massa god sallad o småplock till maten. Satt ute och åt.
Pratade. Spelade kort. Pratade mera. Kollade på film. Myste. Kramades. Somnade

Idag.. vi har pratat om att åka till Erics föräldrar, men inget bestämt. Imorgon är det söndag dvs sista dagen innan sötnos ska åka. Men då är han bara borta till tors, sen kommer han hem och har semester. Sjukt underbart.

Knät är sådär... är rätt olika från dag till dag, igår hade jag ondare än vad jag har idag, men i förrgår bättre... :P Lite skumt fram o tillbaka går det.. Jag (tror) det fortfarande är svullet, ser så ut.. Har som en brännande känsla när jag böjer det fortarande. Suck. FAST det är bättre än i början på veckan. Så går nog framåt, sakna men säkert. I veckan har jag jobb varje dag

Suttit uppe sen strax efter halv nio och läst, läst ut boken 14 år till salu. Riktigt bra!
Kommit in i en läsperiod igen, dock inget plugg :P Beställde lite böcker från adlibris igår.
AntalISBNFörfattare: TitelBandtypPris/styckPris totalt
 1 9170020884 HOUSDEN, MARIA:FLICKAN MED DE RÖDA SKORNA Pocket   39 kr 39 kr
 1 9185625620 MARKLUND, LIZA:DET FINNS EN SÄRSKILD PLATS I HELVETET FÖR KVINNOR SOM INTE HJÄLPER VARANDRA Pocket   39 kr 39 kr
 1 9113026887 HARBISON, BETH:ANONYMA SKOÄLSKARES KLUBB Pocket   39 kr 39 kr
 1 9171304711 FRENCH, NICCI:ATT DÖ TVÅ GÅNGER Inbunden   159 kr 159 kr
 1 9172321644 GREENBERG, MICHAEL:DEN DAGEN MIN DOTTER Pocket   39 kr 39 kr
 
Frakt: 0 kr
Att betala




Sådär. Nu ska jag plocka till lite hemma, bädda sängen (inte gjort det än) och ställa mig och steka kyckling. Blev massa sallad över igår så vi ska göra en smaskig kycklingsallad till lunch idag! Åh vad jag älskar Eric <3
315 kr


Sol & Bad!

Idag gick vi upp alldeles försent, tio. Men uppe då iaf:P bättre sent än aldrig. Åkte och handlade vid halv tolv, tvättade vid ett.. Gick ut o satt i solen lite, åkte och badade med Cissi så tvättade sötnos det sista själv. TACK.

Kom hem.. fem typ. Solen var mest borta i svårtåfors.. vart var solen? =) typiskt.. men det var mys iaf!

Pluggat tills nu, börjat skriva på papret nu till sommarkursen, känns asbra att jag kommit igång. Börjat tänka till ordentligt och gjort lite tankekartor, börjat skriva på riktiga papret, mailat läraren om saker som var oklara.

Förresten. guess what jag ska läsa i lkpg i höst. WOHO. Men tog typ 10 mail, varav 5 var till samma blev runtslussad och slutade på samma plats som jag började och DÅ hjälpte hon mig.. men .. fick hjälp iaf ;) HAHA WIEWIE så sjukt glaaad!!

Nu ska vi alldeles strax börja med tacos. Imorgon ska vi göra bakad potatis och egengjord kräftröra.. :D mums. På kvällen har vi köpt kött och ska göra potatissallad med massa grönsallad till och till efterrätt blir det en supersmaskig vit och vanlig chokladklasstårta. ÅH så gott det ska bli. Vi bestämde oss igår att vi skulle ha lite egentid bara vii bara vii bara vii o känns faktiskt SÅ bra. Man behöver det:D Tid utan ps3 ;D Bara puss o kram o så:P Ne men ska bli myspys! :D

Ska börja med maten nu

TREVLIG MIDSOMMAR ALLA GLADA!

Sol i sinne

Yes! Vilken bra dag jag har haft.. :)

Först träffade jag syster, sen Anja.. :) hittade lite på stan med bla en asgod parfym, me love:) ett par (rosa såklart) solglasögon...

Kom hem ... pratade med Sanna och slutade me att jag cyklade dit. En social dag - me love!

Knät för er som undrar är skapligt - kunde cykla.. men det va lite ajaj:( tur jag inte skulle så långt

Nu har jag hunnit med att städa och brödet står på jäsning, nu ska jag gå ut och vattna, ta bort lite rabarber och sen göra jordgubbs-rabarberkräm! Kräm är så gott. Speciellt med nybakt bröd. Gött!

Sötnos kommer när som inom en timme trodde han:D woho!

Nehe, nu ska jag fortsätta. ÄLSKAR sånahär dagar då allt går iett och man hinner med massa (även om det "bara" är att träffa underbara människor). Lite plugg ska hinnas med ikväll med.. tar mig nog en kopp te och sätter mig ute med boken. HÄRLIGT.

Byebye

Onsdag

Igår var en helt underbar dag med Cissi! Du är bäst <3

Jag är sååå arg.... suck. Förstår inte varför vissa människor LÅTER sig bli sårade.. Men ditt beslut gums och jag hoppas han inte sårar dig igen!! Du förtjänar så mkt bättre...

Men för att komma in på annat så ska jag ner på stan för att träffa syrran.. sen vid halv två ska jag fika med Anja! Nice:) Solen är här idag med, så härligt.. vet dock inte vad jag ska ha på mig ;D men blir säkert bra! haha

Nu ska jag stressa in i duschen, ska åka om en halvtimme!

My liife is soo good right now :D Och ikväll kommer sötnos hem, hihi SÅ bra.
Städa när jag kommer hem från stan alltså.. och plugga. woopwoop!

Sommar!

Vilken sommarkänsla idag!:) Härligt!

Gick upp runt halv nio.. vid kvart över kom Cissi och hämtade mig. Mot norrk! =D here we go! Strosade runt och kikade i några affärer bara, ger inte sååå mkt o se samma som vi har i lkpg. Men New Yorker blev ett måste blev lite smycken och en klänning samt en kort kavaj:D fiint var det... Vi åkte hem runt.. halvtvå tror jag! En kortis i norrk iaf. Vi gick med snigelfart, såfort Cissi gick lite förfort så gapade jag nej nej nej.. haha

Nu är jag hemma en sväng och solar/pluggar.. :) Snart ska jag o Cissi åka o bada! Härligt sommarens första dopp, om jag går i ;) Vi ska stanna till o köpa lite kött, engångsgrill o dricka. Ska bli så mysigt! =) Hon är sjukt lätt o va med.. sånt gillar jag =) ska inte va för komplicerat

Knät känns lite bättre idag med, me like :D fortfarande ont, men inte alls lika mkt... bara ganska;P men jag är nöjd att det går framåt.. :)

Nu ska jag packa lite .. Imorgon kommer sötnos hem. hihi

Måndag

Haft en riktig effektiv pluggdag. Läst två böcker.. eller kanske inte varenda sida, men det mesta!:) Bara en kvar! Och då har jag läst mer än va jag ska t.om.. Dock inte börjat på arbetet, lite kasst. Men fått ihop frågorna till Littsem2 iaf

Knät då? Det är väl.. sådär.. har varit bättre, och sämre iof så.. känns väl ungefär som imorse.

Imorgon måste jag hämta tentan i norrk, men världens bästa Cissi ska skjutsa mig. UNDERBAR. Är inte direkt sugen/kapabel att ta buss/bil just nu... Lovat henne att ta mig in på New yorker med henne, gillar med affären får väl gå saaaaaakta saaaaakta.. :P

På ons om jag fortfarande har så ont måste jag ringa vårdc.. =( pappa är så gullig tjatat som fasen jag ska ringa, men jag tror inte de kan hjälpa mig tyvärr.. men ons... ja då gör jag väl det.. kan ju absolut va värd en chansning. Det är ju mitt onda knä som förut hoppat ur led så blir lite nervös .. orkar inte gå o ha ont i flera månader som jag hade då, hoppa på kryckor o skit! ne fy...

Usch ne nu ska jag inte gnälla!

Midsommar snart vad händer då? Vi pratade om att åka iväg lite bara han & jag. Men inget är bestämt! Blir bra i vilket fall bara jag får vara med sötnos <3

Förresten går naturdiet asbra, vunnit lite roliga smaker på tradera nu så ska bli kul att testa dem:)

Sova snart.. Cissi hämtar mig 9.10 imorgon!

Nattinatti


Helvetes knä

SUCK. Hatar att ha ont. Som de flesta i guess.......

Något något bättre känns det dock. Men varje steg jag tar bränner i hela benet. Och idag har jag ingen hemma hos mig så får trampa omkring och hämta/göra det jag ska själv. Det känns sjukt jobbigt då jag vet hur ont jag får av varje steg.

Så vad ska jag göra idag? Plugga faktiskt.. Började på den individuella inlämningen då jag jobbar nästa vecka och då är litteraturseminariet med.. Så ska läsa inför seminariet o skriva på den individuella inlämningen idag. Kan ändå inte göra något.

Gnällig är jag iaf. Och var sjukt bakis hela söndagen med. Blev precis påmind varför jag typ slutat att festa. Blir så galet bakis.. men jättekul var det ändå!:) iaf på lördagen haha.. Nedå ibland ska man självklart festa, är ju så kul. Men måste va bättre på att dricka på kvällen.. Hittade inte min resorb o hade så ont så ville mest lägga mig.. men fick straffet dagen efter så.. med råge

GNÄLL.


Dagen efter...

Det var länge sen jag var riktigt bakis, men idag ..... kom "äntligen" dagen.

Festen var iaf jättekul somvanligt! Dock knäckte jag till knät, tror det var på väg ut ur led igen, men hoppade tillbaka. Men fasen så ont det gjorde...... Men fortsatte ha roligt efter det värsta lagt sig och glömde bort jag hade ont! Ut på krogen och dansa .. började bli nykter och smärtan kom tillbaka. Men värre.. Vi gick hem relativt tidigt jag och sötnos.. Vaknade vid sex och hade så ont så jag tjöt, väckte Eric så tog han lite hand om mig.. Stapplade iväg på toa.. Usch. Somnade om och vaknade hela tiden fram till halv tio då jag gick upp. Bakis. Huvudvärk och en ihållande smärta i knät.. Kan i princip inte stödja på benet haltar fram och varje steg jag tar bränner hela knät. Så irriterande VILL INTE. Bara för jag tagit tag i löpningen, sprungit fyra gånger denna vecka.. blir det väl? Jenny betalade 20 kr av taxin in va som va min del? OCH min garderob? Eller minns jag fel gums? :) Ska åtgärda dig nästa gång vi ses:)

Idag har Eric varit min betjänt, servitris, kock och alltiallo... Jag har legat hela dagen, utom när man ska skena o kissa:P Vi har sett på två filmer.. Först såg vi oceans 12 och sist Eragon.. Första filmen va bra, Eragon va sååådär! Inte askass, men inte heller speciellt bra. Men nu har jag sett den iaf!

Vi har pratat om pizza ikväll, vill eg inte äta pizza var inte sååå länge sen. Men sugen... :P Speciellt nu när jag inte kan springa bort det imorgon.. Hoppas knät är bättre imorgon annars får nog farbror doktor titta på det se om något bidde trasigt... eller så är det bara en stukning el nåt sånt.. Bara o bara.. dumt o ont är det i vilket fall.

Nu ska jag sätta mig i en stol ute och läsa lite.. himla skönt. Sötnos skulle snart klippa gräset, då går jag nog tillbaka till sängen och lägger mig lite.. orkar inte höra gräsklipparen när huvudet säger ajaj!

Lite jobb i veckan vore behövligt.. Men har en hel del inbokat ändå så får se vad tiden räcker till! :)

Over and out

The partyday!

Yes:) Today is the big day ;)

Sov länge imorse, vaknade halv tio.. o somnade halv tolv på soffan igår:P Eric väckte mig runt halv två o sa nu går vi o sover. Nu är han o fiskar.. Jag har hunnit med en hel del plock hemma och nu städar jag inne på toaletten. Gissa hur många mascaror jag hade?? Alldeles för många... Gissa.. fundera.













................


Vad gissade du på?

SJU stycken hade jag! Använder alla? Hell no!

Lyckats städa lite iaf. diskade ur sminkväskan :P så nu är den superblöt.. blää...
Så kan inte stoppa in sakerna igen. vill ju se om det får plats nu, gjorde det inte förut:P

Min syster har varit hos tandis idag! :( hon ramlade.... slagit ut en tand helt och en lite.. tror jag om jag fattade rätt när hon ringde! Nu är hon iaf tillbaka, men de har bara fixat något provisoriskt.. hon är skitdeppig o ser skit ut i ansiktet sa hon, hon har iof en tentens att överdriva, men tycker synd om henne iaf! Tur det gick relativt bra!

Lite plugg ska hinnas med alldeles strax, o massa kaffe så jag blir pigg tills ikväll.. :P Vid sju-halvåtta ska vi stå o banka på J & M:s port med paket, men sången skippar vi nog, för allas skull.. :) Ska bli så trevligt. Bröllopet? Nej de kan gå o dö.. monarkiskit ! :p faktiskt.... så det ska jag absolut inte se. men ska bli superskönt när skiten är över så nyheterna kan handla om annat....... :P rätt less på det.

Senare ikväll ska jag bada och raka benen o annat fixeri så jag blir snygger ikväll. Vad jag ska ha på mig? Det blir ett senare problem....... :D

Gött mos!

Haft några riktigt bra dagar, vilket är så sjukt härligt!

Igår var jag och handlade mat med mamma först.. sen till Cissi vi låg i solen och hade det skönt mest... spelade kort och pratade om allt mellan himmel och jord. i like her;D på kvällen var det långpromenad med Jenny! Också himla härligt =)

Idag har det varit seminarium 10-12... sen skriva texten.. lämnade in den vid 15.. sen låg jag i solen, var ute på promenad och nu städar jag. Sen ska jag ut och plantera de sista blommorna jag köpte igår! Efter det göra tacotårta och runt sex kommer Eric då är jag antagligen i full gång med maten! Härligt..

Ännu mer härligt är att nästa seominarium har vi ons v 26.. visseligen lite att läsa dit men LÅNGT TID =) Och ska jobba massa under nästa vecka, helst :) och det seminariet är jag inte en av dem som ska skriva texten.. Hälften skulle skriva nu och hälften nästa.. skönt att ha mitt gjort. Asbra också nästa vecka har jag massa hemma att fixa rensa ute i trägården om jag inte gör det i helgen, torka alla golv (som jag skulle gjort för länge sen) baka massa bröd:P hihi.. det är iof något roligt;) Ska till norrk med o hämta tentan och seminarietexterna. Då ska Cissi och jag passa på att shoppa med.. sen grilla på kvällen:) Men jobba jobba måste jag..vill va ledig från andra sommarkursen helst:P

Jobbar hela v 26 :) Fått jobb v. 29 och 30 med. Så skönt. Ska ev bara läsa en sommarkurs, ska räkna på det om det går ihop ekonomiskt.. Måste se tidsmässigt också om jag kan läsa andra sommarkursen, den börjar nämligen v. 29 ^^ måste se hur mycket det är att göra i den. Jag läser den gärna på vissa sätt, och samtidigt så vore det skönt att slippa. Lite blandade känslor, tror den är sjukt intressant.. men vore skönt med lite ledigt. Tagit bort iaf i schemat att jag kan jobba v. 27 o 28 så då har jag och Eric gemensam semester. Vi håller just nu på att smida lite planer:) Se vart det slutar...

Imorgon är det tvätta och åka för att byta däck på bilen.. Ev förbi mamma en sväng hon behövde Erics hjälp. På kvällen ska vi leka bara jag o Eric har vi sagt. hihi mysigt! :) Eric ska ev fiska på lördagen tror jag, eller fredagen, men hoppas lördagen ;) På kvällen ska vi åka och fira min älskade vän Jenny som både lyckats ta master och fyllt 26! Härligt ska det bli har 12 små paket till henne ;) Ev hittar jag nr 13 imorgon, hoppas vet vad jag vill köpa hoppas jag hittar det =) Ska bli jättekul faktiskt.. Inte varit partyglad sista tiden som ni vet, men lördag ska bli SÅ kul faktiskt!! Träffa massa trevlig folk och sen ut för att shaka på Harrys, antar iaf det blir Harrys. Skönt det börjat gå nattbussar med, riktigt underbart o slippa slänga ut flera hundra för att ta sig hem....

En annan bra sak är att jag börjat aktivt med naturdiet igen.. byter ut nästan alla mål.. utom på helgerna då tänkte jag äta någorlunda vanligt.. kanske bara byta ut något mål då! Men ska jag festa måste jag äta vettigt så jag inte däckar eller spyr ner mig eller min omgivning.. Börjat springa igen efter några veckors break med förkyldning. Börjat äta pollentabletter och tycker det känns bättre så kanske bara var lite allergi?? Blir ju samma symptomer..

Japp! Nu har jag luftat klart! Nu ska jag gå på en promenad med dammsugaren.. :P


Avatar

Idag fick Eric äntligen sin önska uppfylld.. vi såg avatar. OCH hör och häpna, jag tyckte den var bra, riktigt bra. Dock blir det segt, jag blir uttråkad när filmer är långa och denna var 2 tim och 42 min.. Sista 42 minuterna var lite sega.. sen när man fattar vad som ska hända tycker man tryck ihop slutet lite=) skippa sista striden ^^ =)

Vad har jag gjort mera idag? Vi har tvättat 10-13... bakat bullar, dock blev de misslyckade. Skulle kryddat mera.. sucksuck så de smakar typ naaada. skit äre.. två timmar åt helvete. Not fun. Plus jag ville ha smaskiga bullar i frysen när det kommer gäster.... OCH gjorde första gången drömmar, första plåten blev lite brända fast jag tog ut dem innan tiden gått ut =( svårt att veta när som är lagom första gången man gör något. Andra plåten blev bra, men där var det bara typ 5 -6 stycken =( Ingen bra bakdag iaf, men man blir bättre;) Nästa gång blir båda asbra:P

Igår satt jag o Jenny på en uteservering. Supermysigt. Bara satt och pratade på, som bara vi kan <3 underbart. Så skönt att ha någon man kan öppna sig för och berätta ALLT. Det känns alltid lite lättar efter man öppnat sitt hjärta.

Nu... duscha eller bada..... sen snart sova.. hehe. astrött faktiskt, fast jag sovit över en timme på soffan ikväll med. Dock INTE under Avatar Åsa jag lovar! :) Jag var vaken hela filmen faktiskt, hör och häpna.. :)

Söndag imorgon! Inte spec kul, men det är som det är..


Nämen!

Nämen titta. Jag skriver några rader. Några blir det i alla fal.

Först vill jag säga jag stöööör mig så mycket på datorn nu. Surrar som fasen börjat göra det de sista dagarna. Iaf nu jag börjat störa mig på det. Fläkten låter aaas. Blir arg! Tur datatgeniet kommer imorgon och kan laga.

Funderar på att ta upp skrivandet igen? Kanske.. :) Just nu finns lite lust iaf.

Tentan avklarad. Kändes.. vet inte.. Jättesvår var den iaf, gjorde mitt bästa, men lite rädd de inte räcker. Men tur det finns omtentor. MEN ni vet jag inte tänker så jag nojjar sönder istället och hoppashoppashoppas för jag orkar inte läsa allt igen ^^

Jobb.. jaa.. idag 8-15 imorgon 9-17 fredag 10-17 och måndag 9-16.45
Blandade känslor. Asbra med pengar, och trivs skitbra på trilobiten som jag ska va alla dagar utom måndag. Måndag är nytt ställe i tokarp, säkert bra det med. Men astrött. Så trött... Känns som jag inte sovit på år.

Andra bra saker är att jag umgås mycket med Jenny A. Hon är bäst. Så skönt vi bor nära varandra och snart ännu längre. Promenadsällskap är BÄST ingen protest! Tränat har det inte blivit mycket av, förkyldningen håller i sig. Men börjat bli bättre;) Men tänkte på MÅNDAG börjat träningen igen. Men promenaderna har jag såklart inte slutat med! Kom precis hem från en promenad med J nyss.. åååhåå men överlevde, men mörkt va det. Jag höll stenhårt i mitt överfallsalarm och tänkte jag är stor och stark =) funkade ^^

Nu ska jag sitta här o kika på lite tråkiga bloggar....... sen duscha och sova. SOVA. Åh skönt ska de bli. Ska ev. va på småbarns imorgon. Hoppas inte;) trivs bäst med liiite äldre barn, men vi får se.. roligt på småbarns med. SÖTNOS kommer imorgon. hihi. Pussas ska vi ;)

Nattinatti!


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p� Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus