Bubbelbad!

Putsade alla fönster tillslut iaf :P fint blev de..  :D

Precis tränat 75 min . Trött. Svettig.. :P
Håller på o spolar upp ett bubbelbad.. ska bli otroligt skönt!
Testa badkudden (badade aldrig sist blev bara en dusch)
Ska ta o läsa den tråkiga politikboken! Men vem vet efter denna kurs kanske jag blir mer politik intresserad? :) vem vet. :)

Sen ska jag göra en smooothie........ jordgubbarna är alldeles för frusna nu! =P
Lär mig aldrig att ta ur saker i tid ur frysen! :P
Hehe no no.

Imorgon kommer sötnos PUSSKALAS:)

Städa!

Igår började jag min vårstädning och idag fortsätter den med sista och värsta punkten på listan. Putsa fönstrena!
För det första är det en helvetesspärr som var typ omöjlig att få upp (man ska "vända" fönstrer för att ta utsidan) efter ett långt samtal med eric o långa svordomar så fick jag tillslut upp den. Woho tänkte jag o började putsa... vände på det pusade utsidan ... vände tillbaka. började på nästa fönster. kika på första köks fönstret och det har runnit en lååång rand. Svär. Öppnar spärren, eller försöker i typ fem min tillslut går det. torkar igen. Stänger. Det rinner igen. Proceduren upprepades sammanlagt tre gånger o sista gången svor jag! och kan tillägga jag HADE torkat. tydligen inte tillräckligt dock.

Vad har jag lärt mig? torka mer!

Sen började jag på nästa fönster (varför har jag tre fönster i köket??) och skithelvetesfönstret låser sig när det är öppet. Få upp spärren i typ tio min sen gick det woohoo härligt!! BRA IDÈ ATT PUTSA FÖNSTER:
Nu är jag iaf klar i köket..... men har inte sett resultatet kommer väl imorgon spännande att se om det är fult när solen kommer på det.. gissar på ja :P jag är kass på att putsa fönster. Eric är bäst. Han brukar putsa, men jag ville nu.. Eller ville.... ville ha det klart iaf

Annars har jag varit iväg och handlat med mamma idag! Köpte en rullgardin till vardagsrummet börjar bli trött på att sitta som i ett skyltfönster jämt ^^ ska dock inte ha den nere så mkt men ibland. Kan va mysigt att kunna dra ner och stänga in sig i sin egen värld med. Köpte tulpaner, suprise, och påskliljor! Mat mat... så dyrt är det, men alltid skönt att fylla på i skafferiet.. Köpte ostbågar med, va jättelänge sen så det är jag värd. Mamma och jag var ute på promenad med och motionerade av oss lite fett ;)

Var och hämtade en bok idag. om typ politik! till nästa kurs men får bara ha den en vecka så borde läsa den ikväll lite! Så jag slipper köpa så många som möjligt står i kö på alla som vi har till nästa kurs. Politikböcker behöver jag inte spara. Fick en onödig kommentar en dag i veckan "jaha men köper du inte alla böckerna men du ska ju ändå undervisa i det " jag svarade "om jag hamnar i en etta använder jag nog inte sååååååå mkt politik. PLUS många av böckerna är totalt meningslösa!! " Jag blir så trött på att folk lägger sig i! Jag kan köpa vissa böcker som känns viktiga, eller att det är tusen personer före i kön. Gillar att "äga" böcker men inte alltid så lätt att sälja dem har jag märkt. Men vissa måste jag säkert köpa till denna kurs men ju värre desto bättre. Förstår inte varför folk bara ska störa sig på vad andra gör.. Köp eller låna who cares sköt dig själv!

Juuust daaaance.. har på lite partymusik gör en alltid glad fast man städar ^^ :D
Har iof inte så himla mkt emot o städa, blir ju så himla fint sen!

Putsa vidare, ska bli spännande o se hur köksfönstret ser ut.. wish me luck ;D

Love it!

Solen gör mig på sjukt bra humör. VÅR VÅR GE MIG VÅR. Eller allra helst sommar^^ men nöjer mig med vår. Sålänge liksom ^^ :D

Vaknade runt halv tio skönt att sova ut! Åt lite frukost, gick på promenad och handlade ingridienser till cheese cake (ska göra två till mamma som hon kan bjuda på när vi firar henne med släkten) hem igen åt lite friskgratäng och löste korsord.. :D duschat. Nu ska jag kladda på lite smink och åka ner på stan för att träffa Jenny! Ska bli underbart kul saknat henne så mkt!!

Ikväll ska jag baka cheese caken! =P Funderar på att åka en sväng till systeryster med!! Torka golv, dammsuga och städa...... Byta gardiner..... Yes!

Hejsvejs! nu måste jag rusa, sensomvanligt!

Äntligen!

Åh Gud så trött jag är.. Kom hem vid halv ett åt lite sen la jag mig i soffan o glodde på film.. Somnade runt två tiden och sov till fyra. Ögonen kändes precis grusiga och jätteonda..... precis slut heltenkelt.. Inte gjort ett vettigt handtag på hela dagen bara legat, sovit, kollat på film och slappat. Lite dåligt samvete!

Men imorgon ska jag fixa till här hemma! Åka ner på stan och fika med antagligen superbruna Jenny! Ska bli himla trevligt va hur länge som helst man fick se hennes söta ansikte!:)

Trött .. Jaa.. kan man ju säga..

Ska gå o knyta mig nu så jag vaknar skapligt imorgon tänkte jag.

Ny dag. Nya tag. Mer energi. Imorgon ska jag träna med!! Yes thats the plan!

Ångest

Idag är min ångest stor. Vaknade med huvudvärk, haft ont i huvudet mer eller mindre de sista tre dagarna. Stress.

Var ute med Ania o Jakob igår.. o Eric såklart:D Hade hur trevligt som helst! dansade som fan;) heheh kuul.

Lite småbakis idag, gååååååååååår inte........ blä.. Ska ta en tablett o sätta mig och plugga. Tenta imorgon. Kommer nog gå bra. NOT. Hade kunnat gå bra om jag pluggat massa i helgen. Men det har jag inte utan har varit med eric o vännerna istället. Dålig Maria. Men ska hårdplugga idag o hoppas det går bra imorgon iaf!! i vilket fall har jag försökt. Och i vilket fall är jag ledig sen hihiihi :D även om jag måste göra en omtenta är det en månad tills dess......

Saknar solen!:( Vart är duuuuuuuuuuuuuuuu


Huvudvärk

Gud så ont i huvudet jag har. Blir bara värre hela tiden. Druckit dåligt med vatten. Blir så inne i pluggandet att jag glömmer äta, dricka och gå på toa ^^ not good. Märker inte ens jag behöver gå på toa/äta/dricka. Galet galet.
Nu har jag iaf svarat på alla tentafrågor.. blev.. *kolla* 26 sidor!! Galet galet. Men hittade somsagt på en hel del själv också som kändes relevanta............. Nu gäller det bara att lära sig det ;) Nedå kan faktiskt en hel del. Skulle gå bättre utan huvudvärken. Hade tänkt träna i eftermiddag men inte som läget är nu!:(

Skrivit ut allt iaf nu.. Så ska sätta mig och läsa igenom allt.. se om jag missat ngt.. slöläsa lite i böckerna o så. Men inget mer hårdplugg nu iaf .. men lite ströplugg blir det såklart. Önskar det va flera veckor till tentan. För så mkt som jag skrivit nu skulle jag kunna få full pott om jag bara hade mer tid. Eller om inte Eric kom hem ;) Nedå jag är himla glad att han kommer hem....... :) men skulle kunnat plugga hela helgen annars, utom lördag såklart Ania ;)

Ska sitta o småläsa lite nu o sen se på sex and the city vid tre tänkte jag.. Längtar! Bara ligga i soffan.. mmmm.. Ska göra en smoothie tills dess med tänkte jag jordgubbssmaaaaaaaaak. Oj va gott de låter, blev så himla sugen. Sugen på promenad med. Men det får jag vänta med. Sen efter tv:n ska jag städa! O duscha.. o sen kommer nog sötnos han skulle komma mellan fem o halvsex! Plugga lite mer sen kanske? Beror på om han ska spela.. ;)
Sen har jag tid imorgon med. Ne tentan känns skapligt lugn faktiskt. KONSTIGT. Men jag har ju pluggat mkt så vore lustigt om inget satt ;) Men varje gång jag tänker "ah men jag kanske klarar den sen.. " då får jag mer ångest. Tänk om jag kuggar o sitter här o är katig . Då är jag kass. O tänker jag det är lugnt blir jag slapp o pluggar inte. NEJ jag kommer stenhårt kugga om jag inte sätter mig NU. Haha.

Bye bye

Kladdkakeballerina!

Ojoj så otroligt goda de är!! SJUKT goda. Skulle kunna äta ett helt paket. Som tur var gör jag inte det:)

Hunnit med så otroligt mkt under kvällen med!! Skrivit 22 sidor svar på frågorna.. men är 18 frågor med så ;) Har hittat på massa andra tentafrågor än de som fanns som skulle kunna komma!! Börjar faktiskt kännas lite halvhyfsat nu;) Hoppas på det bästa dock!

Ska alldeles strax hoppa ner i sängen o vakna tidigt antar jag o sova dåligt. Gjort det dem senaste kanske sju dagarna så lär väl inte bli annorlunda .. :(

Men imorgon kommer sötnos. PUSSKALAS!!

O så himla skönt att redan handlat mat!! Det är tråkigt o dyrt, men nu har vi massa smaskigt hemma. Jag köpte chips till sötnos. o vindruvor till mig = bäst! :D haha.

Hejsvejs!

Precis slut

Mitt huvud är så otroligt trött. Suttit och pluggat sen nio imorse.. Med en lunchpaus vid tolv och annars bara korta pauser! Helt slut är jag. Seriöst.. Skulle behöva sova. Mitt huvud känns jättekonstigt för det är så "överanvänt". typ.

Ändå har jag inte besvarat alla frågorna som jag skrivit + gamla tentafrågor. Vissa är så sjukt svåra... Måste försöka hitta svaret i böckerna + analysera svaret.. Står ju inte direkt svar...

De ringde om jobb imorse vid åtta men jag sa nej. Glad för det nu faktiskt så jag fick en riktig pluggdag! Behövdes.

Ska alldeles strax åka och handla mat! Det behövs. Ska bli skönt med en paus, även om handla mat är astrist!
Ska köpa ngt gott till kvällen i matväg, dock inte bestämt vad.. Men lite onyttigt får det bli har jag bestämt, men inte alldeles för onyttigt. Ska träna ikväll med. Och helst besvara de sista frågorna då är jag nöjd..

Yes!

Solpudret jag köpte igår är bäst!! O skjortklänningen med! O tajtsen med:D himla nöjd!=D

Imorgon är det plugg o städa! Helst skulle jag vilja baka lite bröd med men får se om tiden räcker till! Sen kommer sötnos på kvällen hihi!! Åh önskar jag inte behöver plugga allt för mkt i helgen o bara kan va me sötnos!! Det vore bäst. På fredag ska jag till mamma o fira henne o på lördag har jag o Ania bestämt vi ska ha lite pargrejs:) Ska bli myyyyyyyyys!! Det är en del roligt o se fram emot.. Sen är det tenta på måndag INTE ROLIGT dock.. Men ska bli så skönt när den är klar. Då ska jag ta den veckan innan påsk o torka golv o tvätta fönster o annan storstädning så det är klaaaaart!! O träffa massa vänner :) o den 10:e ska vi fira Erics bror som fyller 20 ska också bli trevligt. Mkt inbokat nu på helgerna:D Det är kul! Bara de inte blir förmkt men det är de inte än så länge:)

Hejsvejs!!


Ångest

Nu kommer dendär ångesten smygande.. Suttit o tryckt dit postitlappar i böckerna på det som jag tror är viktigt.. och fy faaaaaaaaaaaaan NU KOM DET FAN SÅ MKT ÅNGEST.
Det va otroligt mkt mer än vad jag trodde. Suttit o småpluggat lite o tyckt att detta kanske går...
MEN.
NEJ! helvetes fan helvets fan gånger tusen!

Så imorgon blir det upp tidigt o sätta sig med böckerna o läsa läsa läsa läsa! Hoppas något går in.. Vill inte behöva sitta hela helgen när sötnos är hemma liksom...

SUCK

Ne nu är jag depp!

Gjort kursvalet inför hösten.. jippi.. eller nåt.

Så sjukt skoltrött nu att det finns inte... sommarkurser i sommar - känner mig så sjukt opepp!! Behöver ledigt. Behöver ladda mina batteri.. Behöver lite knäckebröd hungrig !

Mys !

Haft en hur mysig dag som helst med Ania va länge sen vi umgicks o spec sådär länge! Fått min Ania dos nu iaf ;)
Shoppade lite på stan ett par leggings o en skjorta.. mmm :P o solpuder behövs i detta väder!
Lunchade också.. mmm gott va det skagen panini :D

Nu blev det stress. Energidryck fram o pluggpluggplugg!

Tänkarkväll

Ikväll har jag haft en riktig tänkarkväll. Och jag gillar dem inte. Faktiskt.
Finns dock bra saker också med att tänka... suttit och tänkt mycket på mig o Sötnos. Satt och läste igenom alla mail vi skickade till varandra i början när vi blev ihop. Så puttinuttigt allt var. Nästan glömt bort det. Inte för att vi är söta mot varandra nu. Men det är liksom annolrunda nu. Såklart.

Pratat mycket med Lina idag. Öppnat mig mycket och hon med. Sånt är så himla skönt! Synd att hon inte bor här hade behövt henne. Vi är lika på så många sätt, och olika på många med såklart..

Blev inget åka ner till stan och fika får se om jag tar det imorgon istället! Dock hunnit med en hel del plugg iaf.. Det är bättre ^^ Fått ont i halsen ikväll, hade inte alls under dagen, så fick hoppa över träningen. Hoppas det släppt tills imorgon för då ska jag träna dubbelt ist ^^ ;) kanske ^^ hah.

Ibland känns det hemskt hur ledsen man egentligen kan vara. Och ibland känns det som ingen vet. Som att ingen förstår. Men samtidigt så släpper jag inte in folk på samma sätt länge och ger de chansen att förstå. Men faktiskt så visar så många att de inte är värda att bli insläppta sen.... Och det slutar med att man blir sårad/arg.

Jag känner att jag har tappat kontakten med en hel del.. Det går i perioder såklart och det tar man ju som vänner. Man vet liksom vilka som är där i slutänden iaf. Nu har jag asmkt i plugget så då blir det mindre tid för vännerna. Men som tur var finns det telefon ^^. Jag känner bara att det ändras så mkt hela tiden. Jag förändras. Jag har förändrats så otroligt mycket sen jag började plugga. Blivit mognare. Faktiskt. Jag tror inte många som inte pluggat förstår vad just universitetsstudier gör för en. Faktiskt. Nu ska jag inte hacka på dem som inte pluggar finns många som det inte passar för/inte vet vad de ska plugga till. Då är det bara korkat att börja plugga! Så ta inte åt er kära vänner:) Alla gör val som passar ju dem, just då! Jag skulle nog inte plugga om jag inte visste till 154 % att jag ville bli lärare. Då skulle jag antagligen ströjobba lite i väntan på att veta..Eller vara arbetssökande såklart inte så jävla lätt att få jobb i dagens samhälle.

Känns som jag glidit från ämnet lite....  :P

Men iaf det känns så hemskt med dethär med blogg. Att man inte får skriva precis vad som känns rätt just då.
För ngn kan ta åt sig / bli arg / bli ledsen/ osv. Det är eg trist. En blogg ska väl vara en plats man får öppna sig? Men den är inte det.. Man måste hela tiden tänka ett steg längre! Jag funderar allvarligt på att sätta lösen o inte ge till ngn... Eller starta en privat blogg ^^ Ja men seriöst även om jag älskar mina vänner så mkt så får ni inte veta allt! Den enda som får veta allt är Eric.. ja han får faktiskt vet allt. Tror jag iaf. Kan inte komma på ngt såhär på rak arm nu som han inte vet iaf och det måste ju betyda mkt.

Usch nu sitter jag o funderar på att radera igen. Funderar vad jag skrivt om det kan va stötande för ngn. Men SCH nej nu ska jag skita i det o publicera skiten iaf. För som en klok vän sa till mig en gång "om jag tar åt mig så förtjänar jag det kanske"

Sovgott ! Det ska jag göra nu men först läsa min älskade SOLO :)

Krusbärskräm

Vilken kräm är godast?
krusbärskräm, kräm och all annan sorts kräm

minns ni?

Elisabeth från madickens svar.. ;) Jag skulle nog säga samma ^^ haha.. =D kräm är himla gott o enkelt!

Idag?

Pluggat, haft fikagäster så bakade en rulltårta o en hallonpaj:D Baka är bäst!
Pluggat lite till.. gått på promenad.. lämnat en bok i lambohovsbibbla.. lämnat en på liu..... typ

Ikväll?

Träna och plugga. funderar på att åka ner på stan och fika lite med...
fika.. jao typ det enda jag gjort idag känns det som. Magen står i fyra hörn. Inte alls hungrig men lite kräm går nog allt ner ;) Äta bör man annars dör man... äta gör man ändå dör man iof:P

Färdigsurrat! !

Borta!

Hade somvanligt skrivit ett långt. Men raderade det. Kändes alldeles för personligt och utelämnande.
Delar av mig är arg, delar av mig ledsen och delar av mig försöker skita i det. Blir så arg jag vill sparka och slå. Men löser inga problem.

Söndag är det. Det är ju inte kul det heller. Har dock haft en underbar helg. Somvanligt.

Nä vet ni. Jag skiter i detta....... att bara läsa bloggen o på så sätt få del av folk liv funkar inte ....


Kaffekaffe!

Jobbat till fyra idag. Hem slappa en halvtimme framför tvn. En timmes plugg. Sen gjorde vi pizza.. mmm.. slappade kanske 1½ timme framför tvn o nu har jag snart suttit en timme o pluggat. Tänkte sitta typ en timme nu.. Kaffet kokas nu så jag blir pigg igen!=p

Så himla trööööööött....

Men nu är det helg.

Dvs plugg.

Och pussa på sötnos

Men mest plugg.. tyvärr=P så jag kan jobba i veckan med... somsagt fler timmar på dygnet vore nåt.

Saknar Jenny maaaaassa!! alotalot!! Puss på dej om du läser detta:)

Trött!

Gud så trött jag är! vaknade vid åtta av telefon jobbet ville jag skulle jobba till två.. jag sa ne kan inte till två men strax före två kanske kvart i.. (skulle åka 14.20 bussen till skolan) men de gick icke! Sen kunde jag inte somna om.. gick upp o gjorde frukost o la mig framför tvn o lite film! Strax före nio ringde annat jobb och ville jag skulle komma... så jag tog på mig paltorna och åkte dit!:P Alltid skönt o fått jobba några timmar, dock blev det bara 4,5 men alltid nåt!

Slutade strax före två gick bort till bussen o åkte till norrk. Hade seminarie, gav en hel del faktiskt!! skönt o hem igen.. så hemma runt kvart över sex. sötnos va hemma då o han fixade äggröra o bacon... mmm :) Kaffekaffe o städa!! pluggat en liten stund med o nu ska jag träna! Sen bada.. o sen plugga igen om jag orkar annars en film!

Imorgon tvätta plugga, jobba? vem vet blir säkert jobb imorgon med!!

tiden går så fort. Behöver fler timmar på dygnet!!!

Sötnos... skönt du är hemma!! :)

Crejsi!

Det är helt galet så fort tiden går! Redan onsdag. KVÄLL. till och med.
Galet är det!

Idag har Jenny varit här typ hela dagen vi har pluggat, lagat mat, gått på promenad och snackat massa skit!
Mktmkt trevligt:) 

Imorgon ska vi ev sitta på liu bibl innan jag har skola 15-17 (så trött på den tiden seriöst bläblä!)
har litteraturseminarium, hoppas det ger mkt.. eller iaf ngt. har inte höga förväntningar på litteraturseminarium men har iaf två paper som ska in så... o de går ju iiiiiiinte o maila nono måste lämnas in!! suck. så tänkte likabra jag går på skiten!

Ikväll har jag varit och handlat mat. Eric ska betala sen . HAHA. så jag köpte tulpaner o massa naturgodis. o massa mat. Jag va värd tulpanerna. Röda fick jag bara för han älskar mig ;) bestämde jag! :D

Pluggat en del ikväl.. har lite kvar att göra innan jag får krypa ner i sängen o läsa min älskade cosmo som kom idag. Meeeeeeeeen måste va duktig en stund till. Badsugen. Men det hinns inte med ikväll tyvärr..

Imorgon ska jag hinna träna också innan jag åker till bibblan tänkte jag! Upp skapligt med andra ord.....

Imorgon kommer sötnos. Seriöst är det redan torsdag imorgon? Jag tycker veckorna går så fort. VILL inte ha tenta.... fattar noll...... somvanligt.. o allt bygger hela tiden på varandra i bokjävlen jag läser nu. fattar man inte början fattar man inget.. jag va med o fattade i början men nu blir det värre o värre.......

Nehe. Nu ska ni slippa läsa mitt ordbabbel!! o varför kommenterar ingen? ;) slutar snart skriva annars^^ elakingar:)

Pic



Se och NJUT!:D

Har varit asduktig idag!! hunnit med att gå o shoppa lite OCH skriva de två texterna= bäst
OCH de blev helt okej faktiskt :) rätt bra om du frågar mig ;)

Nu går jag på rast och lägger mig i soffan resten av kvällen :D

Imorgon..

Då börjar tentaplugget !!

Tisdag

Sådär då va man fin i håret igen. O fattig i plånboken! =P tonade till lite också o blev övertygad av att köpa spray o mousse med.. är så himla lättövertygad =P iaf i frisörstolen haha.

Fick hem filmerna idag! o postat en bok... lämnat tillbaka några böcker.

Funderar på o ta en sväng på stan sen.. äta nu pyttipanna o plugga. promenad lär det bli med.
skriva till littsem o gudstjänst hoppas jag att jag hinner klart med. vore gött!!

Nä hade inget roligare att skriva! =P

Tänkte lägga upp bild med, men blogg buggar o vägrar !! så ni får ingen! :P

Måndag

Japp då va det måndag igen!

Helgen då... ? jodå den har varit jättebra, mestadels..

Idag har jag pluggat en hel del. asbra att jag kom igång tidigt..
Har en littsem text som ska in på torsdag (el eg nästa vecka men annars måste jag åka till norrk bara för o lämna den) o sen ska jag skriva en text om gudstjänst också men den ska in först 25:e men ska bli klar så fort jag kan. DOCK har jag inte gjort ngt av detta idag ;) Jag har tentapluggat och iof lite till seminariet då jag läst massa från boken! Känns jättebra att kommit igång är så otroligt mkt till tentan. Två veckor kvar låter långt men det är alldeles för kort! =P

Hunnit med en underbart promenad i solen med, stekt pannkakor och nu kokar jag korv o ska göra mos till.. enkel mat ;) men god!

Imorgon är det frissanbesök kl 9... valde en tidig tid för att komma upp faktiskt annars är det lätt man ligger kvar till tio och sen ska man äta frukost, vakna till.. o klockan är lunch !:P typ.

Ikväll ska jag träna o promenera mera! o plugga.. såklart.. Imorgon ska jag börja skriva på texterna. Den till gudstjänster är assvårt o mkt som ska skrivas.. skjuter på ^^

Baj! :P

Fixa fixa.

Seriöst varit uppe sen halv nio och bara fixat hemma/tvättat osv.. plockat...
Det tar liksom aldrig sluuuuuuuut.. justja ätit frukost också så lite slapp har jag hunnit med ;)

Tvätten håller på just nu, den fixar sig ju rätt bra själv^^
Ska strax sätta mig o skala potatis.. Blir potatismos och köttkorv.. Muuuums!!
O tvätten ska hämtas om lite mer än en timme! Sortera bland lite papper o städa till på köksbordet står med på schemat.. Och eftersom jag fixade tentan (fortfarande asglad) så kan jag ÄNTLIGEN sälja historiaböckerna!! Ska lägga ut dem på lycknis efter jag skrivit här och hoppas på att de blir sålda

Igår när sötnos kom hem så åkte vi och handlade på coop! Hem igen gjorde pytti panna och kollade på filmen seven. Den va riktigt bra. Finns så himla många bra filmer!

Jag beställde lite filmer i förrgår till oss så hoppas de kommer idag så vi kan kika i helgen ;)

Igår kunde jag även hämta min älskade mooooobil!! o den funkar kanon o allt gick på garantin!

Är så himla glad just nu är mkt som känns bra igen! tentan gjorde mkt för mig o sen att jag fick tillbaka telefon gjorde med så mkt. Det är helg o sötnos är hemma. Jag har så lite schemalagt nu ett tag, massa att plugga dock, MEN slippa åka till norpan är himla skönt!! Ska åka till bibblan en del o sitta, med ÅSA :D så det så hehe... nu vet du också om det gumsan ;)

Nä dax att fortsätta här va... =P

Imorgon är det kalas för erics farbror som fyller år.. inte jättetaggad just nu men kommer säkert. ska bli kul att se hur de bor!! bor i en 7:a fast de bara är två.. lite onödigt om du frågar mig ^^ hah

Funderar på att åka till mamma ikväll inte bestämt mig helt än! Hejsvejs!:)


Jippi!!

Jippi:D
Jag klarade tentan! Äntligen känns det bra igen! Nu är jag inte alls lika stressad som jag varit innan:)

Varit på stan hela eftermiddagen med älskade syster.. sprang på cissi o anne med de är superbäst:)
Shoppat ;) men inga kläder o onödigt utan bara kalender, mappar, block osv till skolan. En mascara kan väl iof räknas som onödigt men annars inte ^^ duktig. Blev dock dyrt iaf :) haha.

Preics fel i ryggen idag efter bärandet på den tunga väskan ... blir ett varmt bad ikväll o ingen träning känner mig lite fel i halsen igen o snorig :/ neee fy inte IGEN säger jag bara...

Men

Jag klarade tentan!!

Fy satan så glad jag är!:) blev precis motiverad till skolan igen. Att man äntligen får betalt för allt man försöker: jippi!


Trött...

Gu så trött jag är......... herregud!
varit uppe sen sex sötnos åkte då o kunde inte somna om....

Skolan.. spelat in video. trist orkar inte gå in på det mera. inget fan av att se mig själv på video iaf

Ikväll... jag har inte gjort ett SKIT. men det va jag värd... pluggat en hel del i helgen osv så nu fick jag slappa under kvällen. Bara kikat på serier och tagit det lugnt!:)

Ska slappa mera ikväll! snart sova..

Imorgon ska jag superplugga skriva till litteraturseminarier o läsaläsa! Ev åka ner på stan o köpa lite grejer jag behöver om jag hinner.. får se hur tiden räcker till

Så är det. Natti snart!


Kväller

Lördagskvällar är bäst!
Vi har precis ätit lövbiff o råstekt potatis o nu kollar vi på postkodmiljonären. frågesport är också bäst ;)
Reklam nu.. dock inte lika bäst ^^

Hunnit med lite plugg, dock har jag lite kvar att göra senare ikväll! Hunnit med att träna 80 min med gick asbra!

Nu ska vi kolla på snuten i varuhuset och jag ska äta goda ostbågar  o dricka cola zero^^ det är jag värd haha mums så gott det ska bli!:)

Kom på jag glömde berätta om igår. Hade hur trevligt som helst:) Kom hem skapligt me kan va skönt spec när det va i norrk! Satt mest på Black Lion in! Vi va ett gäng på kanske 10-15 pers som satt där o snackade skit:)
Så himla trevligt folk, de flesta iaf ^^ men man kan inte älska alla :)

Idag har Jenny åkt. skapligt avis ^^ men hon är så himla mkt värd det efter allt slit hon gjort sista tiden! du har varit så jävla skitduktig rent ut sagt :) Vila nu o ta igen er.. o bli bruna ^^ :D Saknar dig snuttan o mer blir det.. treeee veckor.. men sen ska vi ses såfort vi kan :D

hejsvejs

Härligt!

Helt sjukt vackert väder man blir nästan religiös!:)

Varit på promenad till Konsum hämtat mina älskade beverly hills boxar 1-4! :D
vill ha resten nuuuuuuuuu

Stannade hos Sanna o Stefan o kollade läget! De är så himla bra människor :)
Fin lägenhet också, eller kommer bli ;) men ser bra ut redan nu faktiskt!:)

Nu lagar vi mums mat! I eftermiddag blir det plugg, önskar det va asvarmt så man kunde sitta ute ^^ försvinn snö försvinn haha. dock är de fint me snön idag när solen är framme:)

Ikväll ska vi äta god mat och kolla på film... köpte ostbågar med faktiskt ^^ ibland får man!:)

Mmm idag är en bra dag!

drömt massa läskigt inatt bara bläää men börjar faktiskt glömma drömmen lite nu det är bra skit

Fest!

Yes ikväll är det fest i Norrköping! Hade sett fram emot det men...

Jao planerna kanske är ändrade?

Min mage är konstig.. och ond.. o dålig i magen.. åhh

Vet inte hur det blir nu... nee..

Ska bada nu o se om det släpper lite o strax måste jag bestämma mig!

Party el inte.. det är frågan! :P

Onsdag

Onsdag. Imorse var jag trött.. trött...
Fast jag somnade tidigt runt tio-halv elva.. men det räcker tydligen ändå inte:(

Kom hem för en kanske en timme sen knappt! Hunnit med att planera inför imorgon. Skulle eg inte haft så många lektioner imorgon, men blev lite ändrade planer ;)

Men det gör mig inget:) Gjort ett arbetshäfte med månader, veckodagar, årstid, motsatsord samt läsförståelse!

Får se hur långt jag hinner imorgon.. har lite andra planer med barnen också ska göra klart de andra papprena om religion med... mm de är duktiga!! sen är det två tjejer som har kvar arbetet idag: de ska göra en egen religion.. och de är inte riktigt färdiga ännu. Men resultatet blir asbra helt enkelt!

Imorgon är det sovmorgon, behöver inte gå upp försen halv sju! :D gud så skönt!

Nu ikväll blir det läsaläsa...... borde börja skriva också på paprena till litteraturseminarium.. och skriva rent anteckningarna från föreläsningarna, har två kvar jag inte skriivt om... aa det går i ett!

Andningspaus: YES... klart.. :D

Nu ska jag läsa!

Trött men glad!

Idag har det varit en jättebra dag. Jag skötte mig bra som lärare om du frågar mig.. ;) tror iof L-L skulle svara samma:) Dagen gick jättefort o heltplötsligt var klockan tre och det var konferens. Jag kände väl sååådär för det men blev positivt överraskad! den handlade om matte och hur man ska lära in osv. Vi fick bra övningar själva också och kände jag lärde mig massa faktiskt! slutade vid kvart över fyra då var det bara att traska mot tåget..

Åkte bussen til liubibl och lämnade tillbaka en bok. Hoppade på bussen och åkte till lambohovscentrum (LAT SOM INTE ORKADE GÅ JAG VET MEN KALLT UTE:P) för att hämta en bok, ladda busskortet o skicka iväg min telefon! ÄNTLIGEN har jag fått fraktsedeln fan så snabba de är.. bara två veckor efter jag mailat till dem första gången för att berätta den hade gått sönder. SUPERSNABBA. Eller inte. Men nu kom den iväg iaf, hoppas verkligen posten gör sitt jobb lite nervöst att skicka iväg en dyr telefon sådär spec när de säger att kommer den bort ersätter vi inte.

Gick hem sen iaf (så gick lite idag iaf^^) och pratade med Lina!! :) du ska se det ordnar sig gums! Hemma och fixat pannkakor..

Sen är vi vid "nuet" tror jag. Steker pannkakor precis nu faktiskt.

Ikväll blir det plugga då jag inte pluggade ett skit igår då jag va så himla trött o kall..... sååå ikväll får jag igen det o göra dubbelt upp! Sen ska jag försöka träna också! det är målet iaf!

Imorgon är det morgonmöte med arbetslaget (ALLA MÖTEN BLIR GALEN:P) kvart i åtta så upp sex ... woho! Men slutar vid halv fyra och då ska jag nog fika med Åsa har vi pratat om :) hoppas!

Längtar efter Eric, såklart.. !

Hejsvejs!

Suck!

Jao idag är jag astrött.............. astrött iof förnamnet...
Sovit alldeles för lite inatt. Upp vid sex. Slutade vid halv fyra praktiken. SKÖNT att sluta tidigare skulle eg gå till halvfem! kom till lkpg till fyra..

ALLA STADSBUSSARNA VA INSTÄLLDA!!

Tror ni att de gapade ut det i högtalarna?? NÄHE DU.
Men de tjatar om samma tåg som är försenade 7011 gånger. Lustigt jävla skit. Så stod ute i typ en halvtimme o väntade på bussfan. DÅ när bussen kommer.. Så säger han att de är inställda. Men vissa landsortbussar går... Mmmmhm tänkte jag 540 stannar ju på tegskiftesgatan (ca 20 min gångväg från mig) så tänkte den tar jag!
PRECIS när jag kom åkte den HAHHA kul va... eller inte. Skulle gå en till om 20 min. Så står ute o fryser för jag är rädd den åker om jag inte är den exakt varje jävla sekund. Den är sen och kommer efter kanske 40 min. HAHA jättekul det med. Sen kommer den tillslut iaf och jag hade förfrusit typ tre tår och halva benen! Upp in på bussen som är assmockad. såklart. Går av tegskiftes och går.. eller snarare springer för att annars fryser jag ihjäl och hemma mellan sex och halvsju. Bara att fixa sig för sängen? Ja typ! Mer eller mindre iaf behöver ju somna vid tio-elva för att orka upp vid sex och ha helhetsansvar ännu en dag! Ne jag är lite sur o trött o kall. Börjar dock tina upp nu!

Och imorse missade jag tåget också med typ 10 sek HAHA roligt va för att bussen va skitsen o tog sig inte upp för en backe. Fick backa... ta sats.. försöka. Han gjorde samma sak typ 15 ggr innan han fattade OJ JAG MÅSTE BACKA MERA OCH TA MER FART ANNARS GÅR DET INTE. Men tillslut ramlade även polletten ner för honom!! Härligt

Hade somsagt helhetsansvar idag. Mmmm det orkar jag inte gå in på nu. Men jag skötte mig iaf vi lämnar det där!

Imorgon ska jag också ta hand om allt.. sen måste jag lämna tillbaka en bok på liubibl som jag borde gjort idag! Hade tänkt träna idag men det skiter jag fan i. INTE lust.

Nu ska jag ringa sötnos och sen är det badabada o sova....... så sjukt trött!

Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p� Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus