Måndag.

Haft en superbra måndag med att först umgås med Maria här hos mig, spela kort, prata skit, laga mat och annat roligt. Sen gick jag o Anja på stan o såklart fikade=) Jag shoppade lite julklappar och fortsatte med det när jag kom hem genom att beställa fler på nätet. Woho! Handlade även mat med Anja hon hjälpte mig o bära. Gullig. Och gick med på att leta efter min älskade vaniljkesella.. Så tänkte visa lite bildbevis jag faktiskt åt ikväll efter allt letande;)

Här kommer lite kort från dagen.


Maria och jag! =)


Maria


Mmmm vaniljkesella:D underbart!

GULD GULD!

Äntligen small det till och Maria Ph fick guld ikväll i slalom. Slippa allt tjat om hur duktig Anja är, för det var ett tag sen hon var duktig. Plus hon alltid skyller på allt rumt omkring. De snöade massa just när hon åkte, dimma, det var så halt.. o tusen andra bortförklaringar. Aldrig Maria hon verkar alltid glad och positiv och säger som det är, hon va helt enkelt inte så bra idag! De ville sig liksom inte. MEN IDAG VILLE DET SIG =) Hon var superduktig. Ledde efter första åket och i andra åket gjorde hon nästan lika bra åk, tappade lite, men ändå ETTA=)

Vi har tagit det lugnt idag. Varit ute på promenad. Bakat kladdkakemuffins med chokladbitar i :P, mums. Jag har tränat. Lagat mat, stekt fläsk med löksås till lunch och ikväll hemgjorda hamburgare med bröd. MUMS både och! Vi har fikat (grisar!) och spelat kort. Jag har även badat och börjat läsa min favoritbok (igen) "Kom närmare" av Sara Gran...

Lite kort info om boken:

Amanda arbetar som arkitekt och har tillsammans med sin man Ed flyttat in i en gammal renoverad vindsvåning. På utan är allt perfekt. Men Amanda börjar förändras. Det börjar nästan omärkligt med små saker som att hon börjar röka igen och tar sig ett glas för mycket någon gång. Hon tillbringar allt mer tid på platser och med människor som hon aldrig tidigare drömt om att besöka. Hon hör röster, drabbars av minnesluckor och får tvångstankar. Amanda tror att det är någon annan än hon själv som kontrollerar hennes liv och tankar. Är hon besatt eller är det här vad hon egentligen vill? Hennes perfekta liv har förvandlats till en fullkomlig mardröm.




Bild från vår fikastund. Älskar att bara sitta o prata med mitt hjärta.
Älskar honom så mkt! Men såna småstunder tillsammans bygger upp
vår kärlek otroligt mkt. Underbart!


Imorgon kommer min kära vän Maria hit, mkt trevligt =) Var ett tag sen vi sågs, trist. Sen ska jag träffa Anja på stan och fika. Hon ska även få sin födelsedagspresent nr 2, den var inte klar sist vi sågs. Men nu är den fixad=)
Är ledig från skolan imorgon. SKÖNT. Kanske passar på att handla någon julklapp med, det börjar bli dax. Bara inte bestämt mig riktigt vad alla ska få. Men känner inte superstress, bättre det blir perfekta klapparna än att man stressar och köper massa för att bli klar.




Julfint

Varit på stan me syrran idag.. Lite småshopping bara. Sen har vi mest pysslat hemma:)

Nu är det äntligen julfint hemma:) Saknas bara granen, men får vänta lite med den;)

Här kommer lite bilder.. Julfint javisst :)

Vardagsrummet, jullandskapet.. love it =) Men tog ca 30 min att pyssla med
bomullen så att inte sladdarna syns.. men lätt värt det. Nu i efterhand ;)



Vardagsrummet


Sovrummet. Köpte nya fönsterlampor idag, eftersom jag råkade spräcka
en av de gamla. Skulle peta me sladden lite o höll tummen på o schhhrack
så sprack en av dem. Dålig kvalitet, eller stark tumme ;P . Men de nya var
ännu finare. Röda lampor är galet fint!! =)


Vardagsrummet + en sötnos


Köket


Kontoret/träningsrummet


Herr snögubbetvå kom också fram.. =)


Älskar allt julfint!!

Vi satt o kollade på how i met your mother.... eller jag somnade. Suck. Nu är jag inne i en "somna varje gång vi kollar på tv/film period igen". Skit. Vi ska strax se på film jag vara bara tvungen att vakna till lite. Nu ska jag fixa glögg sen blir det film, Eric väljer film idag så somnar nog under filmen sen.. Alltid långa o tråkiga då ;) Hahah.

Ha en bra lördagskväll, det ska jag =)

Imorgon kommer Jadwiga och Alexander över. Alexander hade tjatat på att få komma till oss så vi bestämde i fredags när jag var där på frukost (världens godaste frukost!!) att de skulle komma förbi idag =)

Hejsvejs!


Ring klocka ring

.. eller rättare sagt telefon.

Igår ringde ngn från intervjugrejs och ville prata me mig. Men det var mitt i matlagningen så jag sa jag inte hade tid. Då frågade hon när hon kunde ringa och jag sa på eftermiddagen tre fyra är jag hemma. Visst då ringer jag då. Men inte fan har hon ringt :P Har suttit inne sen tre o "väntat" lite halvt iaf. Surt sa räven. Ringer hon inte snart blir jag arg ;) Iof inte. Men iaf haha.

Ps. Kan tillägga jag skulle få två biobiljetter om jag ställde upp på 20 min intervjun därför jag surar :p vill gå på bio hahahah Ds.

Ps igen. Fortfarande inte börjat plugga. Så KASS. Måste. Nu. Direkt. Dålig. Pluggdag. Idag. Ja. Blä. På. Mig. Ds igen

Viktigt el.. inte?

Lånar många böcker på biblioteket. Alltid lika konstigt tycker jag hur fräcka folk är. De ritar i böckerna, de stryker under, skriver sitt namn och skriver upp vad som är viktigt, vad de inte läst än osv. Galet dåligt. Respektlöst. Det är så smidigt att man kan låna böcker, men snart kostar det väl med pengar så som folk beter sig. Lär man sig bättre genom att stryka under fine, men använd suddet sen! Ingen annan vill veta vad du tycker är viktigt. Jag blir bara störd när man får sitta och sudda först innan man kan läsa eller så blir jag lurad att personen innan mig vet vad som är viktigt el inte.. Vilken den antagligen inte gör, iaf inte för mig ingen vet ju varför den läser boken:P Nä det är en sak jag stör mig på. Jag hatar folk som är respektlösa mot andra. DÅLIGT DÅLIGT!

Buuuhuu lampan i sovrummet är trasig själva ljusslingan i "bollarna" vi har. Men det va väl okej eg går ju att byta men gick dit för att "vicka" på den lite så kanske den hoppar igång, hänt förut. Men inte nu. Istället gick plastskiten sönder o nu är lampfan trasig. Fasen! Tur vi iaf ska byta imorgon till det fina röda hjärtat... Men när julsakerna ska ner får jag köpa nya lampor, ville jag iof eg så inget ont som inte har nått gott med sig.. ^^ faktiskt sant.

Gick upp strax före nio och åkte och tränade. Lugnt och skönt på gymmet då. Brukar det iaf vara. Men nu var massa från John Bauer gymnasiet där. Och jag vet inte vad de pysslade med, men tränade gjorde de minst av tiden iaf. Skenade omkring o pysslade med annat... :P Men jag blev tränad och fin iaf ^^ ;) haha.

Blev äggröra o körv när jag kom hem. Mums! Resten av dagen har jag fixat hemma, pluggat och varit ute på promenad :) Så härligt hunnit en hel del plugg, men hann ännu mer igår. Men dagen är inte slut än ska hinna ÄNNU mera idag. Woho. Min kartläggning kommer vara den bästa. Vore underbart att vara klar innan jul, men tror inte jag hinner. Men ska försöka:)

Tiden springer iväg redan torsdag.. Rätt läskigt hur fort veckorna går. Eric kommer hem, framåt sex? eller nåt sånt. Blir fläskytterfilé o antingen hasselbackspotatis med timjan eller råstektpotatis. Kanske gör jag både och så det blir lite blandning i matlådorna. Det är ju alltid bra.

Längtar tills imorgon. Älskar o sätta upp julsakerna. Älskar julen och allt därtill. Mysigaste som finns. Snön är jättefin, när man är inne. Men att det är kallt och halt gillar jag inte. Gillar inte heller att skotta snö från bilen. Inte heller att så många fler blir skadade i trafiken. Det finns en hel del som kör som idioter ändå o respekterar inte väglaget, men också många som kör försiktigt och ändå råkar illa ut. Så tråkigt! Att bussarna ofta är sena också på vintern är kasst, som om det är såå konstigt med snö i Sverige. Östgötatrafiken verkar tycka det varje vinter iaf.. WHAT SNÖ??? O allt blir kaos.. Kanske dax att försöka förbättra systemet lite? Vara lite mer förberedda? Bara ett förslag ;)

Imorgon tvättar vi somvanligt. Jag är t.om ledig imorgon, är det sällan på fredagar, så ska hjälpa Eric. Fan. Haha. Brukar slippa o tvätta. Nädå är inte så farligt och himla skönt när det är gjort! Det är det faktiskt.

Funderar på att ta denna vinters första glögg ikväll. Det är ju underbart gott. Sen ska vi se på film bestämde vi förut.. Bara ta det lugnt. Därför måste jag sätta igång och plugga mera. Allt för jag ska bli världens bästa lärare när jag är färdig till sommaren.

Wooooooooohooooooooooooooo


Apelsin <3

Åh va jag älskar apelsiner. Mmmmmmmmmmmmmm :D:D Kan äta hur många som helst. Så underbara. Men nu är min slut. Fasen också!:P Haha.

Imorgon är jag ledig från skolan. Woho! Blir nog träna och ev träffa Åsa om hon kurerar sig ordentligt ikväll:) Hoppas! Sen kommer sötnos hem :) Längtar efter honom!

Haft en så bra vecka än så länge. Härligt. Inte varit så nere alls, underbart. Hoppas det håller i sig. Men när det blir höga toppar blir det ofta djupa dalar snart, men hoppas det dröjer ett tag till!

Vill må bra ett tag till! Alltid iof! Heja mig!


Vilken sovställning är du



Vilken sovtyp är du?

1. Fosterställning

Fosterställning är den vanligaste sovställningen. Av de 1000 testpersonerna sov hela 41% på det viset, varav mer än dubbelt så många kvinnor som män.

De som kryper upp i fosterställning beskrivs som tuffa på utsidan men känsliga i hjärtat. De kan vara blyga när de först träffa någon, men slappna snabbt av.

2. Som en stock

15% av testpersonerna sov liggandes på sidan med båda armarna ner utefter sidorna.

Dessa personer beskrivs som lättsamma, sociala människor som gillar att vara en del av gruppen. De har lätt att lita på främlingar men kan vara lättlurade.

3. Längtar positionen (Denna är jag. Tyckte det stämmer mkt bra också:P)

13 procent av testpersonerna som på sidan med båda armarna ut framför sig.

Det anses tyda på en öppen karaktär, men som samtidigt kan vara misstänksam eller cynisk. Personer som sover på detta vis är långsamma med att bestämma sig, men när de har fattat ett beslut går det inte att ändra det.

4. Soldatpositionen

Åtta procent av testpersonerna valde att sova liggandes på rygg med båda armarna vis sidorna.

Människor som sover i denna position är i allmänhet lugna och reserverade. De tycker inte om att göra väsen av sig, men ställer höga krav på sig själva och andra.

5. Fritt fall positionen

7% av testpersonerna sov på detta sätt, på mage med händerna runt kudden och huvudet vänt åt sidan.

Dessa personer beskrivs som sällskapliga och fräcka, men med en tendens att vara nerviga och sköra. De gillar inte kritik, eller extrema situationer.

6. Sjöstjärnepositionen

5% sover på detta vis. De ligger gärna på rygg med båda armarna upp runt kudden.

Dessa personer har lätt att få många och goda vänner eftersom de alltid är beredda att lyssna till andra, och erbjuda hjälp när det behövs. De tycker i allmänhet inte om att vara i centrum.

(http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/somnklubb/article7914560.ab)


Onsdag

Mina rubriker blir roligare och roligare.. right ? ;) haha.

Helgen var iaf underbar. Helt enkelt bäst. Ville inte åka hem...

Igår var jag i skolan, lunchade med Anja, var på storken och fick nya p-piller, fikade med syrran som fyllde år, åkte hem till henne så lagade vi mat och drack rödvin, mamma o pappa hennes kompis anna o henke kom förbi. Handlade mat på vägen hem. Hann med massa och det mesta var roligt också:) utom skolan ;) Nädå den var inte så farlig heller, helt okej faktiskt..

Idag har jag tränat o pluggat. Ska snart städa och plugga :P Woho! Senare kommer Jenny förbi ska bjuda på lite mat :) Ska bli trevligt...

Oh ingen motivation att skriva nåt roligt!

Over and out!


Fredag

Till er som blev chockade över mitt förra inlägg. Jag är okej. Vissa dagar sämre, vissa dagar bättre. Igår var en jävla skitdag jag låg och grävde på botten hela tiden. Men nu känns det bättre igen. Haft en bra dag så räddat mig lite igen. Tur det finns fina människor i mitt liv <3

Skolan idag va sååådär. Rätt meningslös. ROLIG. Absolut. Men jag vill ju lära mig nåt varje sekund;P Och mkt lärde jag mig inte.. Vad jag vet ;P Hunnit massa plugg sen jag kom hem vid två iaf. Massa! Efter skolan lämnade jag tillbaka böcker på liu, hämtade i lambohov, handlade mat på coop, hämtade medicin på apoteket till axeln. Men så skönt jag hunnit massa både plugg o ärenden.

Ikväll har vi sett på idol och haft det skönt. Såg filmen "Hard candy". ASKASS. Se inte :P

Imorgon åker vi. Längtar längtar! Ska bli galet skönt, behöver det verkligen!

Who ?

Min ångest består mer och mer av vem är jag? Vem vill jag vara? När trivs jag? När är jag glad?
Jag vet inte längre hur jag mår när jag är riktigt glad. Jag är inte längre bara "lite deppig" utan det blir mer och mer. Det är inget som går att tänka positivt så försvinner det. Inget som jag kan bota själv sådär på en eftermiddag genom att... göra va fan som helst. Förut trodde jag det fanns enkla lösningar på problem. Men jag ser mer och mer att problemen blir bara grövre medans orken avtar. Det är nu man verkligen ser vilka som finns där för mig. I början var jag rädd folk skulle tycka jag va trist och tråkig när jag blev mer och mer nere. Men nu skiter jag i det. Jag är hellre utan vänner, än bara är med folk som är med mig när jag är glad och positiv! Misstolka mig inte jag har några vänner som ALLTID lyssnar på mig och försöker peppa mig. Jag vill bli peppad, men jag vet inte har så svårt att "ta" pepp. Det måste komma inifrån mig, inte för någon annan säger smarta saker... Kanske är jag som är galen :P Vem vet. Men jag har väldigt svårt att ändra mina tankebanor, hur gärna jag än vill... Men tacksam för fina vänner. Jenny va finaste vännen igår somvanligt <3

Jag vill bara känna jag inte är ensam. Att någon faktiskt vill lyssna på mig. Ibland vill man inte ha massa råd och tips. Utan bara känna att det finns någon som faktiskt är intresserad av mig. Nån som faktiskt tycker det är okej att jag är nere. Jag vet många bara vill hjälpa mig, men jag känner själv jag kan inte bli uppdragen på en kvart sådär. Det måste gå i min egen takt. Om jag ens kan rädda mig själv. Ibland känns det som slutet är jävligt nära. Men att ingen annan förstår det än jag.

Ibland känns det som ingen tar mig på allvar utan tror allt bara är en liten fas. Tänk om det inte är det. Tänk om det är början på något ännu jävligare. Jag saknar när jag var stark och trygg i mig själv. Jag saknar att känna mig lycklig. Jag saknar att längta till saker. Vad längtar jag till nu? Mest att sova. Sova är skönt och sova så slipper jag bara vara. Det finns en evig sömn som livet slutar med.


Onsdag

Dagen började skit med superont i nacke, axel och huvud. Trodde dagen skulle bli skit, blir så fokuserad på smärta svårt att koppla bort när det är som värst.

Runt ett åkte jag till syrran så stack vi o mumsade pizza, inte bra! Åkte ner på stan och shoppade ! Ännu sämre;) Men roligt! Träffade Jenny runt fyra fikade o pratade skit. Mkt bra. Åkte sedan vidare till mamma o pappa för att äta hos dem o prata lite med dem. Det var skönt! Stannade bara till åtta hem och tränade på crossen ! Var alldeles för länge sen så det var skönt. Har kommit ur balans med träningen, men vill in i balans igen;P

Imorgon är det föreläsning i norrk. Ska bli intressant faktiskt. Är bara så opepp på allt inget som verkar gå över. Försöker göra roliga saker, men tror ibland min ångest är djupt rotad :/

Nähe. Lite plugg innan sovdax...


Bläää

Och där va den eftermiddagen bortkastad. Hann med en promenad, ringa några samtal, strukturera inför kursen.. sen slog illamående till!! Ordentligt. Försökte sova bort det, men kunde inte somna, men vilade iaf lite.

Gick på promenad. Släppte lite. Kom hem. Allt kom tillbaka. Usch.

Gick och spydde. Sen kändes det lite bättre igen.

Nu mår jag nästan somvanligt? Konstigt? Lite illamående än, men inte så farligt.

Alla som man pratar med och säger man mår illa säger "är du gravid" det är typiskt bara för man är tjej och har fått sin första mens så är man gravid såfort man mår illa;) Lite ironiskt...

Ska plugga mer ikväll. Hunnit med en hel del iaf innan illamåendet slog till. Fick tid hos storken med nästa vecka iaf så lite samtal fixade. Letar efter en bok. Mailat o beställt via hemsidan. Inget svar. Ringde. Inget svar. Han ringde upp fast jag inte bett om det, schysst, när jag va ute på promenad. Ringde igen när jag kom hem, men då svarade han/hon inte iaf. Lite småsurt :P När man "går om varandra" sådär.. Men är som det är...

Ska kika på serier och vila mig lite till och sen när jag mår bättre så ska jag läsa lite mera!



Bra dag! :)

Tjohooo fick mail igårkväll senare att han letat upp boken!! Så skönt. Men trist man ska behöva typ tvinga dem. Han va helt hundra på de inte hade den, men han hade fel. Men huvudsaken det löste sig! :D:D

Så glad för min söta Åsa som ska på arbetsintervju på torsdag. Heja heja <3

Gick till skolan o tillbaka så redan gått över en timme idag. Pratade med Maria båda turerna, åh vad jag gillar henne hon är så himla gullig vän!! Skönt jag har henne!

Ska ha en riktig pluggeftermiddag. Ska fixa allt inför vfun tänkte jag. Skriva rent intervjuerna. Planera alla lektionerna jag ska hålla i på Vfun.

Försöker få tag i storken nu och få tid för rådgivning. Ska byta p-piller. Går upp i vikt som ni vet och KAN va deras fel var då min viktuppgång började de kanske iaf "stimulerar" den och jag lättare skulle gå ner av andra så värt ett försök. Eller så byter jag till P-stav eller Spiral. Inte bestämt mig. Svårt. Någon som har bra tips och råd tar jag gärna emot dem :) Hoppas de har en tid imorgon, annars får jag ta en nästa vecka.......

Imorgon är jag ledig. Ska träna och plugga.

Woop woop nu ska jag starta med min effektiva dag :)


FY FAN!!!!!!!!

Åh!!!

Hunnit med att förebereda inför VFUn lite och nu skulle jag bara kika vilka böcker jag har hemma från Liu innan jag skulle läsa till seminariet imorgon.

Vaddå språkstimulering? Den har jag INTE. Jag var och lånade den i fredags, för att lämna tillbaka den samma dag då jag redan fått den på lambohovsbibl och då vill de att man bara ska lämna tillbaka den direkt. Men de har haft problem med själv apparaten som tar tillbaka lånade böcker i några veckor så de ville jag skulle stoppa boken i en stor låda bara. Jag ville hellre ta i receptionen, men de gillar ju inte att göra nåt för sin lön, så de sa åt mig och stoppa i lådan.. Men nu så säger de jag har boken. HÄRLIGT. Kvitto har jag då inte heller, eftersom man inte fick det när man stoppade i lådan. Så på fredag ska jag lämnat tillbaka en bok jag inte har för de har den redan annars får jag en faktura sa dem. Pratade precis med dem. Men han lovade och kolla ordentligt. Sa han. Men seriöst åh blir så arg tänker inte betala för boken då kunde jag likagärna köpt den ny. Jävla helvete. Hittar de inte boken så åker de seriöst på stryk. De borde ha bättre koll på sina grejer!! Spec när man inte ens fick kvitto.

Nä nu är jag arg!

Ny vecka

Måndag - ny vecka..

Har varit ute på praktik och sen handlat mat och present till syster som fyller nästa vecka.

Kom hem för en liten stund sen bara. Har massa att läsa till seminariet imorgon :( Kommer ta flera timmar. Suck!
Har ingen lust alls trött och superont i axeln, så är väl som det ska antar jag...

Seminarium imorgon sen måste jag plugga massa. Ev träna också.

Nu måste jag läsa, läsa läsa......

Fredag

Besök hos läkaren

Kort promenad, så förkyld fortfarande, men bättre iaf

Gjort pannkakor

Pluggat

Pratat med Lina

Gjort kycklinggratäng

Haft besök av syster + hennes dejt (blivande?)

Spelat "Hjärnsläpp" med dem + Eric

Kollat på Machete

Snart sova :P



Så såg min fredag ut!


Imorgon är det plugg, lunch med Jenny, promenad och ut o äta med Eric <3



Woop woop

ÄNTLIGEN har något bra hänt =) Nu ser inte dagen lika grå och trist ut utan fylld med stora solar ;)

Enough

Åh nu känns det som jag gett upp. Orkar inte kämpa mer.

Snor snor snor..

Seriöst nu är jag verkligen fööööööörkyyyyld. Var bättre igår, men idag är jag fan sämre igen. Hatar´t. Sovit dåligt inatt för jag va så förkyld. Jobba gick sådär och handla mat också. Men nu är det klart iaf. Var på apoteket och köpte halstabletter, men tror ni jag köpte nässpray? NÄ! O det är typ slut. Fan fan. Hoppas jag får lite sömn inatt.

Imorgon är jag ledig och det jag behöver är bli frisk! Behöver eg ha en hel pluggdag känner jag behöver det. Ligger (somvanligt) inte efter, men vill vara liiite före så jag slipper stressa. Nästa vecka måste jag vila armen igen efter sprutan och kan inte plugga massa. Har jag lika ont som sist efter sprutan så är det iiiinte kul. Vi ska ju ut o äta på lördagskvällen så då vill jag armen inte ska vara superond heller. Suck. Men bara jag blir bra sen...

Ska lägga mig o läsa twilight snart o sen sova sova. Imorgon ska jag sova tills jag vaknar o vakna så frisk jag bara KAN!!

Haft en supertrevlig kväll hos grannen, gillar henne så mkt. Vi mumsade tacos o pratade massa skit. Men borde kanske gått hem och lagt mig. Borde inte jobbat. Borde inte handlat mat. Borde sovit, men gör inte alltid som jag ska.. :P Eller iaf varit hemma i tisdags med. Gör somvanligt vilar en dag, mår bättre o kör på somvanligt o sen blir sjuk igen. SUCK. Lär mig ALDRIG. Hoppas jag kan sova bort lite sjukdom iaf. Jag vill inte vara sjuk.....

Näää ska bara se klart avsnittet på serien sen lägga mig.. Sooova gud så skönt, men först massa nässpray o ta det sista så får jag skaffa nytt imorgon!

Natti natti på er

Tisdag

Vaknade imorse och mådde betydligt bättre:) Så kunde masa mig till ett otroligt kasst seminarium, men va där iaf;) haha.

Gick bort till Jadwiga när jag kom hem o fika lite. Pratade massa skit. Sen gick vi och hämtade Alex på skolan. Pratade ännu mera och kom hem för två timmar sen ungefär. Precis ätit lite o pluggat.

Strax ska jag plugga mera och bada ikväll. Bara ta det lugnt o bli ännu friskare!

Imorgon är det jobb till ett. Sen åka o handla mat med mamma. Imorgon skulle jag vara barnvakt åt Jadwiga o hämta Alex på fritids när jag kunde, men hon behövde inte längre då hon bytte jobbpass o jobbar dag ist. Så imorgon ska jag dit iaf och äta tacos me dem på kvällen. Mysigt!

Hejsvejs!

Sjuk

Suck började må krassligt igår på min födelsedag, vilket skit. Idag var jag ännu sämre när jag vaknade så tillbringat eftermiddagen sovande i sängen. Förmiddagen låg jag i soffan o kollade på film. Efter lite bad o besök av världens finaste granne så mår jag lite bättre. Jadwiga kom över med blomma som grattis i efterskott, himla fin är hon! Såna vänner finns det inte gott om så de måste man hålla i hårt. Sen erbjöd hon sig åka o köpa saker på apoteket åt mig, men behövdes inte. Men himla gulligt att erbjuda sig. TACK!

Ska ligga ner så mkt jag kan ikväll med. Seminarium 9-12 imorgon o vill kunna gå på det. Tre timmar borde man väl överleva? Ska försöka fixa det! Sen ska jag fika med J om jag känner jag orkar det. Ska jobba på onsdag med så har verkligen inte tid att vara sjuk! Big no no på det.

Nähe nu ska jag koka te och lägga mig igen. Vem vet mest är ju rätt kul att titta på.. Men roligare med sällskap.. Har haft sån underbar helg med Eric  <3 Älskar honom så mkt.



Wohooo

GLAD för första gången på sådär två veckor? ÄNTLIGEN!! Woop woop!!!!!

Nu ska jag städa till lite, men bara lite hinner jag sen fixa mat:) Hungrig. Får städa mer imorgon!

Fått ny läkartid nästa fredag. Också bra!

Happyface


Happyface


Happyface


Less

Åh vad jag är less

Less less less less

Mår illa av allt just nu. Det mesta känns skit o jag vill bara gräva ner mig. Vill ha helg NU.

Ingen föreläsning imorgon iaf har jag bestämt mig för. Direkt från jobbet till mammas jobb så åker vi o handlar mat. Behöver lite familj-kärlek istället. Det kanske får mig att läka. För jag känner mig fruktansvärt trasig o ledsen.

Terapisamtal med <3 gjorde iaf att livet kändes lättare. Världens bästa är han. Lina är också världens bästa. Hon säger alltid det jag vill höra på telefon ;) "gå inte på föreläsningen". saknar henne så det gör ont i hjärtat! Vill verkligen åka o träffa henne. NU. NU. NU. Pratat en hel del med Åsa också på msn. Hon är så himla fiiiin!! <3

Åh. Nu ska jag tappa upp varmt bad och bada. Behöver plugga, men motivationen finns inte. Inte orken heller så inget skulle gå in iaf. Imorgon kanske tentasvar? OM den gick bra skulle mkt kännas lättare VET jag. Nu är det mesta grått tråkigt o massa ledsamt..... Behöver fina vänner i min omvärld just nu. Som får mig att hoppas på ljusare tider. För detta mörker SUGER.

Åh

Jag är så trött jag mår illa. Sov bara några timmar natten till måndag och inatt sov jag också så dåligt. Kunde inte somna och sen vaknat tusen ggr. Gick upp före klockan, gav inget att ligga där.

Varit ute på promenad med Jadwiga efter jobbet. Nu ska jag plugga. Så trött... :(

Imorgon o torsdag är det jobb sen skola båda dagarna. Så måste få sova lite. Fredag bara jobb. Så skönt!

Lördag är vi bjudna på tre fester. Allt är verkligen samtidigt. Vi har pratat om att gå ut o äta o fira mig.
Kanske åka iväg i helgen nån stans o så! Stockholm är min önska, men Eric lät sådär ;) Söndagen fyller jag år..


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p� Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus