Perfekt söndag

Vilken underbar söndag!! Dagen började med att gå upp vid halv nio. Jag o sötnos snökollade på serier på tvn, how i met your mother, älskar´t! Tog mig sen en promenad. Gick spåret två varv.

Åkte ner till stan för fika med världens bästa Jenny <3 Underbart som alltid. Kom hem vid tre tiden kanske. Jadwiga ringde så vi gick ut och gick spåret två varv:) Så en mil har jag gått idag känns bra, spec efter en frossarhelg ätit alldeles för mycket skit!

Nu ska jag ta o plugga lite, behöver läsa en hel del eftersom jag jobbar så mycket i veckan och ska hinna med allt plugg också.. Men pengar är ju så himla bra.

Längtar till den 20:e november. Kommer bli underbart <3 Nu är det bokat och klart.

Sen ska vi laga mat. Ska prova på en kycklinggratäng o sen blir det film... :) Perfekt avslutning på en perfekt söndag!

Kalas

Idag är det födelsedagskalas för mig på schemat. Gästerna kommer ikväll och tusen saker måste göras innan dess. En hel del jag inte kan/får göra pga axeln som putsa fönster o torka golv. Sån tur man har en sötnos som lovat att fixa ...

Igår var vi iväg och handlade massa mat. Igen. Jag köpte lite kläder också.. :P Och vinterskor. Sen satt jag hos grannen och åt bullar och snackade skit. Sen hem och göra två smörgåstårtor, cheesecake och fixa massa... ÄNDÅ är det tusen saker kvar o göra. Galet.

Ingen träning på hela veckan. Skulle ju vila axeln. Kanske börjar på måndag igen, beroende på hur axeln känns.. Vill iaf träna igen. Köpt kort. Har motivation. Nu saknas bara en vettig axel. Somvanligt.

Fått jobb varje dag nästa vecka, och veckan efter om jag hinner det med. Sen ska jag trycka in lite skola också, men det får gå. Pengar är bra skit. Jag som såg fram emot en slapp vecka, men det blir det inte.

Började fixa inför kvällen när jag gick upp men måste ha en break känner jag. Måste ta en snabb promenad så jag kan äta smörgåstårta ikväll ;) Behöver luuuuuuuft!!

Förresten. Han har ev ett nytt jobb på G. I lkpg. HOPPAS HOPPAS. Dock vågar jag inte ropa hej än, men håll tummarna är ni goa!

Min Ania fyllde år igår, grattis igen i efterskott! Hoppas din dag var super:):)

Puss o kram på er!

ÄNTLIGEN!!!!!!

Äntligen är tenta nr 2 fixad också!

Fy fan så skönt.. Den kändes ganska bra också. Eller riktigt bra t.om men vågar inte ropa hej än eg:) Men borde gått bra iaf!

Hopp hopp så glad jag är!


Nu är jag ledig i FYRA dagar. De ni. Nästa kurs börjar på måndag o den ska vara LUGN. Gud så skönt. Fixade jag tentan o politikskiten så har jag gjort min sista tentan i detta liv ;) DET vore nice.

Ikväll ska åkas o handla grejs till helgens släktfest! Dyrt kommer det blir, men lätt värt det:)

Hej hopp! Mer får ni inte idag =)

Fredag

Idag är det fredag. Fredagar är bäst :P

Vi tvättar idag.. Jag pluggar. Nu ska jag strax fixa mig och åka till farbror doktor. Hoppas det ger något och att bollen sätts i rullning. Vill INTE bara bli hemskickad med diagnosen "du har ont, vi vet inte varför men vänta några år till".

Usch hatar läkaren. Hatar att behöva sitta och ÖVERTYGA någon jag faktiskt har ont. Hoppas man får en sympatisk läkare annars är det ännu jobbigare. Den jag var hos sist som tyckte jag skulle "dra en lapp ur hans ficka så fick jag diagnosen som stod på lappen"... TREVLIG. NÄ. inte konstigt man hatar Sveriges s. k. sjukvård.

Men hoppas på lite hjälp, hoppas på röntgen och sånafall en operation om det är som sjukgymnasten trodde. Dock hoppas jag inte det såklart. Det var ingen vidare bra diagnos... Men likväl en diagnos. Något vill jag iaf ska hända. Vill de ska göra sitt bästa för att hjälpa mig och det är inte för mycket begärt... Deras jobb. Men lätt sa jag inte det är. För tror det är jävligt svårt att veta vad folk har för sjukdomar ibland, såklart. Men försöka hjälpa ska de fan.

Tröttast i stan

Galet trött är jag. Förra tentan tog musten ur mig mina krafter till att plugga är totalt slut. Bara att sätta mig och läsa går inte nu. Mitt huvud ORKAR inte. Åh men måste försöka ändå.. Inget val.

Städar nu, nästan klar. VFU seminariet imorse va rätt bra.

Sen efter tentan på onsdag är de STOR städning och bakning som gäller. Ska fira mig den helgen sen för familjen och Erics familj. Så då måste krafter finnas också.Självklart MÅSTE jag inte baka massa men vill ju eg. Tycker ju det är roligt, men samtidigt måste lusten och orken finnas.

Nä ska städa det sista nu.. Sen koka massa kaffe och försöka sätta mig. Ikväll kommer sötnos och jag är ledig imorgon. Ska till läkaren på eftermiddagen men annars ska jag bara plugga och umgås med sötnos <3

Trött.. trött.. ont i axeln. Suck. Men bara leta upp lite ork.

Onsdag

Sov alldeles för länge idag, vaknade TJUGO I ELVA. Gillar´t inte!

Satt o tvekade länge om jag skulle träna eller ej. Men tillslut tog jag tag i dagen och åkte iväg. Tränade 40 min. Åkte och hämtade mitt paket, hämtade böcker och handlade mat. Kom precis hem. Köpte sushi så har precis mumsat i mig :D Supergott...

Nu ska jag städa lite snabbt ta bort allt ang politiktentan från köksbordet och sen börja lassa matematikböcker där istället. Plugga ända tills det är dax att fixa sig och sen åka till Sara. Ska vara där vid halv sex :)


Trasig

Seriöst Erics datastol (som jag använder;P) måste fan va trasig. Sitter o är livrädd den snart ramlar ihop? Den är numera en gungstol. Så gick och hämtade en vanlig stol. Vågar fasen inte sitta i den varje gång man sätter sen gungar den till. Stabilt. Nej.

Åh vad jag tycker om Jenny. Tycker om att det är så förbannat enkelt att prata med henne. Tiden bara springer och man bara pratar och pratar. Inga konstiga frågetecken, utfrågning eller dömning. Utan bara någon som lyssnar och faktiskt bryr sig. Det är härligt att SE på människan man pratar med att den verkligen bryr sig. Det är en sann vän!!

Glömde dock min påse med nya parfymen och presenten jag hade fått.. Men som tur var finns det änglar som hade lämnar in påsen och inte snott den. TACK. Skönt det finns hopp för mänskligheten.

Nu ska jag äta. Kurrar här och ikväll ska jag bara vila och njuta.

Imorgon står mattetentaplugg, träna och träffa Sara på schemat. En bra dag!

Äntligen!!!!!!

Äntligen är helvetestentan klar!! Nu gäller det bara att få ett G också så blir jag superglad!

Vila lite en stund och sen träffa Jenny <3 Hon är världens finaste tjej!

Borde börja kika på mattetentan, men orkar inte nu. Men kanske senare idag..

Nu: vila på soffan .. kika lite på tv o bara ta det lugnt!

Ångest

GAH va jag hatar tentor får sån grym ångest är jag ensam om det eller?
Känns faktiskt ok tentan, men va fan har det gjort förut o iaf gått skit. Så vågar knappt tro jag kan det nu heller;)

Dagen har iaf varit jättebra, hunnit med en hel del:) Det är nice!

Har världens träningsvärk i magen, men det är bra då vet man att man rört på sig :P haha

Min SOLO kom idag frågan är om man ska bada o läsa den ikväll för o slappna av eller vänta tills imorgon o ha det som belöning när jag kommer hem från tentan. Dessa i-landsproblem......

Här vid datorn ska jag inte sitta iaf. Inte många minuter vid den idag så axeln är så pigg den kan imorgon så jag kan skriva skriva skriva.... och så läraren kan läsa det jag skrivit med.

VILL så galet gärna klara den. Vill vill. Det enda jag tänker på nu!


Måndag

Ställde klockan på åtta, var mer död än levande när den ringde men lyckades masa mig upp iaf. Jag är galet morgontrött mår illa och hatar allt när klockfan ringer... Men ville hinna med så mkt som möjligt idag. Plus så jag somnar skapligt ikväll inför tentan imorgon.

Åkte vid nio och tränade 50 min. 30 min styrka och 20 min kondition. Det fick duga. Men gick både dit o tillbaka så blev en timmes promenad med:)

Ätit resterna av squashplättarna, mumsigt värre och supernyttigt med:) Perfekt.

Pappa är ledig idag, han jobbade helgen så lovat att följa med dem och handla lite. Blir idag istället för onsdag som jag ock mamma sa vi skulle. Köper lite småsaker till kräftskivan bara på onsdag på vägen hem från träningen. Ska träffa Sara på onsdag istället. Vi har inte setts sen i somras så det ska bli riktigt kuuuul:) Hon o hennes kille har flyttat ihop så det ska bli kul o se deras lägenhet. En lägenhet säger så mkt om personen i sig...

Inte pratat med Jadwiga än, men blir nog ikväll vi fikar.. Hon bor ju så nära så ;)
Måste hinna plugga en hel del med idag, såklart. Ska fixa mig först sen sätter jag mig innan jag blir hämtad. Ska köpa nåt gott till ikväll att äta. Inte bestämt vad än. Men skapligt nyttigt ska det vara iaf ;)

Gått ner 2 kg med viktklubb.se.. Kan ju va ngt tillfälligt, men lever mkt nyttigare nu med så tror lite håller på att hända med min kropp. Det känns galet bra. Motivationen finns där iaf! Klart och tydligt.

Nähe nu fryser jag i min morgonrock. På med palterna, smink och sen plugga en stund innan pappa hämtar mig.

Ha en bra måndag alla!

Hejsvejs

Min vecka


Söndag

Ännu en dag har snart gått. Shit så fort tiden går. Lite läskigt faktiskt! Äldre o äldre blir vi med..

Promenad 100 minuter har hunnits med idag. Pluggat 457 timmar, ungefär ;) Det är väl typ det jag gjort idag..
Jätteskoj va ;)

Men ikväll ska vi äta tacos och kolla på film:) Se vad det blir ikväll. Superhungrig så Eric får ta o komma hem snart. Får inte äta ngt nu då blir det för mkt på viktklubb så det gäller bara att dricka vatten istället. Åt toast till lunch mupp som jag är. Alldeles för mkt också så blir inte mkt tacos ikväll för mig ;) Jodå hehe har ju rört på mig massa, men jag kan inte ta en macka nu som jag skulle vilja. Så bäst för han att han pallrar sig hem snart. Tänkte börja med maten när han ringer och säger han är på G... Snaaaaart hoppas jag:P

Imorgon blir det sista dagen tentaplugg politikskit.. Tisdag gäller det (igen..) Alltid så kul också när man pratar med folk och de typ idiotförklarar en för att man kuggat på tentan två ggr innan. Antingen som man är mongo o inte pluggar och de som vet jag pluggat verkar bara tycka jag är trög. Vilket heller inte stämmer. Absolut inte alla. Men har fått några småspydiga kommentarer som jag tycker folk kunde behållt för sig själva. De kan gärna göra tentan åt mig för det är inte så förbannat lätt. Samin säger ju folk är bland de tuffaste inriktningarna med massa plugg... Men det vet kanske inte freaken som tycker jag är blåst/pucko som inte pluggar. Sådär nu har jag hävt ur mig lite ilska känns bra :P

Sen imorgon ska jag fika med Jadwiga.. Ska träna också! Sen är nog timmarna på den dagen borta med :P Känns som dagarna går galet fort.. Tiden springer verkligen!!

Funny games

Seriöst det va nog den konstigaste film jag någonsin sett.. Funny games.
Om den var bra? Vet inte? Lite? Ganska? Men absolut ingen jag behöver se igen känner jag iaf. Har man sett den en gång så räcker det. Lite småseg här o där.. Rätt konstig.. Annolrunda. Har aldrig sett en film som ens i närheten varit så skum som den. Genre thriller/drama tror jag det var. Men mest thriller skulle jag säga.

Maten ikväll blev supergod. Lövbiff, vitlök&timjan hasselbackspotatis och creme fraiche med smak av tomat och.. vad det nu är mer.. =P

Läser världens skummaste bok också nu..Pause / Play av Bilgic, Yesim. Den är rätt bra. Också superskum. Men gillar när de är lite annorlunda...... =P Rätt rått språk, but i like it !

Såhär står det om boken:

Den man vi möter i Pause/Play är en skitstövel, men beundrad av alla. Hans totala hänsynslöshet tolkas som modern charm av omgivningen, från flickvännen Pernilla och massörskan Olga till bäste vännen Peter. Den enda som inte älskar honom är han själv.

Visserligen blir han aldrig så kåt som när han tänker på sin egen kropp, men hans självhat driver honom hela tiden in i situationer han inte kan hantera. Som en av världens mest framgångsrika fotografer har han också tillräckligt med pengar för att leva ut alla sina destruktiva impulser med stil. Stureplan är hans nine-to-five, hans lekplats och hans hem.

Pause/Play är ett nervsammanbrott i realtid, ett porträtt av en man som blivit ett med den narcissistiska krets han umgås i, en produkt av en kall stad och en mörk tid.


Happy happy

Det känns så otroligt skönt med en bra dag. Känns som det var år och dar sen jag mådde riktigt bra. Så det är underbart. Men kan inte hjälpas att jag tänker också undra om detta eg är att må riktigt bra eller känns det bara så för att jag inte mår skit idag att bara att må "lite bra" så känns det jättebra för det var så länge sen? Ska försöka att inte överanalysera utan iställer bara njuta över att livet känns bra idag!

Tror att börja dagen med träning är bra! Det gjorde så jag fick en bra start, spec när träningen gick så bra. Solen lyser på härligt, sånt gör mig också glad. Älskar höstdagar när det bara är FRISKT och skönt ute, inte så man fryser arslet av sig. Lite småkallt får det gärna va, men inte så man fryyyser....Älskar att höra löven krasa under fötterna och det känns bara så härligt. Jag känner mig fri och att jag faktiskt KAN må sådär bra! Det känns så bra, ibland glömmer man bort hur det känns att känna sig lycklig. Men ska försöka hitta tillbaka till den känslan oftare.

Hunnit med massa tentaplugg med, i like it ;) Sen har jag varit ute i 90 minuter och promenerat! Efter en stor kopp kaffe. Så nu är jag typ hög ;D Nä men fullt med energi. Så lite till plugg ska jag göra innan jag sjunker ner i ett varmt bad med min nya cosmopolitan som kommit :)


Korrigering

Ändrar mig... De som inte ens svarar på testet jag skrev om igår tas bort automatiskt av mig ;)

Haft en underbar morgon. Började dagen med frukost strax före nio. Tio var jag på gymmet igen och körde till elva. Gick jättebra, fick även lite pratsällskap vilket aldrig är fel :) Ha ngn som pushar en liksom. Skitbra! Promenerade hem i solen, riktigt skönt. T.om. lite varmt med vinterjacka :P Jätteskönt iaf. Pluggade en stund sen började vi med squashpannkaka. Den är snart klar, kurrar sönder här =P Plockat in tvätten från när Eric tvättade igår med. Skönt!!

Blir plugg sen och promenad. Ikväll får vi ev besök.. :)

En riktigt bra lördag känns det som:)

Dax att ni får jobba lite

Ja hörrni.. Latmaskar som bara läser min blogg och aldrig kommenterar........ Ni får lite att göra nu ;)
Men först så gjorde jag ett test på nätet och fick detta som svar om hur min personlighet är:

Din personlighetstyp:

Självständiga, originella, analytiska och bestämda. Besitter exceptionell förmåga att omsätta planer i handling. Värderar kunskap och kompetens högt. Vill förverkliga sina visoner. Tänker långsiktigt. Ställer mycket höga krav, både på sig själva och andra. Födda ledare, men kan underordna sig andra ledare de respekterar och litar på.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Forskare, ingenjörer, professorer, lärare, läkare, tandläkare, affärsstrateger, organisationsgrundare, företagsekonomer, affärsföreståndare, chefer, militärer, jurister, advokater, domare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, psykologer, fotografer, forskningsledare, utredare, professionella pokerspelare.


Vad tror ni? Jag tyckte det stämde rätt bra =)


MEN ert jobb kommer här!

Fullständigtnamn:_____
Ålder:______
Födelsedag:____
Ögonfärg:________
Smeknamn:_____
Favoritfärg:_____
Favoritmat:________
Min hobby:______

Den som har alla rätt bjuder jag på fika ;) Med MIG som sällskap såklart. Den som har minst antal rätt tar jag bort som vän på fb och msn ;P


Frozen

Vi har precis sett klart filmen Frozen
Min åsikt är: helt okej!
Sett sämre, sett bättre.. Men hade sina höjdpunkter och sina "fy fan va kasst". Tänker dock inte nämna några iaf några av er inte har sett filmen. Men sevärd tycker jag absolut. Men kommer aldrig åka lift igen;)

Imorgon blir det upp skapligt iaf och åka till gymmet. Pumpa pumpa;) Plugga ska jag med. Sen har vi några kansken inklämda också så vi får se hur dagen ser ut sen.

Ska ta och läsa lite plugg innan det är sängdax för mig.

Till er som inte sett filmer Brothers. DO IT. En av världens bästa filmer...... Loved it!! Seriöst. Såndär film man går o tänker på i dagar efter. Galet bra.

Jag är kaffesugen. Men ska fan inte dricka kaffe kl elva. Då lär jag inte kunna sova. Och sova behöver jag. Sov rätt skit inatt med, men skapligt iaf så jag får känna mig lite nöjd. Trött på mina sömnproblem... :( När jag väl sover, sover jag skit också. Grymt frustrerande.. :(

Nähe.. Lite små barns matematik innan jag knyter mig var det va.

PS. I like my hair !! DS

The new me

En förändring blir det iaf ;) Klippte en bra bit o har precis färgat barret mörkbrunt. Men nu är det alldeles för blött för o se om jag blev en heting eller en fuling !

Pratat ca 3 timmar på tele med FinaLina idag haha. Mkt trevligt. Försöker boka in en tripp till henne. 30 nov har vi prel bokat att jag ska åka dit. Haha. Inte lätt att lägga in schema som passar båda! Sitter just nu o pratar med Jenny om hur mkt det ÄR hela tiden. Känns som det är nåt varje helg. Det är både positivt och negativt. Roligt, såklart, men stressigt när det alltid är nåt och man bara får vara... Sen går det månader och inget kul händer;) Blir allt på samma gång!

Nähe. Lite plugg på det ska det bli nu i en nystädad lägenhet :)

Imorgon jobb. Blä fortf sjukt otaggad, men pengar är bra skit!!

Trött

Seriöst kan jag sluta vara så trött jämt?

Skulle inte va så förbannat trött om jag fick sova en natt med bra sömn. EN natt är allt jag begär. Men tydligen för mkt begärt. Vaknat 7011 gånger jämt sista veckan. Det är så tröttsamt. Drömmer oroligt. Svårt att somna igår gick först vid två. Ligger o tänker på allt o inget. Eg inga stora saker, utan mest små tröntsaker som man grunnar på. Som på natten är viktiga. Såklart. Vaknade såklart av mobilen att de ringde om jobb, men kan ju inte idag..Skulle satt på ljudlöst som jag tänkte igår....... Känns knappt som jag sovit något inatt. Imorgon ska jag upp "tidigt" med, för ska jobba. Tidigt iaf i jämförelse hur det sett ut senaste veckan. Så dygnet är lite lagom omställt sådär så det blir nog kul ;P Tur det är fredag imorgon iaf. Vill inte jobba heller. Vill bara krypa ner i sängen och sova. Har börjat älska sängen mer och mer. Utom igårkväll, den va fan inte ens skön. Det är konstigt för sen när klockan ringde imorse var sängen UNDERBAR. Världens skönaste ;) Då kunde jag lätt somna om.. haha. Skapligt irriterande.

Seminarium nu kl 10-12. Lagom opepp, de brukar inte ge så jättemkt. Utom IBLAND. Och man vet aldrig vilka gånger de faktiskt ger nåt. Plus jag missar det på tisdag pga tentan så känner jag borde gå idag. Skulle träffat Lina efter, så det peppade mej att gå lite mer. Men nu smsade hon precis och va sjuk. Så synd var jättelänge sen vi sågs. Men det är som det är:( Sjukdom kan man inte råda över.

Vädret är verkligen supertrist. Så tråkigt. Man blir ju bara mer off då. Men det är bara att traska ut till det gråa vädret och hoppas solen tittar fram i eftermiddag. Ska ju klippa mig iaf så det ska bli skönt. Städa och plugga ska jag med hinna med innan sötnos kommer <3

Torsdag


Kära dagbok


Energitjuv

Åh denna energitjuv gör mig galen. Jag blir så arg!! Egoism är vidrigt!!!!!!!!!


En flytt kanske vore nåt. Jag är ju klar i sommar och vad håller mej då kvar? (mer än söta vänner o fin familj). Jag mår så jävla kasst här. Kanske skulle en flytt göra att mår bättre? miljöombyte liksom. Kikat lite på jobb runt om i Sverige bara för att se vart det finns mest lärarjobb... Eric kan ju också byta jobb om vi hittar nåt bättre.
Lärarjobben är inte många här heller. TVÅ i östergötland, båda i norrköping. Vilket såklart skulle va ok. Men det finns inte många lärarjobb här överhuvudtaget. I förskolan jobbar jag helst inte, om jag får välja. Dels för jag kommer halvdö av smärtan i axeln och dels är det inte lika roligt i förskolan som i skolan. Men jag vet inte. Tål att tänkas på i alla fall. Vore bra att ha fler möjligheter öppna liksom.

Den saken som är klar är att här mår jag inte bra.

Lördag

Mina föräldrar har varit här. Pappa har fixat massa i lägenheten igen. Äntligen gillar jag vår klädkammare, han hade en hatthylla hemma så den är uppsatt o nu.. Lite annat pyssel gjorde pappa o Eric med =) Nice! Sen fikade vi och spela massa kort. I like it!

Annars har jag hunnit med plugg idag och bad. Inte mkt mer =P

Snart ska vi åka till Jessica o Fredda. Ska bli jättekul att se hur de bor =) =)

Blir nog en bra kväll. Umgås med underbara människor, spela lite kort/spel, prata skit och äta gott..

Nice nice.

Lite till plugg måste jag göra innan det är dax att fixa sig och åka. Ska försöka ta lite kort ikväll så ni får se vad jag gjorde..

Ha det så bra alla ikväll!


Barnvakt

Lite ändrade planer. Ska vara barnvakt åt världens sötaste barn. Smsade Jadwiga och sa ska vi inte fika.. Hon ringde upp o berättade hon ska in till stan och klippa sig och frågade om jag inte kunde ta hand om söta Alexander under tiden. Javisst. Ska bli riktigt kul, han är så himla söt.

:)

Resten av min lista får hinnas med senare;)

Fredag


Torsdag


Onsdag

Imorse fick jag tag på Kajsa!! Coolt va.. :P Bytt vfu plats nu.. Blir nog bra!

Kom hem för lite mer än en timme sen. Hunnit med att läsa två kapitel i tråkiga boken om globalisering. Nu packar jag pluggväska och åker till mamma. Hon ska skriva rent mina kladdiga anteckningar för jag har så förbannat ont. En sak o skriva tio meningar i bloggen, en annan sak att skriva fem A4 sidor på datorn. Mamma är bäst hon ställer alltid upp <3. Vi ska fika lite och prata med. Plugga måste jag med. Får se om jag åker hem till träningen vid sju, annars börjar jag ordentligt nästa vecka istället när jag fått min gymintro med Jennifer. Inte alls sugen att träna idag bara trött och ont. Sovit så dåligt sista nätterna tar på krafterna då.

Imorgon är det föreläsning 10-12 på schemat. Sen pluggplugg. Promenad med såklart. Fortfarande så går jag minst tio tusen steg per dag. Snart syns det nog på kroppen med hoppas jag. Viktklubb går med bra, äter nyttigt och bra:)

Nä nu åker jag. Suger i kaffetarmen!


Stone Sour

De är så jäkla bra!! Gah. Galet!

Så skönt att ha frysen o kylen full igen!

Hunnit med massa plugg, lite sugen på att sitta mer faktiskt när jag har ett flow. Men samtidigt är min axel så trött så jag vill spy ... :( Redan nu ångest spec. för mattetentan som jag har hört folk skriver 15 sidor på vissa iaf.. Det KAN inte jag... :( Så jobbigt. Och de vill man ska skriva rent.. MEN det går INTE. Inte en jävla chans. Sucksuck.

Nä nu ska jag inte gnälla. Fått tid hos läkaren förhoppningsvis är det ett slut på helvetet i sikte. Jag hoppas det för detta är så galet jobbigt.

Justja inte gnälla var det... :P

Bada ska jag nu. Det är underbart. Sen sängen tidigt ! Behöver det känner jag.



Tacos!

Jag o Jenny gjorde ett försök att äta tacos i fredags, men slarvMaria glömde kryddorna. Inte gott då haha.

Så nu ska jag till syster så ska vi äta tacos och hon hade kryddor hemma ;D sen ska vi åka o handla mat.

Hunnit lite plugg iaf, men mer än dubbel så mkt kvar. Suck. Men fått mkt motion iaf, gått sex km idag:)

Bäst o byta om för att sedan åka:)


Fan

Kollat fel i schemat såg jag nu. Det är mån o ons som det är gympa i slestad skolan, inte tis och tors som jag trodde.

Fan fan fan!

Så igår missade jag. Suck :( Och det är inget idag.

Irriterande när det inte blir som man tänkt sig tycker jag!

Tisdag

Mina rubriker blir tråkigare och tråkigare. Likväl ni som läser bloggen som aldrig kommenterar ;) Tråkisar! :D

Jobbat till ett idag. Stället verkade jättebra:) Härligt! Fått jobb där 9-13 imorgon med så ringde o flyttade klipp-tiden tills imorgon. Lite viktigare o jobba. Plus man tjänar mer ;) Så himla perfekt start på dagen. Man får sova till åtta äter frukost i lugn och ro sen cyklar jag vid kvart i nio. Vid elva äter vi (pedagogisk mat så gratis med) sen söver vi småttingarna. Idag mellan tolv och ett hjälpte jag till lite i köket samt påklädning av de stora barnen. Sen kl ett är det bara att cykla hem. Man har kommit igång lite (annars skulle jag sovit till nio o sen antagligen inte gjort nåt försen efter lunch:P). Nu är jag vaken, pigg och rätt glad. Axel är supertrött idag bara så jobbigt att behöva kämpa med den. Men fått tid hos en underläkare 22 okt kl 14.30 skönt att inte behöva vänta jääättelänge. Sen har jag inget schemalagt den dagen heller, jättebra att inte missa nåt!

Kajsa har fortfarande varit okontaktbar. Börjar bli riktigt irriterad nu. Även om hon har massor att göra så måste hon försöka hjälpa till. Annars måste det vara någon mer som kan hennes uppgifter. TVÅ veckor har jag försökt få tag i henne via tele/mail. Känner mig tjatig så försöker ligga lågt nu och hoppas hon hör av sig självmant tillbaka via mail. Men snart får man ringa igen. Men somsagt tjatmoster känner jag mig som. Men är ju viktigt!

Sådär. Nu ska jag plocka till lite här hemma, byta om till slappkläder sen sätta igång att läsa. Tänkte gå spåret två varv lite senare också o på så sätt få lite paus.

Kl 19 ikväll på slestadskolan ska jag gympa tänkte jag. Hoppas det går bra. Min kondition har blivit usel, men det ska ändras på. Gör så gott jag kan helt enkelt :)


Äntligen


Min vecka


Nämen titta!




Hahha fick ett mail från en kille Alberto... Från Italien. Tydligen skickade vi brev via skolan när jag gick i fyran. Skapligt smickrande kort. Och min engelska har blivit liite bättre iaf ;) hahahha..

Roligt värre. Helt galet minns också honom nu när vi började prata igen haha..:P

Söndag

Söndag söndag. Det är fan ingen rolig dag. Idag stod tvätt o plugg på schemat. ÄNNU tråkigare. Dock försöker jag tvinga hit mina föräldrar på fika så blir det roligare. Plus jag får baka nåt skoj ;) UTAN att bara jag trycker i mej det utan nu bjuder jag också :) hehe. Eric är iväg o fiskar så jag får roa mig själv...

Har roat mej med att torka köksgolvet fem gånger. Råkade slå huvudet i kylskåpsdörren när jag skulle plocka upp en grej jag tappade på golvet. Schoff och fy fan så ont det gjorde. Såg svart i två sekunder. Sen insåg jag att balsam vinäger flaskan åkt ner på golvet o gjort sig i tusen bitar. Lagom roligt. Då va jag om möjligt ännu argare:P Så torkat, torkat, torkat.. Men fortfarande kladdigt. GAH. Skoj o hoj liksom.. :P

Nähe ska man ta o duscha av sig. Fick massa balsam vinäger i håret också. O ansiktet. Luktar sådär gott. Hela lägenheten stinker röv. Blä. Behöver döva doften med god doft av nybakat. Kanske kladdkakemuffins? Borde dock göra nåt av äpplena? Äppelmuffins? Hmm.. det tål att tänkas på ;)

Har massa steg att trampa in idag !=P Bara gått kanske 30 min idag. Inte bra! Får försöka hinna med det också:P

Ikväll blir det fläskfilé o potatisgratäng.. Så mkt promenad krävs ;)


Beroende

Då har man införskaffat sig ett nytt beroende.

Patiensduell på msn!

Det är bra skit!

Träningskort

Yepp nu har jag äntligen köpt mitt träningskort, 260 kr i månaden o då får jag både gympa och gym:) Så himla perfekt! Kommer bli så himla het ;) Ska boka möte med Jennifer nu direkt tänkte jag så ska hon ge mig intro på maskinerna i gymmet så jag vet hur man ska göra :P hehe. Lägga upp lite personligt träninsschema är inte fel:)
Känns asbra faktiskt! Länge längtat efter att ta tag i min förslappade kropp o nu ska min kropp bli fin ;)

Fixa mat nu. Kyckling, pasta o sås!

woop woop

Lördag

Godmorron :)

Gick upp kl nio. Ut på morgonpromenad, sex kilometer. Nu har jag precis ätit frukost :) ska om en liten stund åka till collegium o hoppas de har några träningskort kvar till lilla mej ;) DET vore trevligt!

Lite plugg ska göras idag med.. :P

Vi ska nog ut o äta ikväll. Texas longhorn tycker sötnöt, inte jag. Haha. Får se vem som vinner ;)

Idol-kväll

Att jag älskar Idol vet väl många redan :P Så ett måste när jag åkte till Jenny ikväll var att kunna få se idol hihi. Dock har hon ingen tv än... Så vi fick se från tv4play.. Vilket gick sådär. Lika sådär som att äta tacos utan tacokrydda. Men kebabsås är ju också gott.... hahaa. typiskt Maria. men men :P

Vi fixade lite hos henne också. Satte upp lite gardiner o så.. :) Blir nog riktigt snyggt när det är klart tror jag.

Kom hem för en liten stund sen. Pratade precis med E som är på fest i norrk o han skulle strax hemåt. Nice nice. Så kanske orkar hålla mig vaken. Dock riktigt trött^^

Imorgon 11-16 har collegium öppet hus med bra priser på kort. Så imorgon ska jag fasen åka dit och köpa ett kort:) Yesyes det ska jag! haha. Tror jag ;) Annars blir det plugg och rätt lugnt tror jag. Lång promenad med såklart;) Fläsket ska bort bort bort!! Hade ju gått sex kl halv tio imorse se om jag klår det imorgon (eller idag eg men ignorerar klockan är över tolv, när jag somnar --> ny dag :P) haha.

Nähe. Tvätta bort sminket o lägga sig i sängen blir det iaf.. Se om jag hinner slumra till innan en full sötnos kommer...

Fredag

Men är det fel på mig. Ledig dag och enda dagen denna vecka hittils som jag INTE behövde ställa klockan. Men då vaknar jag av mig själv vid tjugo över sju.Bra Maria ^^ NOT ;) Kanske hade sovit klart? somnade visseligen runt halvtolv-tolv så lite till sömn hade varit skön:)

Morgonpromenad nu tänkte jag. Så jag får mina tio tusen steg. Trampat minst tio tusen alla dagar denna vecka hittils utom. Men den va typ åtta-nio tusen steg. Så dugligt iaf. Och fler än en dag som det var en bit över tio tusen. Men ingen grön stapel på mobilen den dagen - fan :P

Ikväll ska jag ev va med Jenny.. Inte bestämt helt så vi får se. Annars gör jag nåt annat roligt.


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p� Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus