Woop woop

Jag är i princip klar med den kritiska granskningen. Ska skriva ut. Läsa igen. Ändra lite här och där. Läsa igen. SEN skicka in. Men typ klar iaf haha. Det känns så bra. Jag är så glad över att jag har sån pli på mig själv. Säger jag att jag ska bli klar då o då.. DÅ blir jag det :) Är så glad jag inte skjuter upp saker tills jag nästan spyr på dem hehe. Men någon fördel ska väl även min personlighet ha ;)

Blev nog skapligt bra iaf. Kanske G ;) Annars blir det komplettering. Men helt åt helvete är den absolut inte :)

Sju minuter - sen idol. Och vad jag längtar! Dock ännu mer efter Eric men han borde med komma vilket minut som helst..

Förresten.. Jag har fått mail från Martin Lidberg idag hihi de ni ;) Jag är såå populär !:P

Skruv

Fasen va vi letade skruvar idag. Hoppas vi hittade de perfekta till Jenny ;) haha

Dagen har iaf varit jättebra. Taluppfattningstesten gick hur bra som helst - barnen var så himla söta!

Hann hem och skriva i excel om resultaten. Rusade ner till centrum för o lämna in remissen. SPRANG till bussen och hann precis;) ibland har man tur. Hälsade på i jennys kylskåp till lägenhet. Hoppas han fixar värmen snart det där va inte okej!! Vi va ute på tornby och shoppade lite. Dock inte så mkt så det var bra haha.

Kom hem vid fyra tiden. Skrev klart reflektionsdokumentet. Försökte ringa Kajsa IGEN. Nu fick hon ett till mail:P haha kanske tjatigt men faktiskt viktigt... hon svarar ju inte på telefon.. hoppas jag får ett mail imorgon vore skön o få vet allt löser sig till helgen så man kan släppa det. Städat och nu ska jag strax äta lite. Sen skriva på avhandlingen. Förhoppninsgvis även skicka in den :P Men kanske lite väl positivt tror jag. Men hoppas jag blir skapligt klar iaf så jag skickar in den imorgon :) That´s the new goal! ;) Bra måste det ju bli med:P haha.

Hoppas på att hinna gå spåret ett varv idag med, dock nästan gått tio tusen steg redan, gick nämligen till jenny från resec. Fattas sådär 15 steg eller nåt. Laaaaaarv.. Så de ska jag skrapa ihop iaf :) haha. Helst stå på crossen med o träna. Får se va jag hinner till åtta och idol ;) För sen vid åtta kommer sötnos med o då blir det idol o äta fiskar jag köpte på ikea haha. DÅ måste man rört på sig lite med.. :P

Imorgon verkar det som jag är ledig - supernice.. :) Ingen tvättstuga heller, blir på söndag. Blä haha. Hade hellre haft den imorgon så det blev klart.. :P Men men.. Ska springa ut o se om ngn ändrat sig och det finns något pass imorgon men antagligen inte. Men det sista som ska överge en är hoppet ;)

Torsdag

Ja idag är det torsdag. Men inte vilken torsdag som helst utan "Eric kommer hem torsdag". Det är mycket nice.

Min torsdag började för en kvart sen när jag vaknade. Vid halv nio ska jag vara på ängggårdsskolan och göra taluppfattningstesten. Liiite kul ska det bli, men hoppas det går fort. Sen ska jag bort till Sötnos Jenny o hjälpa henne i hennes nya lägenhet. ÄLSKAR att se nya lägenheter och se hur de fixar just för deras stil. Säger så mkt om personen också. Och Jenny har grym smak det har jag ju sett i hennes andra lägenheter:) Så det ska bli mkt trevligt. Hinna med att städa och skriva på taluppfattningstestet tänkte jag med idag:) Satt och läste diskussionen igår o strök under vad jag ska ha med. Fanns en hel del intressanta saker. Hinner kanske inte klart idag, men då får jag på mig fredag med har jag bestämt och ändå kan jag känna mig nöjd.

Var otroligt lat igår och gjorde i princip inget - mer än läste o bestämde vad jag skulle ta me från diskussionen. Så inte alls katigt. Var inte på humör. Men jag hoppas Jenny kan bota mitt dåliga humör idag, hon får en stor uppgift ;)

Nu måste jag äta frukost o klä på mej. Sitter här i nattlinnet o glor :P


Maria

Jag heter Maria inte Marie men kanske för mkt begärt att du ska hålla reda på det?

Suck

Åh ibland önskar man bara allt kunde vända liksom. Förbannat trött o snart måste mina tårar vara slut..
Ibland hjälper det inte hur mkt man pratar med folk om det, problemet finns kvar ändå.
Och besked dröjer innan jag får. Men det är synd att det som jag trodde var min livboj bara gjorde att jag sjönk ännu mera. Det är synd att när jag väl tar mej energi, söker i ett år efter den. Så känns det ännu värre och sparken i magen svider än..


Ledsen

Fy fan så ledsen jag är.. :(


Tisdag

YES - vfu klart <--- check!!
OM det nu är ok. Imorgon kommer ju Kajsa tillbaka så jag får ett besked.. suck. Inget är som väntans tider. Men iaf gjort mina tre dagar o blir skapligt sne om jag måste göra om ngn. Glöm det. Jag tryckte in dem tidigt i schemat för att få lite ledig tid till tentorna.

Dagen gick iaf superbra, med undantag från en sak. Suck vilken iiiidiiot.. Men men det tar vi inte här.

Viktklubb går bra ;) två dar haha. Men ätit betydligt mindre än vad jag får som mest och rört på mig massa. Över 10 000 steg båda dagarna, plus jag inte har på mig mobilen jämt när man går heller. Bra skit!

Imorgon är det sista verkstaden 8-10, sen sjukg 10.30 till 11.30. Vid kvart över tolv ska jag träffa Jessica på stan för lite lunch.. Va ju en kort sväng på stan med syster idag o åt en skagen panini.. mums!

Hunnit fyra sidor på avhandlingen. Kan nog bli klar på torsdag som jag tänkte. Men brukar ju hinna det jag ska. Har bra självdisciplin och det är jag glad för. Har kvar att skriva på ALLT slutsatserna sen lite puts här och där.. Men blir nog inget mer ikväll.. Hunnit så mkt så nöjd iaf :) Ska skriva på resultatet imorgon och torsdag.. Torsdag blir det putsning med och ev inlämning:) Blir bad och läsa nya tidningen som kom idag ;)

Nu är idolreklamen slut.

Good day

Dagen har faktiskt varit riktigt bra. Dock har jag inte hunnit med i princip något plugg. Desto sämre :P Inte många ord som knåpats på avhandlingen, men kanske sätter mig lite efter Idol. Bara såå trött ^^ Håller på att somna...

Varit ute på två promenader, gått sammanlagt över 12 000 steg. Good good! Hunnit med att prata med mamma på telefon. Länge. Det var skönt behövde ösa ur mej lite. Pratat ännu längre med Lina på telefon. Vi bestämde dock jag inte ska dit nästa vecka. Så tråkigt, men passar bättre senare så blir nog i november istället. Så ska vi ha lite födelsedagsgrejs ihop, hon fyller med då:) Pratat me syster med, vi ska fika imorgon efter min VFU. Imorgon måste jag skriva ordentligt på avhandlingen, för blir nog inget idag.. :P Inte alls motiverad, och det ska inte in försen 11 okt så långt kvar. Men ni som känner mej vet jag gillar att vara ute i god tid. Vill och tänker bli klar denna vecka:) Helst torsdag!! Och det kanske jag kan fixa. Ska nog åka o handla mat med mamma på torsdag med, skönt att slippa åka ensam! Försökt få tag i Jessica om fika i veckan, onsdag tycker jag hoppas hon kan då med:)

Nu är nog reklamen klar.. :) Tillbaka till soffan.. Lite spikmatta innan jag ska sova. Ska börja ligga en kvart innan jag somnar varje kväll, i princip iaf :)

IDOL ÄR BÄST!!!!!

Min vecka


Viktklubb

Det blev viktklubb. Jag är så peppad nu. "Datorn" har nu satt ihop ett träningsprogram anpassat efter mej.. Eg har jag vilodag idag, men jag ska ut o promenera iaf ;)

Pepp pepp. Nu ska det gå!

Måndag.

Sådär nu är det äntligen(?) måndag igen. Jag hatar måndagar ^^ Denna är inget undantag. Dock känns den inte så jobbig som dem ibland kan.

Gick upp åtta. Skrev klart reflektionsdokumentet om vfun som ska vara klart imorgon. Bestämde att ev träffa Jenny ikväll. Cykla till seminariet. Hade seminarie. Cyklade hem. Åt macka med korv på. Ringde Kajsa (igen) men hon va på semester. Konstigt fattade hon skulle komma hem från semestern nästa vecka, men nu skulle hon va borta till onsdag. Så träligt INGEN annan tydligen har svar på min fråga. Sucksuck. O när hon kommer tillbaka på onsdag lär hon ha hundra mail utöver mitt. Så lär ta sin lilla tid innan jag får svar.

Nu i eftermiddag ska jag skriva på avhandlingen. Men först måste jag trycka i mig massa tabletter så jag kan sitta vid datorn. Har så sjukt ont. SUCK. Dock inte lika ont som i fredags, men alldeles för ont för att kunna skriva en vettig text. När tabletterna verkar tänkte jag gå ut o gå spåret.

Ska sätta mej o kika på viktväktarna/viktklubb o va fan alla heter.. Ska börja med ngt igen. För jag fixar tydligen inte detta själv =( Satt o jämförde priser på olika ställen med.. Korpen är ju bra.. Campushallen med. Hmm har inte bestämt mej än heller.. Inte helt..

Spikmatta

Efter en halvtimme på min spikmatta känns det lite bättre. Älskar den! Måste bli bättre på att använda den.

10.30 på onsdag har jag nu bokat tid hos sjukg på campushallen. Hoppas hoppas. Livet känns lite lättare nu och jag hoppas mer än något annat att han kan hjälpa mig. Ett liv utan smärtan i axeln känns som en dröm, men jag hoppas den är verklig. Tänk att kunna sova på den axel man vill. Tänk att kunna läsa en bok i badet. Tänk att kunna läsa i sängen. Tänk att kunna sitta vid en dator mer än en halvtimme utan att tjuta. Tänk att kunna ta av och på en tröja utan att det gör fruktansvärt ont. Tänk att kunna jobba inom både förskola och skola. Tänk om min dröm skulle kunna bli sann. Då önskar jag mig inget mera. Det är värt ALLT.

Fredag

Härlig dag idag på jobbet. Solen sken och jag trivs så himla bra där:) Halsen känns sådär idag, men inte så superfarligt. Dock har jag så galet ont. La mig i soffan och grät en halvtimme efter jag kom hem. Eric masserade axeln, men hjälper bara lite. Seriöst EN dag med mitt framtida yrke och jag är färdig för graven känns det som. Mår illa för jag har så jävla ont. Sitter o småtjuter bara jag tänker hur min framtid ska se ut.

Jag måste ta tag i att få hjälp. Men jag har ingen motivation. Det känns så satans dödsdömt. Men jag får inte ge upp, men en stor del av mig har redan gjort det. Det känns som jag alltid kommer ha ont. Det hatar jag.

Ikväll är det bowling med A o J.. Hur det nu ska gå. Kanske får skippa bowlingen och bara prata me dem istället. För vet inte hur jag ska kunna hålla ett klot när jag gråter av att bara andas. Men kul att träffa dem iaf det ska det verkligen bli.

Snyft. Ingen dator blir det för mig iaf. Och inget svar om Vfun. Alla som jag pratar me säger de inte får tag i Kajsa. Tycker synd om henne som ska ta allt ansvar själv och ingen annan verkar kunna något. Men jag behöver veta hur det blir med min praktik. Så trött på att jag ska få så mkt problem jämt med allt. Inget som bara rullar på, nej stenjävlar jämt ivägen som ska sabba så mkt som går för mig. Att nåt bara funkar går ju inte i min värld.

Fint

ÄLSKAR när jag torsdagsstädat och det är så fint hemma. Underbart! Blir lättare mat ikväll ist sparar kebabköttet.. Blir bara te och mackor, gott det med. Eric va mätt sen lunchen än haha.

Han får inte bli sjuk. Hatar man inte kan påverka andras hälsa ;) Vi har två underbart roliga dagar inplanerade imorgon bowling med Ania o Jakob o lördag ska vi till Jessica o Fredda! Så går inte. Visst är det typiskt man blir sjuk då? Min förkyldning är lite värre med idag. Suck. Men behöver bli rätt mkt värre för jag inte ska orka. Men killar är så jävla gnälliga.. ;) Faktiskt!  Han kommer vid sju ska bädda ner han direkt så han blir bättre tills imorgon så det så. Jag jobbar 8.15-14.45 imorgon.. Inte spec sugen just nu faktiskt... haha suprise. Men blir kul när jag kommer dit inte varit på det stället på säkert ett år! Så kul! Plus det ligger galet nära där jag bor, massa plus poäng alltså.

Nähe. Nu har jag varit duktig så nu ska jag vila.. Faktiskt.. Jag tänker inte ta ut mig så förkyldningen är sämre tills imorgon.. Plugga kan jag göra en annan dag ;) Fått lite plugg gjort idag på liu iaf så! Får skriva rent intervjuanteckningarna en annan dag faktiskt. Kanske imorgon.. kanske.. ;) Jag får tillåta mej själv att vara lite lat ibland. Är riktigt duktig på att plugga annars o skjuter sällan upp saker så.. :)

Blir soffläge nu tänkte jag! Ta en god frukt me.. Sätta på en film tänkte jag! Idol ikväll - åh va jag älskar det! Längtar till åtta redan nu. Är man sjuk då? ;) hahaha

Taluppfattningstest - check

Blä min hals är fortf ond.. förkyld me. Suck. Bort bort!

Fått svar av han jag mailade till om vfun. Han visste inte. Men Kajsa skulle komma tillbaka IDAG woho så hoppas hon har tid att svara redan idag. Vore superbra om jag fick veta idag! Faktiskt :P Blir så nojjig o nervös. Suck. Störande när jag har fixat massa grejs och ändå bråkar andra :P haha.

Jepp nu är testen fixade. Så roligt det var.Älskar att prata med barn. Kom precis hem och fick ändå "tysta" dem lite för att vi skulle hinna innan de skulle gå på lunch 11.20.. hehe härligt! =) Man lär sig mycket också av att prata med dem. Lite synd jag inte kunde göra testen på min praktik, i en trea, för ska ju vara F-klass till 1:a, men desto roligare att se andra barn. Och inte så svårt att fixa plats eller bara ringa el maila och prata med läraren. Nu var det dock lite krångligt att hitta en tid.. :) Men det går om man försöker! Jag har lärt mig massor om taluppfattning och hur barn tänker och det var syftet med övningen.

Sitter just nu o dricker en powerade.. god mums ^^ köpte igår med Ania.. :P Mumsmums! Måste få lite energi. Sen ska jag ta en bar tänkte jag, får bli min lunch. Ska åka till liu tidigare och sitta med avhandlingen lite på bibblan.. Så ngn som har vägarna förbi får gärna komma och störa mej ;) Hinner dock inte så mycket som jag önskar börjar redan 13.15 ska ha verkstad! Den andra. Den första var jätteintressant.. så tror denna med blir det:) Hoppas om inte annat:P Slutar 15 då måste jag hem och städa. Plugga ska också hinnas med. Skriva rent anteckningarna från testen och ev fortsätta skriva på avhandlingen.

Sötnos kommer vid 19 trodde han. Hoppas han kommer så tidigt. Hoppas hoppas! Ikväll ska vi äta kebab i bröd ;P Köpte lite kött o massa grönsaker igår. Mums blir nog smaskens.

Nähe. Nu måste jag packa väskan och åka..


GAH!

Nu får jag damp. Ska jag byta vfu plats vill jag veta NU. Har ju en vfu dag kvar, den är på tisdag. Ska jag göra om hela skiten tänker jag fan inte gå dit på tisdag... Vfu-kajsa är på semester!! SKITSKIT!! Nu är jag riktigt stressad och nervös... Känner jag behöver veta..... :P Vore ju najs. När ska lärarprogrammet skärpa sig?
DET undrar jag.

Fick iaf ett annat nr, eller rättare sagt två.. Ringde båda och ingen av de svarade. Suck. Så slängde iväg ett mail till en av dem. Den andra mindres jag bara förnamnet på så blev lite svårt haha. :)

SUCK SUCK SUCK.

Jag är less. Hoppas verkligen det löser sig allt nu... Verkligen verkligen..

Nu ska jag äta upp min macka o gå och göra mina tester, hoppas det går skapligt fort vill hem o lösa detta problem!


Onsdag

Yes idag mår jag helt ok ändå. Ont i halsen o snorig, men skapligt pigg i kroppen gött!

Fikat o gå på stan me Ania - hur trevligt som helst som vanligt. Vi bestämde oss för att dra me killarna på lite bowling på fredag! Ska bli supernice :)

Annars har jag handlat mat me syster sen kikade vi på idol hos henne o åt lite kladdkaka.. :P mums!

Imorgon är det först testen ska va på ängggårdsskolan vid nio. Får se hur långt tid de tar. Bara sex barn som ska "testas" men beror ju helt på hur mkt de snackar ;) 13-15 är det verkstad iaf så tills dess måste de pratat klart :) Sen hem och städa och plugga.. Beroende på hur mkt jag hunnit med innan på förmiddagen.

Härligt att må så pass mycket bättre idag så man känner sig som en människa!

Happy

Yees halsen o förkyldningen är bättre idag. Men främst känner jag mig inte så matt i kroppen.Jag orkar sitta upp!:P Coolt. Vaknade vid halv nio o gick upp då. Smsade Ania o sa men vi ses ändå jag mår bättre om du fortf kan. Och det kunde hon:) Så himla bra! Så blir en lunch me Ania vid tolv, sen blir det nog föreläsning för mig 15-17 tror jag. Dock så dålig föreläsare. Suck. Så inte bestämt mig heeeelt om jag ska orka gå dit. Föreläsaren gör så mkt!

Fortsätter få konstiga mail från fältmentorn. Blir förvirrad. Vill INTE byta plats. Va ju fasen lovad att vara kvar. Lustigt de kan ändra så mkt hela tiden... Jag vill inte behöva göra om mina dagar. No no!!

Måste plocka till lite här hemma nu. När jag är sjuk låter jag allt förfalla orkar inte göra nåt på hemmafronten. Även denna vecka + söndagen har allt bara fått stå. SUCK. Kul o göra allt idag ;) Men det går nog skapligt fort iaf. Städningen "sparar" jag till imorgon. Imorgon är det först möte o göra taluppfattningstesterna, ska va där vid nio. Sen vid ett är det verkstad. Så får se om jag hinner städa mellan möte o verkstad annars tar jag det när jag kommer hem. Vill helst hinna plugga någon rad me kanske innan jag åker 11.14 hmm men vi får se. Känner mig fortf inte helt hundra såklart så kanske skjuter på plugget med tills imorgon;) Lär mej mer om jag mår bra och ännu bättre mår jag säkert imorgon.


Snörvel

Seriöst hur mkt snor finns eg?

Haft en astrist dag. Gått från tvn ---> sängen ---> datorn hela dagen. Och det är inte kul på ngn av platserna. Datorn sitter jag o kollar serier på, sängen kollar jag på tv eller sover och tvn kollar jag på tv;P USCH så tråkigt!

Badade ikväll o "snyggade till mig". Sånt gör alltid lite skillnad. Men inte idag känner mig lika kass ändå. Så trött i kroppen såfort jag suttit upp sådär en timme är jag precis slut o lägger mig ner igen. Sovit lite på eftermiddagen med, skönt. Men vaknade av mobilen :( Den ringer alltid när man sover.. :P

Jag o Lina kollade på bussbiljetter till henne igår. 4:e okt blir det ev att åka till henne. Hon skulle kolla upp sitt schema igen bara o dubbelkolla en grej.. :) Men ser ut som det blir lite växjö för mej. Skönt o komma bort.

Nähe nu kanske pausen i idol är klar så ska inta soffläge igen. Fick avboka lunchen med Ania. Suck. Men kommer fler tillfällen som tur var. Men så trist när man inte setts på månader.... Har en föreläsning imorgon jag vill gå på med, men verkar inte som jag kan det. Fasen också...

Sen är jag arg på lärarprogrammet igen. De bara krånglar. Nu fick jag mail o fråga för att min handledare hade inte hört från mig ang vfun. Va fasen jag skulle ju va kvar på gamla platsen? Alla som skulle de kunde ju det sa de om det gick bra för handledaren. SUCK. De har så dålig koll. Men hoppas det fixar sig redan avverkat två av tre dagar tänker INTE ta igen dem o göra dem på ett annat ställe bara för de inte har koll på nåt.

Suck



Så besviken man blir på vissa människor.


Sjuk :(

"Äntligen" bröt förkyldningen ut ordentligt.

I söndags mådde jag rätt dåligt.

Måndagen ännu värre, men lyckades släpa mej till VFU:n och genomföra min andra vfu dag. Hade kort tag så slutade redan halv två. På bussen hem var jag mer död än levande mådde illa, allt snurrade och jag trodde seriöst inte jag skulle fixa bussresan hem. Men det gjorde jag. Däckade i sängen såfort jag kom hem och sov till fem. Vaknade till då. Gick upp och åt lite. Tillbaka till sängen o där låg jag och vila resten av kvällen. Undantag när jag gick upp på toa osv. :P Somnade för natten vid elva igen och sov till halv elva imorse.

Så idag när jag vaknade kände jag mig lite piggare iaf. Så himla matt i kroppen forft orkar inte vara uppe alls:( Är uppe ngn timme, sen måste jag ligga och vila igen. Idag missade jag ett seminarium, men Sofie lovade o ta anteckningar åt mig. Gullig. Blir stressad av att vara sjuk och man missar grejer. Sen är det en del plugg hemma med som jag heller inte orkar med :(

Imorgon är det lunch med Ania o föreläsning 15-17 sen. Hoppas jag orkar med det! Ska vila som fasen idag så hoppas vi det är ännu bättre imorgon.

Nähe soffan igen och kika massa serier......


Min vecka


Söndag

Yes ikväll gäller det. Bara att hålla tummar och tår :)
Går på helspänn hela tiden - det är otroligt viktigt anser jag att "rätt" vinner. Viktigt viktigt.
Valvaka ikväll!!  Känner själv hur otroligt mkt mer intresserad jag blivit av politik sen Samin-året. Speciellt politikkursen. Tyckte den va skitbra - även om jag hatar tentan :P Men lärt mig otroligt mkt!

Idag är jag duktig och har en riktig pluggdag. Läser avhandlingar och skriver smarta saker om dem:P Har två stycker jag läser ifrån. Inte bestämt mig helt vilken jag ska granska, men antagligen börjat bestämma mej iaf. Ska läsa lite till i båda innan jag bestämmer mig helt hundra.

Såg på Jotex hemsida de släppt julsaker nu.. javisst bara september än, men va gör det;) Så jag firade med lite glöggte till pluggandet. Jag älskar julen!! Men tycker det va lite tidigt faktiskt:P oktober fine.. det kan jag ta.

Pratat med Lina en del. Sen efter satt jag och kikade i kalendern och såg vilka dagar jag kan åka ner till henne. Men tro på fasen nu är hennes mobil avstängd/ingen teckning så kan inte ringa. Vill bestämma. Boka. Har nåt kul o längta till. Saknar henne så mkt så vill träffas nuuuh. Nä så ska jaga henne massa tänkte jag :P dock vill jag inte boka än eg, sista minuten är billigare. Men vill veta om hon med är ledig nåt då, det vore ju supertrevligt! :D Annars tar jag med mig lite plugg o pluggar där nere..Plugga är jag ju så himla bra på ;)

Nu ska jag läsa lite mer på avhandlingen... O läsa lite i boken "Samhällsvetenskapliga metoder".. Måste snart lämna tillbaka den så är bäst att passa på medan den är "min".

Lite sugen på att baka kladdkaka ikväll. Var år och dar sen :P Men då måste jag ut o gå spåret ett varv och det vet jag inte om jag orkar. Min hals är förjävlig idag och mer förkyld med. BLÄ. Har haft ont i örat till o från några veckor. Vaknade med ont i örat och nu är det bättre igen. Konstigt konstigt. Öroninflammation - nej tack.

Det var allt från mej idag tror jag.




Nice shit

Varit på stan o shoppat lite idag :) Aldrig fel det ;P Va min kära syster som var mitt sällskap också det trevligt. Kom hem till dukat bord - köttfärslimpa och kokt potatis. Mums! Riktig "svensson" mat är så himla gott :)

Suttit o skrivit rent min tenta. Sorterat. Fixat. Ordnat. Så nu ser den mkt bättre ut. Ska bara plugga lite till politiktentan sen, mycket sitter. Det enda jag behövde tänka på var ju att få lite struktur, det va himla rörigt och det håller jag med om. Spec idag när jag läste igenom allt. .Haha. Annat när man satt o skrev då följde jag lätt med i den röda tråden.. :P

Planerat klart inför vfun på måndag med. Fixat de sista inför talövningarna jag ska hålla. Den som är i förskoleklass ska se nu på torsdag. Den i 4an blir veckan efter. Denna vecka blir rätt lugn i skolan. Dock nåt varje dag (såklart.. trycka in EN sak per dag istället för att få fulla dagar o sen fler lediga:P). Redan nu bestämt med Ania att vi ska luncha på onsdag. Mkt trevligt inte sett varandra sen början av SOMMAREN. Det är askasst. Tyvärr kan det hända. Men inte igen har vi sagt! Så det så. Nu är det i skrift t.om. nu får man inte bryta det:P

Sovtime - javisst. Trött som få och axeln har dampat sönder sista dagarna. Satt o bölade länge igår. Men bara att bita ihop, inget som ändras ändå. Jag vet bla bla va positiv, men vem som helst får gärna byta en dag med mig o sen försöka va positiv.. ne skulle inte tro de. Prova sen att gå några år och ha ont varje vaken sekund. Då tänker man inte "äh det går över". Men jag ska ta tag i och leta upp nya som ska kika på axeln. Jag ska. Jag arbetar mig bara stark iaf de inte kan hjälpa mig så jag inte faller lika hård som sist. För då tar jag mig inte upp igen så som jag mår nu... Är alldeles för svag.

Ett samtal

Fick ett samtal idag från partiet jag ska rösta på. Hon tyckte efter mina argument jag skulle "gå med" och hjälpa dem! Fick mig en tankeställare, det kanske vore nåt?

Valet på söndag är viktigt ! Och ett relativt enkelt val för mig...

Rödgrönt is tha shit helt enkelt ;) Jag vet det finns en hel del som inte håller med mig. Men jag tänker inte sitta här o häva ur mig massa argument varför jag tycker som jag gör här... I Sverige har vi dock demokarti så folk får rösta på vad de vill, även om jag inte förstår alla ;)

Jag hoppas alla tänker till inför söndag och i alla fall går och röstar blankt om de inte vet. Vi ska inte kasta bort vår chans att påverka. Ta chansen att rösta för att förbättra Sverige!


Weekend

Helg igen - underbart! Veckorna går så fort, lite läskigt faktiskt!

I helgen då? Det blir lugnt o skönt. Varje helg känner jag en stor lättnad över att jag inte ska festa.. Haha faktiskt sant. Saknar det inte ett dugg. Saknar inte Harrys. Saknar inte att sova för länge på söndagen och vakna bakis. Det enda som jag sånafall saknar är FÖRfesterna med söta vänner. Men de kan man träffa ändå utan att festa och tur är väl det ;) Fest är PEST. Så det så ^^ =) Hade en period då jag tyckte det va skitkul, men det är över nu. Den perioden var jättebra och jag är glad jag har haft den. Men nu behöver jag den inte längre. Klart man kan festa till ibland, såklart. Men inte spec ofta det vill jag inte.. bara super upp massa kalorier o blir tjockis! O fattig blir man med.. :P hehe.

Precis ätit lite.. Kom hem för sådär en halvtimme sen. Ska strax träffa Jenny för o gå på promenad. Jag ska köpa naturgodis ^^ och sen ska vi röra på fläsket lite med;) Dock fått mkt promenad redan idag nästan 8000 steg gått till skolan o tillbaka. Bra skit!

Seminariet idag va döbra! Hon är så underbar seminarieledaren.

I eftermiddag blir det lite plugg. Ska börja kika på avhandlingarna och läsa till seminarierna. Förbereda lite inför min andra (o näst sista) vfu dagen som är på måndag.

Ikväll blir det idolmys :D Med naturgodis. Mums!

Härligt härligt

Känns som det är första gången på flera veckor som jag ler

Galet skönt. Mötet gick hur bra som helst, var supernära G på tentan bara att jag behöver skriva med lite mer struktur så får jag G nästa gång. Woop woop!! Seriöst så himla glad nu. Hon sa också jag inte behövde plugga så mkt mest läsa på gamla tentan (när jag snyggat till strukturen så det blir en röd tråd) och sen lägga till nååågra grejer som behövde utvecklas lite! Men det fixar jag :)

Föreläsningen om Artimetik var superbra! ! Så himla bra föreläsare är vår seminarieledare och intressanta grejer. Tiden gick fort =) Promenad hem från univ i solsken gjorde mig bara ännu gladare.

Ska ta o gå spåret ett varv nu, sen sätta mig och plugga lite. Sötnos kommer väl runt halvåtta-åtta.. Lagom till Idol;) Vi ska bara ta lite te o mackor tänkte jag. Blir lagom.

Imorgon är det seminarium 10-12 bara.. :) Gött ^^

Neee en riktigt bra dag. ÄNTLIGEN.

Torsdag

Vaknade med massa halsont och kände mig superhängig. Blä. Jag som tyckte förkyldningen va på väg bort, men nu har den vänt igen verkar det som.

Stångåstaden var här förut och fixade stoppet i badkaret och bytte golvbrunn. Äntligen. En månad sen vi meddelade felet så var dax. De brukar inte va såhär sega ^^ Kanske tog ett tag att få tag i rätt golvbrunn? Ingen aning, men nu är det klart iaf:)

Nu måste jag få lite kraft att städa, sen ska jag bada:) 12.20 ska jag ta campusbussen till Norrk för möte. Förhoppningsvis åker jag tillbaka med 14.20 bussen så jag kan gå på föreläsningen 15-17. Men man vet aldrig:P Men hoppas. Föreläsningen ska handla om de fyra räknesätten och jag känner jag gärna inte vill missa den. 
Sen runt sju-åtta kommer sötnos hem. Ska bli skönt <3. Men jag har skola på fredag, somvanligt.. Men inte så långt tid så:)

Trist väder det är.. Hade tänkt ta en promenad när jag vaknade, men nu mår jag ju rätt kasst och inte så kul o gå i regn, men klart man kan det.

Söndag är det val.. Hoppas det blir bättre resultat än vad det ser ut som.. Suck. Men bara att hålla tummarna.


Pluggeliplugg

Idag har verkligen varit en dag i plugg/planering inför pluggs tecken. Hade seminarium 8-12. Hem äta lunch. Sen har jag suttit vid datorn/köksbordet och pluggat/planerat resten av dagen. Undantag när jag gick ut o gick spåret ett varv för o få lite luft och motion...

Hunnit med att leta avhandlingar, läsa till seminarium, planera inför VFUn, leta upp artiklar som inte ens LÄRARNA hittar, men sen är jag ju expert på att googla ;)  

Har sådär 80 sidor till jag tänkte hinna läsa ikväll så jag är klar med ytterligare ett seminarium. Ser på idol nu så fått lite paus.. :) o är ju reklam hela tiden så då hinner man med saker...

Bada sen och läsa nya cosmo. Komma i säng skapligt för imorgon är det praktik som gäller. Torsdag är det skola plus så ska jag hinna till Norrk på möte..

Sen har jag även fått lite mer jobb inplanerat, men inte försen nästa vecka.

Tröttare än tröttast - men trycker in massa som jag gör nu så jag får en pluggzon då jag bara kan plugga politik o matte sen inför tentorna i oktober. Pluggplugg nu !:P

Tråkigt

Åh jag är så trött på allt just nu känner jag.
Trött på att gå upp.
Trött på att vakna.
Allmänt less.
Veckan som jag har framför mig känns pisstrist o jobbig med. Fy fy.
Sen har jag ont i halsen.
Igårkväll fick jag asont så blev liggande hela kvällen var precis slut i kroppen orkade inte göra nåt vettigt.
Så blev mest film för vår del..
Dock känns halsen bättre idag.
Så ska väl ta o röra på mig o gå en promenad om en stund så man gör nåt iaf.
Plugga tänkte jag med.


Skitsöndag helt enkelt.


Lördag

Vilken bra lördag också. Haft en riktig heldag med min Jenny. Det var så härligt, länge sen vi riktigt hade tid att umgås inte bara ta en fika el promenad. Kändes precis så underbart som det brukar. Det är galet härligt att umgås med någon som är så förbannat enkel att vara med. Och snäll o omtänksam. Världens bästa helt enkelt.

Annars hade vi pokerkväll här igår, ingen storvinst för mig men jättekul ändå att umgås med folk man tycker om:)
Förkyldningen lever och frodas. Jag försöker bota den med cola o vitlök, så luktar därefter...

Nu ska kom jag precis hem så ska plugga en stund, sen blir det bad .. Efter det kommer nog sötnos hem, han är på fotboll. Så då ska vi göra fiskgratäng o antagligen se på en bra film.

Så ser det ut.

Dom band som binder mig

Dom Band Som Binder Mig

Dom band som binder mig här
Ska jag långsamt lösa upp
Då jag vet att jag gjorde allt jag kan
Ger jag mig rätten att ge upp

Det blir aldrig bättre
Vi kommer aldrig närmre
Vi är aldrig starkare
Än vår svagaste punkt
Kedjan är svag
Då länkarna felar
Och bojan runt foten väger tungt
Jag vill aldrig va något tungt för dig
Som hindrar dig från att resa dig upp
Dom band som binder mig här
Ska jag långsamt lösa upp

Jag vill inte snärja dig, binda dig
Även om du säjer att jag får
Nej jag vill bara kyssa dig på munnen
Och säja tack för allt innan jag går

Dom band som binder mig här
Ska jag långsamt lösa upp
Då jag vet att jag gjorde allt jag kan
Ger jag mig rätten att ge upp
Det blir aldrig bättre Jag vill alltid närmre
Längtans trådar snärjer oss som vill mer
Bunden till händer fötterna bundna
Tyngda faller vi ner

Och jag vill aldrig va nåt tungt för dig
Som hindrar dig från att resa dig upp
Dom band som binder mig här
Ska jag långsamt lösa upp

Jag kan inte stanna du måste förstå
Kyssar och tack men nu måste jag gå
För jag vill inte vara din fångvaktarinna
Kyssar och tack,
det är hög tid för mig att försvinna
För dom band som band mig här,
har jag långsamt löst upp

Tankar

Har hur mycket tankar som far omkring i huvudet hela tiden. Såna tankar som inte kan skrivas om här......
Inte ens några av dem. Sånadär jobbiga tankar. Mitt huvud är trött, min kropp likaså.


Jag vill bara bort. Bort.

Äntligen fredag ;)

Älskar fredagar !

Denna fredag känns så bra.. Skola 8-10 bara så hemma strax efter tio. Då började vi tvätta, el sötnos hade börjat lite tills jag kom =) Nu är det snart dax att fixa käk.. Mums hoppas jag iaf, hungrig =) eric skulle fixa ngt .. haha prova något nytt han pratade om ris o nötfärs.. vet inte hur han gör :D men det blir säkert bra..

Igår pluggade jag, städade, promenerade, umgicks med Jadwiga. Sen gick vi o hämtade hennes son på ängggårdsskolan så passade på att prata me en lärare som hade en förskolklass o jag kunde komma dit o låna lite barn av henne med.. ;) Mailat ut det som ska ut till föräldrarna både till Fklassen o 4an. Inte bestämt datum me Fklassen, men 4an iaf skönt!

Vi ska bort till Jadwiga i eftermiddag på lite kaffe o så :) Eric ska me tänkte vi haha så ska han kika på hennes dator som blivit lite tokig.

Annars i helgen ska vi ev träffa Jessica o Fredda.. o Åsa o Dennis. Sen ska jag kurera mej så jag är frisk på måndag så jag kan börja springa igen. Var flera veckor sen haft så mkt ont i halsen men måndag hoppas jag att det har släppt !

Gillar o hålla helgerna lite öppet med så man har tid o göra det man VILL inte bara massa tråkiga måsten... :) Lite plugg är nog ett MÅSTE dock haha. Ska försöka avverka det idag ;)

Solen skiner - underbart. Kanske lite flintastek ikväll? Ska man va nyttig o bara ha sallad eller äta hemgjord potatissallad till ;) hmm......


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p� Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus