Idiot


Det är synd att ens handledare är totalt spräääängd!!

Skriver fel datum. Svarar på mail drygt. Blandar ihop datum. Svarar inte på enkla frågor som "vilken sal ska vi va i" (då det inte står på schemat för andra gången).

Jag blir tokig.

Jag hoppas att han inte sabbar så mycket så att jag inte får godkänt på examensarbetet bara för att han ska HANDLEDA mig och STÖTTA mig, men istället väljer att va en idiot.

Nu ska jag gå och observera istället och förhoppningsvis bli lite gladare, just nu är jag så irriterad!!


Dumma pollen

Gud vad jag nyser av skiten.. Usch usch!

Lite kort update då.

Igår var det observationer, plugg, litteraturhämtande, gynundersökning, bikiniköp, byta fiskeskit till Eric, löptur i regnet, matlagning, städning, bussåkande, filmkollade (men sov 80% av filmen), angry birdsspelade, duschande, promenerande...

Idag har jag varit och observerat i femman. Gick jättebra. Skrivit in det på datorn med.Eventuellt sista gången jag var i femman och kikade, hoppas jag har tillräckligt med material. Sexan ska jag till imorgon och en dag nästa vecka sen hoppas jag att jag är färdig sen. Behöver börja analysera mitt material nu också, tiden springer. Ska strax börja med maten, tortellini ska vi äta med skinka i:) mums. Sötnos är hemma idag med, men han mår bättre och bättre:) Tror han går imorgon och jobbar. När vi ätit så ska jag läsa det jag lånade igår. Sen skriva massa på litteraturdelen och börja kika på mina observationer. Promenad ska också hinnas med. Plantera ut några blommor ska jag också göra.

Imorgon ska jag tvätta, observera i sexan, plugga, handla mat, köpa present åt Erics mamma som fyller imorgon, lämna tilbaka böcker och träna.


OMG

Oh my god vad jag är trött. Mår illa o känner mig spyfärdig. Men kunde inte sova, såklart. Soffan va jätteskön, men kunde inte slappna av..

Dagen har varit riktigt hektisk, men hunnit med det mesta som jag tänkt iaf.

Observera är mkt jobbigare än vad jag trodde!! Tre st på en dag var för masigt. De var så nära varandra också. Eller max en timme mellan varje.

Först va jag på skolan vid tio till elva. Sen hem igen. Hämtade cykeln o cyklade till centrum o hämtade en bok samt lämnade en. Köpte även grejer till E på apoteket. Läste i boken som jag hämtade, eller spånade lite o såg om det va ngt som jag kunde använda mig av. Några grejer verkade bra iaf.

Sen från tjugo i ett till tjugo över ett var jag i samma klass igen och observerade. Hem igen för ca 30 min. Planerade o strukturerade då. Tillbaka till två o var i den andra klassen då. Cyklade till liu sen o hämtade o lämnade böcker. Stannade även i lambohov, hade kommit en bok till som jag behövde. Var hemma vid halv fyra. Satte mig ute o pluggade i solen till halv fem. Gick på en timmes promenad. Pluggade sen till strax efter sex.

Nu skakar mina fingrar för jag är så trött... Är nog förkyldningen som gör jag är förbannat trött..Skulle behöva skriva rent observationerna, men jag orkar inte nu. Imorgon får det bli

Nu ska jag göra sallad till maten. Blir kött som E grillar nu o sen sallad till. Ikväll blir det bara film o vila... Mmmm Sova... skönt........



Snörvel

Jaa jag o min söt är fasen jämt förkylda. Hann dock med att träna en hel del förra veckan, så alltid något bra.Men igår o idag har vi varit riktigt hängiga!:(

Igår var vi iväg o köpte ny mobil till mig. ÄNTLIGEN. Samsung galaxy Ace:) Känns jättebra. Dock jättearg på den ofta, haha. Den gör inte som den ska.Suck ^^

Försökt plugga en hel del med. Men svårt när man är så hängig. Men läst, letat böcker (igen) och kladdat lite i blocket med det jag vill ha med.. Mm..

I veckan har jag massa observationer att hinna med. Bara tre st imorgon! Hinner bara hem o vända innan det är dax att åka igen typ. Måste va pigg o kry då med.. Ska iväg o lämna tillbaka en bok också. Måste ringa rektorn också och se att han tycker det är okej med mina observationer ^^ Usch ser inte fram emot veckan, så mycket som borde bli klart. Onsdag är det föreläsning + gynundersökning på schemat. Dock inte nödvändigt samtidigt ;)

Mailat ut ett argt mail till folk angående valborg så hoppas några fler får fingrarna ur ***** och svarar :) Men ser lite ljusare ut så jag tror nog det kan bli lite fest:) Det vore himla trevligt!

Nu ska jag lägga mig och vila.. Förkyldning suger så himla mycket! Sötnos är med hängig, han ska inte ens åka o jobba imorgon. Han måste med få bli frisk snart. Min sötnos!

Skaffat en twitter också.. Ni hittar mig på: https://twitter.com/#!/miss__maria

Glad påsk!

GLAD PÅSK på er:)

Vid tolv var vi hos mamma o pappa :) Blev påskmat sen spelade vi kubb, yatzy och kastade pil. Mkt trevligt:) Kom hem vid fem tiden...

Sprang en vända:) Så otroligt skönt spring väder nu, inte för varmt, men ändå soligt och skönt. Underbart! Gick jättebra också:) Nöjd:) Sen har jag suttit ute i solen och läst Cosmo Zest, blev inte av igår pluggade så duktigt ist. Riktigt bra tidning, önskar man kunde prenumerera på den med. Men den säljs bara i lösnr tyvärr (än så länge).

Nu står kycklingen i ugnen, har gjort i snart en timme, och det blir sallad till kycklingen. Gott:) Ikväll blir det lugnt bara film och mat:) Vet inte vad vi ska se. Igår såg vi "the exam" - dålig så se den inte. Så kanske Eric som får välja film då jag valde kass film igår;)

Imorgon ska vi åka till Erics familj, ska va där vi två. Måste stanna och köpa en blomma på vägen dit. Blir säkert trevligt. Är inte mkt för påsk/jul mat.. Men blir säkert okej i alla fall.

Min nacke är precis trasig idag, kanske allt fixande i trädgården igår den gillar inte sånt. Axeln är sådär, bättre än vad jag trodde i alla fall:) Så det är juh bra!

Ha en bra påsk hörrni:)

Städa städa

Ja sen kl tolv idag har vi städat hemma.

Vi har....

- pusat fönstrena
- dammat massa
- dammsugit massa
- gjort rent handfat, toa, badkar
- gjort rent akvariumet
- krattat löv
- rensat bland blommor/buskar
- rensat bland stenplattorna
- städat i förrådet


Nu är vi klara. Ser riktigt fint ut hemma:) Känns bra! Jag tycker iof inte det är så jobbigt att städa, men trivs så himla bra när det är fint så kanske därför. Plus jag laddat hem bandit rock 1-4 som vi lyssnade på:)

Nu spelar Eric och jag har nästa sak jag måste göra.. PLUGGA..... Men sitter nog bara ca en timme, riktigt trött! Sen blir det grilla :) Köpte även några goda cider som jag ska smutta på:) Mums!

Hade velat träna på gymmet eller springa en sväng, men har faktiskt ingen ork! Svintrött, axeln är skitträlig har så himla ont. Men bara bita ihop lite plugg behöver jag göra så jag kan va ledig två hela dagar från skolan. Men har i alla fall gått en timme på förmiddagen och att städa som en tok ger lite motion iaf:)

Har även fått nya tidningen Cosmopolistan Zest som handlar om träning. Det blir min belöning i solen sen med min cider när jag pluggat klart för dagen:)

Ha en skön fredag kära vänner och....


GLAD PÅSK!!


Great day

Många bra dagar :) Men jag vet vad det beror på hihi. Så glad!! Träningen idag gick superbra, WOHO!

Igår iaf jättetrevligt med Maria. Mkt trevlig med Jenny på kvällen sen, blev första uteserveringen av många i sommar. Vi åt mat och drack cider och pratade massa strunt, perfekt!

Slänger upp lite kort från de senaste dagarna med

  
Jag                    Syster                           Vaniljkesella

  
Blåsippa                     Mariorna
 
Min senaste bok           



Kolla.. Fåglarna älskar mig. Sitter i trädet fast jag sitter bredvid :)



Sådär :) Nu ska jag gå o inta soffläge och snart sängläge.. Trött. Imorgon blir en fullspäckad dag med träning, tvätta och skriva uppsats.. Men i påsk sen ska jag försöka låta uppsatsen vara ^^ Försöka:P

Nytaget kort från igår. I Like It!!


Hihi!!

GAH va kul. Och spännande. Och läskigt. Och superduperjättekul!:) WOHO.

Nu håller jag på o fixar mig. Ska ut o äta med Jenny ikväll :) Wie superkul det med:)

Haft en galet bra dag! Jippi:):)

Hoppas morgondagen är lika bra, den ska gå i pluggandets tecken ;) Behövs efter allt slapp idag. Men imorgon är en ny dag. Då kommer jag va världens bästa student!

Förövrigt är jag glad över jag kom i ett par byxor jag inte trodde jag kunde ha. Trots man fläskat på sig massa sen förra sommaren fanns det visst några byxor jag kan ha ännu. Wie :D


Fucking great

Jag älskar lugn på morgonen! Vaknade vid åtta, men låg kvar och drog mig bara för jag kan!
Det var så himla skönt!

Vid kvart över åtta gick jag upp. Åt frukost o kollade på A shot of love.

Kl nio gav jag mig ut på en joggingtur, så himla skönt. Solen sken, men det var lite lagom svalt så man inte svettades sönder.

Hemma igen så duschade jag :P Det är så skönt efter en löprunda o man är genomsvettig...

Sen plockade jag lite här hemma fanns lite smått småplock som jag borde gjort igår.

Nu sitter jag mest o slappar, Maria kommer om typ tio min så hinner inte göra så mkt vettigt ^^

Ser ut att bli en dag i solen igen - underbart!

Älskar att skriva uppsats, att kunna disponera sin tid själv:) Lite plugg måste det bli, men det hinns med. Är jag dålig student får jag sitta lite i påsk helt enkelt. Ska också njuta lite av att det är påsklov, fast jag inte har lov eg;)
För nästa vecka är det mer grejs att göra med observationer o så. Bäst att passa på när man har chansen att njuta:)

Ha en skön dag mina fina vänner!



Popcorn

Vilken skön dag det varit! Suttit ute i solen till kl tre o pluggat. Gjort jättemycket, men inget som syns. Bara läst, kladdad i block, tänkt, planerat, fixat, letat böcker o så. Inget skrivet på själva examensarbetet, vilket såklart är trist. Men sånthär måste göras med.

Vid fyra kom syster. Vi spelade kort ute o pratade skit. Sen gjorde vi tacopaj :) Efter det gick vi ut o gick ca 1 timme. Kom hem igen o det va dax för henne att åka. Gick promenad själv ytterligare en timme o pratade med FinaLina samtidigt, saknar henne så mkt!! Vill verkligen träffa henne så snart det bara går. Sen var klockan åtta o jag gjorde popcorn o kollade på A shot of love. Galet kasst eg, men skrattat åt att de är så jävla störda ^^ haha.

Imorgon vid tio kommer Maria hit. Blir säkert spela kort/spel, promenad, laga mat o sen skitsnack. Sen ska vi bort till mammas jobb, hon jobbar ju på en secondhand butik, både jag o M gillar att kolla på såna saker, se om det finns något roligt, antagligen inte, men man vet aldrig. Sen ska jag o mamma handla lite mat åt mig o sen hem o plugga vidare. En löprunda ska jag hinna med också:) På kvällen ska jag träffa Jenny o ta en cider på en uteservering, gud så härligt! Behöver prata med henne så mkt just nu!! <3 Så det blir nog bra. Få ösa av sig lite;)
Det är rätt skönt att skriva uppsatsen hemma om man säger så;)Men jag är ganska säker på jag hinner klart i tid i alla fall, är duktig på att planera min tid o har jag en superkul dag med vänner imorgon så får jag göra desto mer på onsdag, men det fixar jag!

Hoppas på en solig dag imorgon med, men det sägs det att det ska bli massa dagar nu, underbart. Sötnos kommer redan onsdag också, MYS!!

Nu ska jag strax gå o lägga mig så jag hinner med att plugga lite innan Maria kommer imorgon bitti. Läser en jättebra bok igen "Inspärrad" heter den. Den handlar om detta 


Teresa Coopers historia är hjärtskärande från första början. Hennes mor var psykiskt sjuk och hennes far var alkoholist, och Teresa omhändertogs redan som bebis.

Efter att ha tillbringat sin barndom i diverse hem, skickades hon till Kendall House i Kent. Det var innanför dessa fängelsemurar som hennes mardröm började. Inom tjugofyra timmar blev Teresa utsatt för den ökända inspärrningsmetoden, under vilken hon blev injicerad med farligt höga doser av sinnesförändrande droger och isolerad i kvarsittningsrummet om hon kämpade emot. Det var inte långt efter detta som det sexuella utnyttjandet tog sin början.

Detta är berättelsen om en ung flicka som blir utnyttjad och misshandlad på alla tänkbara sätt, och hur samma flicka slogs tillbaka till att bli den överlevare hon är idag.



Snott från: http://www.adlibris.com/se/product.aspx?isbn=9170027757

Sådär. Nu ska jag tvätta mig o gå o lägga mig. Så skönt ska det bli!


Läsa läsa läsa....

Sitter ute i solen och läser massa....Suttit o skrivit bra referenser i ett block och nu har jag roat mig med att färglägga dem beroende på vad de handlar om: matematik (rosa), inflytande/delaktighet (gul), historia/bra skit (grön) samt koncentration (orange). Igår satt jag o satte dit postitlappar med olika färger i böckerna beroende på vad de handlar om. Förundras ännu över att så många idioter väljer att stryka under / måla i / skriva typ "BRA" utan att sudda. Vissa är ännu smartare och använder bläck så det stannar i boken föralltid.. SMART!

Nu roar jag mig med att skriva ut massa bra :P Många artiklar är över hundra sidor, då har man knappast lust att skriva ut 10 st såna ^^ Men skriver ut de lite kortare, men sen får jag väl hålla mig inne när jag läser de långa. Om jag inte plockar ut datorn.. :P Det GÅR ju iof:)

Det jag ska läsa nu är Piaget o Vygotskij :) Sen blir det en artikl om hur (om) schack kan förbättra matematikenkunskapen hos barn. Spännande:) Ska även läsa en om datorn som redskap i matematikundervisningen.

Ska äta resterna från igår så behöver inte laga mat. Kycklingsallad blir det för mig.. :)

I eftermiddag ska jag börja skriva på teoridelen. Den ser jag inte fram emot:P Men kanske blir klokare när jag läst massa smart :P Känns mest lite segt då jag inte har en aning om vad jag ska skriva. Ska även kolla i andras uppsatser se om jag får några idéer..

Ikväll kommer syster så ska vi laga mat o snacka skit. Trevligt :)



Bjuder även på en ful bild eller i alla fall en ful min,
men snart kanske jag blir sådär brun igen.
Ska iaf va ute så mkt som gåri den sköna vårsolen:)

Ha en bra dag alla:)

Det vände!

Yes en deppdag var inte det så länge:)

Nu ser det betydligt snyggare ut i trädgården. Blommorna ser lite deppiga ut, men de är nyplanterade därför.
Planterade om några blommor inne med. Kastade ut julgruppen, var på tiden:P Var lite lökar i dem som jag kunde plantera ute. Trädet är nyklippt o hallonbuskarna med. SKITBRA rent ut sagt.

Även mycket plugg har hunnits med. Skummat i alla böckerna jag har hemma så imorgon börjar skrivandet på teoridelen.

Tog även årets första löprunda ute, gud så skönt det var. Nu längtar jag till duschen!:)

Snart göra god mat. Steka kyckling o ha i tacobröd med massa grönsaker! Mums!

Lite fotouppdatering får ni med bara för jag är så snäll....

  
Första potatissalladen.  Fläskyttterfilé till            Sötisen i telefon
(Förra helgen alla tre korten)


  
TITTA SÅ FINT DET ÄR I TRÄDGÅRDEN NU!! STOLT =) Snart blir det rabarberpaj;)

  

                 Pluggstund i solen!                        Även fåglarna har ett fint hus ute hos mej =)


Usch

Usch idag har jag en skitdag när jag är svindeppig igen. Blir galen. Tjuter och bara har lustiga grejer för mig. Fast inget spec har hänt.

Inte kunnat göra ett vettigt handtag sen jag gick upp. Eller har gjort ett. Gått och postat en jobbansökan. Det var jätteduktigt av mig, eller nåt.

Vet inte hur det blir med valborg. Känns inte som intresset finns hos folk? Bara jag o Jenny som sagt ja. Bjöd in massa vänner. Kan bjuda andra, men vågar inte försen man vet vilka som inte tänkte komma av de som jag bjudit in. Vill inte stå med 40 pers sen som kommer ^^ Nu är det ändå 17:e.. Känns trist att man tar tag i fixar fest o intresset verkar knappt finnas....... Hoppas folk kan bestämma sig snart så man vet liksom.. Förstår man vill kolla läget o så. Men känns trist som att vissa väntar på bättre alternativ så därför de inte säger ja? Men vet inte alltså bara spekulerar...

Idag är plugg, färga håret, städa hos fiskarna, börja fixa ute i trädgården på schemat. Ikväll blir det god mat o film med finaste Eric. Det längtar jag till. Resten känns blä faktsikt. Har ingen lust med något typ.

Sådär jättetrött idag med.

Håller på att laga mat.. Sen måste jag göra vettiga saker kan inte gå o såsa mer. När jag äter ska jag se senaste avsnittet av Top model, förhoppningsvis blir jag på bättre humör då!


Sommarstuga sökes

Jag o Eric har under de senaste åren kikat runt lite för vi skulle vilja ha en sommarstuga att hyra, årsvis. En som såklart inte är alldeles för dyr men ändå fin;)

Letat massa senaste dagarna, men inte fått något napp som känns rätt för oss..

Men förr eller senare så kommer vi hitta något.

Tänk så härligt att kunna åka ut dit. Nära bad så jag kan bada o sola. Eric är ju fiskegalet så han kan fiska. Barnen kan springa runt o ha det skönt.

Ne än så länge är det bara en dröm, men snart är det verklighet.


Hoppas verkligen det går bra imorgon på handledningen. Då min handledare är en *** har jag inte fått någon hjälp han har inte ens orkat kolla på mitt PM. Så ingen aning om vad han tycker o nu har jag tryckt ihop sådär fem sidor. Tänk om han tycker att det inte alls funkar. Har ju inte ens fått respons att mitt ämne är ok. NEJ usch! Hoppas det går bra!

Nu ska jag se vidare på lyxfällan o skrämmas över hur störda folk är!

En synd, men det är förbannat synd

Ja så jävla synd det är att det är en synd att va nöjd. Att man som svensk (o säkert inte bara svensk) inte får gapa ut jag är bääääääst. Då är man katig. Man ska istället springa runt o mumla jag är okej...... men jag är inte okej, utan jag är bäst;) Jag har just skickat in inledning, syfte, frågeställning och metod till H. Jag känner mig ganska färdig med dem också. WOOOHO. Det gäller att använda tiden väl.

Synd bara folk är så förbannat gnälliga. De kan inte säga fan va duktig du är Maria. NEJ NEJ. Utan istället mumla "men du har inte varit på alla föreläsningar, det har jag.. därför du är klar inte jag". SUCK. Jag blir galen! Illamående. Äcklad. Dessa är mina vänner. Det är nästan ännu värre. Vem har sagt man måste gå på alla föreläsningar? De är inte obligatoriska. Om jag istället väljer att skriva hemma och göra mer vettigt so what. Jag tjuter inte för DU går. Tjut inte för jag inte GÅR. Jag blir idiot seriöst.

Människor som inte kan glädjas åt andra människor blir jag äcklad av- fy på er! Väx upp!

Valborgsfest!!

Woho, Maria har fixat ett evangemang på fb.Men tog typ en timme innan det såg ut som jag hade bestämt. Och jag hoppas de jag ville bjuda in fått inbjudningarna nu, jääävla segt skit! :( Så om det är någon som borde fått en inbjudan, men inte fått så är det antagligen ett tekniskt fel. Säg till mig så ska jag kirrat!

Annars har dagen varit bra. Jobbintervjun kändes bra, hoppas hoppas hoppas på det jobbet! Hunnit med en del vetenskapliga artiklar o böcker sök, men inget skriv. Imorgon ska jag skriva skriva skriva och läsa läsa läsa.. Men antagligen läsa först, annars vet jag ju inte vad jag ska skriva;)

Observationen gick bra, fanns dock inte mkt av det jag letade efter. Hoppas på bättre tur på fredag:P

Annars har jag ätit alldeles för mkt choklad idag. Dålig Maria.Men ryggen har blivit bättre och bättre under dagen så förhoppningsvis är jag mig själv imorgon och kan åka till gymmet o köra håårt:D Annars ska jag mest plugga. Texten ska in till handledaren imorgon kväll, så då måste jag skickat något. Vore bra om han fick fingrarna ur röven o skickade tillbaka mitt Pm med kommentarer. Jävla idiot rent ut sagt. Hur svårt kan det va?? Han lovade att ha fixat till förra fredagen. LITE svårt att skriva på arbetet innan man vet om frågeställningar o syftet är bra. Det bygger ju resten av examensarbetet på. Nej seriöst han verkar störd. Blir så jävla förbannad. De tjatar att vi ska va förberedda använad tiden väl osv. Men va fan kan ju va bra om de gör sitt jobb då? Man kan tycka de. De fick ett argt mail igår, för de lovade i fredags att lägga ut lite förtydliganden på its då vår handledare inte anser det ska vara vetenskapligt det vi skriver/läser. Han är somsagt en idiot. "Det har aldrig varit så förut". Har det visst. Vet jag t.om det har. Så vi gick till kurshandledarna o de lovade att lägga ut grejs på its så han fattar, men tydligen kan de inte ens göra så mkt... Synd att vissa inte söker sina jobb och att vi blir lidande. Lite svårt att göra sitt arbete när instruktionerna ändras och är sjukt otydliga.

Nä. Färdiggnällt.

Nu ska jag strax sova.. Mmm :) Hoppas när jag vaknar imorgon att min rygg är sig själv igen så jag får en bra effektiv pluggdag och samtidigt kan träna också.

Ajaj:(

Inte sovit alls bra inatt.
Min rygg är helt förstörd:(
GAH helt värdelöst.

Hur ska jag fixa en intervju?
Men vill inte ringa och avboka.
Hur ska jag kunna köra dit?
Sen sitta där och vara trevlig när jag har svårt att överhuvudtaget sitta/stå. Suck.
Tryckt i mig värktabletter, men hinner inte ta de starka för då kan jag inte köra sen.

Vid tio ska jag börja mina observationer, hoppas klassen har mina problem ;)

Usch så gnällig o har så ont. Känns fan värre idag än igår.. BLÄ.

Förkyldningen är värre också, men tränade ju igår och det får jag ju inte för då måste jag bli sjuk igen.......

Soligt värre

Soligt o härligt. Blev ingen föreläsning,
Åsa övertygade mej att de va dåliga (hon har ju haft dem innan)
Så blev träning, hämta böcker på lambohov o liu.
Sen hem o äta. Sen ringde mamma o frågade om han inte ville följa med dem o handla mat, så jag hängde på :P
Nu kom jag precis hem.
Ska läsa i böckerna o skriva på uppsatsen sen.......
Ute i solen ska jag läsa:)
Måste sitta med det tills det är dax o sova typ, måste göra massa

Usch typ sträckt ryggen, AJAJ.......


Städning först ^^

Hunnit o torka alla golven. Skitbra.
Måste va fint hemma:D speciellt nu när det är dax att plugga massa i veckan, då måste det va fint. Ska strax städa i kylskåpet, behövs!
Ska plugga lite idag med och snart kommer sööötnos!

Nu sitter jag o slöglor på serie lite medan golvet torkar..... luktar gott här:)

Hejsvejs



Snart så:)

Snart så kommer min sötnos, vid fyra-fem. Längtar efter honom!! Ska pussa honom massa!

Igår var jättetrevligt:) Vissa hade inte åldern inne så blev bbq, ingen höjare. Men hade fina Anja där i alla fall hon höjde stämningen :) Hade tankar på att gå in på Harrys o möta några fina vänner, men längtade efter sängen var så himla trött så åkte hem sen iaf:P

Ätit årets första jordgubbar o de va så goda! Mums!

Nu lagar jag kycklingsgryta o pasta till. Gott. Ikväll ska grillpremiären vara. Hemgjord potatissallad o fläskytterfilé. JÄTTEMUMS!


Partytime

Haft en riktig pluggdag o gått så bra!! :D Massa tänkt läst o skrivit. Skitbra! Har även hunnit med en timmes promenad o nästan en timmes bad! Underbart!:)

Ikväll ska jag o fina Anja dricka lite vin o cider o ha allmänt trevligt. Kanske krogen med. Återstår o se. Skönt att bestämma sånt sen så man kan göra precis som man viiiiiiiill :D

Ska i vilket fall bli superkul!

Taggad!

Nu åker jag.

Gah

Gah! Va hemma strax efter ett o har fortfarande inte hunnit äta lunch blev bara lite fil... :P eller mycket :P det enda jag orkade fixa.

Tvättat.

Fått en till jobbintervju. (woho)

Planerat strukturerar fixat donat inför examensarbete

Organiserat alla papper inför examensarbetet 

Gjort pizza som står färdig att skjutas in i ugnen

Duschat

Städat lite


Men ändå absolut inte nöjd. Hade betydligt mer att göra som jag inte hunnit. Tiden springer bara.

Nu kommer mamma o pappa strax. Vi ska först åka o kolla in två jobb som jag varit på intervju till. Fick aldrig se förskolorna och det vill jag så vi ska ta en tur! Får iaf se gården säger iaf lite om hur det är.

Nu trycka på lite mascara och sen ut o bli hämtad av världens bästa föräldrar!

Blir en underbar kväll med mina fina föräldrar, hemgjord pizza, godis, talang o massa prat

Bye bye ha en skön fredag


Skönt

Det är så skönt att jag har någon i min närhet som jag kan prata med allt om!! Hon är verkligen världens bästa! Kärlek till dig Jenny tack för en jättekul kväll!


Nuuuuu lockar sängen

Godnatt!

Fresh

Älskar känslan av att vara nybadad! Underbar! :)
Man luktar gott o är jättesuperren:) Underbart!:)
Något annat underbart är att jag ska till Jenny på middag på torsdag. Var evigheter sen jag va där så ska bli himla trevligt:) Woopido

Nehe strax sova.. Ska bli såå skönt!!

Tröttast i stan (igen)

Yes inatt blev det inte många timmars sömn. Va ju somsagt galet trött igår med, så gick o la mig vid tio. Men kunde absolut inte sova. Antligen somnar jag efter 30 sek eller så tar det timtal. Oftast somnar jag superfort som tur är. Men igår gick det inte. Sista gången jag kollade på klockan va den halv två. Suck. Då blir man sådär lagom stressad, även fast det bara gör allt värre.. suck.

Imorgon är det två intressanta föreläsningar :) Sen eventuellt gruppträff. Ska städa med. Skriva mitt pm som ska in på torsdag, men vi får först information om det imorgon så inte kunnat skriva tidigare. Jag älskar lärarprogrammet! De är så seriösa och bra!! (grov ironi för er som inte fattade det). På kvällen kommer sötnos hem. Eller på besök känns det som. På torsdagsmorgonen åker han nämligen igen för att jobba i Norrk den dagen sen på eftermiddagen åker de till Sälen för att komma hem på söndagen. Sabbar helgen :( Nej såklart jättekul för honom, o jag kommer göra andra roliga saker. Bara så satans trist att veta det dröjer ända tills torsdagskvällen innan han kommer igen. Och på söndagen lär det bli sent. BLÄ. Jätteblä. Som tur var har jag planerat in lite roliga saker i helgen:) Måste man göra kan inte bara sitta hemma o tjura:P

Sett två filmer idag. Eller igår påbörjade jag "i hennes skor" men orkade inte se klart för jag va så trött. Den va helt ok. Idag såg jag "Ensam ung kvinna söker". BLÄ. Jätteblä. Sådär blä så man spolar halva filmen för man orkar inte se skiten. Läskig NÄ Spännande NÄ Intressant NÄ Tråkig JA!

Nu ska jag bada o läsa min braiga bok (ja jag vet ordet braig inte finns:P) sen blir det sängen..

Zzzzzzzzzzzzzzz


Tröttast i stan

Seriöst varför är jag så galet trött? Sovit bra inatt, sovit bra hela helgen t.om. Men idag har jag varit mer sovande än vaken.

Började dagen med en långpromenad sen cyklade jag till skolan för att ha introduktion. Så skönt att ha tagit fram cykeln, väntade tills mitt busskort tog slut ^^. Introduktionen var bra. Gav mycket. Inte så nöjd med min handledare, men hoppas han är bättre denna kurs än va han var för Åsa... Suck. Kom hem vid halv fem. Åt sushi o satt i solen och läste en roman. Mkt skönt!! Sen planerade jag o fixade inför kursen. Känns helt ok. Bara så ont i dumaxel idag o somsagt supertrött. Åt lite flingor nyss och kollade på senaste avsnittet av Top Model. Bäst! Ska alldeles strax gå på promenad två. Halsen är fortf jättebråkig på morgonen, tur jag kan gå promenader iaf. Imorgon hoppas jag att den går med på ett pass på gymmet med:) Annars är det föreläsningar på schemat imorgon. Woho. Den första kommer nog bli intressant, den andra lät.. nja! Så vi får se om jag är kvar...

Denna vecka ska jag komma igång ordentligt med uppsatsen tänkte jag. Onsdag ska vi få massa information om uppsatsen överlag, så svårt att göra allt för mkt innan... Men lite funderingar ska väl hinnas med:)

Promenad nu, så får jag kanske lite energi! Solen är UNDERBAR!! Åhh:D

April april

Ibland saknar jag att ha en stor tidning att läsa på morgonen till frukosten. Men läser ju nyheter på nätet, men inte samma sak. Synd Corren är så dyr. Men ibland är jag riktigt sugen på att skaffa den iaf. Som nu t.ex när det står aprilskämt i tidningen, de får jag bara höra någon annan läsa för mig på tele:P

Varit uppe sen sju. Jobbintervju 8.30. Handlade lite mat på vägen hem, eller ost rättare sagt. Tvättade 10-13. Bakade under tiden, kladdkakemuffins o jordgubbsgrottor! Tills ikväll. 

Sötnos är på gång hem. Blev så otroligt glad, för jag ville ha bilen för jag ska till intervjun jag va på imorses förskola, hon jag träffade imorse va ju rektorn o hon satt slestadskolan. Så ska va där 15.30, annars om han inte hunnit hem så hade jag fått tagit bussen vid två och sen stanna vid mamma o pappa för att låna bil :P Men det löste sig till det bästa. Ingen idé att åka hem efter besöket på förskolan utan stannar hos mamma o pappa tills ikväll direkt, de behöver säkert lite hjälp också!

Fått två jobbintervjuer till, ska på fredag! :P Samma ställe jag ska till eller det är samma rektor, men det finns två tjänster på två olika förskolor. Woho! Kanske får välja o vraka sen?

Nehe nu ska jag göra det jag längtat efter sen jag gick upp. BADA!!:D Sen vika tvätten och börja fixa mig!

Ha en skön helg alla!

PS. Inget i detta inägg är ett aprilskäms!!

Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p� Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus