Woho


Hur har veckan varit? Ganska stressig då jag varit sjuk (fortfarande inte igen ^^).

Jätteförkyld o trött måndag o tisdag.

Onsdagen hade jag stängning och vaknade och var totalt igenkörd i halsen. Hade inte många millimeter andning i halsen, har aldrig varit så tjock som jag var. När jag vaknade (hade sovmorgon till åtta eg) vid halv sju när Eric höll på att fixa sig så mådde jag så dåligt. Började stortjuta då jag kände jag inte fick luft, va så jäkla läskigt, blev ju knappast lättare att andas då. Eric sa åt mig o va hemma, men jag sa nej (pucko) utan gick upp och tog lite halstabletter. Kände att det blev lite bättre så jag kunde andas... Åkte tidigare till jobbet så jag kunde stanna o köpa starka halstabletter.. Zyx på apoteket är sååååååå bra. Halsen blev genast ännu bättre... Vi hade fotografering den dagen så ville inte gärna vara borta. Plus jag visste det skulle bli kaos med barnen pga foto så hade svårt o tänka mig att vara hemma. På eftermiddagen fick jag bestök av herr monsterhuvudvärk.  Lyckades dock vara kvar på jobbet, är ju så jävla envis hade en kollega som kunde stänga om jag behövde åka hem, men jag skulle klara det o jag gjorde det ^^. Slutade med resten av kvällen på soffan och hulkning på toaletten då huvudvärken utvecklades till migrän. Får sådär ett par gånger per år så nu kanske det dröjer ett par månader.

I torsdags vaknade jag och mådde bättre än vad jag gjort på typ två veckor, det var skön känsla! Man uppskattar mycket mer de små sakerna i livet när man varit krasslig länge, så som att bara kunna andas genom näsan och att inte hosta upp slem var tionde steg man tar..

Woho. Det är helg. Eller varit sen klockan ett för mig ^^ haha.
Slutade tidigt idag, riktigt tidigt! Men började jobba klockan sex, så det var jag värd. Hem o slänga in tvätten i maskinen, fick inte plats med handdukarna o sängkläderna i tisdags när jag tvättade så körde dem idag.

Sen upp på hojen och mot centrum för att klippa mig klockan två, blev riktigt fint. Hem igen för att hänga tvätten. Medan den torkade satt jag ute i solen och NJÖT. Det var så skönt. Läste lite i min dåliga bok jag läser nu, hoppas den tar slut snart, men vill inte sluta läsa mitt i en bok.

Tvätten var klar kl fyra. In o vika den sen storstädning. Vid fem kom E hem o hjälpte mig. Vi var klara runt sex. Beställde hem kinamat. Började scanna in examensbevisen, lovade o skicka Anna från jobbets också så hade en del papper o scanna in. Maten kom. Sov på soffan till Cougar town. Vaknade och scannade klart papper. Betalade räkningar och annat tråkigt. Tills typ nu. Nu var jag precis ute och vattnade blommor.

Resten av kvällen blir det 90210 och eventuellt lite poker, var sugen var så länge sen.

Imorgon ska jag o söt iväg till stan o ikano o greja lite ska bli trevligt. Både lite tråkiga och lite roliga ärenden att göra. Klockan fyra ska vi va i åtvid för vi ska fira Erics moster, det blir nog sent tror jag... Brukar bli det.

Haré gött!


Poff

Då var helgen slut. Vad för roligt har jag gjort?
Kollat på 90210, spelat kort med eric, vilat på soffan (men det är knappast kul), bakat o ätit chokladbollar, pratat med J, Badat........ Gah vart tog helgen vägen?

Ganska deppig dag har det varit. Tänkt jättemycket på alla förändringar som skett. Skolan har slutat. Jobbet har börjat. Vissa vänner som man tappat så mkt kontakt med. Det är trist hur mkt som kan förändras på kort tid.

Dock piggare idag, woho. Så imorgon blir det jobb igen. Sen är det storpersonalkonferens, ska bli kul o träffa alla faktiskt. Segt dock kommer väl hem vid halv nio sen upp jättetidigt ska öppna kvart i sex.. Har börjat ett nytt barn så det syskonparet börjar sex varannan vecka. WOHO GLAD MARIA. Jag som är så morgonpigg. NOT.

Jag o E har börjat se cougar town, galet roligt! tips tips...

Ska vila mera nu, imorgon ska jag va i topp igen hoppas jag...

Fredagskänslan = borta

Känns inte alls som fredag, då jag varit sjuk ons tors fre.. så känns inte som helg nu. Känns som helgen kommer bli sådär också så.. Inte kul att va sjuk. Imorgon ska vi egentligen fira Erics bror som fyller 25, så är ju ganska stort. Måste piggna till så jag kan följa med!!

Irriterad över att halva arbetsveckan har försvunnit till ingen nytta.. men mycket serier har jag hunnit se;) Många timmars sömn också. Galet trist att ligga hemma i soffan dock. Utrråkad till max. Men har varit så pass hängig så jag inte har kunnat vara uppe. Speciellt onsdagen då var jag riktigt borta, låg hela dagen fick ångest varje gång jag behövde kissa, för jag va så trött. Torsdagen kände jag mig något bättre, nästan som en människa;) Idag är ännu bättre, men trött.. Såfort jag är uppe en stund så blir jag precis slut o extra hostig, blä blä! Så trist!!

Eric o jag har börjat se supernanny, man blir galen på föräldrarna.. gaaaaaalna vissa av dem :P

Ikväll blir det räkmackor och ska se på filmen som jag längtat efter........ :D äntligen.
Hoppas den lever upp till mina förhoppningar.......

Nu ska jag halvsova på soffan o kolla på masterchef...

Sjuk

Jag som aldrig blir riktigt sjuk, utan alltid bara krasslig o hängig. Men nu har förkyldningen brytit ut. Nu kanske jag kan bli frisk sen? Det vore nåt!! Gått o varit halvkrasslig till o från i veckor, men igår bröt det ut ordentligt. Vaknade och mådde ganska dåligt, men pallrade mig till jobbet iaf. Har så jäkla svårt o va hemma, får dåligt samvete bara... Slutade redan vid tre så gick skapligt. Hem o sen låg jag i soffan tills det var läggdax. Imorse vaknade jag vid sju och gick upp o ringde jobbet o sa jag var sjuk, usch. Ringde precis nyss till jobbet igen, blir inget jobb imorgon heller. Hoppas det jag kan jobba på fredag i alla fall!

Nu ska jag lägga mig i sängen o läsa läsa... Sen sover jag säkert en stund till.. Sova är bra då blir man frisk

Bäst

Oj så stolt jag är nu =) Kom för en timme sen hem efter den längsta joggingturen jag har gjort sen jag började jogga igen.. 4.3 km =D woho. Gick visseligen en liten bit, men 4.3 km sprang jag hela tiden.. Jag gjorde så att jag först gick en bit och sen började springa. Så då blev det ca 2 km jag sprang. Sen vilade jag i tre minuter för att sedan gå en bit till och slutligen springa igen. Blev nog ca 2 km promenad o somsagt 4.3 km jogging. Så stolt över mig själv. Visar att jag har fått bättre kondis, även om det inte känt så hela tiden .. verkligen inte. Men det går framåt, sakta men säkert.

Annars har jag varit på stan o lunchat med Lina. Hon är så himla fin o snäll. Vi hade jättekul :) Köpte lite antiage krämer så nu jävlar ska jag hålla mig ung ^^. Dyrt blev det, men det är det förhoppningsvis värt. Vi bestämde även att vi skulle gå på bio i veckan om det är nåt vettigt att se, men det finns säkert nåt bra. Köpte även en jättefin svart skjorta i mesh tyg, så härlig:)

Nu ska jag städa i badrumsskåpet så jag får plats med de nya sakerna. Sen ska vi grilla ikväll och antagligen se på en film. Perfekt söndag!


Halsjävel

Jag blir så trött på min hals!!! Den vägrar bli bra. Den är inte jätteont just nu, men imorse var det förjävligt. Ont gör det, så pass så man inte kan träna, såklart. Ska det någonsin bli bra? Vill ha en normal hals......... Gah.


Idag har jag mest slappat än så länge, knappt varit utanför dörren. Suttit och läst om lärarförsäkringar vad som gäller o så. Även mailat efter lite material så jag hoppas de skickar hem under veckan..... Försökt få kontakt med lycknis med, då de har sabbat min pappas födelsedag med sitt beteende. Gah igen.


Nu ska jag börja städa o få fint här hemma. Sen ska jag ta en promenad i regnet och efter det bada varmt. Sen kommer nog sötnos hem och det är dax att laga mat o se på film. Köpte nötkött igår o kebabkrydda, se om vi får det att smaka kebab,... Sås o bröd till med såklart, ska bli gott!



Alone..

Ikväll har jag fått en "Maria-kväll" vilket har varit jätteskönt. Legat o kollat på serier o ätit ostbågar, grisigt, men nu har jag inga mer hemma o det ska dröja tills jag köper igen. Nu får det vara bra med snask ^^

Eric är o fiskar kräftor, så ska sova borta inatt. Det gillar jag inte. Varit jätteskönt med en egen lugn kväll, men nu får han gärna komma hem ;) Men det gör han inte. Han kommer strax före lunch imorgon hoppas jag. Vi behöver åka o storhandla mat innan vi ska fira pappa vid tre. Vi ska helst vara där en stund före tre också o hjälpa till med lite saker. Hoppas vi hinner det. Även lovat att baka lite till kalaset så det får bli på förmiddagen imorgon, nu orkar jag inte...

Min axel har varit skitträlig igår o idag. Usch vad less jag blir. Trodde jag skulle krevera i eftermiddags på jobbet och var ensam med barnen också så svårt att "få ha ont" då, måste vara aktiv o social hela tiden. Jobbigt när man mest vill ligga ner o tjuta.

Nog om det. Nu ska jag alldeles strax ta ett varmt bad o läsa senaste Iform tidningen. Ska bli så skönt. Blir sänggång tidigt för mig, har haft så ont i halsen idag, dock lite bättre nu än förut :) Det är bra...


Poff

Blev inget bad igår :( När E kom hem vid .. sex? eller när det nu va.. Så va ju solen typ borta.. Inte badväder alls. Plus han bränt sig massa, somvanligt. Dum hud har han :P Men han hade smörjt sig, men inte tillräckligt tydligen. Nog om detta.......

Kan ni känna som jag att kvällarna bara försvinner? Tiden går så jäkla fort!

Slutade strax efter halv fem, stressade till ryd för att hinna hämta nyckeln till garaget. Var där två minuter i fem, de stänger dem, kom in o tanten där inne hade redan stängt av datorn o mötte mig i dörren då hon skulle gå hem. Bönade och bad att hon skulle gå med på att starta datorn så jag kunde få min nyckel o det iaf. Men icke. Schysst! Gick in på coop o handlade lite god juice till frukost imorgon i alla fall, då kände jag mig lite mindre sur :P

Hem o laga mat. Äta mat. Sen somnade jag till på soffan sådär tio minuter. Vaknade vid sju. Pratade med syster och blev arg, såklart. Nog om det. Men kort sagt så blev inte pappas födelsedag imorgon som jag hade önskat. Så i en timme blev det istället samtal med allt runt omkring för att se om jag istället kunde ordna det. Lyckades. Skam det som ger sig. Blev också arg för beställt present till pappa på nätet, fick idag ett mail att en av sakerna (den stora saken såklart) inte fanns i lager. Hatar när man inte ser det när man beställer. Var fan en vecka sen jag beställde sakerna, kunde kanske fått veta innan? Så blev ytterligare samtal och internet kik för att se om jag hittar saker någon annan stans och kan lösa det problemet. Detta problem löstes inte. Så irriterande. Bara att hålla tummarna saken hinner komma före lördag i alla fall då vi ska fira pappa med släkten. Nu sitter jag o småpysslar med lite småpaket till pappa som han ska få imorgon. Ska bara stanna till en kortis när jag slutar jobbet vid halv fyra o ta en kaffe o "småfira" honom, det riktiga firandet blir somsagt på lördag. Måste va hos stångåstaden kanske halv fem eller nåt så hon säkert inte stängt av datorn ^^. Imorgon måste jag ha den jävla nyckeln. Så dumt de har öppet samma tider som man jobbar dvs 9-17 ^^ Men är ju så tyvärr o förstår ju såklart. Men imorgon finns det tid efter jobbet.

Onsdag blir det kanske musikquiz med några vänner, hoppas! Vore himla kul. Aldrig varit med förut, men flera vänner har varit. Nu när jag väl kan så är det många andra som inte kan. Tyyyyyyyyyyypiskt.... :(

Sådär nu ska jag slå in pappas småpaket och sedan kolla på british top model innan det är duscha o sova..

Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p� Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus