Nyår

Idag är det nyårsafton. Typ första gången på flera år det är så oplanerat. Jag kände jag tänker inte försöka dra igång nåt, orkar inte har varken tid eller lust.

Så i torsdag när jag va ute med Anna o Mirja bjöd Anna hem oss till henne. Perfekt tänkte jag:) Så ska bli nice. Förvrigt hade vi superkul. Mat på ghingis. Drinkar på Platå, 30 % på torsdagar juh, kareoke på Harrys.. Va uppe på scen o skrålade, superkul!:) Vill göra om!

Igår höll vi på o städade o fixade för på kvällen kom Carro m. familj. Superkul det med. Vi åt gott, spelade kort, drack vin och pratade skit:) Mycket nice!

Hostan har blivit betydligt bättre, hostar bara lite. MEN vaknade idag med halsont. Va fan?! Aja hoppas det vänder lika fort som det kom. För nu har jag varit sjuk färdigt. Nu vill jag träna igen :)

Börjar jobba på måndag igen, men känns helt ok. Varit superskönt att vara ledig, men känner mig taggad för att börja jobba igen:) Imorgon går mina tradera auktioner ut, några som jag vill ska upp lite till i pris för att jag ska va nöjd, men relativt nöjd iaf:)

Håller på och steker pannkakor med vanilj, mums! Bäst o gå ut o vända på dem nu tror jag.


Lever livet

Tiden springer iväg och jag har roligt!
Jag lyxar. Äter gott. Dricker gott. Skrattar mycket!Läser mycket. Badar mycket. Sover ut! (älskart!) Ser på alpint. Umgås med mitt hjärta. Kollar på massa film. Myser i soffan. Tränar alldeles för lite, kasst. Men det är den jäkla hostan som är alldeles för jobbig. MEN nu börjar den släppa. Var igår på apoteket och fick jättestark hostmedicin, dvs kör inte bil eller drick alkohol när du tar den.. :P så nu blir jag snart frisk. Behövs. Varit väldigt trött av all hosta!

Igår var det tjejkväll med mina favoriter, vi hade superkul! Drack drinkar, rödvin, åt på allstar, glömde bort att kolla på hockeymatchen men vi reagerade iaf när det blev mål, skrattade, pratade och hade kanoners!:)

Idag har det varit lugnt. Så skönt! Ikväll ska jag ut o äta med två arbetskamrater, Anna o Mirja. Ska bli superkul det med. :)

Imorgon ska vi iväg o handla sen på kvällen kommer Carro med familj. Vi ska äta gott o ha roligt! Ska bli superkul, vi har nog inte setts sen i somras så verkligen dax!

9.72

Japp så många dollar vann jag. Visst det är kul o spela. Men jävligt trist att åka ut efter 3 ½ timmes spel och "bara" gå drygt 4 dollar plus.. faktiskt. Så nu tänker jag inte "fan va kul det är o spela" mer jävlar va surt. Spec med tanke på den som tog mig all in hade typ 5 % chans att vinna kung va det enda som kunde rädda honom o klart det kom en kung på rivern... Typsikt...

Aja. Sängdax iaf. Jobb imorgon. Sen frissan. Sen pokerkväll.

Poker-kväll

Annandagen firade jag o mitt hjärta hos erics farfar :) lite god mat o prat, alltid trevligt!

Hostan är litelitelite bättre. Woho :D Så det är nice.

Vi va en sväng på ikano innan vi åkte till Olle. Alldeles för mkt folk. Orkar inte stå i kö i 30 min för o tjäna några kronor. Köpte några småsaker, där det inte var så mkt kö.. Får göra mina ärenden senare ist. Köpte iaf en mobilväska som man fäster på armen när man springer, så snart min dumma hosta är borta så :D

Spelar lite poker nu. Turnering. Vinner jag så vinner jag 3000 dollar typ. Woho. Det vore nåt. Haha. Men plats 118 nu.. Men var över 4000 när vi började så o nu är det strax över 1000 ^^ 585 får betalt, men de sista platsrna får bara ca 7 dollar. Så inte katigt ^^ men kostade 5.50 o va med så ingen stor summa. Är jäkla kul i vilket fall.. =) om det va slut nu hade jag fått 22 dollar.

Yes. Nu ska jag fokusera på bordet. Skriver sen om jag vinner nåt bra!


Tradera

Idag har jag lagt in massa grejer på tradera, filmer och spel. Hoppas på att bli rik;) Också så skönt att bli av med saker man iaf inte använder/ser. Inga bud än, men la precis in dem så ^^

Idag blev det inget fira jul hos min faster, är fortfarande dålig hostar som fan och är skittrött.. Bleeh.

Igår var lyckat iaf, mycket mys med familj och fick/gav fina paket. Jag är nöjd och tror de andra blev nöjda också. Mådde rätt kasst måste dricka varmt hela tiden för att inte hosta sönder min hals...... Suger...

Nu ska jag sätta på lite te så jag får vila halsen lite..

Ikväll blir det lugnt med film o kött o pommes! mums!

Jag har verkligen världens bästa pojkvän  <3  bara så ni vet han är min :)

Lite ledigt

Aa nu är jag  hemma från jobbet och får äntligen vara lite ledig (utan att vara sjuk alltså, iof är jag forf lite sjuk).. Skaaaaapligt skönt!

Fick fin blomma från jobbet o presentkort i julklapp - tack tack:) Bästa julklappen hittils;) enda.. haha

Sjukt trött.. somnade inte försen strax efter halv två, jäävla hals. Skulle egentligen behöva sova en stund, men har en lång lista med saker jag behöver göra inför jul.. Klappar att slå in, städa, baka osv. Har även tvättstugan 16-19. Många måsten, men roliga måsten ändå. Även om jag helst av allt skulle vilja sova nu...Vila i vilket fall då jag mår ganska kasst idag med.. Nu ska jag åka till vårdcentralen o kolla mitt eksem som jag  har på handen, hoppas de kan hjälpa mig så less på skiten!

Jag har min dator kvar btw. De vägrade ta emot den igår då de hade fel på datorerna och kunde inte "skriva in den" och sen petade han lite på batteriet och fick igång den "ja men nu funkar den ju" sa han. Idiot tänkte jag och sa ja men nu ja men den ska ju fungera varje gång inte behöva tio minuters pet för o gå igång. Det höll han med om. Och sa men nästa gång den lägger av kom in IGEN och lämna in den då skickar jag in den och kan de inte laga den så får du en likvärdig. Ja men va fan. Så det var bara att åka hem igen med datorn... Just nu fungerar den ju med. Men kommer säkert lägga av igen och jag lovar efter 28:e januari, då går min garanti ut. De är smarta de små asen. Lämnade även in min bilstereo som är knas och inte alltid spelar skivor (GAH) netonnt är så jävla bra. Han skyllde på min bil och "elfel" haha sa jag och nej så är det inte alls. Fick en ny så vi ska koppla in den nu i julhelgen och hoppas den fungerar. Jag är fan stammis på netonnet, men de är så jäkla värdelösa.... usch och fy på er.

Alla som skickar julkort och inte får nåt tillbaka - förlåt. Jag är lite emot julkort, jävla larv rent ut sagt. De man vill önska god jul finns mobil/fb/irl ist. Bara tönterier o skicka till alla mostrar och grejer man har.. Så tycker jag.

Nu ska jag lägga mig max 15 min o vila min hals och min kropp lite innan mitt hjärta kommer och då ska vi köra igång med allt julfix.


GOD JUL PÅ ER MINA FINA VÄNNER

Bra skit

Börjar äntligen må bättre. Idag har jag t.om. orkar vara uppe flera timmar... Inte legat på soffan sen typ ett. WOHO. Det är så himla nice att orka göra nåt. Man uppskattar det mycket mera då man inte orkat vara aktiv sen i helgen.

Dock tar jag det lugnt också. Hostan är förjävlig rent ut sagt, men blir bättre den med.

Min dator har klappat ihop igen. HÄRLIGT. Sånt gör mig så glad. Så måste åka till net on net idag IGEN och prata med idioterna där. Börjar bli så jäkla less på detta..... Ni anar inte. Ska passa på o handla lite mat också. Vet ni vad jag ska göra imorgon, JOBBA. De ni. Kan jobba en hel dag denna vecka, härligt. Hoppas att jag är så pigg imorgon så jag orkar göra julgodis med. Öppnar imorgon så slutar tidigt redan vid ett hoppas jag. Sen är jag en hel del ledig nästa vecka, skapligt nice.... Hade dock föredragit en hård jobbvecka innan ledigheten, nu har jag liksom glidit in i den redan. Imorgon är det TRE barn. Galet. Hade eg räckt med en personal, men vi har ju köket med så vi är två som jobbar... Men hon som stänger sa jag inte behövde komma försen vid tio så får hon lite sovmorgon. Kommer vara själv från sju till nio med ett barn. Tycker synd om barnet, men ska göra mitt bästa för att sysselsätta barnet... :P Lär inte va lätt dock hur kul är det o sitta med fröken två timmar? Vissa barn skulle tycka det va lyx o jättekul, men hon/han är inte sån.. Så kan det va ...

Kan inte fatta det är julafton på lördag. Galet. Fortfarande noll julstämning, blir väl mer imorgon när man bakar julgodis... Känns mest jobbigt nu dock som ett måste. Inte för jag egentligen måste, men vill ha lite julgodis det hör liksom till......

Nu ska jag ta ett bad sen ska jag KLÄ PÅ MIG. De ni. Gått i morgonrocken hela dagen... Så ska bli skönt o se lite skaplig ut. Tänkte t.om. sminka mig o försöka se skaplig ut. Betala lite räkningar o göra lite småfix här hemma... Så mycket som jag orkar....

Man blir väldigt ensam när man går hemma hela dagarna. Skulle inte palla att vara arbetslös, hur får man tiden att gå? Lider med de som inte hittar jobb o måste gå o tråka hela dagarna....... Verkar grymt trist..

Näähe ska väl tag i dagen.....

Liggsår

Snart får jag seriöst liggsår. Så uttråkad här i soffan. I lördagskväll bröt min förkyldning ut på allvar (äntligen på sätt o vis) och när jag kom hem från Lina så hade jag feber o mådde skit. Direkt ner i säng. Söndagen tillbringades i sängläge. Urtrist.

Måndagen var jag också sjuk, men vad ska man göra kunde inte vara hemma från jobbet så fick åka dit en snabbis och vara mellan sju o halv tio, då min kollega fått varit själv med alla barn... 12 ... tills åtta annars och det är inte okej. Dock är det idiotiskt då chansen att jag smittar någon finns, men fick hålla mig på avstånd och mest "finnas vid behov". Hemma till tio och direkt ner i soffan och däcka. Där låg jag hela dagen. Halsen var skitond och jag hade hosta. Imorse vaknade jag med ännu värre hosta, men halsen är något bättre. Varit sängliggande hela dagen idag med, boring.

Måste va hemma imorgon med, inte kapabel att jobba än. Hoppas på torsdag! Just nu känns det som man alltid kommer vara sjuk, fast man vet det inte är så...Känner mig rätt ensam hela dagarna i soffan iaf kan jag säga ingen att prata med och har iof knappt någon röst så jag kan det heller. Att bara gå upp o ställa in i diskmaskinen är urjobbigt o kräver en timmes mental övertalning för att orka..... Suck.

Hoppas bara jag är helt frisk till jul, det är prio nr 1......

Hade två julklappar kvar att fixa men tror och hoppas min syrra kunde fixa dem åt mig imorgon, hoppas!

Nä nu måste jag lägga mig i soffan igen, blir så svettig trött och hostig att SITTA upp... GALET.

Helg igen

Veckorna springer. Kan inte fatta det är julafton om en vecka och en dag. Crazy. Noll julstäming har jag. Fast vi har julfint hemma och har köpt massa fina julklappar. Hjälper liksom inte.

Vaknade superförkyld idag igen och en busig hals. Dock får jag väl vara lite glad att jag hunnit med och träna lite innan halsen busade igen. Woho! Eller nåt. Hade öppning idag så pallrade mig till jobbet iaf och slutade redan halv två. Så det var nice. Åkte förbi mor o lämnade lite julklappar jag beställt åt henne som är till syster o min Eric. Sen hem och däcka i soffan. Där har jag legat resten av kvällen. Det enda produktiva jag gjort är gått ut med soporna och vikt tvätt. Duktig, eller inte. Kollat på min nya serie, Greek. Lagom fjortisaktig och beroendeframkallande för mig.

Ska agera taxi ikväll åt mitt hjärta, dock bara från j-lund och hem så ingen katastrof, men just nu vill jag mest sova för natten. Skulle jag känna mig ännu sämre vet jag det är okej att jag inte hämtar sötnos han har en reservplan då han vet jag inte mår bra:(

Har en hel del att fundera på somvanligt och försöker hitta det rätta valet, men ibland är det förbannat svårt att se vad som är rätt.......

Se ett avsnitt greek till sen bada och sen blir det sängen........

Fun day

Jobbet idag var jättebra. Härligt.Sen slutade jag ju tidigt med;) Åkte direkt till gymmet för ett hårt pass. Sen dusch och massage. Sen handla lite inför kvällsmaten. Åkte och hämtade paket som jag beställt, julklappar plus en bok till mig själv:) Stressa hem och hemma strax före fem. Ca 30 min senare kom Anna så fixade vi västerbottenpaj, mums!

Sen var vi på en timmes promenad, kanske mer t.om? åh vad jag tycker om henne. Vi pratade om allt och inget, så jäkla nice. Så glad hon återvänt till mitt liv. En annan sk vän raderade jag idag på fb, behövde lite avslut och det fick jag nu. Så bye bye helt enkelt synd det blev som det blev, men om man beter sig så ruttet mot mig så ...

Imorgon ska jag hämta jobbkläderna vi fått (igen!) då de va försenade sist jag åkte dit, men nu har de kommit:D sen jobba, har stängning och sen kvällsmöte. SUGER. Så är väl hemma strax före åtta... Då blir det nog lugnt innan det är sovtime.

Torsdag är det jobb såklart sen halv åtta hos cissi, ska bli så nice. Men börjar sex på fre så får inte stanna allt för sent, men kul ska det bli i alla fall.

Nu ska jag krypa ner i badet o läsa senaste Cosmo, sen blir det snart sängen trötter!

Bad day

Åh alltså söndagar är inte min grej! Blir så trött på mig själv!

Förmiddagen var jättebra, sen har det gått utför under eftermiddagen från lite små
irriterad till superless. Nu är jag superless o det är så tröttsamt. Försöker byta
aktivitet och göra nåt roligt för att få mig glad, men just nu känns inget kul.
Jag stör mig på allt som händer runt omkring mig bara. Suck. Måste kravla
bort ut detta för det är så himla trist.

Tar en liten snabb uppdatering om min vecka. Imorgon efter jobbet ska jag
förbi mor och far en kortis. På tisdag är det träning och massage sen kommer Anna
förbi så ska vi göra västerbottenpaj, det ska bli mums. Onsdag är det jobb och
sen kvällsmöte (SUGER), torsdag och fredag vet jag inte mer än jobb. Vi ska ha
halvåtta hos Cissi torsdag eller fredag, men Tess visste inte vilken dag som
passade henne bäst så inte bestämt än.

Ne trött o lite småsur. Bort med allt negativt........ bort!

3:e advent

.. men har inte tänt det tredje ljuset, det kommer ^^

En lugn dag idag. Skidskytte på tv. Serie tittande. Göra ärtsoppa. Läsa bok. Läsa
boken som handlar om lyssnandets pedagogik. Promenad. Kolla på film. Spela lite
poker. Spela ps3.

Fixade de sista julklapparna igår med fina Anja, eller ska kanske köpa en sak till.
Vi hade en jättekul dag på ikano i alla fall.

Kvällen var lugn med sötnos. Vi kollade på två filmer, båda ganska dåliga..:P

Ha en fin tredje advent alla.

Ångest

Seriöst sitter och har ångest redan nu inför imorgon. Tre personal på 18 barn
 hela dagen och vi ska hinna med mat o så med. Egentligen blir jag själv efter halv
tre med 15 barn, men går ju inte så V måste jobba över. Men ska få in en
vikarie åtta till halv elva, sen ska hon iväg på annat håll. Från en annan
förskola kommer en mellan tio till två också. Men eftermiddagen är ju värst
o den får vi inte löst.. Vi får helt enkelt fixa det själva somvanligt.
Jag är så trött och less på detta. Vill inte riskera barnens säkerhet, men det
är det vi gör...

Ska bli skönt med helg i alla fall. Behövs. Tröttast i stan.

Nu ska jag vila vidare och ta ett bad. Sovmorgon imorgon då jag stänger
imorgon så jag börjar inte försen tio, så jäkla skönt o få sova ut...

Snart så

Snart är tvätten klar, eller egentligen nu.. "ska bara..." Det är så jäkla skönt o tvättat klart. Fyra maskiner som är klara då och massa rent i garderoben, eller kommer inte orka lägga in det ikväll iof, men imorgon så.

Igår var finJenny hos oss vi gick promenad och fick mat serverade av världens bästa Eric. Vi pratade massa strunt och en hel del allvar också, alltid lika nice <3

Idag har varit asjobbigt på jobbet, igen. Gick en man kort. Igen. Vart är alla vikarier? Detta börjar bli för mkt.. Men vad ska man göra? Säga upp sig? Vill inte.... Egentligen.

Ikväll har det varit lugnt här hemma. Suttit o glott på nile city hela kvällen, rätt kul, men ofta överdrivet... Perfekt ikväll då jag varit så jäkla trött. Öppnade ju imorse. Efter jobbet åkte jag o tvättade bilen hos pappa o fikade lite med honom. Hem igen och plocka till lite, somvanligt. Sen laga mat. Ikväll blev det äppelkräm o macka, smidigt och gott!

Imorgon blir det halv åtta hos Lina. Det ska bli så nice. Lite vin på det har jag hört ;) Aldrig fel en onsdag!

Nehe nu ska jag hämta tvätten o sen baaaaaaaaaada... Ska även renbädda, finns det någon skönare känsla än att krypa ner naken i en renbäddad säng...? (om vi utesluter allt porrigt)

Julklappsshopping

Det är ju för nice o beställa hem julklappar på nätet. Så bra o smidigt!
Blev en hel del bra grejer:) 20 dagar till julafton, tiden springer iväg!

I eftermiddag kommer mamma o pappa på fika, nice!:) Måste baka nåt smarrigt tills dess. Vi ska strax äta kyckling o pasta, mums!


Ojojoj

Köpt två superfina skor idag. Gillar dem skarpt!! =) Orkar dock inte ta kort o lägga in på datorn så ni får se, ni får helt enkelt lita på mig:P

Blev inget bada innan vi åkte o handlade så ska ta det alldeles strax.Köpte tidningen Amelia så har lite läsning i badet:)

Ikväll blir det räkmackor, köpte oskalade räkor i såntdär kilopris, jävligt dyrt, men jävligt gott! Man måste unna sig lite också.. :)

Så sen blir det äta räkmackor efter badet och se på film resten av kvällen. Myspys:) Varit en riktigt bra lördag :)

Lördag


Torsdagens julfest va superkul! Åh va kul vi hade:) Tjejerna va hos mig innan så åt vi paj o snackade skit! De fick även träffa min Eric! Det är alltid kul att låta "två världar" mötas.

Fredagens jobb var jättebra, sen pokerkväll på kvällen med fina vänner. Jättekul var det, gick även plus så;)
När folket började åka hem stannade anja jakob o cissi så spelade vi buzz. Kul :D Gick inte lika bra haha, men kul:)

Hur ser min lördag ut? Jo vaknade vid kvart i nio upp o äta framför tvn o se på miami inc. Sen tog jag en långpromenad. Ska strax sätta igång o städa hemma, blev lite rörigt här hemma efter pokerkvällen igår. Bada ska jag sen o sen laga mat. Vi ska iväg o hämta min dator (håll tummarna de lagat den o det inte kostade nåt!) vi ska även handla mat o jag ska handla kaffe till jobbet. Kanske åker iväg o kollar på skor till mig med. Ikväll blir det lugnt, så jäkla förkyld måste vila. Var på apoteket igår o handlade tabletter mot hostan och halstabletter mot halsen. Ena min halsmandel är skitsvullen nu, hoppas inte det är halsböld el nåt? :/ Nej nej det går inte! Hämtade även mina böcker på posten woho :D nu har jag massa läsning...

Nu har jag börjat lyssna på julmusik hehe. Love it! Nu ska jag sätta igång med städningen

Ha en kanon lördag!:)


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p� Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus