Who?

Vem bestämmer vem som mår bra/dåligt?

Sen när är andra experter på att berätta hur ngn mår?

Om man träffar ngn varje dag kan jag förstå mer. Men nu förstår jag faktsikt inte hur det är möjligt?

Plus, kära vänner, jag har väldigt svårt för att öppna mig när det gäller detta.

Det är då förbannat trist att inte bli tagen på allvar.

Bättre att hålla käft "för det är inte så farligt"


Måndag

Måndag igen. Woho. Eller något. Jag var inte färdig med att ha helg, men den tog visst slut ändå.

Skola på förmiddagen idag, så hemma vid halv två. Pluggat järnet, planerat ännu mer på mina lektioner. Var färdig vid fem, eller har affischen kvar, men den kan jag inte göra försen min handledare godkänt det jag vill det ska stå på den. Promenad. Stekte pannkakor. Åt pannkakor. Nu strax ska jag och jenny på promenad. Sen plugga vidare och se klass 9A alternativt tvärtom beroende på hur långt vi går. Brukar bi rätt långt med jenny, men motion är bra skit !:) Får se om det blir någon träning imorgon, suck. "Måste" egentligen om jag ska få in mina tre pass, men halsen är värre idag. Suck.

JAG ÄR SÅ TRÖTT. JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ ATT VARA TRÖTT. KURSEN DÖDAR MIG:P
Plus när jag har allt det andra som hänger på mig och tynger ner mig. Orkar inte.... Längtar tills jag får sova.

Lite smånervös för imorgon. Besök hos ortopeden är alltid viktiga, se vad han säger. Sjukgymnastbesöken med, men mkt står på spel imorgon.. Mm.....

Söndag

Söndagar brukar alltid vara effektiva pluggdagar för mig. Men idag har jag inte skrivit en rad. Galet skönt faktsikt. Hade behövt. Absolut. Men gjorde inget. Skönt! Jag behövde det.

Dock har dagen varit ganska upptagen ändå, men med roliga saker för det mesta. Varit på ikano. Köpt bokhylla. Monterat bokhylla. Fixar i kontoret och fyllt bokhyllan med böcker. Känns skitbra o fått lite ordning där inne igen. Ska sätta mig och kolla på nätet nu strax efter olika pappersförvaringssystem. Vet exakt hur jag vill ha det. Frågan är om det går att få så.

Igår kväll var jättekul med Cissi o Lina. Tycker om dem så mkt. Förfest hos Cissi och jag skulle absolut inte ut. Men de lyckades övertala mig. Men det var inte lätt. Insåg ännu en gång krogen är inte min grej. Va där en timme typ. Sen räcker det verkligen. Då blir det inte värt pengarna för att gå ut. Men nu har jag testat det igen. Skönt vi var tre för de visste att jag nog inte skulle följa med på krogen ens. Så när jag gick så hade de ändå varandra, annars hade jag inte vågat åka så tidigt. Man vill ju inte sabba någon annans kväll bara för man själv inte gillar krogen.

Haft ont i halsen i helgen. Blä. Det går inte. Imorgon är det skola börjar vid nio, ska ses i gruppen först. Kan behövas snackas igenom lite vad vi ska göra o så. Få lite ordning på torpet. Tisdag ska jag träna igen, så då måste halsen vara pigg. Tisdag är en stor dag överlag. Både sjukgymnast och ortoped. På tisdag vet jag mer vad som kommer hända mig och min axel. Onsdag börjar praktiken igen. Jättekul, men också jobbigt. Det är mycket krävande och nu ska jag hålla i massa lektioner. Hoppas det går bra. Helgen har annars varit rätt jobbig. Jag har mått ganska skit många timmar av den. Helt otroligt att idag har ändå varit helt ok om man jämför,men skönt med en sån dag. Jag behövde det.

Läsa någon bra bok nu. Sen duscha och sova. Jag längtar tills jag får sova. Riktigt trött....


Motgångar

Jag fixar inte motgångar i skicket jag är nu. Dagar jag mår skit redan innan fixar jag inte när saker småbråkar hela tiden. Jag gör det inte. Jag gråter mycket. Det går helt enkelt inte. Saker måste rulla på när jag mår såhär. Annars orkar jag inte


Under ytan

SKITDAG. Dagen började skitbra. Uppe och tvättade vid åtta så elva var tvätten klar. Sen har det gått käpp rätt åt helvete mer och mer. JÄVLA SKIT. Åh hatar allt idag. Alla småsaker som måste sätta sig på tvären jämt. Varför kan aldrig bara något gå bra?

Axeln är förbannad också och gör så jävla ont. Men alldeles för mkt dator, suttit och skrivit på kartläggningen och har kört alldeles för mkt bil. Sånadär saker som inte går.

NEJ.

Finns en sak som kan göra att dagen inte känns lika jävla skit. Men antar det inte händer. Vore ju liksom tvärtemot planen.

Fredagskväll. Och jag är arg o ledsen. SUGER. Längtar tills man får gå o sova så man iaf slipper ha ont.

Good day

Seriöst vilken bra dag jag haft =)

Vaknade vid åtta. Upp och äta frukost. Promenad i nästan två timmar med Jenny. Det blev många steg, bra motion:) Hem och hade världens pluggmotivation. Skrev ut papprena jag hade, alltså kartläggningen utan text bara rubriker. Sen under varje rubrik började jag kladda vad jag skulle ha med. Sen började jag skriva på själva kartläggningen. Hade börjat innan, men nu kom jag riktigt igång. Så nu är inledningen och nästan hela metoden klara. Ska skriva lite mer om etik och lite mer på själva metodintron, sen klar:D Sen är det bara resten kvar;) Men kommer en dag imorgon. Eric jobbar imorgon med så får lägenheten själv, bäst pluggmotivation då. Ni som är sambo vet vad jag menar:) Älskar o ha honom hemma, men han stör om jag pluggar;) Hahah. Man vill ju hellre va me honom än skriva då. Så imorgon ska jag va ännu bättre och göra ännu mer. Det jag märker när jag håller på att plugga är att jag glömmer att äta. Galen. Hunnit städa idag med:D

Hejsvejs

"Lov"

Japp. Denna vecka har jag tagit lov från skolan. Jag behövde det. Missade tre föreläsningar sammanlagt, but who cares. De va inte relevanta för kartläggningen iaf. Intressanta, javisst. Men behövde ledig tid. Så tog det.

I måndags tränade jag. Sen åkte jag hem till mamma o pappa o laddade mina batterier.. Alltså i kroppen :P

I tisdags träffade jag Elin o fikade. Hämtade (godkänd:P) tenta. Hämtade böcker på liu. Hämtade böcker i lambohov. Sen tränade jag. Plugg och promenad resten av dagen. Sökt två till jobb. Sökt sommarkurser, men hoppas jag slipper dem.

Idag har jag promenerat. Slappat. Pluggat till tusen. Varit hos frissan. Ja typ. Hämtat mer böcker på bibblan. Filat på mitt examensarbete, alltså mina idéer.

Det jag pluggar nu är kartläggningen. VILL så gärna va klar till ons då praktiken börjar igen. För sen blir tiden knapp och den ska va klar precis när praktiken är klar! Fattar inte hur de tänker. Puckon. Har även pluggat till seminariet nästa vecka. Sen hade vi tis morgon tills ikväll seminarium på its. Man ska kommentera andras inlägg om elevhälsa på vfun och skriva om hur man själv har det. Måste skriva minst tre med referenser för o få G. Jag har skrivit betydligt mer, ni som känner mig förstår det ^^ haha.

Imorgon blir det träffa Jenny. Plugga till tusen. Ev träna. Halsen har blivit busig igen, hade ont imorse och inte riktigt släppt under dagen. SUCK. Sen kommer sötnos <3

I helgen blir det lite fest, eller inte mkt för mig. Men ska vara med på förfesten iaf med brudarna, sen tror jag inte att jag följer med ut.... Jag hatar krogen ^^ som de flesta av er förstått ;) Man tappar iaf bara bort varandra och nu är lönehelg då är det alldeles för mkt folk. Men jag ska nog gå på förfesten och va social o trevlig iaf. Ska bli nice :) Annars blir det mycket plugg och mysa med finaste E såklart, saknar honom.

Nu har jag pluggat klart för dagen har jag bestämt mig för. Ska mumsa lite popcorn senare och glo på serie. Bara ta det luuugnt. Läsa nya SOLO som kom igår, inte gjort det än, kasst :)

Bye bye

Söndag

Min söndag har bestått av slalom (på tv:P), två långpromenader, plugg till seminarium, planering av lektioner, planering av uppsats och sist med inte minst göra en god kycklingpaj!

Slänger upp lite kort från sista veckorna!


För ett par veckor sen hade jag o Eric lite räkmackemys! Himla gott


Fika med fina Cissi, scones och macarons! :D


Macarons, gott men inte värt 15 kr styck...


Cissi :)


Ikväll vankas somsagt kycklingpaj!


Snart är pajen klar, då blir det film o ta det lugnt:) Skööönt!


Lördag

För vill jag säga några ord om finaste Jenny. Hoppas resan gått bra och jag saknar dig redan! <3 Ha en underbar resa nu, det är du värd! En bra film me gums som jag tror du gillar, 1408 heter den från 2007 tror jag det va. Riktigt bra!!

Veckan har varit jättebra. Haft vfu trivs så bra, men riktigt tungt mycket att göra. Värre blir det när jag ska hålla massa lektioner med, nu har det mest varit andra uppgifter jag ska göra. Men trivs så bra så det är kul ändå. Jag har tränat tre pass.Varit hemma hos Lina och druckit kaffe. Träffat Cissi o fikat. Städat. Varit på stan med Eric igår, vi lunchade och hade det underbart. Älskar att vara med honom. Börjat skriva kartläggningen. Pluggat annat. Börjat fundera/maila till/forska i/ uppsatsen och vad jag ska skriva om osv. Dock inte direkt kommit på en lösning, fan! Men kommer snart hoppas jag :P letat karta till mina lektioner, dock ingen bra framgång! inte hittat exakt det jag vill ha, men ger inte upp!

Idag gick vi upp vi nio o åkte o tränade på varsitt håll. Gick även hem sen och gick en extrapromenad med. Sen nu fixar jag mat. Snart (kl ett) är det slalom andra åket, heja Maria Ph hoppas på medalj! :) Sen ska jag fixa inför mina lektioner, helst helklart, men iaf en bra bit på vägen. Ska maila senast söndag till Carro (min handledare) för hon har inte dator hemma (galet):P och hon jobbar på måndag. Hon kunde gå till syrran el nåt o kolla mailen sa hon, men känns som hon inte behöver det. Vill ju i vilket fall bli klar så. Ska även gå ut o promenera i solen. Underbart väder. Har lite småfix att göra hemma med...Sen får vi se vad som händer mer, en skönt lördag blir det känns det som!

Veckan som kommer nu är det inte praktik, lite skönt med en paus, eller mycket skönt t.om. Ska träna, har en del schemalagt, fixa kartläggningen måste komma låååångt för sen ska den in vecka 12 o vi har massa vfu sen igen sitta på kvällen från 18 när jag ibland kommer hem till 22 när jag somnar känns lite jobbigt, iaf varje kväll! Så bättre o försöka hinna så mkt som möjligt nu.  Ska träffa Anja med i veckan, nu gums är det ett måste ;) Åsa va också alldeles för länge sen jag träffade så hoppas hon har tid med! :)

Nehe. Nu måste jag pula vidare med maten.

Hejsvejs


It aint fun

Så trött jag är på allt. På människor.... På egoister. På jävla skit-allt-helvete. Så mkt som är jobbigt. Motgångar. Dagligen. Jämt känns det som. Har så mkt plugg i denna kurs att jag vet inte hur jag ska orka. Det roliga är liksom borta. Men kursen i sig är kul, tror armen påverkar mig så mkt o tar fram det negativa i det mesta.

Försökt få svar från försäkringskassan om sjukskrivning att få veta vad som gäller eller åtminstonde veta ett minsta belopp, men tydligen fanns inte det heller. Att få veta lite regler vore nice. Men inte. Nopp. Det märks sen liksom när du ansökt om att du är sjuk. Men man ska väl inte ha ont. För det är ju något man väljer själv. Fattar såklart att de inte kan säga du får si o så mkt. Men något iaf vore bra..? Om du är arbetslös bööör du få mellan bla bla o bla... Ja nåt sånt. Det vore nice. Just nu tror jag inte ens att jag kan skriva uppsatsen. Kul att bli sjukskriven när man har en kurs kvar. För som läget är nu är jag inte kapabel att ens ha praktik. Egentligen. Tror de flesta skulle välja att stanna hemma ist. Men jag går mkt på vilja. För jag har inte mkt val. Nästan en månad till nästa spruta. Över en månads väntetid. Inte ok. "Ta sprutorna tätt så hjälper de mest". Jag försöker. Men svårt när tiderna saknas... Kommer på mig själv med att dagdrömma. När andra blundar så ser de sommar, bad, de som de älskar. När jag blundar ser jag en stor spruta åker mot axeln och sen känns det bättre några minuter. Allt jag vill är att slippa smärtan någon timme per dag.

Förövrigt är jag alldeles för trött. Det tar på krafterna att ha galet ont dygnet runt. Jag vill byta arm med någon. Vem som helst. För detta funkar inte. Men det har jag vetat länge.

På mötet idag brände det så dant och drog i armen att jag trodde jag skulle krevera..

Jag är trött på att armen styr mitt liv. Att det är så stort och viktigt för mig så jag bestämmer hur mina dagar ser ut utifrån armens smärta. Åh vad jag hatar att ha ont..

Hatar allt. Typ. Utom födelsedagsbarnet. Men hatar jag inte får vara med honom idag.

Sovtime

Godnatt alla. Hoppas er helg varit bra. Jag skulle göra vad som helst för att få en dag helg till. Vill inte ha äcklig måndag. Vill inte tillbaka.

Vet inte när jag slutar. Hoppas på ett schema imorgon, vore kul att kunna planera sina veckor. Ska iaf ner på stan efter praktiken imorgon och leta present till Eric. Vet nog vad jag ska köpa. Hoppas det finns! Ska möta upp Åsa med så ska hon hjälpa min. Finaste tjejen. Tack Jenny & Åsa för all fin stöttning i helgen. Ni är så fina!! <3

Annars har dagen varit till belåtenhet. Skidskytte. Fika med mamma o pappa. Baka. Spela mitt nya drogspel på fb. Storslalom. Film (oss torpeder emellan - rätt bra film)

Nu är det duscha pussa sönder Eric och sen sova

Galet

Två galna helvetesdagar. Tack det är fredag.

Usch. Många tårar och kramar av Eric, tur jag har honom <3

No words helt enkelt.


Onsdag

Idag var jag lite ledig, eg inte hade föreläsning, men hade tid hos sjukgymnasten så fick skippa den.

Annars har jag handlat lite mat, promenerat och hela eftermiddagen/kvällen till halv sju så har jag pluggat. Vfun börjar imorgon och massa att förbereda. Suttit vid datorn sen ett hela tiden utom promenad till centrum för att hämta ett paket. Alldeles trött i ryggen o axeln.. fy fy..

Åt precis lite lax o sallad. Mumsigt! Så nu ska jag bara ta det lugnt och vila axeln. Stor dag imorgon vfun börjar då.

Funderat mycket på operation, men om ca en månad får jag nog veta om/när det blir operation..

Nehe slapp nu och sen bad:) härligt!


Tisdag

Hmm var ett tag sen jag skrev. Men börjar med att säga att helgen var superbra, jag gjorde precis det jag ville, träffade vänner, slappade, pluggade och var med Eric <3 Perfekt helg!

Igår var jag och tränade sen åkte jag till mina föräldrar. Stannade ett bra tag. Vi åkte även o handlade lite:)

Imorse gick jag upp vid nio och åkte o tränade, galet skönt jag äntligen kommt igång igen. Kom precis hem nu ska duscha äta sen promenera till campusbussen. Seminarium idag. Ikväll får jag middagsgäst:) I like it!


Ps. Älskar min nya dator!! Ds.

Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p� Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus