Perfekt söndag

Haft haft en jättebra söndag, än så länge:) O tror det håller i sig.

Började dagen med frukost hos mamma o pappa. Sen ner på stan för att luncha o shoppa med Jenny. Hittade en hel del fina kläder, woho:) Islatten va kanongod med:P haha. Kom hem o plockade till lite.. Ska strax sätta mig ute i solen och läsa lite, om den stannar kvar? Molnen börjar komma. De måste bort. Jag o söt pratade om att åka iväg o bada ikväll o köpa baugette. Älskar såna kvällar. Så bort dumma moln!! Irriterande. Håll tummarna de försvinner, annars får vi ta det en annan kväll helt enkelt. Ska ju bli fint i veckan sägs det så.

Hejsvejs

Nu jävlar

Jag är sååååå trött på att hela tiden bli sjuk med jämna mellanrum. Onormalt mkt. Jag har fått nog!

Så idag efter jobbet stannade jag på apoteket o shoppade loss! Nu jävlar. Nu ska jag vara frisk resten av mitt liv;)
Ne men skämtåsido, jag vet man är mycket sjuk första året inom barnomsorg, men jag är FÖR mycket tror jag fasen. I vilket fall skadar inget av det jag köpte så:) Äntligen lydde jag ditt råd Jenny ;)

Hade stängning idag, men de två fembarnen som är syskon blev hämtade kvart över fyra. Maria har tur :D

Kom precis hem nu. Ska ta o ta ett varmt skönt bad och njuta av att det är helg. Kanske läsa ut inlåsta också, nästan klar. Den har varit ganska bra:) Sen ikväll blir det lugnt, ska äta fläskpannkaka och kolla på film. Det behöver jag efter denna vecka.




Lördag......

Haft en riktig fixar-dag. Fixat med papper som ska postas. Sorterat i pärmar. Städat. Kopierat massa.

Skönt att ha sånt gjort:) Gjorde inte allt klart sist, men nu är det klart, för stunden..

Ska bara slappa nu, o läsa:) Sen fixa mig när Eric kommer hem. Vi ska ner på stan o äta o sen gå på bio, vad tror ni vi ska se? :)


Ha en skön lördag. Imorgon är min sista lediga dag, buhuuuuuuu



Kalmar








Göteborg - Liseberg












Göteborg - universeum




















Update

Sen jag skrev senast har jag....

- Fikat hemma hos Lina, fick även rabarberpaj ^^ mums! Hon visade mig även mobilspelet wordfued, så nu är jag beroende... tack ^^ haha

- Storstädat hemma tillsammans med Eric

- Gjort trerättersmiddag med Cissi i hennes nya lägenhet. Vi drack lite Rosé vin och gick sen in till stan för att se biofilmen Bad teacher, riktigt kul!

- Varit hos Caroline o Andreas o ätit pastasallad =) Mums. Vi åkte även in till Vadstena för att kika på bilarna o motorcyklarna som är där o visar upp sig på onsdagarna. Helt ok, även om jag inte är bilintresserad...

- Blivit Harry Potter fan. Trodde jag aldrig.. Sett de första fem de senaste dagarna nu, så ikväll blir det sexan och sjuan del ett..

- Sprungit två ggr denna vecka, måndag och onsdag. I onsdags sprang jag längst någonsin, inte mycket längre men lite i alla fall. 2,6 km blev det. Nöjd!

Idag är det torsdag. Snart är semestern slut, vill inte..... Idag blir det lugnt tror jag, har inga planer alls faktiskt.. Funderar på att springa en sväng, eller så tar jag det imorgon. Fyra turer ska hinnas med denna vecka..... :) Har även lite grejer som måste postas, tråkigt.

Började läsa min nya bok igår "inlåst", såhär står det om boken:

Jack bor med sin mamma i ett låst rum på drygt tio kvadratmeter i ett skjul. Rummet är ljudisolerat och specialbyggt för att de inte ska kunna ta sig ut. Jack tycker om att titta på tv och kallar de tecknade figurerna för sina vänner. För honom finns ingen annan verklighet än den innanför de fyra väggarna med hans mamma och mannen som kommer in ibland för att leverera mat och ta ut sopor. Mamman är noga med att Jack vid dessa tillfällen alltid är instängd i garderoben, så han ser aldrig mannen tydligt, men från sitt gömställe hör han att mannen verkar elak. När Jack fyller fem år börjar han att ställa frågor till sin mamma och till slut väljer hon att berätta om världen utanför. Hon har också sett en möjlighet att fly och Jack har blivit stor nog för att de ska kunna rymma tillsammans. Annars får vi se vad som händer idag.


Imorgon blir det vin o utgång med fina Jenny, ska bli jättekul bara vi två som på gamla goda tiden:)

Nu ska jag sätta mig och lägga in semesterkorten, blev inte många men några, publicerar nog några här o på fb senare under dagen. Den som väntar på något gott...


Konsten att vara själv

Jag älskar att umgås med folk.Att prata.Att skratta. Men samtidigt älskar jag att vara själv. Jag och älskling har umgåtts massa på semestern och det har varit underbart kul. Ingen får mig att skratta som honom! Helt fucking great. Men ikväll har vi varit mycket själva, vilket också är så skönt. Jag tror det är viktigt att ge varandra egen tid också. Att kunna ta en promenad själv. Vilket jag också gjorde ikväll, som också var så skönt. Imorgon ska han nog iväg och fiska dvs egentid för oss båda. Eller han fiskar väl me ngn kompis så helt själv är han inte, men utanMariatid i alla fall ;) Jag ska träffa Cissi, ska bli så kul. Sen ska jag springa också. Nu har jag skrivit det, så nu kan jag inte backa ur;) Kom hem strax efter lunch idag passade på att handla lite mat.. Nice. Ikväll tvättade vi också och renbäddade. Underbart o lägga sig ikväll både renbäddat och MIN säng. Så jäkla skönt. Sen har jag suttit ute och läst tidning. Hade fått två :D Så har en kvar.. Wellness:) Bara fått ett nummer innan, men det var bra så hoppas detta är bra också. Även suttit och petat med spotify playlist, missar all ny popmusik för jag alltid lyssnar på Bandit, men nu har jag lite ny musik där med. Måste även fixa till min mp3 spelare, boooring..^^ skjuter upp det hela tiden. Sen har jag bara elva låtar på min mobil som jag har lagt in, liiiiiite trött på dem. Sen glömmer jag också att lägga över nya låtar, någon mer som är som mig? Varje gång jag ska springa/promenera tänker jag "fan nu har jag glömt lägga över nya låtar"... Suck suck. :P I-landsproblem... Petat med papper idag också med lärarförbundet + lärarnas a-kassa. Nu har jag slappat länge nog, men nu sitter de där de ska i pärmen i alla fall ;) Bättre sent än aldrig så att säga. Har även beställt prenumeration på tidningen "Förskolan". Sen testnr på några andra ^^ gratis är gott.. Haha. Ska strax ta ett varmt bubbelbad med min nya tidning. Fick även hem lite nya cremer o grejs så här ska Maria lukta massa gott. Raka bena är väldigt nödvändigt just nu. Mina ögonbryn ser också ut som en urskog, så här ska fixas ;) Är det bara jag som glömmer bort vilken dag det är? förvirrande med semester..... LÖRDAG Maria LÖRDAG... Gick förut o väntade på posten, men .. bidde inget ^^ En vecka kvar eller något mer. VILL HA MER ;) Varit galet skönt. Vilat upp mig ordentligt. En storstädning av lägenheten måste göras i veckan.... SlappMaria.. ^^ Men vi har varit borta mycket så har varit ganska okej, skitat ner på andra ställen istället;) haha.. Well.. Nu ska jag smaska lite körsbär och sen ska jag bada och läsa Wellness.. Ha en skön lördagskväll =)

Kattvakt

Nu är vi hemma hos mamma och pappa och är kattvakter. Mysigt :) Jag har sagt åt E att om han sköter sig riktigt mycket så kanske vi skaffar katt;) Men jag blir mer och mer övertygad om att det är jobbigt.. ^^ haha. Myspys med såklart... Vi kom hem från Kalmar igår. Stannade till och köpte ett Wii innan vi kom hem, så nu är vi Wii ägare - wii på det ^^ Har det inkopplat hos mamma nu så vi har spelat en del redan =). Vi ska väl hemåt imorgon under dagen, då mamma och pappa kommer hem senare på lördagen. Ska bli rätt skönt att komma hem till mitt hem på lantmannagatan där jag har alla saker jag vill ha.. Att sova i min säng osv. Trött på att leva i en resväska ^^ Men vi har haft underbart roligt! Hann inte med allt vi hade velat, såklart, tiden bara springer... Ska ta och börja med maten strax, varma mackor, gott gott.. Lev väl :)

nu åker vi hejdå alla

Hej då nu åker vi :)

Bilbus

Dumma bil. Den har börjat busa o flera fel :( sucksuck. Ska iväg till biltema och mekonomen och köpa grejer och sen vidare till min egen reparatör, pappa. Hatar o be honom om hjälp, han har problem med sin egen bil som han måste fixa med idag  också. Gillar inte och vara beroende av andra och i bilproblemvärlden behöver jag mycket hjälp. Kan tanka, men inte mycket mer ^^ I vilket fall ska jag åka strax o hoppas att när jag kommer hem igen går bilen som en klocka igen.. Kul den inte ens håller några veckor innan den börjar bråka!!

Imorgon är tanken att vi ska åka till Kalmar, hoppas att bilen inte ställer till något besvär! Då blir jag ledsen...

Dax o stänga av o fixa sig istället...

Hemma igen

Härligt att vara hemma, men hade så himla skönt borta! Vi har gjort så mycket roligt, skrattat massa, myst massa, pratat massa och åkt massa bil ^^ Underbart att tillbringa massa tid med sötnos...:)

Bara tagit det lugnt sen vi kom hem. Imorgon blir det fisketävling i Åtvid. Ska väl inte fiska, men umgås. Hoppas på sol:) Men låter som det ska regna, fy..

Nästa vecka blir det Kalmar på schemat.. Ska även vara kattvakt åt mamma och pappa då de ska iväg till min moster. Mycket inbokat, men så himla roligt att hitta på saker på semestern:) Nu ska det dock vara skönt att vara hemma ett par dagar, borta bra men hemma bäst ;)

Blir sovdax, precis slut lite för lite sömn och gått massa... Har träningsvärk i vaderna och Eric har ont i fötterna. Värsta träningspasset att vara på semester;)

Bilder kommer eventuellt upp senare.


Göteborg nästa

Imorgon bitti tar vi med oss väskorna, min fina bil och ett glatt humör för att bege oss mot Göteborg. Det ska bli himla trevligt. Mest orolig för jag kommer va så trött, blivit genomförkyld. Stackars mig tränade ju i söndags "måste" ju bli sjuk efter det.. Känns lite som det är så ibland. Såfort jag kommer igång med träningen så blir jag dålig igen. Imorse va jag skitkass, men pallrade mig upp skapligt så inte dygnet skulle bli fel o så jag skulle kunna somna tidigt ikväll, gick upp vid halv nio. Men sov istället mellan elva och ett på soffan, så.. fick sömn iaf ^^

Nu mår jag skapligt, hoppas det håller i sig och inte vänder igen.. Är alltid sämst på morgonen..

Såg en värdelös film nyss, prowl, se den inte.

Well well..Ska kika på lite serier på datorn sen duscha o försöka sova... Packa måste jag med, men ska inte ha med mig så mycket så tar inga tider..

Längtar tills imorgon, håll tummarna min förkyldning inte blir värre


Söndag

Idag har jag varit på stan med Jenny, lite is-latte, trosor, smink och böcker blev inhandlat.
Fick även skjuts hem, tack!, och fick även se och åka i Jennys nya bil. Gud så fin!

Har gjort något jag inte gjort på tre veckor idag med. TRÄNAT !! Haha. Slapp som fan har jag varit, men idag blev det löpning igen. Halvdog typ. Men 25 min sprang jag. Håll som fasen, märks det va ett tag sen jag sprang. Men brukar få tillbaka kondisen ganska fort igen efter träningsuppehåll.

Imorgon tvättar och städar vi har vi sagt. Måste få fint här hemma. På eftermiddagen ska jag ut till mamma och pappa. Ska fixa bil :D Tvätta och vaxa bil. Byta olja. Lovat att stanna och äta där med på kvällen, blir nog nice. Imorgon är ju vår första semesterdag:)

Suttit och semesterplanerat, blir nog bra dethär. Men inget bokat än, mest snack :)

Måste grilla ikväll, har kött kvar som Erics bror lämnade efter pokerkvällen, och måste ätas upp ikväll annars blir det dåligt. För en gångs skull är jag inte "grill-sugen", beror säkert på att vi MÅSTE grilla och jag är ju lite tvärtom;)

Nu ska jag ta mig en smaskig banan sen läsa lite i boken jag började igår. Morgans bok "Kriget är slut". Gillar inte alls början, började läsa igår, men måste ge den en chans till...


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p� Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus