Vi bilägare

Gah jag har köpt en bil. MIN BIL. Min alldeles egna röda fina bil. Min första bil.

Jag är så glad.

Imorgon är sista dagen på jobbet sen semester i tre veckor. Jättebra. Och ännu bättre jag har egen bil så jag kan åka vart jag vill på semestern :D hihi. Underbart!

Kvällen imorgon blir det stress hem, slutar fem, för att sedan fixa hemma och gästerna kommer halv sju. Vi ska spela poker och dricka vin. Ser fram emot det:D

Nu ska jag slappa. Slutade strax före fem idag hem o vända typ åka o köpa bilen,förbi coop och handla mat, sen tog vi en pizza på vägen(kass maria) men men. Det blev som det blev. Kom hem runt åtta, tiden springer!!

Börjar sent imorgon iaf, HALV TIO. woho. Vilken sovmorgon. Måste dock förbi slestadskolan har lite grejer o lämna till språklek där, lovat att göra det åt en tjej på jobbet och imorgon är min sista chans innan sommaren och hon går nog på semester imorgon min chef som ska ha det..... Så måste komma ihåg ^^ :P

Well well...


Jordgubb

Åh älskar jordgubbar. Så ikväll blev det jordgubbar o jordgubbsvin med Lina. Men först gick vi ner på stan för att äta lite mat, blev beställning på Mokka, gillar deras mat:)

Gillar att öppna på jobbet, slutar kvart över tre då - så jävla nice annars är det kvart i fem som tidigast denna vecka. Inte lika kul, men det funkar det med:) Får ju sova lite mer istället;) Imorgon stänger jag så börjar inte försen nio, woho:)

Kom ganska nyligen hem från Lina, haft en skitmysig kväll, hon är så himla fin:)

Planerar lite pokerkväll hos oss på fredag, ska bli kul:) fredag går jag även på seeeeeeeemester GÖTT!!

Sovdax nu, så himla trött.......

Natti natti

HTC incredible S

Woho!:D ny mobil. Förhoppningsvis fungerar den, men det tror jag:)
Hade chansen att få pengarna tillbaka, då den nya inte heller fungerade, men jag valde o lägga till lite pengar o köpa en ny... wooooooho!!

Handlat mat inför midsommar med, men blir ganska lugnt o skönt:) Halsen bråkar massa. Suck!

Hoppas att böckerna jag beställde från CDon kommer imorgon, massa bra läsning inför semestern, bara en vecka kvar:) Filmerna kom igår.. woho massa bra tror jag:)

Blir tidig kväll idag. Lägga sig i renbäddad säng, underbart :D Ska snart duscha av mig o sen sova.. Sova sova!

Jätteglad idag, allt känns så bra woho:D


Underbara vänner <3

Tack mina underbara vänner som igår valde att komma och fira min examen.
Tack för de fina paketen.
Tack för alla skratt.
Tack för ni finns <3


S-K-I-T

Japp mobilen fungerar fortfarande inte som den ska. FAST det är en ny.......
Det är så jävla surt. Deppar som fan.


:(


Hur ska jag kunna sova nu?

Söndag

Fått en ny mobil idag woooooooohoooooo:D

Bakat cupcakes så varit över hos Jadwiga o bjudit henne på några:D hehe hon verkade bli glad.

Eric har även försökt lära mig kortspelet magic, verkade rätt kul, men rörigt!


Ny jobbvecka imorgon...
Slutar kvart i fem ska förbi mamma o pappa o äta lite mat innan jag åker hem,smidigt, åker ju ändå förbi;)


Tisdag - ser fram emot o träffa massa vänner o prata skit:) ska bli underbart skoj!

Duscha o sova nu..

Natti


Lördag

Vaknade vid nio. Åt frukost o duschade. Åkte sen mot netonnet för o lämna tillbaka mobilen IGEN. Var arg som fan, hade läst på ordentligt på konsumentverkets hemsida, tredje gången något inte fungerar fortfarande ska man får en ny OM de inte hela tiden testar olika saker för o få den o fungera, gah! För det har de ju gjort. En sak åt gången för att va exakt. Men stod på mig, var arg och oresonlig och slutade med att han gick med på att han behåller den över dagen och morgondagen och om den stänger av sig under den tiden så ska jag få en NY. Äntligen. Men inte hört ett pip. Ger mig fan på att mobilen inte stänger av sig nu bara för att jävlas, tre gånger igår kväll stängde han av sig.... Så bara hålla tummarna den stänger av sig snart så jag får en ny;)

Letade även efter jobbskor, rättare sagt något foppatoffelliknande. Behövde ett par ett och ha ute och ett o ha inne. Hittade perfekta, men fanns bara ett par kvar i min storlek. Hm. Ute eller inne skor? Återstår och se. Superfina var de iaf... Fanns dock inte rosa i min storlek så fick ta röda ^^ haha. Tur det för Anna på jobbet har rosa så man inte tar fel. Sprang på henne på maxi, himla gullig tjej tror vi kommer komma bra överrens! Hon verkar lätt att ha att göra med :) Rolig o snäll med:) Perfekt! Hittade även en snygg kjol :)

Hemma har jag städat mest. Plockat bland papper. Kastat sådär tre träd ^^ men återvinner såklart. Jag o en till på jobbet ska dra igång lite återvinning, me like. Alla borde återvinna! Det är bra skit! Massa skolpapper har åkt till soptunnan eller till återvinningstunnan. Skönt att bli av med sånt, hade så mycket!

Dragit igång med en liten mini examensfest på tisdag. Jobbdag för många av oss men väljer att ignorera det. Känner snart är midsommar och då kommer det ivägen liksom. Tänkte mest att vi sitter ett gäng tjejer på storan o pratar lite skit, behöver ju inte bli så sent eller det väljer man juh själv:) Ska bli himla trevligt i vilket fall hoppas många kan komma:)

Skickat iväg mina examenspapper också:D hoppas jag fyllt i rätt. Så jäkla rörigt! Bläh! Fått in poängen i ladok nu, så om jag fattat rätt slipper jag introåret nu va ju om man fått in sista poängen i ladok 30:e.. :)

Har lite pappersplock här sen är det dax att börja med mat.. Grillat ^^ Mums! Vart fasen är solen btw? Blir så trött kom tillbaka.. :) Annars blir det nog lugnt hemma med film o så. Skönt! Precis det jag behöver när jag är trött o småsjuk.. Dumma hals!

Hepp - ha en skön lördag o håll tummarna jag får en ny mobil imorgon!


Surt sa räven

Jag blir galen på netontnet. Mobilen fungerar inte!!!!!! Stänger fortfarande av sig. Hur många gånger ska man behöva lämna in den innan de lagar den? Det undrar jag. Förbannat trött på att åka dit o lämna in den. Blir tredje gången imorgon, verkligen inte okej! Så sjukt besviken när man lägger massa pengar o funkar inte. Åka till netontnet hela tiden kostar både tid och pengar. Sen köper man en mobil för man vill använda den.Inte för att få använda sin gamla och iställt bara åka bil fram o tillbaka för att lämna/hämta mobilen. Så jävla besviken rent ut sagt..

Övrigt har kvällen varit bra. Sovit på soffan. Druckit rödvin o ätit mörk choklad. Ätit tacos. Sovit lite mera. Sett på någon halvkass fars på fyran...

Blir tidig sänggång tror jag trött o ont i halsen... Sova ordentligt så man är frisk imorgon, eller lär jag inte vara. Om jag känner mig själv rätt så springer jag väl med ont i halsen i några månader nu. Utan att det bryter ut. Så brukar det ju vara för mig. Rätt deppig ikväll pga mobilen faktiskt. Första gången jag la ut en hel del pengar på en mobil, annars brukar jag köpa mobilen för max 1500.. Men tydligen får jag inte unna mig något, så känns det nu..


Fuckin´ perfect

Asbra låt också!

Yes, men igår fick jag godkänt på uppsatsen. Så nu är jag förskollärare + 1-6 års lärare. Galet. Underbart!!
Nu saknas bara examensbeviset. Försökt tyda vad jag behöver skicka in för o få det. Men jätteförvirrad gav upp efter en timme igår. Läst det som står på hemsidan flera ggr men har några frågetecken iaf. Mailade till adm men fick svar att kolla på denna sida, den jag kollat på, där finns svaren. Men de finns INTE. Skrev tillbaka jag såklart kollat där men får väl kolla om någon annan kan hjälpa mig. Rätt åt henne hon ska fan ställa upp annars ska hon inte ha lön.. Framgår inte alls allt vi ska göra och frågorna jag hade besvarades inte på hemsidan, då hade jag inte frågat. Förstår inte folk som inte VILL hjälpa andra. Som själva kan o sitter med kunskap men vill inte föra över den. Why? Men men vissa är såna de känner väl makt av att sitta med kunskap om någon som inte alla har.. Svintrist, jag berättar alltid om jag vet saker. Frågade även ut på fb, men folk är inte intresserade av att svara. För tror inte det är så att INGEN förstår vad vi ska göra... Men men. Får forska vidare är ju rätt viktigt om man säger så!!

Inte tränat alls denna vecka kommit hem så sent igår t.ex strax före halv nio för jag va iväg och hämtade mobilen, hoppas den funkar nu. Inte lust att åka till gymmet då. Inte ork heller när man började jobba kvart i sju...

Idag skulle jag träna hade inga planer efter jobbet o slutade halv sex. Stängde första gången idag men gick bra tror jag i alla fall:) Men började frysa på kvällen o känna mig hängig o ont i halsen. Inte bli sjuk nu tack!
Bara ätit toast o slappat sen jag va hemma strax efter sex... Blir nog inte många mer knop lite te och tidig sänggång så jag är pigg o frisk imorgon. Ska vila mera nu, behöver det




Saknar Lina

Tycker att Lina ska blondera håret igen. Förresten så saknar jag dig jättemycket och önskar du va hemma hos mig. Vi kunde dricka vin, dansa fult, gömma oss i tvättkorgar, skrika så alla hör, läsa vygotskij, sjunga singstar, sola med morotsolja och självklart ligga bakis och kolla på film



För övrigt är jag nervös. Snart är det sovdax och imorgon åker jag ditt mitt nya JOBB. Mitt första riktiga jobb, om man inte räknar vikariat och sommarjobb vilket jag inte gör. Så mitt riktiga jobb. Med riktig lön. Riktig semester. Riktiga arbetskamrater. Guu va kul. Har massa blandade känslor. Men mest positiva trots allt.


Spännande


Men det blir nog bra tror jag!


Håll tummarna allt känns toppen imorgon:)


Btw skickade jag in uppsatsen i eftermiddags så håll tummarna allt är grönt där med så det blir ett G nu. VILL VILL

Examensfest - bildbomb


Examensfest

Gick väl ok på seminariet. Mer att ändra än vad jag trodde....... :(
Tagit ett par timmar. Rättare sagt ca 3-4. Usch usch!

Nu är jag eventuellt klar. Ska läsa det en gång imorgon innan jag skickar in det till Monica.

Det jag ska göra nu är att städa och fixa maten inför examensfesten ikväll... Huvudet bultar usch usch. Bort med dumma huvudvärken, men vad ska jag göra? Måste ju fixa i alla fall. Måste även gå bort och handla lite. Ett bad vore skönt att hinna med innan gästerna kommer vid sex, håll tummarna!


Konsten att vara snäll

Det är ganska svårt tydligen att vara snäll emot andra.

Det är ganska svårt tydligen att vara vettig mot sina medmänniskor.

Det är ganska svårt tydligen att visa respekt för andra.



All min energi bara poff. Kvällen blir förstörd. Tårarna är nära. Sitter som på nålar. Orken är slut.

Men vad hjälper det vad jag än gör eller säger .. Det spelar ingen roll.

För det är du som kan förändra allt. Inte jag.

Jag vill bara allt ska vara bra.

Men kan det någonsin bli bra?

Woho

Yes :)
Har precis läst den sista uppsatsen igen och har bra kommenterar. Woho.
Satt o läste den jag ska opponera på under dagen idag, men nu ikväll läste jag de två övriga. Vissa saker de har med är jättebra, och vissa självklara saker saknas. Ganska konstigt.. Men men:) Finns mycket bra också. Jag saknar säkert massa saker som jag borde ha med också. Sen är det lättare att hitta knas i andras då jag inte vet hur de tänker. Men lätt för mig att förklara varför jag tänkte som jag gjorde när jag skrev hehe.

Annars har jag klippt mig imorse. Blev helt ok. Men somvanligt är frisörer lite dumma i bollen, så blev inte riktigt som jag ville och hoppades. Suck suck.

Fixat hemma och rensat bland papper. Insett jag faktiskt redan är medlem i facket, bra Maria ^^ haha.

Har även försökt lösa bilproblemet. Pratat med Erics mamma och de kunde eventuellt låna ut en bil några dagar. Folk är underbara!:D

Sen har jag varit hos Jadwiga. Hon ska kanske flytta:( Trist! Men inte långt bara en annan gata i lambo :D Så det är lugnt. Hoppas hon får den, hon vill det såå mycket:)

På lördag blir det lite kalas här hemma för Eric och min familj:) Mycket nice! Grilla vill jag så sol håll dig framme;)

Imorgon tvättar jag först, eller allra först gymmet hoppas jag att jag pallrar mig iväg ^^ Sen på eftermiddagen ska jag ner på stan och leta jobbkläder. Måste måste måste hitta massa bra! Fick ju skattepengarna idag;) woho. Ska även leta upp vad jag kan önska mig i examenspresent.... Men blir nog inte så svårt hihi:P Sen ska vi handla mat sötnos hämtar mig på stan. JAG VILL HÄMTA MIN MOBIL MED! Men får nog vänta ett tag till tyvärr.

Nu ska jag fixa mig för att springa spåret. Spring kvinna spring idag ska du fasen slå ditt rekord! Håll tummarna:)


Tisdag

Haft en skitbra dag hos Carro. Dock va vädret inte det bästa en hel del regn o åska. Men kul hade vi:) Inga kort togs tyvärr så ni får fantisera ihop bilder själva;)

Dåliga nyheter när jag tog  nya busstabellen. De har dragit in MASSA bussar bort emot kisa.. dvs skeda udde med som jag ska jobba i. Blir sååååååååå jävla arg de vill folk ska åka buss men drar in bussar o höjer priset sen kan de skylla på ingen åker buss så de måste dra in turer. Smart. Sen tycker jag man ska tänka på miljön!

Vetifan hur det kommer gå alltså på måndag. Skitorolig o ledsen, vill inte behöva oroa mig att knappt ens ta mig DIT. Detta är galet..... =( Som tur var är första veckan gamla busstider så de är bättre i alla fall lite fler bussar.. Men typ tre dagar som jag behöver bil, men får försöka låna ihop en

Kom hem för en liten stund sen ifrån kvällens löprunda. Sköönt var det

Nya badkudden kom på posten idag. Woho! Ska inviga den alldeles strax ;)

Imorgon ska jag fixa håret - måste va fin inför jobbet;) Sen ska jag fixa det sista inför opponeringen som är på fredag tänkte jag! woopidoo!

Hejsvejs hörrni

grrrr

Japp då är telefon inlämnad igen... De lovade den hade hög prioritet då den redan varit på lagning utan att bli lagad! gah. Min snälla syster följer me mig, trist att åka ensam plus hon behövde en datamus:)

Annars har jag gjort hamburgare med bröd idag.. Tog typ två timmar haha. Som tur är kan man göra annat medan den jäser:P Passade på att städa i lite skåp i köket. Sånt behövs ju alltid göras.

Vi har även fixat lite ute tillexempel fixat så rosbusken är planterad vid spaljén, men den måste fortfarande målas. Måste göras snart det med..... Men inte idag nu får det va bra på den fronten.

Nu ska jag läsa uppsatser i solen:) Inte alls sugen på att plugga just nu, men måste..

Ikväll blir det roliga starka korvar med bröd. Enkel o god mat, men inte speciellt nyttig.

Borde avsluta dagen med en löprunda i spåret.

Imorgon ska jag till vadstena, Carro med barnen är där med husvagnen:) Ska bli mkt trevligt, hoppas på fint väder med.

Hejsvejs!


Hopeful

Börjar se så mycket hopp i tillvaron. Jag gnäller mycket, men behöver inte betyda att allt suger. För det gör det verkligen inte. Men jag är perfektionist och vill allt ska va precis om jag vill, dvs perfekt :) Sen är jag mkt ironisk, men många som inte fattar det utan tror jag jämt är negativ. Synd för dem som inte förstår sig på mig:P

Jobbet har gjort mycket. Ser fram emot att börja jobba. Varit ganska slappt sista tiden så ska bli skönt med lite ordning. Ska bli kul med något nytt. Ska bli kul att få mer pengar. Sen lära känna nya människor är alltid nice.
Woho!

Viktmässigt känns också allt bättre. Fått så mycket motivation, eller fått o fått, man får inte utan man tvingar sig att känna... Förut har jag känt jag inte kan gå ner, negativt o gnälligt javisst. Men bara man börjar röra på sig växer hoppet och man blir motiverad och tillslut går man ner. Märker inget på våg/kläder, men när jag rör på mig märker jag skillnad. Jag springer inte på kortare tid än förut, men går lättare, är roligare och mindre jobbigt. Även börjat cykla ner till stan. Stolt över mig själv, sådär osvensk som jag ofta är ;)
Woho!!

Skolan är snart bye bye see you never. Eller kanske om ett par år, jag gillar ju eg att plugga. Men nu ska det bli förbannat skönt det snart är slut.

Vänner jag tycker om er nära så oroligt mycket. Jenny o jag har haft ännu en underbar dag, finns ingen som är så fin som du <3 världens bästa! Små kommenterar som "vad fin du är" gör mycket och det var precis det J sa till  mig såfort vi sågs idag. Man blir så glad. För idag hade jag fixat mig lite extra, så kul det syns :)
Ni andra är också otroligt värdefulla nämner inga mer så glömmer jag ingen. Ni vet själva vilka ni är.

Eric och jag har haft det förbannat bra sista tiden. Underbart!! Han har varit så gullig och jag med;) Tror jag haha. Ne men att han jobbar hemma har varit så bra för oss. Vi hade det inte dåligt innan, men nu ääääännu bättre.

Kurrkurr säger magen och sötnos kommer snart hem. Blir kyckling och potatis.. Vet inte vad jag ska göra med potatisen men något gott.. och tzatziki till:)

Filmtips också förresten: I am number four.. Jättebra!! Den såg vi igår:)

Nehe nu ska jag börja med maten, ha en underbar dag. Det ska jag ha:)

Jennys födelsedag

Idag fyller min fina fina vän Jenny år!

Jenny min vän du finns alltid där för mig
Du säger alltid de snällaste sakerna du kan tänka dig
Att vara med dig är aldrig trist
Inte ens om min lycka är en brist
Du är alltid så rar och go
Det är ganska svårt att tro
Att någon som dig faktiskt finns
Men att ställa upp det du alltid minns
Massa kärlek min fina flicka
Du behöver aldrig vara orolig att jag ska sticka

Check.. check!

Två måsten på min "att göra lista" är avklarade.

Har pratat med lärarnas a-kassa. Med en idiot som va typ irriterad för jag ens ringde då det står saker på hemsidan. Jag vet sa jag sitter på den nu men har några specifika frågor. Trist folk inte vill göra nåt, men ändå få lön. Samtidigt satt hon o skrev på datorn, vet inte vad då dessa frågor inte var något hon ska behöva kolla upp. Sen lät hon sur på mina frågor, suckade och svarade knappt på dem. ÄLSKAR människor som inte borde få lön!
Så nu sitter jag istället och lusläser hemsidan och hoppas på att få svar på frågorna jag hade.. Verkar inte som det står på hemsidan, men går ju tydligen inte att prata me dem så...... Måste ansöka om medlemsskap idag med. Känns konstigt :P

Även ringt jobbet. Haha jobbet! Känns galet att skriva. Haha. Fått mitt schema för första tre veckorna, sen går jag ju på semester. Bara fredagen som jag inte vet än då det är rullande schema på dem......Fått lite bra info också om vad som gäller.. Lite störande mitt schema passade typ en dag med bussarna. Buhu. What to do? Köpa en till bil? Vill inte..... Beror ju på om min karl jobbar hemma då eller inte och det vet man ju aldrig. Suck. Vill han ska jobba hemma, men vill ha en egen biiiiiiiiil ^^. Hösten schema gick eventuellt att matcha lite efter bussarna lät det som.. Woho:) Det vore bäst. Men också surt. Hatar att behöva vänta för bussen kommer om 30 min osv. Vore smidigare med bil. Men blir så jävla dyrt.. Inte bara för bilen i sig, försäkring, parkering you name it. Massa skit. Suck.

Nehe dax att fixa sig lite så man ser skaplig ut. Ta en promenad i vårsolen låter som en god idé innan jag fortsätter med att avverka punkter på min lista...

Hoppas vi får veta vem man ska opponera på snart så man kan sätta igång med att läsa uppsatser också. Men också väldigt skönt om det dröjer så man slipper plugga;) haha.

Ha en skön dag hörrni:)


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p� Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus