BLÄ

Så irriterad jag blir. Kollade in schemat för ett par veckor sen till examensarbete, såg ok ut. Men kollade ikväll och de har tryckt in massa. Så tider jag har lovat att jobba funkar inte längre, suck. Plus det är hur mkt föreläsningar som helst. Jag fattar inte när vi ska hinna skriva arbetet? På bussen till skolan? Känner mig lagom opepp.. sådär så jag har lust att bara gå och gräva ner mig. Till och med mer lust än vad jag hade innan jag gick upp imorse och då är det fan illa.

Schemalagt varje dag nästa vecka, plus restid för mig då. Det kan jag ta, vi läser ju trots allt heltid. Men ska man hinna knåpa på en uppsats med, jag förstår inte riktigt NÄR! Förhoppningsvis ser det mest illa ut nu det jävla schemat, sen när man får veta mer om kursen så kanske man inser vad man inte behöver gå på o så. Men jag hade tänk att eventuellt (om jag får fler) jobbintervjuer också som jag skulle vilja hinna gå på inte behöva säga "ne passar inte mig" såfort de föreslår dagar. 

Idag när jag åkt hemifrån nio och kommer hem halv två för 1½! timmes meningslös lektion där en person pratade 80 procent av tiden. Nej varför tänka? Personen ser sig väl som mkt bättre än alla andra då den anser att det den säger är viktigast i hela världen. Jag tyckte det mesta va skit iof eftersom allt va bara gnäll på saker som inte går att göra något åt. Ungefär som jag gnäller nu. Men jag är trött. Jag är trött på att va trött o ha ont. Trött på att hata mig själv och allt runtomkring. Jag behöver åka bort. Långt.

Satt och kollade på resor idag faktiskt. Så himla sugen och nu till uppsatsen kanske man kunde åka bort en vecka och vara duktig o skriva massa innan o efter ist va min tanke. Men går väl inte då. Tack för fan. Ne mest nästa vecka som är mkt o är så irriterad över att de inte redan nu går ut med vad föreläsningarna ska handla om så man vet vilka man måste gå på och om det är någon man inte måste gå på. Men klart man ska gå på allt enligt lärarna. Javisst, många är ju mest skit så kan ju slösa bort tid jag inte har på att lyssna på den. När ska lärarutbildningen ist ge oss något som vi har användning för i vår kommande profession?? BRA FRÅGA.

Imorgon är det ny intervju, men först skola. Sen ska jag träffa Cissi, mkt trevligt. Sådär lagom opepp på intervjun, men opepp på allt. Jag mår verkligen skit, men thats life tydligen.

Ännu sämre att E är borta hela nästa helg och från torsdag t.om. Men han kommer eventuellt hem redan onsdag. Men jag går iaf hela torsdagen i skolan wohooooooooooo. Så jag missar honom massa ändå. Det blir väl jättebra, ungefär lika bra som allt annat är just nu.

Varit hos grannen i eftermiddag, hon fyller år imorgon så hon fick choklad o rödvin av mig.

Ne skriver inget glatt och trevligt iaf så lika bra jag stänger av här duschat och ser ett avsnitt topmodel innan det är sängdax. Sovmorgon iaf imorgon går upp kl åtta,så skönt att få sova. Min förkyldning är skit idag så behöver all vila jag kan få...

Imorgon kommer söööööööt. Woop woop. Men helgen är redan massa uppbokad så känns inte kul. Kul att göra saker,men varför måste allt komma samma helg?


Min vecka...

Seminarium hela dagen. Ganska meningslöst, men med vissa roliga ljuspunkter. Lite shopping i norrk på lunchrasten, blev två skjortklänningar:)

Sökt mera jobb, så snart ringer de nog om fler jobbintervjuer skulle jag tro. Skickat iväg musik-paper också, skönt att ha det gjort också.

Imorgon är det första jobbintervjun denna vecka, av tre:) Sen sjukgymnast vid ett. Sen luncha med Lina och på kvällen kommer Jenny förbi på lite mat. Förhoppningsvis ett pass på gymmet emellan också! Roligt att vara social, så ska bli en kul dag imorgon! Lite nervös för intervjun, men hoppas det går bra. Hoppas man inte får konstiga frågor som jag inte kan besvara.. Eller att jag blir nervös o småfnissig som jag lätt blir. Ska försöka skärpa mig!

Onsdag är det vfuseminarium, handla mat, träna och baka inför mammas födelsedagskalas på fre.

Torsdag är det examinationsseminarium, jobbintervju, träffa Cissi, städa sen kommer Eric <3

Fredag är det jobbintervju, tvätta, Eric ska på första hjälpen kurs, sen på kvällen ska vi till mamma och fira henned och hela tjocka släkten kommer också.

Lördag är det träna som gäller och på kvällen ska vi ut och äta med Erics familj, firar deras bröllopsdag.

Söndag låter jag vara öppen lite till, är ju jättelångt tills dess.. :)

Sova till halv nio imorgon. Så skönt!

Nu ska jag glo på serier och sen sova...Saknar mr E :(

Natti natti

........

Gud va tråkigt att komma på rubriker. De suger helt enkelt!

En timme förlorade vi idag, varför ens hålla på o tönta oss med att ställa om klockan? meningslöst om du frågar mig!

Varit o fikat med Jenny. Mkt trevligt. Lite shopping med, men bara tråkig sådan, strumpor, trosor, flux och mascara. Inget skoj alls:P finns inga kläder som är fina, i alla fall inte på mig. Blä på det. Men sparar pengar;)

Ikväll blir det lugnt med bad och film! :P God mat också. Hoppas jag :p Kyckling.. och? något mer.....

Nu ska jag bada och läsa min tidning jag köpte igår "topphälsa" tror jag den hette..

Imorgon är det skola 8-17, blä på det!

Hejsvejs


Fredag! =)

Kom precis hem från jobbet! :) Solen skiner, härligt!

Ska alldeles strax åka till mamma som fyller år idag. Grattis :D Köpt massa fint till henne, hehe hoppas hon blir glad

Ikväll blir det några glas vin med finaste Anja:) Ska bli hur trevligt som helst!

Imorgon blir det träning sen mat hos svärföräldrarna. Sen ska jag o Eric ha en mysimyskväll, han är nämligen borta på fest idag, sin klassfest. Så när jag kom hem från jobbet hade han redan åkt =( Trist! Men kul för honom att umgås med sina kära vänner såklart:) Men imorgon o söndag får jag massa Erickärlek.

När jag kom hem hade jag fått ett fint brev av honom fyllt av vackra kärleksord, sånt värmer så otroligt mycket!

Nu måste jag packa upp och fixa mig för att sedan packa igen och åka:P


Ha en fin fredag och en trevlig helg kära vänner :) Det ska jag :)

Tryck tryck..

Hur många saker kan man trycka in på en och samma dag? Jag testar nu de närmaste två veckorna. Och det går att trycka in ganska mycket. Men himla trist att sitta hemma redan nu och känna sig stressad. Idag trycktes en till sak, visseligen en till BRA sak, men kanske inte speciellt rolig. Men vem har sagt man ska ha roligt egentligen? =P

Dock ska en rolig sak hända imorgon, en mycket rolig t.om ;) Ska efter skolan fika med fina Anja. Men tråkiga saker ska göras då också:p Måste byta lite grejer på stan, trååkigt! Helst också köpa ny present till mamma som fyller på fredag. Köpt ***** till henne o tror inte det blir bra så måste byta. Se om söta Anja vill följa med o leta ny present;)

På kvällen får jag besök av en som ska köpa min cross. Hoppas han köper den så jag blir av med skiten! Seriöst folk är helt jävla dumma i huvudet. Två som hört av sig och SKA ha den. Sen hör man inget fast man bestämt dag och allt. Fittor rent ut sagt! Man blir nervsammabrott på mindre.

Ska även boka in ett möte imorgon. Hoppas det går nästa onsdag, för det är enda dagen jag kan så bäst för läraren hon kan då med;) Haha.

Nehe nu orkar jag inte sitta här. Boring och alldeles för mkt slöseri med tid. Ger inget iaf!

Duscha och strax sova. Så trött så jag snart kreverar.. Längtar till helgen. Helg utan PLUGG, det vore helg, skulle behöva det just nu! Ledighet. Göra absolut inget. Har varit skitdålig på att förut VILJA göra inget alls, men nu längtar jag som bara fasen till det för jag känner mig så slut i kroppen..


Sol :)

Härlig solig helg! :D Underbart. Men ska bli kallare igen läste jag, hoppas det inte stämmer.

Pyssel med kartläggningen, javisst. Trodde jag var klar igår, men icke. Satt massa idag med, fick hjälp av finaste Åsa,hon är bäst. Älskar folk som kan åsidosätta sitt eget för att hjälpa någon annan. Och folk som faktiskt VILL hjälpa andra, inte bara är egoistiska :) Nu är det i alla fall inskickat, nu kan jag inte ändra något.. :D woho!

Ser inte fram emot nästa vecka. Förstår inte när jag ska kunna bestämma en tid o sitta o prata om uppsatsen med handledare, massa skit inbokat redan. Så just nu och tills jag somnar (om jag inte är klar före) så ska jag sitta o spåna på uppsatsidé. Trodde det räckte att vara klar när kursen började, men tydligen två veckor innan kursen börjar ska man ha bestämt uppsatsämne, fast vi inte fått i princip någon fakta mer än kurshandledningen. JAG ÄLSKAR LÄRARPROGRAMMET! Så sjukt dåligt organiserat att jag vill kräks på det. Usch!! Skönt jag snart slipper dras med idioterna. Få veta på torsdagen att man ska ses nästa vecka är inte OK! Respektlöst. Mailade o klagade och hoppas på att vi får en vecka till med handl så man hinner välja uppsatsämne + hinner få en tid som passar mig. Önskar bara fler än jag vågade säga vad de tycker, men folk är ju förbannat fega som vi vet.

Sitter just nu o bollar uppsatsidéer med fina Åsa! =) Hoppas vi kommer på något smart, vill bara komma på något som känns sådär wooow så man slipper tänka på det. Tror mycket skulle kännas lättare då..

Nehe nu ska jag va social istället med henne! 

 


Finally

Herregud va lång veckan var =P Galet! (mitt favoritord)

Praktiken har iaf gått jättebra, fått massa beröm och saker att tänka på :) Känns bra. Ska jobba där två dagar nästa vecka, de dagarna jag är ledig de hade velat hela veckan:) Men gick inte. Tyvärr. Fick mail i torsdags om att de vill träffa oss inför nästa kurs (som är v. 14 o framåt) nästa vecka. Bra framförhållning. Ett argt mail senare känns det bättre;) Vet inte hur jag ska hinna med en träff med dem nästa vecka! Känns absolut inte möjligt just nu. Plus jag måste bestämma mig angående ämne! Jag är stressad typ jämt nu för tiden. Tusen saker att tänka på hela tiden. Mår pyton av sånt! Jättejobbigt.

Ikväll blir det mys o kinamat........ :) Imorgon träning och massa plugg. Min kartläggning ska in på måndag, och då jobbar jag. Så måste in i helgen alltså. Åkte o handlade mat efter praktiken idag och hämtade/lämnade böcker. Nu måste jag få in mer referenser så skiten blir bra. Var inte lätt att hitta bra referenser till detta arbete. Men inte ensam om detta problem. Suger lika hårt ändå.

Galet (!!) trött fortfarande. Somnade vid nio på soffan igår och vid tio gick jag till sängen. Hoppas på att orka vara vaken till elva i alla fall ikväll :P Bara sover och sover jämt.. Energin saknas!

Grattis Sara igen på födelsedagen!! =) Hoppas din dag blir grejt=)

Nehe nu ska jag pyssla vidare innan det är matdax! Ikväll ska jag inte plugga något utan bara ta det lugnt! Det behöver jag! Men imorgon då måste jag mega-plugga och söndag med.. Pluggeliplugg....

Inte igen

Hääärligt. Huvudvärken växte under kvällen igår så slutade med att 22.30 gick jag o la mig. Mkt kul. Vaknade till när E la sig kl 23, men somnade lika fort. Skulle upp o träna imorgon bitti tänkte jag då det gick så jävla bra på lördagen o jag va peppad till max..

Vad händer?

Jo. Jag vaknar kl 8 med en fet förkyldning, huvudvärk och ont i halsen. Minhuvudvärk som varit igår och idag är min "innan migränhuvudvärk" och jag har tagit medicinen jag har emot den! Men verkar inte släppa och inte heller bryta ut helt (peppar peppar).

TACK LIKSOM FÖR JAG ALLTID ÄR SJUK!

Tänkte om jag sover lite till känns det nog bättre. Vaknade vid 9 igen, men samma skit igen.

Så idag har jag, sovit på soffan, kollat på skidskytte, sovit på soffan, kollat på predetors 2 (KASS), sovit på soffan under filmen pga uttråkning o att jag mådde skit, pluggat kanske max en timme mitt huvud fungerar inte idag, sovit på soffan lite till, tog en kort promenad för att få lite frisk lust och eventuellt må bättre men icke! druckit echinagard el va fan det heter varannan timme, tyckt att det fungerar ibland sålänge man gårpå förkyldningen direkt så hoppas den är bättre imorgon, druckit cola me pressad vitlök i (min egna huskur:P), gjort tacos och senare ska vi göra mat igen, stekt fläsk med löksås, underbart! Gör några raggmunkar med för att det va så mkt fläsk, matlådor är bra ! =)

Nu ska jag bada. Bada är bäst ingen protest! Måste få lite energi så jag kan hitta på något roligt med Eric för det enda jag vill just nu (förutom bada) är att sova... och det är inget direkt sällskapligt

En veckas vfu. Förkyldning går inte då. Träningen blir då sabbad. Jag har massa att planera så inte tid att vara sjuk. Har absolut inte tid att missa några dagar som jag senare måste ta igen. Nej den ska bort nu den dumma förkyldningen. JÄTTEBORT!!


Hello hey

Whats your name? :P

Haft en skitbra dag idag, trots envis huvudvärk. Äntligen. Sov ut ordentligt imorse. Så skönt. En timmes träning, ännu skönare. Gick till bibblan hämtade/lämnade böcker. Köpte vaniljkesella på vägen hem, mums :D Ska mumsa ikväll. Slalom. Skidskytte. Pluggat sådär 5 timmar :P, men nästan klar med kartläggningen. Har en hel del referenser jag ska leta upp o trycka in, men ändå lite halvklar i alla fall. Promenad, dock hade solen försvunnit då. Sovit på soffan, skönt. Nu ska jag skita i plugget för kvällen och ta ett långt varmt bad. Sen laga mat, potatisgratäng o fläskytterfilé =D galet gott. Ikväll är det melodifestivalkväll ;) Gillar de inget vidare,men vill ändå se vem som vinner. Intar nog en cider också som Eric har köpt i Tyskland när han var där tors-fre.

Ha en bra helg hörrni ! Det ska jag =) Redan lördag kväll, tiden springer...


Söndag

Jag hatar söndagar, nästan lika mycket som måndagar!

Varit mycket tv idag, både alpint och skidskytte =) Promenad och resten av dagen skriva på kartläggningen. Snart skiter jag nog i den för kvällen, kanske t.om nu? Funderar på det iaf.

Imorgon börjar mitt helhetsansvar, lite småspänt mycket att tänka på, men går nog bra hoppas jag!

Igår var det mycket plugg på dagen och två långa promenader i solskenet! Tog det även bara lugnt med Eric och gjorde inget alls. Badade. Lagade mat. På kvällen satt jag o Jenny på Riva o pratade skiten ur oss ;) Haha. Men nu tror jag vi har lättat våra hjärtan och berättat om allt som hänt sen vi sågs sist. Massa brun va hon med. Fy! =P Hah. Men skönt hon haft de underbart, det förtjänade hon <3

Jag är inte färdig med helg - jag vill ha mera helg.. suck

SOL

Solen gör väl alla människor glad. Nej. Men det finns en person som istället gör alla människor glada och det är min fina Jenny. Åh va jag saknar henne. Lite prat på fb och hela dagen känns betydligt lättare. <3  Längtar tills på lördag, vi ska sitta på riva och snacka skit med lite vin. Älskar:)

Igår kände jag mig hängig när jag kom hem från stan o ortoped o sjukg. Vilade ganska mycket och bara tog det lugnt. Började få magknip sen sprang jag på toa en gång i kvarten resten av kvällen. INTE KUL. Så idag blev det ingen praktik för mig, men magen verkar va snäll igen? Trodde det var magsjuka på gång och kanske det var, men bara en kortis. I vilket fall va det bra jag var hemma och kurerade förkyldningen.

Fått lite smått panik över att inte göra något så passat på att leta böcker till kartläggningen och skriva lite på den. Men inte allt för mycket har blivit skrivit, men tänkt desto mer. Fastnat lite och tycker inte jag har någon passande litteratur. Suck.

Vad har jag mer gjort? Ätit lax + sallad till lunch. Mums! Citronvatten till, bra me c-vitamin!
Ikväll blir det tacopaj, mycket matlådor till söt + mig så det är bra! Imorgon ska jag till praktiken, ska bli kul:)

Ska pälsa på mig lite och gå en kort promenad ute. Måste få lite luft känner jag! Solen lyser så härligt så kan inte låta bli!

Sen ska jag återgå till soffliggande och topmodel kl 15. Hoppas på något mer roligt på tv med idag. Ska dricka massa varmt honungsvatten också så alla dumma bakterier försvinner. Bort med er. Bada ska jag med! =P



Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p� Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus