Bye bye bye my darling!!

Nu är äckliga uppsatsen inskickad. Mår illa ^^ haha
det är inte lätt o skicka iväg den. Man bara ångrar sig o nojjar.. Men nu är skiten skickad. No return!

Känner mig så stolt. Cyklat 1.7 mil idag, joggat och tränat på gymmet. Och ätit brownie med Åsa.. eller nej det sista kanske inte var bra ;) Haha. Men gott!!

Sötnos kommer snart, vi får fira lite uppsatsinskickning med grillat o potatissallad. Mumsbums!

Lite huvudvärk så ska dricka massa vatten så blir det nog bättre:)

Imorgon vill jag åka o handla lite mer blommor ute och handla mat på riktigt :P haha. Blev bara typ tre saker igår.

Har även smaskiga jordgubbar att trycka i mig ikväll .. med........... VANILJKESELLA. Antar alla typ svimmade av förvåning

Ps. jenny dina födelsedagspaket är inhandlade.......... meeeeeen säger inte vad det är hihi ds.

Vårsol

Visst är solen härlig?

Började dagen med lite "vänner"på datorn medan jag åt frukost. Sen cyklade jag ner till gymmet för 45 minuters träning. Cyklade tillbaka.. Vaaaaaarmt ute:)

Nu har jag precis skrivit ut äckliga uppsatsen och ska korrekturläsa den. Ute i solen såklart med kaffe:D Lunch sen va? Vad? Funderar på havregrynsgröt o macka:P Får räcka idag, ingen lust o laga nåt.... Ska fortsätta läsa uppsatsen sen. Ska ta många pauser, bara läsa lite i taget. Så att jag verkligen kan koncentrera mig och inte missa nåt slarvfel jag gjort.

Sen duscha och fixa sig inföööööööör min dejt med Åsa. Ojoj va länge sen vi sågs, så det ska bli superkul. Ska även köpa paket till fina Jenny som snart fyller år. Skrivit en liten lista med idéer, har många bra, hon är inte så svår o köpa paket till.. Eller jag vet ungefär vad hon blir glad över rättare sagt, tror jag i alla fall:P Sen är hon inte så kinkig heller;)

Ikväll ska vi grilla o äta potatissallad..  MUMS! Köpte grillspjut igår när jag va och handlade lite.. Köpte även fina blommor som jag planterade ute. Behöver fler de räckte inte massa jord som saknar blommor ^^ haha.. Får ta det senare i veckan.....

Igår när jag sprang spåret gick det så himla bra. Jag flög fram, nästan i alla fall. Men exakt samma tid som vanligt. Grrrrr. Men gick skitbra i alla fall:)

Hoppas min mobil snart får återvända till mig. Saknar den ... :P

Nehe läsa uppsatsen va det ja!


Söndag

Härliga söndagar! De är härliga, när min sötnos inte åker på måndagmorgonen.. Åh vad jag älskar att ha honom hemma! Veckorna blir så mycket roligare!! Livet blir roligare.

Igår var det i alla fall superkul. :D Jag drack vin, tog flumm kort, bränt mig på locktången, dansat på harrys, haft problem att sikta när jag kissade, hållt mig vaken på bussen, somnat gott i sängen och vaknat dagen efter UTAN baksmälla. Låter väl som en perfekt kväll ;)

Idag har också varit jättebra.. Har skrivit typ det sista på uppsatsen. Iaf ändringarna jag vet redan nu. Ska såklart kontrolläsa sen innan inskick på ons. Suttit ute i solen och läst Nicci French "Nära dig", så himla bra. Fixat massa nya serier.. Eller gamla, men så jag kan se dem igen i alla fall. Mycket nice...... Ätit jordgubbar o vaniljkesella, mums! Pratat alldeles för mycket i telefon... Badat...Vad har jag mer gjort? Inte tränat, fast jag borde. Dumt! Ikväll blev det grillning.. Flintastek sallad o klyftpotatis med timjan :D mumsmums!

Nehe ska slappa lite innan det är dax för sängen

Imorgon ska jag träffa Maria och träna:) antingen springa spåret eller gymmet. Återstår och se:) Sötnos har fixat min cykeldator wohooo så nästa gång jag åker in till stan, dvs tisdag ska träffa fina Åsa då, så kan jag se vilken väg som är närmast får cykla en dit och en hem.. ÄNTLIGEN ska jag få träffa Åsa. Vi har pratat om det så länge och nu ska det äääääääntligen bli av.. :D:D myyyyycket nice!

Slapp på G va det ja! Ha det så najs hörrni:)

Lördag

Lördagar är alltid bra dagar. Typ. Speciellt nu när jag kunde sova lugnt första gången på hela veckan. Blir framläggning i juni, så glad! :)

Dagen började med lunch hos mamma o pappa. Mkt trevligt. Min Eric är o fiskar så fick lite kvalitetstid med dem själva. Eller pappa va ute ganska mkt, men mamma var inne och umgicks med mig. Vi spelade mest kort och snackade skit:) Trevligt! Pappade hämtade mig, går ju bussar så sällan ut till dem. Eric har ju bilen... Så passade på att baka hallongrottar till dem, pappa älskar dem. Så fick de något tack för skjutsen iaf, de tar ju inte emot pengar sådär som tack för skjutsen...

Kom precis hem nu. Ska slappa lite och fixa hemma. Det finns ALLTID massa saker att fixa hemma. Konstigt!
Booooooring........ Laga mat är också nåt som tyvärr måste göras varje dag.. Jag blir hungrig VARJE dag.. Inte bara ibland:P hah.

Sen hör o häpna vet ni vad jag ska göra ikväll? Jo.. Jag ska ut på KROGEN. Maria ska ut på krogen. Antar alla typ svimmar av förvåning nu, men det ska bli jättekul. Jag o Jenny ska ha lite förfest bara hon och jag hemma hos henne först. Mycket trevligt. Gillar uteserveringar med, men innan krogen vill jag helst bara vara vi som ska festa så man kan prata ostört. Pluuuuuuuuus så blir de så dyrt o dricka bara ute! Det går icke... Hon ska hämta mig innan:) Mycket schysst tycker jag! Såna smågester uppskattar jag. Bildbevis på att jag faktiskt har festat kommer imorgon.


Ha en trevlig lördag. Det lovar jag att ha:D

Wooooooooooohoooooooooooo

Galet glad. Länge sen jag va såhär glad. Sitter o tokflinar för mig själv.
Jag får lägga fram uppsatsen.

WOOOOOOOOOOOOHOOOOOO

typ så glad är jag.

Nu ska jag bara slappa kolla på serie. Ikväll blir det tacomys med sötnos. Sen ska jag trycka i mig massa ostbågar var så länge sen jag åt det, värd det idag ;) Underbart gott!

Idag älskar jag livet :D hihi

Alla som stöttat mig, lyssnat på mig när jag tjatat om uppsatsen, alla som läst uppsatsen, alla som funnits där för mig- TACK!! Hade aldrig fixat detta utan er <3

Trött...

Gah blev inte klar med uppsatsen försen vid kvart över två inatt..... Suttit o slappat en hel del under dagen, på kvällen insåg jag flera missar jag gjort som tog tid att ändra. suck..Sen när jag väl kunde lägga mig så kunde jag såklart inte somna, tog säkert en timme. Låg bara och tänkte på uppsatsen och "det kunde jag skrivit istället" o annat skit som jag ändå inte kunde göra nåt åt. GAH. Korkad! Men men.

Gick nyss upp.. Sovit 4-5 timmar inatt, alldeles för lite =( jag är i behov av mycket sömn.. 9 timmar brukar va ganska lagom. När jag sover lite blir jag precis fel. Så otroligt påverkad blir jag. Fattar inte hur jag kommer klara mig med barn sen som väcker mig på natten.. ^^

Huvudvärk o så trött. Tog precis tabletter... Och har duschat. Det var skönt. Nu ska jag fixa mig och äta frukost. ska till min kusin idag och hälsa på henne o barnen. Mycket kul ska det bli:) Om jag piggnar till vill säga.. :P

Önskar jag kunde typ radera uppsatsen från hvuudet så jag inte kunde tänka på den. För tänker på den jämt typ.
Men har gjort det jag kan nu. Nu är det upp till honom att (förhoppningsvis) tycka den är bra så jag får lägga fram. ÅH ÅH ÅH vad jag vill lägga fram...



Bääääst

Haft en såndär bra pluggdag! Woho
Fått ihop sidantalet, t.om för mkt =( Måste ta bort ca en sida.. Aja:P Det är morgondagens problem. Skrivit om allt jag vill, nästan. Har en artikel jag vill få in men måste se vad jag ska ta bort först innan jag bygger på mer =P Haha.

Skickat till underbara mamsen så hon ska läsa den imorgon har hon lovat. Sen ska jag kontrolläsa den o se allt stämmer perfekt!

Underbart H har ändrat handledartiden nästa vecka till fredag dvs två dagar mindre att fixa ändringarna han tycker vi ska inför framläggningen. Skit. Men men. Inget att göra något åt!

Jag tycker Anna är sådär jättefin. Hon är så rolig och gullig. Lyssnar alltid också. Massa kärlek till Anna <3

Nehe nu har jag precis städat nu ska jag duscha så skönt det ska bli :) Sen ska jag göra wok med kyckling o sötnos kommer snart :)

Lyxfällan är det ikväll woho! Film blir det säkert med. Inget plugg :)

Imorgon är det tvätta och fixa det sista på uppsatsen hoppas jag:) Sötnos måste läsa också o säga sina kommentarer :P Finast är han!

Hejsvejs!

Jag hatar pengar

Iaf när man saknar dem :P
Har inte många kronor kvar nu.. Så i helgen blir det göra inget som kostar pengar.. suck.. :(
Sen när man vet att den närmaste månaderna med blir fattiga så vet jag också att det jag har kvar nu behöver jag spara inte slösa på onödiga saker...

Aja.. Nu ska vi inte deppa för mkt

Frukost nu sen träning sen resten av dagen plugg ska försöka bli klar med det mesta med uppsatsen.

Busy

Det är konstigt hur upptagen man är när man egentligen borde plugga ^^

Lunchat med Anja.. Ätit glass med Lina.. Umgåtts med syster... javisst mycket hinner man med på en dag. Utom att plugga.. ^^ haha. gud så kass jag är. Men känns ändå okej tror jag hinner klart iaf =P Hunnit med en riktig långpromenad också =) Skönt i solen.

Ska snart åka o handla mat.. suger att Eric har bilen för blir så låst på dagarna.:P Använder den sällan annanrs men nu har jag varit i behov av den typ varje dag.. Man saknar inte kon försen båset är tomt javisst ^^

Behöver hämta o lämna böcker på bibl med.

Imorgon ska jag ha en duktig plugg hela dagen, ,men ska träna på gymmet också =) Är jag riktigt duktig får jag o cissi ha en "spela spel ute eftermiddag" på fredag har vi sagt. Är jag dålig --> bara promenad med Cissi. Så ska va jätteduktig.. det får va min morot

På tal om morot. Gud så hungrig jag är!!

Älskar´t

Jag älskar min Eric

Jag älskar att ha honom hemma i några veckor!! Om det nu blir så men hoppas:)

Jag älskar att vara ute och springa såhär en vårkväll. Underbart! Kom precis hem från en svettig runda:)

Jag älskar att bada, vilket jag ska göra snart ^^ =)

Jag älskar att jag har ett jobb som jag börjar den 13:e

Jag älskar att jag (förhoppningsvis) är klar med uppsatsen i början på juni

Jag älskar mina vänner!

Kärlek till er <3

:)

Idag har jag haft en jättebra dag!:)

Fikat med sötnosen hemma i trädgården, Fikat på EH med Jenny, Carro, Emil o Jonas :) Sprungit spåret, promenerat, pluggat, lagat mat:)

Nu är det söndag... o hockey.. BLÄ. Men paus nu så ska passa på att spela lite kort med E :) SÅÅÅ GLAD han inte ska åka imorgon. WIE WIE:D underbart

Imorgon ska jag ha en riktig pluggdag!! Ska va bäst ^^ =)


8 år <3

Japp idag firar jag o min sötnos 8 år tillsammans. 8 år fyllda av kärlek o värme. Såklart en del skitgrejs också, men det goda har lätt övervägt det dåliga! Vi ska i alla fall ha en mysig dag tillsammans.

Vi börjar med frukost ihop:) sen ska vi ner till mitt gymm o träna, Eric brukar inte träna där så blir mysigt o träna ihop för en gångs skull:) Sen har vi lite planer för dagen och håller solen sig famme går de nog att genomföra. Annars får vi hitta på nåt annat. Det viktigaste är att vi är TILLSAMMANS!! :) <3 O det ska vi vara..

Nu ska jag byta om o fixa mig.. Fruuukost.. Hungrig!

Suckisuck

Ja massa suckisuck. Hatar typ allt. Gjort sen igår. Nej gensvarseminariet gick inget vidare. Men inte fick jag hjälp för det heller. Nej man är ensam med skiten! Inga superstora saker att ändra, men en hel del som behövde byggas på. What. Min litteratur är slut. Och jag med.

Idag blev det gymmet på förmiddagen. Sen satt jag o letade i databasen ERIC efter internationell forskning. Hittade en hel del som verkade vettig..Så det är typ det jag gjort idag. Skrivit EN sida om internationell forskning. Allt tar sån tid. Fackengelska suger. Bara sitta o slå upp ord. "oj fanns inte där.." Slår upp på nytt ställe "inte där heller.." osv. Tid försvinner. Skrivit lite mer på resultatet och fixat lite i metoden. Gjort korrigeringarna jag fick igår. Men annars inte mycket. Läst internationella peer-perwiev såklart. O det tar ju sån tid! Promenad har jag hunnit med i alla fall - skönt!

Blev räksallad idag med. Gott! Nyttigt med. Men onyttigt ikväll vi ska grilla. Börjar se mulet ut, inget regn tack!

Blir att stänga dokumentet för dagen nu tror jag. Blir inget vettigt gjort just nu i alla fall. Kommer en ny dag imorgon som jag förhoppningsvis hinner mer på... Mailat H också om lite grejer så hoppas han har tid o lust att svara på det. Vore ju bra!!

Nu ska jag städa, betydligt roligare än vad uppsatsen känns just nu.. motgångar.. suger...massor..

Eric kommer om knappt en timme iaf, åh så skönt!! <3

Ojdå

Insåg precis det är på lördag jag o E firar 8 år. 8 år. Galet. Men då måste vi hitta på något roligt.
Så nu funderar jag mest ^^ Bio är ju alltid kul. Men jag vill göra något speciellt, men inte allt för dyrt :/


Imorse blev det löprunda i spåret. Första gången jag sprang hela spåret, brukar bara springa runt om i samhället. Jag vet många har bra kondis o springer hur långt som helst. Men det skiter jag i, bra för dem såklart, men jag satsar på att själv må bättre o få bra kondis. Jag är jättenöjd jag orkade hela spåret:) O nu vet jag att jag orkar det också mkt bra:)


Gensvarseminariet idag kändes inget vidare. Kändes som jag hade många saker som jag borde ändra på. Lite trist man får höra sånt så sent när handledaren ska ha läst det flera gånger innan. Men han har väl inte det antar jag. Vet inte om jag skriver nåt ikväll, grymt opepp faktiskt vill mest spy på det just nu. Efter ett samtal med Anna kändes det dock bättre. Hon får mig alltid på bra humör eller i alla fall bättre humör. Idag är jag fortfarande inte glad fast jag pratat med henne:( suck. Blir nog inte mkt bättre idag faktiskt. Trodde inte jag skulle få spec mkt kommenterar. Inga stora saker, men en del små...... O flera delar som måste byggas ut. Suck. JAG ORKAR INTE. Typ så känner jag. Nu är jag inte lika hoppfull att jag får lägga fram i juni. Men jag vill så himla mycket... Kanske känner mig mer pluggsugen sen, eller snarare så jag kan fokusera, just nu kan jag inte så himla besviken bara..


Imorgon o fredag ska bli två stora pluggdagar. Förhoppningsvis inget på lördag, på vår stora fina dag, sen söndagen blir väl också vigt åt plugg. Den 22:e ska vi skicka in till handledaren och han bedömmer om vi får lägga fram i juni el inte. Åh vad jag vill lägga fram!!!


Nu ska jag vattna blommor o fortsätta med att steka kyckling nu o blir sallad till. Mums!

*rubrik saknas*

Igår var så skönt! Först skickade jag in uppsatsen vid tolv, kändes helt ok. Sen slappade jag lite bara.
Åkte till liu hämtade böcker, åkte vidare till mamma o satte mig hos dem i solen o läste böckerna jag lånade. På kvällen grillade vi:) Jag började läsa andras uppsatser inför imorgon...

Imorse läste jag dem sista. Så skönt att ha det gjort. Vissa var bra, vissa.. mindre bra..

Nu har jag fixat mig och ska strax ner på stan o luncha med Lina. Jättetrevligt:) Måste även handla lite för ikväll kommer Jenny förbi på mat:D myyycket trevligt det med. Får äntligen en social dag, utan en äcklig uppsats. Ska inte skriva något alls på min uppsats idag, det får va helt enkelt. Jag är trött. Behöver en break.

Imorgon är gensvar seminarium. Hoppas verkligen min uppsats är bra så jag inte får massa skit, eller rättare sagt så jag får massa som måste ändras. Om den får ett okej betyg av mina kamrater och handledare är jag ganska säker på jag kommer få lägga fram nu i juni. Det vore så himla nice! Jag har skrivit ganska mycket på alla delarna. En hel del som behöver utvecklas, men ändå så nice att ingen del är blank liksom. Och framförallt känns uppsatsen faktiskt bra. Saker som kan bli bättre, absolut, men den känns bra ändå.

Känns som jag börjar se ljuset i tunneln - och det ser bra ut ;)

I helgen vill jag gå på biiiiiiooooo. Ja.. Va jättelänge sen. Snart släpps pirates of the carribean också. WOHO!

Ha en bra dag i solen hörrni :) Det ska jag ha:)

Sol igen:)

Mina rubriker blir roligare o roligare.. Men jag ljuger inte. Solen lyser juh!:P

Handledningen i förrgår gick något bättre än väntat, så jag gick aldrig till kursansvarig. Får hjälp av Åsa istället det H inte kan hjälpa mig med. Hon är så himla fin. Älskar folk som alltid ställer upp och vill hjälpa andra <3 Mådde skit på bussen hem började må illa allt snurrade jag blev klaustrofobisk. Inte första gången. Börjar undra om det är något fel på mig. Ångestattack? Hoppas det dröjer tills nästa gång det händer....

Igår var det plugg i massa, handla mat, lämna böcker på biblioteken, äta tacos, på kvällen såg vi "the cube", inte sevärt tycker jag.Va helt ok, men lite seg. Jag sov en hel del, kände mig sådär lustig igår med.. Men bättre iaf än i förrgår.

Idag blev det en löprunda, plugg, ska snart äta räksallad:) Om det inte syns i spegeln snart så får jag damp! Tycker jag varit duktig länge nu, men ser inget än. Men tar ju sån jävla tid. Senare under dagen ska jag förbi min kusin Carro. Ska bli så kuul:D Vi umgicks massa när vi va yngre, men sen tappar man kontakt. Hon har två barn, jag har ... hm.. inga ^^. Ne men faktiskt så blir det lätt så man får så olika liv när ngn får barn. Ska bli jättekul somsagt iaf. Vi ska göra god paj ikväll:D Gott!! Hoppas på mycket tid ute i solen, det är ju underbart ute:)

Sen måste jag plugga massa imorgon. Måndag kl 12 ska vi skicka in inför gensvar sem. Dvs 70 procent av resultatet ska va klart. HAHA. Vilket skämt kände jag i torsdag. Men nu känns det betydligt bättre. Är nog 50 procent som är klart av mitt resultat. Men mycket småpill som ska ändras, men iaf:) Måste skriva på litteraturgenomgången mycket också, bara skrivit kanske 2 sidor, skitkasst :(

Ha en skön helg alla:) Det ska jag ha :)


Solen är tillbaka:D

Wie solen är tillbaka. Dock inte så varmt. Men SOL:) Skönt nog!

Igår blev det gymmet, hämta böcker på liu, promenad och sen plugga resten av dagen. Pluggaplugga.
Mår sjukt dåligt över plugget just nu. Halva tisdagen läste jag om en metodteori och bestämde mig den är det som passar mig bäst, sen på kvällen hittade jag mer info om den som inte stämde.Så bra. Så hela gårdagen läste jag om en annan teori, som verkar stämma än så länge.. peppar peppar. Hatar att tiden går så fort. Slösar tid. Inget blir gjort, fast jag pluggar så mkt. För att det är så mkt om teorierna att läsa innan man kan bestämma sig vilken som är rätt.. Tid jag inte har. Om två veckor ungefär ska vi skicka in till läraren och då ska typ 90 % vara klart. Haha. Hur ska det gå? Helt ironiskt. Ändå har jag använt tiden väl. Jag har lätt pluggat 40 timmar i veckan, mer t.om. Jag va ute i god tid med observationerna o allt. Och jag vill verkligen bli klar i början på juni.

Pratade med min nya arbetsgivare igår och 13:e är det sagt jag ska börja. Då vill jag verkligen vara klar med uppsatsen och att den är godkänt o allt. Det vore så fruktansvärt nice. Men mår mest illa när jag tänker på den. Står bara och trampar. Sen har jag ingen hjälp heller.

Letade kategorier igår och tror jag bestämt mig. Ungefär i alla fall. Någon kanske ändras när jag börjar skriva, men har bestämt mig typ iaf. Det känns bra.

Idag gick jag upp vid halv nio, ett avsnitt 90210 och frukost. Sen ut på en löprunda, sköönt var det:) Sen satte jag mig ute i solen och läste lite, skönlitteratur, skönt att läsa något annat. Är ingen idé att plocka fram böckerna för om ungefär en timme ska jag cykla bort till bussen för att åka till skolan. Handledning idag 13-15. Har han inga kommenterer om det jag skrivit nu heller mer än "okej" typ så ska jag gå till kursansvarig. Så det så. För nu är jag trött på att han inte gör sitt jobb och sabbar för oss. Sen vill jag han ska hjälpa mig med metodteori, eller jag ska säga vad jag tror och se om han håller med. Verkar han osäker och bara svamlar somvanligt så ska jag försöka leta upp ngn annan lärare som kan hjälpa mig. Ska bli fruktansvärt skönt att snart slippa alla universitetslärare som bara är iiiiidioter iaf. Blir så trött. Han har fortfarande inte svarat på mitt senaste mail, skickade det igen iaf han missat det. Handlar om gensvar sem o om när vi ska skicka in det. Det lät som onsdag, igår alltså, men vore ju galet eftersom vi inte fått respons på det vi skickade in i söndags då. Plus han skrev fel datum om gensvarsem först (jag fick rätta honom igen) så tror han räknade fel på dagar eftersom han trodde det va den 11:e, dvs på söndag. Vet fler som frågat om samma sak utan svar. Han är såå grejt! Jag har iaf inte skickat in ngt mer, och det har inte de andra gjort heller.....

Duschdax sen dax att göra lite lunch. LITE tidigt :p Men what to do.. Måste ju äta lunch liksom o går inte annars.. Ska försöka få tag i min chef också (jag älskar o säga så) jag har bestämt vilka veckor jag vill ha semester så ska berätta det för henne och hoppas det går bra. När jag kommer hem ska jag städa och plugga. Sen senare kommer min Eric <3 mysmys!

Ha en skön dag alla och håll tummarna min handledare hjälper mig idag, i need it!!

Godnatt världen

Tiden går galet fort. Jag hinner inte med.

Säkert pluggat 6 timmar effektiv tid idag. Men knappt hunnit någon stans? Galet. Eller läst massa. Tänkt massa. Skrivit massa kladd. Men inget i själva uppsatsen. Blir tokig. Jag gillar att producera saker, inte vägen dit:P Tankarna, känslorna, prioriteringarna, upplägget.. you name it. Det suger!! Då känns det som tid bara försvinner. Men jag vet detta måste hända, för att det ska bli något sen!

Ne tider springer på, snart ska uppsatsen in..

Precis slut,speciellt i axeln alldeles för mkt dator+skriva förhand idag.

Not got at all.

Godnatt världen - vi ses imorgon!

Im frustrated

Det är grymt jobbigt att sitta i ett klassrum och observera när det inte fungerar i klassrummet. Jag fick stoppa mig själv flertalet gånger från att "rycka in". Helt sjukt hur mkt läraren missar, fast han verkar jättebra på vissa sätt. Har sån himla lust att "ta över" klassen och göra så som jag tror skulle hjälpa, men jag är ju knappast expert. Det är så jobbigt iaf att bara få observera utan att hjälpa till....... När hjälp behövs.

Nu har jag skrivit rent de sista anteckningarna. Ska skriva ut nu. Sen läsa om hur man letar kategorier sen börja själv att leta kategorier:) Hinner nog inte klart idag, tiden springer iväg och om två timmar ska jag hämta Alex. Gah. Ska ha två effektiva timmar i alla fall.

Men först.

KAFFE        :)

Måndag igen

Mm då är helgen slut. Visseligen satt jag och pluggade halva dagen igår med så kändes inte som ledigt. Men men.
Skulle skicka in min uppsats igår för att han (förhoppningsvis) ska läsa den. Vem vet han kanske "läser" lika bra som sist. Dvs man får kommentaren "ne men det va väl okej, lite som behöver ändras kanske men vi får se sen". Jättebra respons. Min handledare är såå bra!! Noooooot.

Idag va jag uppe vid nio och såg senaste top model avsnittet, åh så bra det är! Nu ska jag klä på mig och gå morgonpromenad. Sen vid halv tolv ska jag va på skolan och observera, förhoppningsvis för sista gången! I eftermiddag ska jag läsa metodlitteratur om hur jag ska tänka när jag letar kategorier, jag ska leta kategorier också. Sen framåt fyra tiden ska jag hämta Alex på fritis, ska vara barnvakt ikväll:) Vi ska göra våfflor och ha det mysigt bara. Ska bli jättekul, han är så himla bra den killen:) Så det blir säkert kanon:)

Känns så konstigt att Eric inte är hemma. Vi har setts typ hela tiden i .. två och en halv vecka? eller vad blir det med påsk och sen var han ju sjuk. Även om vi inte setts dygnet runt såklart, så har vi alltid haft morgonpuss och gå och lägga sig tillsammans.. Vi har iof haft betydligt mer än så varje dag. Vi har ätit i princip alla måltider ihop. Men nu är han tillbaka i Hultsfred och det suger så mkt. Man vänjer sig vid att ha det såhär, men när han är hemma och jag får njuta av Eric sååå mkt, så blir det mkt värre när han åker igen. Suck. Lätt att vänja sig vid att ha sötnosen hemma... And i love it. Men snart är det sommar då är han ju ledig också:D Det ska bli underbart. Men känner redan nu att efter sommaren är det lååååååångt till jul. Men förhoppningsvis har han hittat ett bättre jobb tills dess där jag får se honom varje morgon och kväll. Det vill jag!:) Känner mig riktigt deppig idag:( Saknar redan min söta Eric.. Sucksuck.. :(

By the way - jag hatar folk som hela tiden är på sammaträden och skit så det går tampåfan aldrig att ringa dem!

Nehe dax att piggna till lite och göra något vettigt av denhär dagen.

1 maj

Japp nu har maj börjat. Sista månaden sen ska examensarbetet vara klart! gah läskigt! Men idag ska jag plugga:)
Ska även kanske ta en promenad med Jenny.

Kastar upp lite bilder från vår superroliga fest:) Resten finns på fb!



   

          

Tack alla för en superrolig kväll :)

Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p� Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus