Andaaaaaaas Maria

Stress. Magvärk. Usch. Jag hoppas på en vändning snart! Fick en vändning i eftermiddag iaf på löpningsfronten då jag sprang i eftermiddags, skönt! Men märktes det va länge sen, var riktigt tungt. Imorgon ska jag ha en BRA dag. Så det så! Ser top model Sverige ser ikapp på play nu. Strax bada sen sova. Längre dag imorgon än vad de brukar vara på onsdagar, har kvalitetsdag.

Promenad


SOL SOL SOL

Åh lika vacker dag idag! Vad fort dagarna går. Gårdagen bara sprang o jag hann inte med o göra allt som jag hade velat.. =P Men en underbar dag blev det iaf. Kvällen likaså var hos Carro o Andreas vid fem då fixade vi mat o drack rödvin. Vi såg tyvärr melodifestivalen, men överlevde =P . Sen öppnade vi deras barskåp o fixade goda drinkar. Kvällen blev sedan fylld av mobilspelande, hon va helt fast i appar då hon inte har sån mobil hehe, och massa kortspel. Tyvärr lite fotboll också men lyckades solla bort det sorlet i bakgrunden =P haha. Idag har vi inget planerat. Försökte dra ihop tjejerna på lite lunch på stan, men det var ingen som kunde samma tid suck. Får bli nåt kul med dem i veckan istället =) Hur ser veckan ut? Tar o berättar lite om de första dagarna. Imorgon slutar jag vid fyra, men stannar kvar på jobbet har töntmöte på kvällen till sju så blir 12 timmar på förskolan lite segt men så kan det va. Tisdag slutar jag tidigt o har även besiktning av bilen, min första. Min söta pappa har sagt han kan besikta bilen så slipper jag ta en kvällstid, åh så snäll, så tjugo i nio på förmiddagen är domen, jag är apnervös. Både för pengarna att det blir dyrt samt tänk om de hittar massa fel på min skatt? Jag älskar bilen! Sen blir det gymmet på tisdagseftermiddagen. Onsdagen är det stängning på jobbet sen gympa på kvällen. Tiden går FÖR fort tycker jag dagarna bara tickar på......... Man hinner inte med!

Vår?

Jag mår så bra när solen börjar titta fram och våren är på väg. Hoppas verkligen det inte blir mer snö utan vår nu! Det vore underbart. Solen ger mig energi och glädje:) Igår hade vi en supermysig kväll.. Åt hjort o pommes o rödvinssås o massa sallad! Såg två filmer "dumma mej" som va nån tecknad komedi, jätterolig. Sen såg vi "whats your number" som va nån komedi jätterolig den med. Två tips i filmväg ni får av mig:) Vi vaknade vid åtta o sötnos låg o läste imorse o jag låg på spikmatta o lyssnade på ljudbok. Sen vi halv nio gick vi upp o åt frukost o halv tio åkte sötnos för o träna. Jag får hoppa träningen idag =( Men går framåt mår mycket bättre! Härligt att det inte var så långdragen förkyldning. Blir lugnt idag, ska strax gå på en långpromenad i solen! häääärligt. Ska lyssna lite ljudbok o läsa lite med. Bara göra lugna och mysiga saker. Kanske pussla lite? Lösa korsord? Badaaaa ska jag iaf! ett måste ;) Sen måste jag städa till lite hemma också.. o vika tvätt så några tråkiga saker också sånadär vardagssaker som man måse göra. Baka en efterrätt också som jag tänkte ta med mig ikväll. Ikväll ska vi till Carro & Andreas med barn. Ska bli riktigt kul o se deras nya hus. Hoppas de inte vill se melodifestivalen sicken skit! Nu ska jag börja fixa mig.. Sitter i nattlinne än haha ^^ Jag tycker knappt dagen börjar försen jag bäddat sängen rengjort ansiktet o klätt på mig samt bortat tänderna heh. Men snart börjar min lördag ;)

Buhu

Känner mig apdeppig efter att vaknat genomförkyld o ont i halsen IGEN. Typ fjärde riktiga förkyldningen på 7 mån? Måste det va.. orkar inte tänka efter men nåt sånt. Har iaf hunnit va frisk lite mer än en vecka! Är så förbannat less. Haft en jättebra o lärorik dag. Haft kurs. Fick trevligt sällskap i form av Johanna o även nya trevliga bekantskaper har jag skaffat idag. Allt har varit kanonbra, utom förkyldningen. Den har gjort mig trött o seg=( Väljer dock att ignorera den för ikväll kommer Jenny förbi på mat och promenad. Men får nog bara bli mat, måste vila mig så jag inte blir sjuk. Vill inte va hemma från jobbet mer. Nu får det fan vara bra! Ne känner mig rätt depp faktiskt jag som kommit igång med träningen så bra igen efter senaste förkyldningsattacken, ska det verkligen vara dax igen? Börjat få hosta med.. VILL INTE. Nu ska jag fortsätta med köttfärssåsen, som innehåller massa vitlök för att skrämma bort alla baciller!

Cupcakes!

.. är ju så jäkla gott! Så fick bara ett inflall o försöka dra ihop lite brudar imorgon eftermiddag o äta cupcakes, men ingen än som kunnat tyvärr men hoppas någon kan iaf:) Det är ju lite tidig tid kanske, men jag har kurs i stan till fyra så tänkte halv fem passar ju mig ypperligt haha så hoppas det passar någon mer:) Kursen handlar om dokumentation o ska bli jätteintressant. Min första kurs som utbildad:D Missar dock min tidiga tisdag, suger lite, men får sovmorgon ist. Ikväll blir det träning vid sju med Cissi, taggad:) Tränade tre ggr förra veckan och hoppas det blir så denna vecka med. Eller det SKA bli så rättare sagt. Nu håller jag på o steker kyckling ska göra kycklingsallad! Mums! Onsdag ska jag träffa Anna! Woho vad trevlans! I helgen ska vi iväg o träffa Carro med familj ska också bli himla nice. Torsdagen brukar jag vilja va hemma då sötnos kommerar hem brukar passa på o handla mat då inför helgen och kommande vecka. Fredagen brukar va film o mys hemma medan lördagen där händer det roliga grejer, i detta fall träffa Carro. Roligt att ha lite skojsiga saker inplanerade i veckan redan:) Take care!

Underbart!

Då har vi underbar helg igen! Faaaaaaaaaaaaaantastiskt!:) Haft en apbra dag på jobbet! Härligt! Nu är det också helg, eller blev tjugo över två ^^^precis badat o nu ska jag fixa mat.... :D Imorgon blir det gympa kl 11 med cissi, så jävla kul att jag fått en träningskompis som också är taggad, blir så mkt roligare då! Dethär kommer bli braaaa kommer va apsnygg till sommaren :D Sen på kvällen blir det vin o melodifestival med brudarna bus. woho! Helgen kommer bli så bra. Ikväll blir det serier o film med mitt hjärta. Underbart. Jag är så glad över att jag mår bättre o bättre för varje dag. I höstas var jag som i ett stort djupt hål, men glömmer mer och mer bort hur det kändes och det känns som det var länge sen. Har så mycket som är bra i mitt liv nu och det håller jag fast vid:)

alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag. Min söt är i Kumla så får fira med jenny istället vilket duger gott då hon är jenny :) imorgon blir det musikquiz med tjejerna på kvällen nice :) Nu ska jag strax åka. Ha det så bra ikväll :)

Time to say goodbye

Till min kära förkyldning! Men blir bättre iaf:) Eller kände mig ännu piggare igår faktiskt, lite sämre idag igen. Men snart är det nog adjö farväl... Riktigt trött idag, fast jag sovit så bra. Dum förkyldning! Vaknade vid halv nio, låg kvar o slappade lite utan o somna om för ovanlighetensskull. Upp o äta frukost med hjärtat sen åkte han på fotboll. Jag har städat här hemma efter igår. Vi firade Eric här hemma igår med min o hans familj. Trevligt. Men blir alltid rörigt efter så tar lite tid o snygga till allt igen. Tog mig även en promenad nyss. Eller skulle. Men kände jag orkar inte det än. Så blev kanske bara en kvart. På sånt sätt sitter förkyldningen fortfarande i. Var lite sugen på att hitta på nåt med en kompis idag, men kände efter promenaden att jag får nog ta en kureringsdag till så jag är frisk till måndag. För nu ska jag bli frisk. Hoppas på att kunna träna på måndag! Hoppas hoppas! Nu ska jag vika tvätt. Oh va roligt ^^ Sen börja med maten.. Blir en korvgryta med starka kryddiga korvar.. Mums!

Hög mysfaktor

Det är så härligt att känna så som jag känner nu. Sitter o liksom längtar efter mitt hjärta. Saknar honom jättemycket. Fixat jättefint här hemma o hans favoritmat o presenter o blommor. Allt är så fint. Längtar riktigt efter att se hans min. Det känns underbart att kunna känna såhär fast man snart varit ihop i nio år. Att man känner sig typ nykär... för så känns det nu:) Helt underbart. Hoppas denna kväll blir lika underbar som jag hoppas <3 Skulle vara mkt mysigare om jag mådde bra, men det bortser jag från nu för det spelar ingen roll. Mitt hjärta ska få underbar kväll, även om jag måste vila o ligga ner mkt.. Går väl o ha trevligt ändå ;)hihi. nejdå men blir säkert film o ta det lugnt Eric o jag älskart sånt! =) Ha det så bra mina vänner, det ska jag=)

Låg arbetsmoral

Hatar folk som lider av det. Skriva ut på fb dagen innan att man funderar på att va "sjuk" imorgon pga det är jobbigt att åka långt.. (dvs 1.5 mil från stan). Tacka vet jag printscreen tack för tipset min J <3 Dock hade personen redan hunnit ta bort det mesta, fasen också. Men hoppas att det är tillräckligt med bevis. Så idag blev de iaf utan vikarie för mig pga denna person. Jävla freak helt ärligt. Fattar inte hur man tänker. Man behövs som vikarie därför man blir bokad. Men jag ska göra allt vad jag kan för att de på vikarieförmedlningen får veta vad det är för typ och att hon hädanefter inte får några jobb! Hämnden är ljuv!

Taggtråd

Vaknade vid två inatt med taggtråd i halsen. Eller det kändes som det. Vaknade flera gånger under natten och hade så svårt o somna om varje gång.. Så precis slut idag. Men puckad som jag är så pallrade jag mig till jobbet, går ju inte o va hemma. Men vid elva skickade de hem mig, men först fick jag lova o åka o handla honung. Sagt och gjort. Resten av dagen har jag sett typ en halv säsong Gossip Girl och bara slappat... Vilat. Sovit. Vaknat och haft ännu ondare, så sova är tydligen inte bra? =P Ne jag är hemma imorgon o fredag med sa jag. Så då hinner de få tag i vikarier. Men såg den de får på fredag är brrr...... Men vad ska jag göra =( Det är som det är. Idag fyller världens bästa hjärta år. Grattis sötnos <3 Hoppas din dag har varit underbar! Jaha.. Ska man se lite på tv igen? =P

Here we go again

Mår rätt kasst. Halsen är asont o förkyldningen frodas verkligen i kylan! DOCK bestämde mig för att inte deppa sönder o sitta hemma o uggla. VILL VA SOCIAL. Så åkte ner på stan o träffade världens finaste Anna. Lika mysigt som alltid. Tre timmars prat o shopping. Perfekt behövde jag. Hittade världens finaste tröja. Hem med ett leende på läpparna trots förkyldningen. Ett samtal o ett sms senare inte lika glad. Två borta imorgon på jobbet. JAHA. Vad ska jag göra ? Man blir trött.. orkeslös liksom. Bara trycka in två vikarier o hoppas vi får iaf en. Ringa runt o kolla om nån kan stänga och fick napp. Skönt! Men magvärken sitter i orkar inte med en superjobbig dag spec me tanke på min förkyldning. Tänk om jag vaknar med massa feber imorgon? Vad gör jag då liksom.. Börjar kvart över sju..Nej fy bort med såna tankar måste vara frisk GÅR inte annars. Grymt stressande känsla. Nu ska jag mysa ner mig i soffan med massa te o läsa... Kurera mig liksom. Hoppas på ett mirakel. Snart dax o göra lite paj med till kvällen, nåt nytt recept så hoppas på succé....

-1

Ska vi hela tiden vara minus en personal el? Vart är alla vikarier? Vi la in önskan om en kl sju igår kväll, men va tydligen försent då de är "slut".. GAH. Jag vill inte! Jag orkar inte när jag själv mår lite päck. Javisst 8 barn vid varje bord helt ok... or not! Skulle eg med behöva vara hemma mår inte alls bra men det går ju inte..... Idag har jag femårsgrupp så vi ska bort till stora lekplatsen och leka =) Ska träffa femåringarna från den andra förskolan i skeda udde med. Mycket nice tror jag. Vi ska anordna lite träffar nu under våren så de lär känna varandra lite inför skolan. Nehe bara att ta på sig ytterkläderna och åka till jobbet......... Ikväll kommer sötnos hem iaf. Men vi måste åka o handla mat, boring! Sen har jag stängning tre dagar på raken också ons tors fre.. bläääääää... så går det när folk är sjuka =/

Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p� Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus