Söndag?

Visst är det söndag? haha.
 
Haft ännu en bra dag.. Varit med Lina.. Sen med Cissi på ikano sen mumsade vi tacos.. Shoppade lite fina tröjor eller skjortor rättare sagt så fina o lite annorlunda mot de jag brukar köpa.. va tre betala för två på bikbok på deras reavaror -tips! Eller farligt :)
 
Händer mkt roliga saker nu - älskart! Hängt massor med vännerna i veckan.
 
Nu ska jag va lite SJÄLV knappt varit det på hela veckan ska bada haha det gör jag helst själv=)
Iaf i badkaret haha:)
 
 Imorgon ska jag också försöka va själv mycket under dagen tror ni att jag lyckas? haft svårt för det senaste tiden... eller eg inte bara haft så mkt roliga saker att göra! Mitt fina hjärta ska iväg o fiska tror t.om han sover borta, blir nog mys för honom o få massa fiske och jag klarar mig också, fast älskar ju att sova med han så lite tomt blir det allt:)
 
OS har börjat också en del saker som är kul att se så skrivit upp lite hålltider med saker jag vill se letade en app? någon som hittat? hittat en os som verkade bra men det va tydligen knasig stämde inte i alla fall.. =( först tänkte jag det va usas tider eller nåt men är fel på flera dagar så är jätteknas helt enkelt.. tar gärna emot tips på om någon har en bra app! gärna så man själv kan bygga ihop ett schema med sånt man vill se:)
 
Nuuu blir det bad!

Camwow

Sjukt kul app!!


Fredag

Fredag!! Tvättat städat i skåp ätit köttebullemackor räknat på vart fan mina pengar tar vägen lekt med instagram.. Så har min fredag sett ut! Ska strax promenera sortera tvätt städa klart sen börja fixa mig. Ikväll blir det hänga hos anna med hennes familj o så kommer mirja med familj ska bli mycket trevligt!


Underbart :)

Haft en underbar dag!! Först bad solning o kortspel i viggeby med angelica o cecilia. Sen hem efter typ fem timmar byta om o sen hämta lina för promenad i vidingsjö. Hem o duscha o fixa sig sen cykla till cissi för att grilla spela spel o dricka lite rött med henne o anne. Haft en underbar dag med fina vänner


Lycka

Vad är lycka? Vänner till stor del för mig sen självklart kärlek o familj.. Haft en underbar kväll med två av mina finaste vänner cissi o lina.. Rose kortspel god mat ostbågar o massa skratt!! Har förövrigt shoppat loss idag tassimo maskin glassmaskin o en ny skrivare då den gamla är trasig. Hann med lunch med sara också ❤ Mina vänner är så underbara ikväll somnar jag med ett leende på läpparna


Fest

Hade kul igår på festen! Gått en mil idag typ bäst fem av de km med Lina!! ❤


Lördag

Jag är verkligen "dagsförvirrad" har knappt koll på vilken dag det är men nu vet jag faktiskt det är löööööördag idag duktig haha...
 
Idag är det lite fixardag. Tvättar ! Håller på o tvättar igenom alla gamla äckliga ballerina skor som luktar blä men som man fortf gillar o som är snygga! Så nu kommer jag kunna använda fler skor, behövs jag som har så få ^^ Måste städa en hel del också! =(
 
Igår kväll va vi hos Carro o Andreas, superkul verkligen god mat kortspel o massa vin ^^ o ikväll dricker jag för tredje dagen på raken, illa! men är ju semester!
 
I torsdag va grillmyset i åtvid, också superkul! lite trist med några som föll bort sista dagarna och inte kunde längre men så är det på sommaren så mkt man vill göra samtidigt :)
 
I eftermiddag ska vi åka mot mjööölby! haha herregud Malin har inflyttning-utflyttning-födelsedagsfest!
Ska bli superkul. Just nu är jag inte alls taggad bara... mest småtrött o på dåligt humör pga min dumma bil som inte startade igår. .. skit! Men pappa va o hämtade batteriet så nu står den på laddning i skeda. Hoppas det hjälper o att det inte laddas ur igen sånafall. Bilar ska bara FUNGERA!!
 
Imorgon har jag pratat med jenny om att vi ska träffas alla fyra, hoppas! Är verkligen dags att vi får träffa hennes pojkvän! :D
 
Jag är superhungrig men inte tagit tag i att göra frukust än o nu är det igen idé tänkte köra på en brunch istället... Ska bara vänta till tvätten är klar så jag slipper gå ifrån maten! Vet inte ens vad jag ska äta, men inget avancerat! Har ingen lust med nåt typ..Längtar tills jag är färdig med sakerna jag borde göra idag typ städa tvätta somsagt o sen ska jag bara gå ut o gå o lyssna på ljudbok o ta det luuuugnt så himla skönt att va hemma igen. Kom hem vid tre på eftermiddagen igår  o åkte vid fem igen mot Carro. Hoppas solen håller sig framme idag så man kan sitta ute o slappa lite:)

Grillmyset i torsdags


Update

Sitter här i morgonrocken o ska strax äta frulle.. Har inga mackor hemma så får bli havregrynsgröt, men älskart!=) Blir nog glo på serier till =)
 
I eftermiddag ska vi åka till åtvid för att va hus-hundvakter till på fre. Torsdag är det grillmyset med kompisar, så glad så många fina kommer!! <3
 
Igår va vi ju kvar i åtvid sov ju där från lördagen. Så morgonen blev det 6 km promenad med Anna:) mysigt! Gick fyra km hemma sen.. Rensade i trädgården. Igår åkte jag bort till vidingsjö o gick milen:) Sen satt jag typ fyra timmar med musicquiz till på torsdag, men nu kan jag klippa i låtar ^^ haha.
 
Nehe nu kurrar magen =)
 
Update:
 
Nu är klockan halv elva o strax hämtar Lina mig så ska vi åka bort till vidingsjö o gå en sväng.. hoppades vi skulle hinna med milen men blir nog svårt med tanke på vi måste va i åtvid senast tre o har en del o packa o äta måste vi innan o så..:(  gud så stolt jag är för att jag rör på mig så mkt hoppas det syns nåt snart på kroppen också! justja ska inte tänka så gör det för att må braaaaaa också faktiskt älskar promenaderna :)

Ensam tid

Jag är en människa som värdesätter ensam tid. Förut fixade jag inte att vara ensam utan ville alltid va med någon varje kväll varje minut helst. Inte för att jag egentligen kanske ville men tänkte väl dels man SKULLE det sen var jag rädd för egna tankar och trivdes helt enkelt inte med mig själv. Nu har jag kommit långt på den vägen. Erics bortajobb har hjälpt till, även om de mestadels suger. Men de har sina få fördelar också och det är min ensamtid... Men det är väl tur man kan se bra saker i skit också:)
 
För det första har jag varit på promenad i vidingsjö själv i spåret ikväll, så skönt att bara traska själv också. Jättehärligt med sällskap också såklart, men ensam är stark! Gick femman sen åkte jag hem o åt mat:) Skjutsade iväg mitt hjärta till Fredda på spelkväll, ska hämta honom senare inatt också.. Sen har jag suttit o kollat på typiska tjejfilmer, älskar dem. Sånadär måbra filmer! Sett Legally Blond 1&2. Inte sett hela dem förut. Jag gillade dem skarpt, men sen är ju Reese min favoritskådespelerska också:)
 
Nu sitter jag vid datorn o knåpar lite:) suttit o sorterat kort denna vecka lite då o då. Det är rätt kul, men tar mkt tid. Men jag gillar när det blir ordning på torpet som ni vet:) Ska strax ta på mig lite mask så får den verka medans jag petar här... Sen blir det nog dusch o sen sova om inte hjärtat ringer snart, tror dock han gör det börjar väl bli läge. Inte speciellt trött heller, detdär med semestet får en att vända på dygnet.
 
Imorgon är det fotboll - woop woop. Sen stannar vi kvar i åtvid över natten tror jag Erics föräldrar är iväg o far så vi kan va hundvakter och Eric "nu ska maria sluta vara rädd för hundarna -terapi" fortsätter.. Men han gör det på ett bra försiktigt sätt. Tror han äntligen börjat förstå. Måste hinna med lite promenad innan också. Det känns iof bara roligt, så länge vädret är fint. Jag vill ha mer sommarvärme tack!! Just nu lyssnar jag på Martina Haags bok hälsningar från missångerträsk, riktigt bra, men gillar inte hennes röst haha ganska irriterande ^^ Den som läste Liza Marklunds böcker var mkt bättre, eller jag gillade den bättre i alla fall...
 
Middagen hos Tess igår va superduperkul, men förstod jag redan innan de är ju fantastiska dedär brudarna! <3
 
Hepp hepp nu ska jag kladda med mask! over and out!
 

Instagram

Åh vad kul det är att leka med bilder. Skaffade instagram ikväll så har suttit o petat lite:)
 

Picknick med Lina

Jag o finaste Lina hade ju picknick o gick milen i måndags, fasen va mysigt det var! Måste vi göra fler ggr gumman!
 

Shoppingförbud!!

Nu har jag typ shopping-ätapåstan-förbud ända tills nästa lön! Jag brände 1000 kr på taxfreen (godis o alkohol) Helt galet! Men nu har jag sprit så jag klarar mig lääänge !
 
Har fått ta av mina sparpengar denna månad, visseligen la vi det sista på sängen dvs 6000 för mig denna månad också men ändååå pengarna bara rullar iväg! Har unnat mig massa äta ute osv sista tiden! Nu får det va bra ett litet tag.. Dock ska jag ner på stan en kortis i eftermiddag haha men detta är ok kostar bara 20 kr köpt magneter som man kan ha fotografier i på människor som står en nära och jag har två kort till som måste in på fina människor som inte fått ngn magnetram! Kostar somsagt 10 kr styck så det är ok! Men inget mer får shoppas!
 
Just nu tvättar vi o har även cyklat o hämtat paket (innehöll de två första säsongerna av hjälp och presenter till pappa) Min pappis fyller år 2:e aug så en hel del pengar har försvunnit på paket till honom också... Men det är han värd <3  Sen måste jag köpa nya tofflor till jobbet fick kasta de gamla gått sönder o silvertejpen hjälpte inte längre haha. Har ett par skor i frysen eller tog just ut dem luktar så mkt skit jäkla barfota i ballerina gör inga under för odören om man säger så :P Får jag dem inte fräscha vill jag ha nya också.. Man vill ha så mkt hela tiden!! Vill ha vill ha!:D Köpt Lassebiljetter med o fotbollsbiljetter!
 
Gissa vad som hände igår! Jo jäkla skrivaren har lagt av. Man blir så less. Och garantin har såklart gått ut. Men hittade värsta bästa skrivaren som jag behöver köpa! (en till sak pengarna rullar till ) Men denna skrivare verkar så bra, för det första är det HP såklart, och sen kan man skriva ut från iphonen direkt!! Så jäääkla coolt! Nu under semestern ska jag sen sitta och skriva ut massa kort och sätta in i mina album inte gjort på x antal år.. Plus rensa lite i albumen har hållt på o klippt i kort o dylikt för att göra olika saker med korten typ in i ram och det ser förjäkligt ut nu när det sitter halva kort i haha.... Ska även sätta mig nu o rensa lite bland korten på mobilen lägga in på datorn o snygga till :) Passa på o göra lite vettigt.. Måste dammsuga och damma och göra rent inne på toaletten också. Egentligen torka golv med, men vi får se det man inte gör idag gör man en annan gång ^^ haha. Behöver rensa ute bland blommorna också har en del ogräs :(
 
Har massa roliga saker inbokade nu på semestern helt underbart kul och stressande också. Idag vet ni iof vad som händer städa, motionerna (MASSA HAR ÄTIT SOM EN JÄVLA GRIS), umgås med Lina, handla ramarna på stan, halv åtta hos Tess.. Imorgon har vi pratat om att grilla med grannarna vore kul! Lördag är det fotboll sen är vi nog kvar till på söndagen då de är borta den lör-sön med Erics föräldrar o hjälper dem med hundarna.. Typ hela nästa vecka är "uppbokad" eller inte måndagen o söndagen ;D Från tis till fre är vi hund+husvakter i åtvid så då är det väl iof inte så mkt planerat men vi är iaf inte hemma liksom.. Hoppas på sol så man kan sola o bada! :D Torsdag har vi lite grillmys med vännerna i åtvid ska bli mysigt! Fredag ska vi till Carro o Andreas med familj... Lördag är det fest hos Malin! Lovat mamma o pappa att umgås med dem under semestern får bli senare ^^ galet! Känns som lite väl mkt är planerat, men sen de två sista veckorna har vi typ inget inbokat bara fre lör v. 30 då vi på fredagen ska umgås med mina jobbarkompisar Anna o Mirja och deras familjer ska grilla hos Anna ska bli superkul! :D Lördagen är det fisketävling  med Erics släkt!
 
 
 
 
 
 
 

Kryssning!

 
 
 
 
 
 

Goooooodis

På bussen hem precis åkt förbi norrk. Haft det superbra. Bilder kommer en annan dag. Trött. Ska passa på att handla lite på vägen hem sen. Köpte en monsterstor godispåse i nyköping why gör jämt så allt verkar så gott sen äter jag några bitar bara.... Helt puckat! Imorgon blir det tvätta städa o sen halv åtta middag hos tess vår sista middag :) i höst ska vi köra temamiddagar istället samma gäng. Ska till lina först imorgon o ta ett glas vin så går vi ihop till tess :)


På g

Sitter på subway o degar... Ska strax gå till bussen mot stockholm :) idag åker vi på kryssningen ska bli så kul! Woop woop! :)


Ge mig

Suttit o drömt oss bort ikväll hittat perfekta huset, utom priset. Priset är iof helt ok men vi har inte de pengarna nu inte ens 15% så vi kan ta lån på resten
 
http://www.privatmaklaren.se/viewobject.asp?BaseID=3823#
 
 
Herregud vad perfekt för oss.. åh vad jag vill vill vill blir alldeles depp när man vill nåt så mkt som inte går. Så nu sitter jag o tänker ska aldrig mer fika, gå på stan osv nu jäklar ska jag spara pengar ^^
 
Imorgon ska jag o Lina gå milen i vidingsjö :D duktiga! Idag har jag gått 7,5 km :)

Film

Ligger o kikar på immortals inte min typ av film mer erics ... Ska börja med käket efter filmen blir riktig ikea mat köttbullar potatis o brunsås :)


Äntligen

Nu funkar blogg appen var fan på tiden! Kvällen har varit kanon :)


1.5

Blev visst 1.5 mil idag med! stolt o därför skryter jag. Har förjävla svårt o hitta motivation o träna o nu har jag den o då tänker jag skryta massa när jag går mycket en dag! så det så:)
 
Nu ska jag bada o börja fixa mig om två timmar ska va hos finaLina!
 
Ha en skön lördag
 
Ps. Jag har semester!!:D Ds

SEMESTER!

Igår gick jag på fyra veckors semester! woop woop fan vad skönt och det behöver jag!
 
Slutade tidigt, redan kl ett fick jag gå, men höll mig kvar lite o fortsatte fixa inför hösten är så himla mkt o göra, men det är roligt. Sen lite sorgligt att gå med, kommer sakna barnen och personalen! Skönt man känner så verkligen ett tecken att man trivs:)
 
Stannade till hos mamma o pappa på vägen hem o fick fika...
 
 
Vi fick även besök under fikat...
 
 
Sen på kvällen grillade jag o sötnosen.
 
 
Älskar mozzarellaost! åå så gott!
 
Blev även en långpromenad som vanligt:)
 
 
 
 
Idag blir det lugnt. Satt igår o funderade om jag skulle höra av mig till ngn o hitta på nåt sen kände jag nä idag ska jag bara va hemma, promenera, lyssna på ljudbok, städa till lite, fixa med schemat o så inför jobbet i augusti och bara göra vad jag känner för. O känns helt rätt beslut...:)
 
Vaknade vid åtta upp o äta frukost med sötnos som åkte iväg o fiskade. Sen tog jag en promenad på 5 km. Ska gå en mil idag tänkte jag, gärna mer om lusten finns:) Passade på att kasta alla sopor återvinning o dylikt, så skönt o rensa ur lite.
 
Ikväll blir det Yogi med flickorna! Blir jag Lina Cissi o Malin. Jättemys! Älskar deras mat. Ska till Lina först och dricka lite vin o snacka lite.
 
ÄLSKAR att ha semester!

Promenader

Mina kvällar fylls av härliga promenader med ljudbok i örat. Love it!
 
                  
 
En kväll i veckan passade Eric och jag på att spela lite fotboll, eller sköt mest mål på varandra (eller han på mig då jag va kass) och lite bollsparkande.. Roligt var det, men är ingen "fotbollstjej" utan såg det mer som en kul grej.. Men spela fotboll med vännerna har vi pratat om, men efter min insats ikväll är jag tveksam haha känns som det är nåt som jag bara gör med Eric typ =) just vi två, vännerna kan jag göra roligare saker med (kan jag såklart med Eric också men tror ni fattar hur jag menar).
 
 
Ikväll plockade jag de första bären! Så gott!
 
 
Igår var Lina här hela kvällen. Promenad. Karatefylla. Västerbottenostpaj. Massa snack.
Så blev vår kväll, helt kalaskul! woop woop Lina rockar! <3
 
Kan inte fatta TVÅ dagar kvar sen efterlängtad semester som btw är godkänd nu coolt det va på tiden, men krävdes ett surt samtal från mig för att hon skulle göra sitt jobb jäkla ekonomitant!
 
 

Cissi

Haft en superkul dag med snyggCissi woop woop. Mat på hälsofreak (älskart!) o sen en yoghurtglass där med (älskart!)
Promenerat en del också ska gå 2,7 km till så det blir en mil idag woop woop! Vädret har skiftat mkt ett tag när jag gick riktigt öste det ner, vill ha en bra regncape!
 
Imorgon är det måndag igen men ångesten saknas fööööööör det är sista veckan innan semestern!
 
Mitt fina hjärta åkte precis iväg för att.. gissa.. :P fiska! såklart!  men jag tycker det är lite skönt att va själv nu, har ju varit med honom massa sista tiden då han jobbar hemma (älskart!) men en liten stund själv kan va nice, men glad han kommer hem ikväll hehe..
 
Ska efter min lilla promenad göra lite mat, blir chickennuggets ris o currysås. Mums!
 
Ska även läsa veronicas uppsats, eller den är bara påbörjad. .. Sen blir det nog bad o serier resten av kvällen:)
 
(btw säger mums o woop woop alldeles för ofta måste sluta! )
 
 
 
 
 
 
 

Lasse!

Äntligen är biljetten bokad! Blir bara jag o Cissi som det ser ut nu orkade inte vänta så att alla hinner bestämma sig vi går iaf o vill folk hänga på do it liksom!
 
 
woop woop!! åh vad jag längtar! Nåt kul som händer i höst liksom så känns det inte lika trist när sommaren är över.. har ju We love the 90s kvällen också woop woop! kul o boka in saker....  :) Bokade precis biljetter till nästa fotbollsmatch också.. Vill även se Sabaton i höst kommer till Lkpg men biljetterna är inte släppta än så kan inte boka än hehe.
 
 
 
 
 
 
 
 

Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p� Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus