Gott




MUMS så god den var


Super :D

Lördag

Lördagar är underbara:)

Började morgonen med goood lördagsfrukost, frallor med ost :D underbart! Åkte till gymmet och körde en timme. Woho skitbra. Tredje passet denna vecka känns jättebra. Men vet inte om det blir imorgon med, kanske.. Ska in senare till stan o träffa Cissi o fika. Mycket trevligt att träffa henne. Håller även på att fixa me datorn nu, installera massa grejer o så. Men känns jättebra. Jag gillar mycket min nya dator ;) hihi.. Har massa plugg med att fixa idag och imorgon o lite andra saker inplanerade också:) Men bara roligt att ha lite att göra;)

Nu ska jag fortsätta fixa lite

Ha en bra lördag, det ska jag ha :)

Ny dator

Ja min gamla dator bestämde sig i tisdags för att sluta vilja vara snäll och istället sluta fungera... Den funkade bara några minuter sen stängde den av sig. Dumma den. Men Eric pulade med den lite och tillslut så funkade den så pass så att den bara hängde sig när man startade om datorn. Som det verkade iaf. Men med datorer vet man aldrig. Ibland funkade den helt, och ibland inte. Jag fick nog iaf helt enkelt. Så idag åkte jag o sötnos o köpte en ny till mig. Woho. En bärbar nu. Min första;) Men nu har han pulat med med den stationära och den kanske funkar? peppar peppar.. Man vet ju aldrig. I vilket fall så är jag glad jag har en bärbär, bara extra plus om den stationära också funkar så :) Dock har jag inte lärt mig tangentbordet riktigt... Finns fler knappar massa skit så man kan skriva ut osv så kommer åt dem hela tiden haha. Men lär mig väl.

Vi har iaf haft en superdag jag o sötnos. Mycket mys och skratt. Spelat lite av HP spelen, mkt roliga.. Nu blir det renbädda, se på serier och snart sova:)


Natti natti......

And off we go

Ja nu är kursen igång sparkad. Blir nog bra!

Var även iväg på gymmet idag promenad 10 min följt av 15 min löpning. Sen körde jag axelträningsövningarna jag har och lite mage. Plus jag gått 1½ timme idag med. DET är en bra motionsdag. Men efter imorgon blir det väl sämre iaf på gymmetträning om jag får sprutan. Hoppas. Annars vet jag inte varför jag ska hosta upp 300 kr om jag inte får någon. Så hoppas. Sen ska den såklart hjälpa det vill jag galet mycket...

Idag är jag trött. Blev alldeles för lite sömn inatt och drömt jobbiga saker.. Hoppas de inte slår in..

Topmodel och soffanliggande blir det ikväll. Ska även bada:)


The last day ;)

Sista dagen i "frihet" imorgon börjar nya kursen. Gillar det på ett sätt och på flera sätt inte. Gillar nya kurser, alltid intressant med nytt.. Blir ju så lätt uttråkad. Men ofta är allt så rörigt i början det gillar jag inte. Hoppas gruppen känns bra imorgon och att de är lagom seriösa. Att de vill göra det som krävs och lite till, men inte vill sitta 154 timmar med allt. Dock brukar problemet snarare vara tvärtom på lärarprogrammet att folk är lata muppar som helst gör inget alls...Helst ännu mindre!

Haft en bra dag iaf. Två promenader. Fika med Jenny. Handlade lite mat så vi kunde göra god mat ikväll. Blev råstektpotatis, oxfilé, rödvinssås:) Jag är dock ingen biffmänniska. Jag vet, jag är störd! Jag gillar annat kött bättre typ fläsk.. fläskytterfilé.. Mmmmmmm.. Det är grejer det. Men ok va det. Kollat på alpint. Umgåtts med Eric. Kollat på film, Buried, sådär faktiskt. Småseg o lite trist. Men sevärd? Mja, lite? Haha typ. Sov lite, såklart. Börjat leta recept till Erics födelsedag vad man ska bjuda på. Han pratade om några vaniljbullar så försökt hitta dem just deeeeee han ville ha. Letar efter word på svenska. Funkar inte detta. Synonymer funkar inte, jag som använder det JÄMT. ABC funkar inte heller. Superkasst. Lätt man slarvar och stavar något fel, och nu märker man inte det. Plus det är rätt knöligt att hitta något som man letar efter. Typ letade efter sidhuvud sådär 20 min? Har hittat det förut men nu var det totalt borta. Löst korsord. Läst i min nya bok, utan ett ord heter den. Här är lite kort om den:

"Du vaknar. Huset är tomt. Din familj är borta.
14-åriga Cynthia skriker åt sina föräldrar och slår igen dörren till sitt rum. När hon vaknar nästa morgon förväntar hon sig en konfrontation, men istället är huset tomt. Hennes mamma, pappa och storebror är borta.
25 år senare bestämmer sig Cynthia för att delta i ett tv-program om olösta fall i ett sista försök att få veta vad som hände den där natten. Först händer ingenting. Sen ringer telefonen. En mansröst säger att hennes familj förlåter henne. Cynthia är nära att bryta ihop. Är hennes familj vid liv? Varför har de aldrig hört av sig? Cynthia börjar forska i försvinnandet, och trådarna leder till fruktansvärda hemligheter. Kanske hade det varit bättre att låta det förflutna vila".

Den verkar helt ok.. Rätt bra, dock har jag inte hunnit "komma in i den" ännu, så blir nog ännu bättre snart. Ska ta med den på bussen imorgon så snart är det nog färdigläst;) Måste titta ut då o då annars blir jag bara åksjuk, men det får gå!

Nu blir det lite bomberman innan sängen kallar. Galet trött idag.....

Natti natti...

Myskväll!

Jag o Sötnos hade myskväll igår. Först åt vi på Plaza och sen gick vi på bio för att se Little fockers! Ok film! Somvanligt lite överdriven, men blir ju lätt så med komedier..

Vi åt en skaldjurssoppa till förrätt.. "Krämig soppa lagad på en bas av räkor & kräftor. Serveras med färska räkor, dill och nygräddat bröd". Sen åt jag grillad kycklingfilé... "Vitlöksmarinerad, grillad kycklingfilé som serveras med mustig rödvins & vitlökssås och rostade grönsaker efter säsong". Supergott var allt! Mums.

Tack sötnos för en underbar kväll! Ber om ursäkt men samtliga kort är mörka!








True or false

Skorpionen

Symbol:
Skorpionen (förteget A)
Ängel:
Samuel
Färg:
Rödbrun
Växt:
Aloe - Trollhassel - Kattmynta
Metall:
Stål
Kristall:
Opal
Tarotkort:
Döden
Motto:
Jag önskar - Jag kontrollerar
Nyckelord:
Passion
Element: Vatten
Turdag: Tisdag
Kvalitet: Fast
Polaritet: Negativ
Positiva drag: Beslutsam - Flitig - Charmig - Elegans
Negativa drag: Svartsjuk - Inåtvänd
Turnummer: 2 & 4
Människokroppen: Könsdelarna
Kinesiskt djurmotstycke: Boar
Nyckelord: Pluto, koncentration, intensitet, sex, födelse, död, hemlighetsfullhet och jade.

Skorpionens energi brukas till förändring, en intensiv kraft, som bryter ner för att ge möjlighet till att bygga upp något helt nytt. Skorpionens tecken associeras i hög grad till starka, intensiva känslor. Känslor som ofta är irrationella och komplexa, så att de är svåra att förklara med ord för andra.

Starka känslor och lidelser, målmedveten, högst fantasifull, omdömesgill, skarpsinnig, uthållig, och bestämd.
Skorpionen är de häftiga känslornas tecken. Allt som är drastiskt och plötsligt och rent av fruktansvärt är Skorpionens karakteristika.

Skorpionen kan på ytan vara märkvärdigt oberörd, men innanför vävs farliga drömmar och fantasier. Han dras till det absurda och giftiga, älskar med glöd och hatar med samma glöd. Skorpionen trivs bäst i extremlägen. Eftersom det ändå är ett fast tecken, visar sig Skorpionens passion inte så mycket i honom själv, utan i omgivningen. Skorpionen har en förmåga att få omvärlden att leva ut de starkaste känslor, men själv bevara ett synbart lugn. När de är förälskade, är de upp över öronen förälskade, och ingenting får hindra dem.

De har en stark lojalitet, och deras passion är ibland överväldigande, Skorpioner är mycket intresserade av sex - inte förvånande, eftersom Skorpionen styr könsorganen - och deras längtan efter sensuella landvinningar blir ofta för mycket för deras partners. är en kraftfull, orädd älskare, som inte drar sig för att omåttligt njuta av sprit, droger och romantik.

Detta ganska hemlighetsfulla tecken är fyllt av starka känslor, och precis som djuret som är dess förebild kan Skorpioner sticka till om de blir uppretade. De blir snabbt och intensivt förälskade, men om man försöker förändra en Skorpion eller få honom att anamma ens egen världsbild i stället för hans egen, går han antagligen till attack. De älskar och lever på sitt eget sätt och kämpar i tysthet med att övervinna alla livets mörka sidor. Eftersom Skorpionerna är intresserade av överjordiska ting, är det inte förvånande att vissa av dem styr in sin passion på en högre livsnivå.

Skorpionen lämnar ingen oberörd. En kraftfull personlighet med ett rikt inre liv. Skorpionen har en tendens att gå till ytterligheter, svart eller vitt, antingen eller. Skorpionen är ett vattentecken. Det betyder att det finns mycket känslor bakom ytan. En samlad, behärskad fasad men ett stormigt, passionerat inre. I relationer och samarbete är Skorpionen tydlig och viljestark. En målmedveten natur som inte glömmer vare sig en väntjänst eller en oförrätt.

Skorpionen stimuleras av utmaningar och är djärv och strategisk. Spänning och dramatik lockar denna hemlighetsfulla natur. God organisationsförmåga hör till bilden och kapacitet att metodiskt genomföra sina planer. Skorpionen är utforskande och analytisk, ofta en god människokännare. Omgivningen behöver inte berätta så mycket, Skorpionen vet ändå och kan stundtals ana sig fram genom tillvaron. Få ting undgår Skorpionens skarpa blick. Ett intresse för psykologi och existentiella frågor hör till bilden, likaså finns en stor potential på det kreativa området. Alla former av problemlösning fascinerar Skorpionen.

Planeten Pluto styr över Skorpionens tecken. Det ger sig tillkänna bland annat genom ett stort kontrollbehov. Skorpionen är viljestark och vill helst ha distans till omgivningen och kontroll över sin livssituation. Skorpionen är känd för att alltid ha en dold reservplan, och får ofta ett liv med spännande möjligheter och dramatiska vägskäl!

Till Skorpionens natur hör resor, äventyr, dynamik, men också lojalitet, intelligens och ärlighet
Skorpionen njuter av nya platser, historiska sevärdheter och äventyr.
En Skorpion är en intellektuellt rörlig människa, medial, kreativ, har lätt för att planera och organisera.

Det dynamiska, som att veta vad du vill och leda andra är en av egenskaperna. Du är gärna i första ledet och spelar en framträdande roll. Ändå har du förmågan och styrkan att säga nej.

Du är god och lojal, ställer gärna upp och hjälper till. Du upplevs ofta som intressant, spännande och magnetisk.

I hemmet vill Skorpionen ha det ombonat och trivsamt, kanske t.o.m. elegant.

Mystik och astrologi kan attrahera dig, liksom tanken om ödet.
Du är lite av en forskare som söker egna lösningar och har stark tro att du ska klara även de svåraste uppgifter. Du kan det du vill och gör det även om du skulle råka utnyttja dina vänner för din egen skull. Annars är du en i grunden nyfiken och ärlig människa. Du kan bortse från det oväsentliga och se klart - du vill ha ordning och reda, och ditt målmedvetna jag söker grundligt lösningar där ingen annan ser dem. På så sätt är du den födde ledaren som ger styrka åt dem som är omkring dig.

Men, du kan också vara egoistisk och tycka att andra ska rätta sig efter dig för att du är den som vet bäst.
Din dominans och din självgodhet tar sig ibland oanade former.
Du är misstänksam mot andra och deras förmåga och du kan bli både burdus och hänsynslös i umgänget med andra.
Du är lättsårad och blir då tjurig och irriterad.

I besvarad kärlek är du trygg och trogen.
Det är lätt att falla för en Skorpions vackra ögonkast. Men - i kärlek är du ofta blind och lidelsefull, men också hård och känslokall, och då är det bara är du som räknas...

I Skorpionen kombineras vattnets känsliga och intuitiva element med den fasta egenskapen. Här kan således känslan få praktisk tillämpning. Pluto härskar över skorpionen och ger en stark drift till nydaning och nästan brutal personlig utveckling. Vart detta leder hän varierar från skorpion till skorpion. Den ende som vet är möjligtvis skorpionen själv då han aldrig röjer sitt inre.

Skorpioner är intelligenta och lyckas vanligtvis lösa de problem som de ställs inför. Det finns en stark kraft här som måste få utlopp, ibland i hårt arbete, diskussioner eller passion, men tyvärr kan också våld, hämnd och svartsjuka finnas med på listan. En röd tråd i hans handlingar och känslor är intensitet. Han tar livet på blodigt allvar, det här är ingen person som man driver eller leker med, då får man snart smaka på hans tillbakabetalning. Kritisera inte en skorpion, det är ingen idé. Den ende som ändrar på skorpionen är han själv.


Pokerkväll

Igår hade jag pokerkväll med några fina vänner. Jättekul, för jag gick plus ^^ haha. Kvällen avslutades med singstar, också mkt trevligt!

Skickat iväg min första jobbansökan, känns lite knas.. haha. Men kul också.

Idag blir det plugg, promenad och slappning :). Hade tänkt träna i förmiddags, men tänkte nej nu väntar jag några dagar extra så jag inte blir sjuk igen. Klok är jag ^^ haha Ikväll blir det bio och ut o äta med älskling <3 mycket mysigt!

Visar lite kort från igår!


Cissi o Lina


Erics bror Patrik


Jakob


Simon och Erics andra bror Daniel


Gänget sjunger singstar.. :)


Jag o Eric.. o sådär snygg blir man om läpparna av rödvin


Anja


Anja och jag


Daniel Simon Lina och Cissi


Eric


13 år

Idag är det 13 år sen min farmor dog... På kvällen fick vi det tråkiga samtalet.

Det värsta är att jag känner inte direkt saknad. För jag minns heller i princip inte. Hur kan jag inte göra det jag var ju förhållandevis stor när hon dog? Vi såg inte superofta, fast hon bara bodde i mjölby... Inte jättesällan heller, men inte allt för ofta. Så himla tråkigt. Tråkigt hon inte fick se hur jag "blev". Men jag minns farmors begravning. Min pappa är ganska kall och hård. Men också kärleksfull, men lite svårt och komma åt det. Men minns att jag tittade på honom på begravningen och jag såg att tårarna rann. Men när han såg att jag tittade på han gjorde han ngn rolig min för att försöka visa att han inte var ledsen.. :( Nu i efterhand ångrar jag att jag inte tog hans hand eller något. Sa något bra? Men när man är lite yngre tänker man inte på sånt.. Gjorde i alla fall inte jag då. Tyvärr. Önskar jag funnits där för honom då..

Min morfar saknar jag mer.. Fast vi såg ännu mer sällan de bodde i Stockholmstrakterna mestadels. Han dog den 2:a augusti året innan. Men honom kände jag mer kontakt med ändå. Han brydde sig mera. Greta brydde sig med, men hon och jag hade svårare att prata.. 

Men man tänker till på sånahär dagar. Speciellt med tanke på att jag inte har någon. Min farfar tog när jag bara var ca 1 år gammal. Min mormor lever ev, men vill ju inte veta av oss. Min plastmormor är troligen död också, alkoholist, och sist vi kollade upp hennes personnumret så fanns ingen med det personnumret kvar:(  

På jul satt vi o kollade på gamla filmer då kände jag tårar när jag såg farmor. För då mindes jag mera. När jag såg henne röra sig, hennes röst och jag insåg jag mindes mycket mer när jag såg allt som film. Det är mycket man önskar man gjorde annorlunda. Att jag tagit mer kontakt. Att jag bjudit till mera. När jag var liten var jag ganska blyg.. Jag önskar vi åkt mer till dem och jag fått mer kontakt med henne.

Min morfar hade jag också velat känna bättre. Mamma har så otroligt mycket fint att säga om honom. Hon saknar honom varje dag. Han var världens snällaste. Ett annat minne av honom är när vi spelade kort kanske sista gången vi sågs minns inte, så hörde han inte vad jag satsade (vi körde plump) och jag blev jättearg för att han inte hörde vad jag sa. Han hörde dåligt och jag pratade tyst. Men då fick jag värsta arga anfallet... Så dumt. Så öndigt.

Jag önskar jag kunde resa i tiden. Säga hur mycket jag älskar dem. Varit med med dem. Ha fler minnen med dem. Varför är döden så bestämd? Jag önskar det fanns en lucka man kunde gå någon gång ibland och hälsa på. Få en kram. Att bara få lite kärlek och lyckoönskningar. Jag vill höra att de tycker om Eric, att de vet han gör mig lycklig. Att jag pluggar till något jag vill bli och kommer förhoppningsvis få ett bra jobb senare. Ett bra liv.

Onsdag

Yeei onsdag. Idag kommer kock-knivarna ^^ Erics julklapp från jobbet!

Hunnit med o fixa ännu mer inför kursen som börjar på måndag. Har dock inte alla böcker. Rättare sagt har en;) Men ska hämta några på bibblan idag. Sen måste jag nog köpa ett gäng med, usch! ^^
Ska snart neråt stan och träffa mamma. Vi ska handla mat o lite.. :) Mkt trevligt!
Ikväll blir det ut o äta med Jenny..:)

Imorgon blir det stan o luncha med Anja. Sen examination 13-17! Woho! Sen är jag ledig fredag igen. Riktig tuff skolvecka;) en hel halv dag i skolan^^ kämpigt! Men måndag börjar det ^^

Hann läsa klart kartläggningar och skriva ner mina åsikter igår. Var nog klar vid tio-tiden. Men skönt att fixat det redan, så idag kan jag göra roliga saker ;)

I helgen blir det ut o äta med Eric + bio och sen pokerkväll me söta vännerna!

Ne måste fortsätta kika angående böcker nu innan jag ska me bussen om 20 min.

Woop woop! Bye bye

Äta bör man..

.. annars dör man !

Slänger upp kort på maten jag åt idag. Tror inte Gregg och Michel skulle gilla det i Masterchef, eller smaken men dåligt upplagt skulle de tycka. För mkt brunt ^^ =)

Blev iaf kyckling stekt i sambal olek, creme fraiche, soja, grillkrydda och salt! Till det fullkornspasta och tomat och gurka!

Läst massa kartläggningar idag! Men har en hel del kvar. Ska man granska kritiskt så ska man ^^ Ser också till att njuta, för måndag börjar helveteskursen! Som kräver mkt av en, mycket schemalagt (i norrk är ju allt nu med skit) och massa plugg att göra!! Så ska vila medan jag kan ;) Sista terminen påbörjas då också!

Förresten va jag o E aldrig på bio i helgen, jag va ju sjuker :/ Men vi bestämde o ta det i helgen ist. Lördag tycker jag så kan jag vara hemma i soffan på fredag:) Det är skönt ^^ Lär behövas efter en tuff examination! =P eller den kanske är torsdag? Hm.. Blev osäker nu ^^  Aja.. Det märks om inte annat.

Bestämt mig för att vara duktig och vänta med att träna tills förkyldningen är jätteborta. Duktig va. Brukar gärna gå på o träna lite på slutet, sen blir jag sjuk igen, iaf hänt två ggr på raken nu! Så nu ska jag t.om gå utan halsont en dag innan jag beger mig till gymmet.. ^^ haha.

Läsa läsa mera nu! Hoppades på att bli klar idag, men ser inte ut som jag hinner.. :/


Gissa!

VERSE
I was sitting by myself alone and you know
that in my room I don’t have a phone
There was a knock on my door, but I’m not sure.

it was her, the girl who treasures me.
She said: I love you, do you love me?
I can’t recall if I answered at all

She sat down on my bed: treacherous ground
Her face turned red and and didn’t make a sound
She looked at me like a dog that wanted food

I thought to myself “I don’t have a bone”
“But neither of us should have to feel so alone”
I was careful not to say anything rude

CHORUS
I didn’t know if to kiss her
or if I preferred to miss her
"This is just like some movie from before", she said

and she was on a love’s train
But I was in an aeroplane
All we could do was to wave to one another

VERSE
Silence is a voice of an equal choice
Girls sometimes wish that they were boys
And men they blush when the blood rushes too late

Echo is the voice of bouncing back
A gecko is a lizard and a rat is a rat
A no is a no is a no, I don’t like that

Wanting is a need which wants to defeat
Rejecting which is greed of another need
She looked at me with original sinful eyes

And though the love of spring was in the air
My heart for her refused to care
A lock was there and she couldn’t lock it up

And though for some that night was blessed
The knife of love cut through her chest
For her it was another failure stored in her soul

And love is blind and sometimes a fool
It can be oh, so kind, and just as cruel
All I could do was to try to play my role

Save my soul, save my soul
Save my soul, save my soul
You gotta save my soul

Come on and save my soul
Save my soul, save my soul
I got to save my soul




Så kära vänner.. Vem är det och vad heter låten? Älskar den så de nära tror jag vet direkt:) Speciellt om de hörde den.. Bra skit iaf! 

Snott från: www.sweetslyrics.com


KVINNANS SPRÅK

KVINNANS SPRÅK

- ”OKEJ”
Detta är ett ord hon använder för att få slut på ett gräl, när hon känner att hon har rätt och att det är hög tid för honom att hålla käften! Använd aldrig ordet "okej" för att beskriva hur en kvinna ser ut. Det är ett säkert sätt att starta ett gräl.

 
- ”FEM MINUTER”
Detta betyder i själva verket ca en halvtimme. Det kan jämföras med de fem minuterna som fotbollsmatchen kommer att hålla på innan han går ut med soporna.

 
- ”INGENTING”
Detta betyder att det faktiskt är "något" och han bör definitivt vara på sin vakt.
"Ingenting" används vanligen för att beskriva känslan hos en kvinna, som önskar att sätta dit honom.  "Ingenting" kan oftast ses som ett tecken på ett kommande gräl, som kommer att vara i "fem minuter" och som kommer att sluta med ordet "okej".


-  ”GÖR SOM DU VILL” - med höjda ögonbryn
Detta är en utmaning till honom. En utmaning som kommer att sluta med att hon blir förbannad över "ingenting" och sista ordet kommer förmodligen att bli...

 
-  ”OKEJ, GÖR SOM DU VILL” - med vanliga ögonbryn
Med detta menar kvinnan: "Gör vad fan du vill, jag bryr mig inte längre" . Han kommer få ett "gör som du vill"(med höjda ögonbryn) inom några få minuter följt av "ingenting" och "okej", och hon kommer att prata med honom först om "fem minuter" när hon lugnat ner sig lite.


-  ”DJUP SUCK”
Detta är egentligen inte ett ord, utan ett icke-verbalt meddelande som oftast blir missförstått av män. En "djup suck" betyder för det mesta att hon för ögonblicket tycker att han är en idiot, och frågar sig själv varför hon kastar bort sin dyrbara tid på att diskutera "ingenting" med honom.


-  ”LÄTT SUCK”
Än en gång inte ett ord, men en signal som alla män kan dra nytta av att känna till. "Lätta suckar" betyder att hon är nöjd och vid gott humör. Det bästa han kan göra nu för att hon ska förbli i detta tillstånd, är att varken andas eller röra sig överhuvudtaget.

 

- ”DET ÄR OKEJ”
Detta är ett av de giftigaste och farligaste uttrycken som kvinnor använder. "Det är okej" betyder att hon har tänkt över grundligt på vilket sätt hon skall straffa honom för något han gjort, eller inte gjort henne. "Det är okej" används ofta tillsammans med ordet "okej" och i förbindelse med "gör som du vill" (med höjda ögonbryn).  Tolkning: inom en snar framtid kan han förvänta sig stora problem.


-  ”TACK”
En kvinna tackar dig. Svimma inte, bara säg varsågod.
 

-  ”TACK SKALL DU HA”
Detta är något helt annat än "tack". En kvinna säger "tack skall du ha" när hon är fly förbannad på dig. Det visar att du har behandlat henne på ett känslokallt sätt, och att hon känner sig trampad på. "Tack skall du ha" kommer att följas upp med en "djup suck". Var försiktig med att fråga vad som är fel efter en "djup suck" eftersom hon bara kommer att svara "ingenting".

 

Sprid nu dessa visdomens ord till alla MÄN i din närhet för att hjälpa dem
och till de KVINNOR du känner för att ge dem ett gott  skratt !


Måndag

Åh va jag hatar måndagar! Denna ännu mer. Dock har jag överlevt...

Mådde iaf bättre imorse än vad jag gjort i helgen. Pjuh. Så kändes superskönt det. Halsen var svullen än o massa förkyld, men inte halvdöd som jag låg igår.

Dagen började bråkade med att kopiatorn inte fungerade! Jättekul!! Men lyckades snickra ihop lite jobb till dem, gillar utmaningar.. Dock kunde jag inte mkt om dinosar:P mer än att de levde för massa år sen o va stora :P ^^ haha. Men det löste sig:) Men jobbigt har det varit. Klassen är ganska problematisk, men fina också... Slutade redan 13.15 men var tvungen o va kvart till 13.45 för massa fix! Stod o väntade på tåget som gick 14.03 o precis när det kommer inser jag att jag har glömt skriva i timrapporten. Lagom glad. Bara o kana tillbaka utan o ramla. Fyllde i pappret tillbaka 14.30 vid linghems resecentrum och inser att alla tåg är inställda tills 15.20 visst är det underbart;) men skulle gå buss stod det. Kom en vid tre och kl fyra va jag hemma. HÄRLIGT. Genomsur då vi hade snöskulpturbyggardag. Det fick jag inte veta innan utan L sa till mig att jag va rastvakt i tio min, så jag tog inte varma kläder, va ju skapligt varmt idag så termisarna fick stanna hemma och tog heller inte gummistövlar! FY FAN så blöt jag blev. o KALL. Mår typ dubbelt så dåligt nu som imorse pga blöta strumpor o två timmar ute. Stackars mig. Men barnens skapelser blev fina! Ett Zoo är det iaf ni inte ser det. Diggar pingvinerna mest! SÅ fina!

















Bläää

BLÄÄÄÄÄÄÄÄ!!


Vilken jävla skitdag rent ut sagt. Skulle till gymmet på förmiddagen idag hade jag bestämt, man ska smida medans järnet är varmt. MEN gissa vad. Joho! Jag vaknade kl nio o var massa förkyld igen och ont i halsen. Måste vara ett jävla skämt? Seriöst. Jag får tydligen inte träna o få en snyggare kropp. Nej nej. Motarbete!!!

Nu får jag inte vara sjuk på måndag, lovat att jobba och VILL så gärna jobba är ju på min gamla praktikplats! Plus jag lovat att träna tre ggr innan nästa gång jag träffar sjukgymnasten, dvs onsdag. Tränade ju igår o tänkte träna imorse med o sen på tisdagen! Så va mitt schema. Men imorgon lär inte gå. Så får hoppas mån går så kör jag mån o tis ist! Så det blir tre ggr. Men mååååste bli frisk!!

Haft en riktig mysig hemmakväll, med bara mig själv. Varit riktigt skönt. Saknat Eric såklart, men är skönt att vara själv också. Men i veckan blir det alldeles för mkt av den sorten och massa veckor framåt. Ledsen. Sett två riktigt larviga tjejfilmer: En shopoholics bekännelser och 27 dresses. Tagit en långt bad, läser just nu Djävulen bär prada, ingen bra bok än så länge.

Nu ska jag gå o lägga mig o lösa korsord. Bra slut på dagen iaf. Dagen har överlag varit rätt tung o jobbig. Varit jävligt deppig, men hoppas på en bättre dag imorgon.. Det är bara trist att vara ensam när man är nere:/ Usch! Men samtidigt är jag inte bra sällskap när jag är nere....

Imorgon blir det pannkakor o ärtsoppa till lunch och på kvällen kycklingfajitas. Annars blir det mkt slalom imorgon på tv.. :P Förhoppningsvis också promenad, dumma hals LÄK LÄK!

Godnatt på er!

Slänger upp lite gamla kort som några av er ev inte har sett.. Varsegoda =P
Man får skaplig ångest när man ser hur mkt jag lagt på mig.. Så kommentera inte det är ni goa. Jag ser själv=/
Nu vill jag till gymmet o träna ^^ =P Man blir peppad att köra gärnet iaf..


Maj 2005



Juni 2006


2005


Nyår 2006


Nyår 2007


Nyår 2003


Nyår 2003


Nyår 2005.. Bjur på ett kort jag ser rolig ut på med;)


Jag o Cissi fyllde 21! Maskeradfest


Sommaren 2007.. Brun o fin :P


Fest hos Bovan 2006.. HAHAH Eric.. ^^ =)


Fest hos Bella 2006


Tjejgänget.. 2005. Angelica, Lina, Jag o Cissi


Fest hos Rebecka 2007


Valborg 2005


Erics mamma fyllde 50.. Orkar inte räkna när? :D 3-5 år sen? kanske:P


Jag o Cissi fyllde 20.. Så vi hade 40 års fest ^^ såklart tema!
Kommer aldrig glömma denna kväll! Fick nämligen en av de bästa presterna någonsin.
Nämligen ett fotoalbum med kort från "vår" tid sen hade de skrivit massa fint om mig. Blev tårögd!


Midsommar 2005


Midsommar 2005! Också ett minne för livet. Vi skulle nämligen va kattvakter åt syrran o tony! Så vi skulle till johannelund på natten. Ta sista bussen va tanken. Men den missade vi ^^ O då bestämde vi oss för att gå dit ist från lambohov som festen va i.. Jättesmart. Vi skildes åt på vägen för vi va så himla osams, dock minns jag inte om vad såklart ^^ Och det tog sååå långt tid att ta oss hem för vi gick fel flera ggr. Man va väl liite för full ;)



Sådär det var allt från bildarkivet ikväll. Bilderna blev lite i huller om buller, men orkar faktiskt inte ändra såhär dax. Man blir nostalgisk när man kikar. Minns allt kul man gjort. Kommer man någonsin ha så mkt kul igen? Ofta känns det faktiskt som det var roligare förr.... Men ... Är väl så att när man ser tillbaka på saker ser man gärna mkt bra och lite mindre dåligt... :P Som typ baksmällorna. Haha.

Men godnatt på er! Nuuu måste jag sova:)

Uppe med tuppen;)

Som ni alla vet gillar jag att sova.. I sängen, på soffan, i Erics knä.. you name it ;) Men idag va jag duktig, faktiskt stolt, gick upp halv sju så skjutsade E mig till gymmet innan han skulle till jobbet. Skitbra. Så 07.05 var jag på gymmet. Tränade en timme. Hem o gick till tvättstugan. Båda tvättmaskinerna bråkade, dvs en fungerade! En stängde av sig hela tiden (dvs två ggr^^) o den andra tar på sig lååångt tid! O va ute i sen tid då tvättiden började redan sju o jag va hemma kvart över åtta. Men tänkte jag hinner, har på mig till åtta! Men detta sabbade lite i min plan. Sen när det va dax att torka funkade inte torkskåpet ^^ gah. Så fick låta saker torka i lägenheten.

Mamma o pappa kom förbi och fikade vid elva. Mkt trevligt. Följde me dem o handlade lite mat för att hjälpa dem plus kul o träffa dem. Kom hem vid ett ätit lite o tagit det lugnt. Snart ska jag till skolan för vfu seminarium 15-17, underbar tid ;) Men hunnit med mkt idag ändå så det känns bra. Annars är det lätt man inte gör mkt när man ska iväg så sent.

Ikväll blir det lugnt med tacos o film. Ska bli så skönt. Riktigt trött idag.. Sovit dåligt inatt hade skitsvårt o sova. Låg o oroade mig hur jag skulle ligga för att inte få så ont idag. Så himla jobbigt är det.. :(


Degig

Jag har precis lärt mig ett nytt ord för blekfet, DEGIG. Det va rätt wierd tycker jag.

Annars har dagen varit bra. Donat en hel del hemma, var nämligen ledig idag:) Va iväg o handlade lite mat igen, den bara försvinner.. Ikväll va det lugnt med masterchef (som jag sov till somvanligt, måste sluta somna såfort jag ligger ner..) och sen såg vi på The Jacket ikväll. Tips tips kära vänner, filmen va riktigt bra!!
Woop woop!
Ska ev på bio i helgen, det släpps ju en film på fre som jag vill se.. Ni kan ju gissa vilken ^^ :D

Imorgon är det sjukgymnast besök... Hoppas på ett mirakel... Somvanligt. Eller iaf på lite hjälp. Fått ny tid hos ortopeden. Japp bollen är i rullning. Vill bara må bra. Kunna leva ett bättre liv än vad jag gör nu.

Nu ska jag mysa ner i soffan liite till med E.. Imorgon ska han va hemma, men på fre ska han nog till jobbet. Han börjar bli bättre o bättre nu. Skönt för honom. Men då kommer ångesten.. REDAN. För på måndag ska han ju iväg igen. Det har varit låångt tid Maria + Eric tid nu. Det kommer bli tufft att ställa om sig tillbaka. Hate it!

Funderar på att kasta ut julen imorgon med. Köpte rosa tulpaner o två primula, en rosa o en lila. Så de passar inte till allt rött;) Plus det är ändå dax att kasta ut julen nu. Men älskar´t. Men nu vill jag ha vår! Bort bort dumma snö.
På tal om snön så blev jag attackerad (enligt mig) av tre hundar idag. Älskar som ni vet hundägare som har koll på hundarna. En hoppade jäävligt nästan på mig, kände tänderna mot mina ben så nära va han. Nej han försökte inte bita, även om jag tror det ^^ ;) Utan han stod helt enkelt så nära med sin äckliga min öppen.. Skitnervös va jag o hundägarna bad inte ens om ursäkt. "Alla älskar väl hundar" som många hundägare verkar tro. Men somvanligt var jag lite för feg för o säga nåt. Bet ihop och gick vidare. Men nu sitter jag här o är katig o ångrar mig. Nästa gång ska jag säga något. De måste lära sig att hålla koll på monstrena.

På måndag har jag fått jobb! =D På min gamla praktik, Himnaskolan ska va i min gamla klass. Ska bli superkul! Woho. Saknat de underbara barnen. De finns i mitt hjärta! <3   

Kartläggningen är inlämnad. Igår var det nog. Så nu gäller det. Den kändes bra, men man vet aldrig. Det är ju så att läraren vi har i kursen inte ska läsa dem, bra va. Så allt hon sagt vi ska tänka på, är det inte säkert att den examinerande läraren håller med om. Men förstår hon inte kan läsa allas såklart. Men känns bara surt då jag VET att lärare bedömer olika. Det tror jag de flesta som gått i skolan vet. Då känns det trist jag gjort som C sa jag skulle göra och sen kanske inte A håller med nu. Men vi hoppas på det bästa!

Även börjat leta böcker till nya kursen, ska börjas i tid. Så på fredag innan skolan ska jag träffa en tjej på Liu o köpa en bok. På fredag ska jag även tvätta. Sen 15-17 är det vfu seminarium. Jävligt onödigt brukar ge typ noll. Men man måste gå så.. Känns som vissa saker finns på schemat för de "ska" inte för att varken lärarna el eleverna tycker det ger nåt. Sånt gillar jag inte. Gillar att lära mig saker o att tiden används effektivt.

Ps. Hur smart är man att man vaknar tidigt på morgonen och tänder inte lampan för att inte väcka E. Får för sig att man ska ta p-piller o trycker in ett piller + själva foliet eller vad det är på baksidan ni som äter vet vad jag menar det silvriga hårda som håller pillret på plats... Det gjorde SÅ ont att svälja. Först fattade jag inte vad det var. Men det rev nog upp lite i halsen eller på själva mandlarna för har haft ganska ont idag. Det är INTE vanlig halsont utan har känts mer öm... Så .. ett tips. PROVA INTE DET HEMMA!

Det blev alldeles för långt. Hoppas ni orkade läsa allt.

Over and out.



Puss på dig Jenny! Hoppas din vecka varit bra <3

Att göra lista

Organiserad som få är jag. Som ni vet.

Nu har jag fixat en "att göra lista" (även gjort massa på den:P) då det känns som jag har flera mer o mindre viktiga saker att göra som hänger över mig bla råkar med vfun som ni vet. Hoppas det leder någon vart. Ortoped. Sjukgymnast. Ny kurs. Opponering. Ny litteratur. Planering. Vfu. Ta sig till vfun? Köpa busskort? Massa frågetecken som vägrar räta ut sig!

Fixat hela eftermiddagen sen jag kom hem vid tolv, med undantag från en film, som förövrigt va kass, Fat pizza. Så får man får en "rolig komedi". De blir överdrivna, kassa och irriterande... Jag borde börja göra film, för de som gör filmer just nu verkar inte fixa det ^^

Förövrigt är Åsa världens sötaste. Skickade in kartläggningen idag och hade inte gått utan henne som förminskade mina bilder. Hon är så himla go. Älskar att ha vänner som ställer upp tillbaka. Jag ställer gärna upp på dig med hjärtat det vet du. Uppskattar det till tusen. Sen kan hon ta jag är sur och tvär. Att jag är negativ och gnällig. Hon finns ändå där för mig o stöttar mig! DU ÄR UNDERBAR <3 Idag har du varit helt sagolik!!

Promenad idag två st t.om. Halsen är mkt bättre känns lite än, men går framåt. Men lugn vänner jag gick lugnt så jag inte blir sjuk igen :)

Masterchef nu va? tror jag! På med tvn sen måste jag fixa käk!


Safe road?

Nu fick jag mig en redig funderare...

Ska jag el ska jag inte?

Säkra före det osäkra?

Så jävla svårt!!

Jag vet det skulle vara kul, men finns det något bättre?

Nä får sova på saken.

Ljusare tider?

Ja idag när jag vaknade kände jag mig piggare .. Halsen gjorde ganska ont än, men betydligt bättre:D Woho! Hade t.om lite röst idag;) Planeringen gick bra i arbetsgruppen, eller vi TRE som orkade masa oss dit. En visste vi va bortrest men övriga tre.. vem vet. Det går ju inte heller o höra av sig o förklara. Eller ett sms fick vi förra veckan där det stod "kommer inte på mån". JAHA. Okej. Men glöm att de får va med imorgon. NEJ. Stort nej.

Dagen har varit lugn sen efter skolan. Vi låg o kollade på film någon komedi.. Minns ej namnet, men va rätt kul. Städat också, äntligen! Nu mår jag bättre hemma ;)

Skönt att jag börjar må bättre. Hoppas halsen går över HELT nu. Det va månader sen jag mådde bra. Men nu som känner mig vet, såhär är jag på vintern.. Månader av halsont. Hatar min hals!

När vi låg o kollade på masterchef, el jag sov mest:P, så blev jag med sugen på att baka! Tadam!


Grattis

Så går det.

Va iväg på riva me Jenny igår då jag mådde galet mkt bättre. Vi hade superkul, såklart! :)

Idag.

Vaknade strax före TOLV utslagen halsen värkte så jag höll på att dö. Har fortfarande inte ens klätt på mig utan skenar omkring i morgonrocken....... Öronen värker. Försökt sova, men inte lyckats. Sett ännu en kass film, strange wilderness.... tänkte "ja en rolig komedi" innan jag såg den. Nu tänker jag: "varför produceras ens vissa filmer". Min hals.. åh min hals. DövEric tvingar mig upprepa allt jag säger också för han saknar hörsel eller nåt fel är det på han iaf. Blir galen. Orkar inte upprepa allt när det gör ont att andas. Kan knappt prata.. :/ Men är ju synd om honom. .Han är ju sjuk han med o den sitter väl i öronen, förkyldningen alltså. Så inget jobb för honom imorgon.. Tack för att man aldrig får bli frisk.

Sen är jag arg. Så arg på den förbannade fittan. Fy hatar henne!

Imorgon är det ju grupparbete. Jag KAN inte va sjuk då kommer inget bli gjort. Jag överdriver INTE.

Vila mera nu. Tillbaka till soffan.. Se ännu en dålig film kanske? Men först ska jag dricka te.. Massa med te!

Irritation

Suttit ett bra tag nu i eftermiddag och skrivit ut artiklar, kollat upp så böckerna vi behöver finns som ref på liu (de som jag inte redan köpt), läst böcker + artiklar, skrivit på postitlappar bra saker som vi kan ha med, tänkt, spånat mm.. Allt inför måndagens gruppträff där vi ska planera inför seminariet som vi ska ha på tisdagen. Rättare sagt hålla i. Men känns inte som någon mer än jag bryr sig. Eller Sofie bryr sig iof. Henne har jag smsat o bett ta med datorn, då ingen annan antagligen tänker på det. Försökt boka grupprum ett par dagar, men sidan verkar lite mongo just nu hoppas det släpper.

Varför bryr sig ingen annan? Jag sätter tio spänn på att när jag kommer dit på måndag så...

Är antagligen två-tre borta.. "sjuka" barn.. "sjuka" själva... eller annat påhitt som de kommit på. Allt för att slippa!

Troligen är folk sena, spelar väl ingen roll om resten av gruppen får vänta? Och vi smsar inte ens o säger det! NEJ. Vi ber inte om ursäkt för vi är sena. NEJ. Vi bara klampar in med vårt kaffe och gärna några barn? Sist hade en med sig sin unge. Fick vi förklaring? NEJ. Jag frågade inte heller. Jag orkar inte vara deras jävla morsa!

När vi ses på måndag har antagligen bara jag o Sofie med oss böcker/artiklar. De andra kommer som om de räknar med att andra tänker.

De har troligtvis heller inte läst spec mycket.

De ägnar mest tid åt att leka med eventuellt barn som är med

Resten av tiden går åt till att dricka kaffe (som är ok så länge man DELTAR i diskussionen)

Prata i telefon är ju med nice. Den kan ju ringa så kan man snacka bort en stund?

Sen kan man sitta o prata om annat medan vi andra spånar på förslag. Vad har DU gjort i helgen? Javisst vi tar upp det nu... Det är ju intressant. Sen när vi säger "ska vi bestämma så".. Så får man ett "va" till svar och man får upprepa sina förslag.

En del av mig önskar det var lite mer tid, lite mer grupparbete så jag kunde gapa ur mig all min ilska. Men detta är sista grejen med denna grupp. Sista saken. Då orkar jag inte bli osams med folk. För det blir man ju har jag märk om man inte tycker som folk. I en annan grupp när jag meddelade att jag inte gillade att de tog med barnen så höll INGEN annan med, fast vi någon dag innan pratat om det utan dendär mamman som alltid tog me ungfan. Men stå på sig går ju inte. TÄNK OM NÅGON SÄGER EMOT DIG? Våga inte yttra dig. För det är förbannat läskigt!

Ironin flödar!

Nu ska jag läsa lite till inför seminariet, mest för att lära mig mera själv och att mötet går fort som fan på måndag. Jag sitter med mina lappar om idéer kör över dem så kan de få gå hem o mata sina barn istället. Varför lära sig något det är ju bara tokigt och dumt?

Sen ska jag mysa ner i badet och läsa min bok jag håller på med nu! Den är så rolig! För att sedan laga mat.. Kyckling står på menyn! Vad som ska ätas till återstår och se... Ska bli underbart o träffa J sen. Behöver gapa ur mig lite känner jag! ^^


Lördag

Ändrat min bloggdesign igen. Vad tycks? :D

Denna vecka har bara sagt poff så så var den borta. Så grymt störande. Jag & sötnos har legat i sjuksängen från onsdag.. Igår började vi känna oss piggare o åkte iväg till skänninge kikade på Ö&B där, apstort! Stannade även på en väskaffär o jag köpte en ny väska.. Vi kikade även på mobilia köpcentrum också. Mamma & pappa va också med. På kvällen var det sängliggande igen.. Stackars oss... :/ Hunnit med massa filmmys iaf ^^ Och har även läst sådär 5 böcker ^^ haha. Så blir det. Sett tusen avsnitt av Masterchef också ^^.

Idag blir det lugna puckar med. Lite plugg som ska fixas, lite alpint o skidskytte att kika på, och ikväll blir det några glas vin med Jenny på Riva! Woho ska bli mkt trevligt! :)

Nu blir det soffliggande igen så man är pigg o glad ikväll.. Får passa på att plugga liggande så man får något gjort... Så trist att sista lediga veckan blev man sjuk. Eric har ännu mer ångest han är fortfarande rätt krasslig och på mån är det att åka till Hultsfred igen. Stackarn.. Fick inte mkt ledighet, utan att vara sjuk... Hoppas han blir frisk snart!

Hupp hupp



Home sweet home

Idag har jag varit hos mamma o pappa. Det var superskönt speciellt med tanke på tråkigheterna. Vi åkte skidor en sväng, pust det va ett par år sen man stod på skidor. Men rätt kul! =) Men tungt gick det haha. Bra motion;)
När Eric jobbat klart kom han också förbi och nu kom vi precis hem från dem.. Nu ska jag bada sen ska vi se på film:)

Slänger upp lite kort..










Knut

Nu har jag fått en stor knut i magen som vägrar släppa...

Det kommer ta veckor tills ens den kan börjas lösas upp.

Hoppas min oro inte är befogad. Men det får en i vilket fall att tänka till.

Det gäller att ta vara på sin familj, man vet inte hur länge man får behålla dem...

Längtar så mkt efter Eric just nu.. Galet mkt. Nu behöver jag honom. Nu kan jag inte vara ensam.



Håller mina tummar så hårt jag bara kan, medan tårarna rinner

Sista veckan

Sista veckan av ledighet, fasen :P Men också skönt att få lite rutin igen. Varit galet skönt lov, inte alls mycket plugg vilket var så skönt. Men det var jag värd då jag pluggade massa i december innan lovet började för att få ledigt.. Suttit o kikat lite om nästa kurs och ger inte upp jag vill fan byta praktikplats, men än så länge har jag inte lyckats... :/ Men försöker iaf få byta till en femma el sexa...

Idag har jag ÄNTLIGEN åkt till gymmet och jag älskade det. Insåg hur mkt jag saknat det. Halsen är fortf lite rosslig, men inte mkt o väljer att ignorera det faktiskt.. :P Men kände efter hela tiden så att jag inte skulle bli dålig.

Annars har jag varit hos Lina hela dagen vi hann med en sväng på stan och en promenad. Lite kaffe satt heller inte fel:P Mkt trevligt att umgås med henne.

Ikväll blir det lugnt. Ska plugga lite inför seminariet nästa vecka, börja läsa lite. Sen läser jag resten senare i veckan.

Imorgon kommer stångåstaden o ska kika på några grejer, hoppas de fixar dem.

Om en timme är masterchef USA, det ska jag se på.. Blir nog en kopp te då med:)

En dag utan Eric har varit rätt skumt. På lovet har vi setts varje dag! Haha o ganska mkt av dagen. Klart man varit iväg själv me kompisar o så, men ändå skumt att inte sett han sen sex imorse. Knasigt. Tråkigt. Men imorgon kommer han. Men varit rätt skönt också med en egen dag. Imorgon är han ledig till mån igen då han åker igen. Men då blir det vanlig tråkig vecka o sen är det jobb jämt igen. Så inte kul....

Men så är det! hepp hepp

Ångest

Idag är en ångestfylld dag.

Dåliga tankar som äter upp mig.

Onödiga kommentarer.

Ensamhet.

Ilska.

Nej idag är ingen bra dag......

Ska bota min dåliga dag med en apelsin och ett varmt bad med nyinköpt badolja!

Nyår

Sådär då är det ännu ett nytt år. Har tänkt skriva en årssummering, men idag finns inga krafter kvar. Varit rätt bakis hela dagen och massa seg, så orkar absolut inte. Men slänger upp ett par kort från festen igår. Tack vänner för att ni kom. Betyder massa!! Tack tack:) Bilderna är superkassa o tryckte bara in dem! Orkade inte förstora som man ska o allt blev supersuddigt. Men ni får nöjda er. Orken finns inte=P Finns bättre bilder på fejjan! Kika där vetja.

Imorgon har vi en hel del ärenden o så som ska fixas. Men blir kul. Allt är nästan kul med Eric.
Älskar åhh älskar att vi umgås så mkt nu. Åh underbart. Vill alltid ha det såhär!! Varit så underbart. Men måndag tar det slut.. suck.... Alone igen. Fan


Ladda ner en gratisdesign p� www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar p� Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus